Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 12. marraskuuta – Hiljaiset markkinat odotettaessa Donald Trumpin puhetta

Rahoitusmarkkinat ovat olleet melko hiljaiset tällä viikolla. Viime viikolla näimme kohtuullisen hintatoiminnan kaikissa suurimmissa pareissa, jotka tulivat pääasiassa USD-puolelta. USD muuttui melko laskevaksi lokakuussa oltuaan nousussa yli vuoden. Mutta Yhdysvaltain talouden heikkeneminen, erityisesti valmistussektorilla kuten ISM: n raportti osoitti, käänsi tilanteen USD: tä vastaan. FED laski myös hintoja kolmannen kerran peräkkäin viime kuussa ja huolimatta siitä, että koronlasku on tehty toistaiseksi, he jättivät ikkunan avoimeksi uusille leikkauksille koronkorotusten sijaan.

Mutta dollarin lasku pysähtyi lokakuun lopussa ja viime viikolla Buck kääntyi melko nousuun. Eilen ja tänään markkinat ovat kuitenkin olleet hiljaisia, kun odotamme Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin pitävän kauppaa koskevan puheen myöhemmin tänä iltapäivänä New Yorkin talousklubissa. Hän todennäköisesti kommentoi Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppaneuvotteluja ja osittaista kauppaa. Elinkeinonharjoittajat ovat myös innokkaita kuulemaan, viivästyttääkö Trump autojen tuontia Euroopassa. Huhujen mukaan hän saattaa lykätä niitä uudelleen kuudella kuukaudella.

Euroopan istunnossa julkaistiin Yhdistyneen kuningaskunnan ansioita ja työllisyyttä koskeva raportti, joka oli hieman ristiriitainen. Työttömyysaste taas laski jälleen 3,8 prosenttiin, mikä on melko matala taso. Toisaalta tulot jäähtyivät kahdella pisteellä toisen kuukauden peräkkäin, kun taas uudet työpaikkoja väheni jälleen yli 50 000: lla syyskuussa, joka tapahtuu toisen suuren laskun jälkeen elokuussa. Joten työllisyysraportti ei nyt näytä olevan yhtä optimistinen kuin muutama kuukausi sitten.

Euroopan istunto

  • EKP: n Coeure haluaa QE: n jatkavan – EKP: n neuvoston jäsen Benoit Coeure kommentoi tänä varhain aamulla, että olemme sitoutuneet jatkamaan QE: tä niin kauan kuin on tarpeen. Tämän tarkoituksena on vahvistaa politiikkakorkojemme mukauttavaa vaikutusta. Voisi harkita EKP: n taseeseen pääsyn laajentamista. Hänen kommenttinsa ovat kuulostamattomia, mutta riippuvat siitä, keitä hän tarkoittaa “meillä”.
  • Yhdistyneen kuningaskunnan tulosraportti – Yhdistyneen kuningaskunnan tulosraportti julkaistiin aiemmin tänään, ja se osoittaa, että tulot jäähtyivät jälleen Isossa-Britanniassa syyskuun aikana ja laskivat 3,6 prosenttiin odotetusta 3,8 prosentista sen jälkeen, kun ne laskivat elokuussa 4,0 prosentista 3,8 prosenttiin. Aikaisempi luku oli 3,8%, mutta se tarkistettiin alemmaksi 3,7%: iin. Keskimääräinen viikkotulos ilman bonuksia laski myös 3,6%: iin 3 m / v, kun se aiemmin oli 3,8%.
  • Yhdistyneen kuningaskunnan työllisyysraportti – Myös ILO: n työttömyysaste aleni 3,8 prosenttiin edellisestä 3,9 prosentista. Mutta työllisyyden muutos oli -58k odotettavissa -102k. Lokakuun työttömyyskorvaukset muuttuvat 33,0k. Joten työttömyysaste laski viime kuussa, mutta työpaikat vähenivät jälleen. Tämä luku on suurin pudotus kolmen kuukauden aikana toukokuussa 2015.
  • Euroalue ja Saksan ZEW-taloudellinen tilanne – Taloudellinen ilmapiiri on heikentynyt Saksassa ja euroalueella yli vuoden ajan ja pudonnut elokuussa noin -44 pisteeseen. Mutta kahden viime kuukauden aikana olemme nähneet parannuksen, ja tämä indikaattori oli viime kuussa -23 pistettä. Tässä kuussa taloudellisen ilmapiirin odotettiin paranevan edelleen noin -12 prosenttiin, mutta se parani edelleen, kun saksalaisten mielipiteet olivat -2,1 pistettä ja euroalueen mielipiteet -1,0 pistettä.

