Forex-signaler Amerikansk session Kort, 15. juli – Markeder forbliver forvirrede på trods af positive tal fra Kina

Sidste uge var ret vigtigt for USD og de globale markeder generelt. FED vendte virkelig døv i det sidste møde, så markederne prissatte virkelig høje chancer for en rentesænkning i slutningen af ​​denne måned under FED-mødet i juli. Men vi så nogle positive økonomiske tal fra USA i de sidste par uger, hvilket sætter rentenedsættelsen for denne måned i tvivl. Skønt Powell efterlod ikke meget plads til fortolkning vedrørende det sidste uge under hans vidnesbyrd på den amerikanske kongres. Han lod markederne vide, at en renteforhøjelse i denne måned er en færdig aftale, derfor den baisse tilbageførsel i USD i midten af ​​sidste uge.

Men markederne er stadig usikre på, om FED vil sænke renten kun en gang i denne måned, eller om de vil gå ind i en lempelsescyklus, hvilket får dem til at se ganske umodne ud efter stigningstakster så mange gange i de sidste tre år. Efter USD-udsalget onsdag og torsdag tog handlende sidelinjen på fredag, usikre på om de skulle forblive baisse i USD eller begynde at købe Buck, da den amerikanske økonomi stadig er det bedste sted blandt de store udviklede økonomier.

Den slags stemning har også været fremherskende på de finansielle markeder i dag, hvor de fleste aktiver handler i stramme intervaller. De økonomiske data fra Kina hældte på den positive side i dag på trods af afmatningen i BNP-væksten i 2. kvartal. Investeringerne i anlægsaktiver overgik forventningerne og steget i forhold til 1. kvartal, mens produktionsåret og detailsalget i året gjorde et betydeligt spring. Men det har ikke forbedret stemningen på de finansielle markeder, som fortsat er stille.

Den europæiske session

  • Trump holder presset på FED for at sænke satserne – Den amerikanske præsident Donald Trump har taget udgravninger i FED i lang tid og forsøgt at overtale dem til at stoppe renteforhøjelser i de sidste år. Nu hvor den amerikanske økonomi er svækket, er det blevet tydeligt, at han havde ret, og han vil have, at FED sænker renten. Han tog endnu en grave i dag: ”Vi klarer os godt økonomisk som et land, nummer et, på trods af Fed’s forældede politik for renter og stramning. Meget plads til at vokse! ”.
  • Kina bliver ved med at gøre tingene vanskelige – USA og Kina ser ud til at være på den rigtige vej til at indgå en handelsaftale, men udover konflikten om handel øger andre spørgsmål fortsat spændingerne. USA solgte en række våben til Taiwan, som Kina ikke kan lide. Kinas udenrigsministerium kommenterede i morges denne sag og sagde, at det vil sanktionere amerikanske virksomheder, der er involveret i Taiwans våbensalg. Lad os håbe, at dette ikke bryder handelsaftalen.
  • Schweizisk PPI-inflation – Producentprisindekset (PPI) blev negativ i Schweiz i slutningen af ​​sidste år, da oliepriserne fortsatte med at falde. PPI-priserne begyndte at stige igen i de første to måneder af dette år, men de faldt fladt i april og juni. I juni forventedes PPI at stige med 0,1%, men i stedet faldt det med 0,5%, hvilket sandsynligvis vil påvirke CPI-inflationen i de kommende måneder.

Den amerikanske session

  • Trump fortsætter med at presse på for en aftale med Kina – De kinesiske data i dag var for det meste positive med investeringer i anlægsaktiver, industriproduktion og detailsalg over forventningerne, skønt QoY BNP-væksten aftog til 6,2% fra 6,4% i 1. kvartal. Trump var hurtig til at tweet efter det. Her er tweets: Trump
  • US Empire State Manufacturing Index – Produktionsindekset vendte om og voksede i april og maj efter blødgøring i 1. kvartal, men i juni faldt dette indeks i negativt område på -8,6 point. I dag forventedes denne rapport at blive positiv igen og komme på 1,6 point, men faktisk slog den forventningerne på 4,3 point, hvilket er et positivt tegn.
  • FED’s Williams taler – FED-medlem Williams talte tidligere om Libor-briefing og sagde, at industrien ikke kan vente på Libor-skift. Ingen kommentarer til udsigterne for pengepolitikken. Han mærker ikke altid, at det er presserende fra markedsdeltagere at skifte sprog i kontrakter væk fra USD Libor. Libor er en førende risiko for finansiel stabilitet. Vi er nu på et kritisk punkt i tidslinjen. Forbrugerprodukter er et kritisk område, hvor industrien skal fokusere, fordi det bliver udfordrende, men den største udfordring er markedets vilje til at stoppe med at bruge Libor.

Trades in Sight

Bearish EUR / CHF

  • Hovedtrenden er baisse
  • Den stigende kanal er brudt
  • 200 SMA gav solid modstand

EUR / CHF kunne ikke bryde over 200 SMA

EUR / CHF blev virkelig baisse i april, da stemningen blev negativ på de finansielle markeder efter handelskrigets optrapning. Den bearish tendens fortsatte også i maj, skønt vi i juni oplevede en tilbagetrækning højere, hvilket viste sig at være en retrace, før nedtrenden genoptog igen. Dette par fulgte en stigende kanal, men det kunne ikke bryde 200 SMA (lilla) på H4-diagrammet, hvilket gav stærk modstand og til sidst vendte prisen ned. Nu er dette par tilbage til bearish, og vi vil vente på en sporing op til MA’erne, inden vi går kort på det.

Afslutningsvis

Markederne er fortsat stille nu, og den økonomiske kalender er lys i dag, så der vil ikke være nogen hjælp fra kalenderen, hvis du vil have volatilitet. Selvom USD begynder at kravle højere, måske på Trumps kommentarer om Kina, men situationen er stadig uklar. Måske vil Powell give os en retning i morgen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me