Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 15. heinäkuuta – Markkinat ovat edelleen hämmentyneitä huolimatta Kiinan positiivisista luvuista

Viime viikko oli varsin tärkeä USD: lle ja maailmanmarkkinoille yleensä. FED kääntyi todella sovittamattomaksi edellisessä kokouksessa, joten markkinat hinnoittelivat todella suuria mahdollisuuksia koron alentamiseen tämän kuukauden lopussa heinäkuun FED-kokouksessa. Mutta näimme muutamia viime viikkoja Yhdysvalloista myönteisiä taloudellisia lukuja, jotka asettivat tämän kuukauden koronlaskun kyseenalaiseksi. Powell ei jättänyt paljon tilaa tulkinnalle viime viikolla hänen todistuksessaan Yhdysvaltain kongressissa. Hän ilmoitti markkinoille, että koron nousu tässä kuussa on tehty, joten USD: n laskusuunta on kääntynyt viime viikon puoliväliin mennessä.

Markkinat ovat kuitenkin edelleen epävarmoja siitä, alentaisiko FED korkoja vain kerran tässä kuussa vai siirtyykö ne kevennysjaksoon, mikä tekisi niistä näyttävän melko epäkypältä sen jälkeen, kun korot ovat nousseet niin monta kertaa viimeisen kolmen vuoden aikana. Joten keskiviikkona ja torstaina tapahtuneen USD-myynnin jälkeen elinkeinonharjoittajat ottivat perjantaina sivuun, epävarmana siitä, pysyykö USD: n laskussa vai alkavatko ostaa Buckia, koska Yhdysvaltain talous on edelleen parhaalla paikalla suurten kehittyneiden talouksien joukossa.

Tällainen näkemys on vallinnut myös rahoitusmarkkinoilla tänään, ja suurin osa varoista käy kauppaa tiukoissa rajoissa. Kiinan taloustiedot nojautuivat tänään positiiviselle puolelle huolimatta BKT: n kasvun hidastumisesta toisella vuosineljänneksellä. Käyttöomaisuusinvestoinnit voittivat odotukset ja kasvoivat verrattuna ensimmäiseen vuosineljännekseen, kun taas YoY-teollisuustuotanto ja vähittäismyynti kasvoivat huomattavasti. Se ei kuitenkaan ole parantanut mielipiteitä rahoitusmarkkinoilla, jotka ovat edelleen hiljaisia.

Euroopan istunto

  • Trump pitää FED: n painostamista leikkaamaan hintoja – Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kaivanut FEDiä pitkään ja yrittänyt saada heidät lopettamaan koronnostot viime vuosina. Nyt kun Yhdysvaltain talous on heikentynyt, on käynyt selväksi, että hänellä oli oikeus ja hän haluaa FED: n laskevan korkoja. Hän otti toisen kaivoksen tänään: “Meillä on taloudellisesti suuri menestys maana, ykkönen huolimatta Fedin vanhentuneesta korko- ja kiristyspolitiikasta. Paljon tilaa kasvaa! “.
  • Kiina pitää asioiden tekemisen vaikeaksi – Yhdysvallat ja Kiina näyttävät olevan oikealla tiellä kauppasopimuksen solmimiseksi, mutta kauppaan liittyvän konfliktin lisäksi muut asiat lisäävät jännitteitä. Yhdysvallat myi erän aseita Taiwanille, mistä Kiina ei pidä. Kiinan ulkoministeriö kommentoi asiaa tänä aamuna sanoen, että se sanktioittaa Yhdysvaltain yrityksiä, jotka osallistuvat Taiwanin asekauppaan. Toivotaan, että tämä ei riko kauppaa.
  • Sveitsin PPI-inflaatio – Tuottajahintaindeksi (PPI) muuttui Sveitsissä negatiiviseksi viime vuoden lopussa öljyn hintojen laskiessa. PPI-hinnat alkoivat jälleen nousta tämän vuoden kahdella ensimmäisellä kuukaudella, mutta ne laskivat tasaisesti huhti- ja kesäkuussa. Kesäkuussa PPI: n odotettiin kasvavan 0,1%, mutta sen sijaan se laski 0,5%, mikä todennäköisesti vaikuttaa kuluttajahintaindeksiin tulevina kuukausina.

Yhdysvaltain istunto

  • Trump pitää kauppaa Kiinan kanssa – Kiinalaiset tiedot olivat tällä hetkellä enimmäkseen positiivisia, kun käyttöomaisuusinvestoinnit, teollisuustuotanto ja vähittäismyynti ylittivät odotukset, vaikka QPY: n BKT: n kasvu hidastui 6,2 prosenttiin 6,4 prosentista Q1: ssä. Trump oli nopeasti twiitannut sen jälkeen. Tässä ovat twiitit: Valtti
  • Yhdysvaltain Empire State Manufacturing Index – Valmistusindeksi kääntyi päinvastaiseksi ja kasvoi huhti- ja toukokuussa pehmenemisen jälkeen ensimmäisellä neljänneksellä, mutta kesäkuussa indeksi laski negatiivisella alueella -8,6 prosenttiyksikköä. Tänään tämän raportin odotettiin kääntyvän jälleen positiiviseksi ja saavuttaen 1,6 pisteen, mutta itse asiassa se ylitti 4,3 pisteen odotukset, mikä on positiivinen merkki.
  • FED: n Williams Speaking – FED: n jäsen Williams puhui aiemmin Liborin tiedotustilaisuudessa sanoen, että teollisuus ei voi odottaa Liborin muutosta. Ei kommentteja rahapolitiikan näkymistä. Hän ei aina tunne markkinatoimijoiden kiireellistä vaihtaa kieltä sopimuksissa USD Liborista. Libor on johtava riski rahoitusvakaudelle. Olemme nyt kriittisessä vaiheessa aikajanalla. Kulutustuotteet ovat kriittinen alue, johon teollisuuden on keskityttävä, koska se tulee olemaan haastavaa, mutta suurin haaste on markkinoiden halukkuus lopettaa Liborin käyttö.

Kaupat näköpiirissä

Karhumainen EUR / CHF

  • Tärkein suuntaus on laskeva
  • Nouseva kanava on rikki
  • 200 SMA tarjosi vankan vastuksen

EUR / CHF ei voinut ylittää 200 SMA: ta

EUR / CHF muuttui todella laskevaksi huhtikuussa, kun ilmapiiri muuttui negatiiviseksi rahoitusmarkkinoilla kauppasodan eskaloitumisen jälkeen. Laskutrendi jatkui myös toukokuussa, vaikka kesäkuussa havaitsimme vetäytymisen korkeammaksi, mikä osoittautui vain uudelleenkäynniksi ennen kuin laskusuunta jatkoi jälleen. Tämä pari seurasi nousevaa kanavaa, mutta se ei voinut rikkoa 200 SMA: ta (violetti) H4-kaaviossa, mikä antoi voimakkaan vastuksen ja lopulta käänsi hinnan alas. Nyt tämä pari on taas laskussa ja odotamme paluuta MA: ille, ennen kuin lähdemme siihen.

Tiivistettynä

Markkinat ovat edelleen hiljaiset ja talouskalenteri on tänään kevyt, joten kalenterista ei tule apua, jos haluat volatiliteettia. USD on kuitenkin alkanut nousta korkeammalle, ehkä Trumpin Kiinaa koskevien kommenttien perusteella, mutta tilanne on edelleen epäselvä. Ehkä Powell antaa meille huomenna suunnan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me