Yhdysvaltain istunto

  • Lisää tukea Kiinan taloudelle hallitukselta – Kiinan pääministeri Li Keqiang kommentoi valtion tiedotusvälineiden kautta. Hän sanoi, että ne vahvistavat tukea reaalitaloudelle. Hallitus nopeuttaa valmistussektorin päivitystä, pitää makropolitiikat vakaina saavuttaakseen tavoitteet vuodelle 2019 ja käyttää suhdannekorjaustoimenpiteitä tehokkaammin.
  • EKP: n De Guindos jättää oven auki edelleen Easinilleg – EKP: n jäsen De Guindos teki joitain huomautuksia Boersen-Zeitungista jonkin aikaa sitten sanoen, että emme todellakaan ole käyttäneet kaikkia vaihtoehtojamme. Olemme hyvin tietoisia rahapolitiikkamme sivuvaikutuksista, jatkamme sivuvaikutuksia vielä tarkempaan tarkasteluun tulevaisuudessa. Todellinen uhka on tällä hetkellä erittäin matalan kasvun pitkittynyt vaihe. Inflaatio-odotukset ovat viime aikoina osoittaneet huomattavaa laskua, mutta ne eivät ole vielä ankkuroituneet. Syyskuun toimintapaketin hyväksyminen oli ja on edelleen aivan oikea päätös.
  • Yhdysvaltain presidentti Trump puhuu kaupasta – Yhdysvaltain presidentti Donald Trump keskustelee maan kauppapolitiikasta puheessaan New Yorkin talousklubilla. Ei ole varmuutta, koskeeko hän kauppasuhteita Kiinan kanssa, mutta odottaa markkinoiden pysyvän kiinni jokaisesta puheessaan sanasta riippumatta.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva GBP / USD

  • Trendi on kääntynyt nousuun tällä viikolla
  • Politiikka kannattaa puntaa
  • Myönnetyt maisterit pidettiin aiemmin tukena

50 ja 200 SMA: ta antoivat tänään vankan tuen GBP / USD: lle

GBP / USD on ollut melko nouseva viime viikkoina, koska sopimuksettoman Brexit-skenaarion näkymät ovat heikentyneet huomattavasti. Mutta trendi on muuttunut viime viikolla, kun huomio kääntyi Yhdysvaltain dollariin. Mutta eilen näimme nousun korkeammalle ja tänään tämä pari pysyy nousussa, kun hän on pudonnut 50 SMA: sta (keltainen) ja 200: sta SMA: sta (violetti) H1-kaaviossa. Nigel Farage tekee kaikkensa auttaakseen konservatiivipuoluetta, joten toistaiseksi politiikka on nousussa puntaa kohden.

Tiivistettynä

GBP / USD: lla oli tänään vuoristorata, joka laski pehmeän työllisyysraportin jälkeen, varsinkin uusien työpaikkojen vähenemisen jälkeen. Mutta se kääntyi ylöspäin Nigel Faragen kommenttien jälkeen vaaleista. Muut parit pysyvät edelleen melko rauhallisina, kun lähestymme Donald Trumpin aikataulun mukaista puhetta myöhemmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me