Forex-signaler Amerikansk session Kort, 17. december – USD Finder endelig noget efterspørgsel, GBP bliver bjørn på Brexit Jitters

For nylig har markederne været fokuseret på valg i Storbritannien og handelsaftale mellem USA og Kina. Disse to spørgsmål fik svar sent i sidste uge, efter at de britiske konservative vandt et stærkt flertal i parlamentet, mens USA og Kina accepterede fase 1-aftalen, hvilket forbedrede stemningen betydeligt i sidste uge. Sikre havne blev baisse, med USD / JPY stigende højere, mens risikovillige aktiver blev bullish. Men følelsen blev til sidst, efter at opmærksomheden skiftede i det, der kommer næste gang.

Fase 1-aftale er komplet og vil være officiel snart efter at begge sider har underskrevet den, men det er bare en landbrugsaftale, som ikke vil ændre sig meget med hensyn til kinesiske indkøb fra USA fra de nuværende niveauer. Det tackler ikke IP-tyveri og tvunget teknologioverførsel, som er hovedproblemerne.

I UK havde Tories en ren sejr på torsdag, men nu kommer den hårde del, da Boris Johnson ikke har en kompakt gruppe. Selvom det vigtigste spørgsmål nu er handelsaftalen med EU, som skal nås inden udgangen af ​​næste år, ellers vil det bare være en no-deal Brexit, hvor Storbritannien kollapser. Det vil være vanskeligt, og GBP har opgivet de fleste gevinster efter valget. USD finder derimod en vis efterspørgsel, da handlende er usikre på, om de vil køre for sikre havne eller fortsætte med at bide på risikotillæg.

Den europæiske session

 • UK gennemsnitsindtægtsindeks – Indtjeningen har været ret stærk i Storbritannien og toppede med 4% i juli, men den er blødgjort i de sidste to måneder og faldt til 3,6% i september, som blev revideret højere til 3,7% i dag. Dagens rapport var for oktober. det forventedes en yderligere afmatning til 3,4%, men indtjeningen blev yderligere svækket til 3,2%, hvilket viser, at indtjeningen har en negativ indvirkning fra den aftagende økonomi. Den britiske ændring af kravantællinger steg til 28,8 tusind i forhold til prognosen på 21,2 tusind. På den anden side formåede ledigheden at klare sig bedre ved at falde til 3,8% mod 3,9% forventet.
 • ECBs Rehn accepterer, at inflationen er temmelig svag – ECB’s styrelsesrådsmedlem, Olli Rehn talte tidligere og sagde, at inflationen virkelig er dæmpet i Europa. Inflationsraten falder klart under ECB-målet i de kommende år. ECB har løbende overvåget alle bivirkninger af negative renter. Konventionelle og ukonventionelle pengepolitiske foranstaltninger har generelt haft en tydelig positiv effekt på økonomien og i tacklingen af ​​faren for deflation.
 • Ikke flere hastighedsbesparelser snart for RBA’s Harper – RBA-bestyrelsesmedlem, Ian Harper sagde til WSJ tidligt i morges, at det at have skyndt sig at skære ratere yderligere kunne have risikeret at overstimulere økonomien. Forsinkelser i pengepolitikken har altid været lange og varierende. I dette miljø vil du ikke springe pistolen (med flere hastighedsnedskæringer). Du vil ikke være et sted, hvor du er overstimuleret. Meget af det, vi ser, induceres globalt. Referatet viste, at RBA er parat til at skære igen, hvis det er nødvendigt. Spørgsmålet er, er det nødvendigt? Jeg formoder, at det ikke er lige nu.
 • Ingen flere Brexit-udvidelser til Storbritannien – Den britiske premierministers talsmand, James Slack, og han bekræftede, at der ikke vil være flere Brexit-udvidelser. Slack sagde, at valgmanifestet var eksplicit ved at udelukke enhver forlængelse af overgangsperioden. Regeringen vil begynde at forhandle om fremtidige handelsforhold så hurtigt som muligt. Vil nye forhold til EU være klar til at starte inden januar 2021. Under alle omstændigheder forlader vi EU’s toldunion og det indre marked.
 • Fitch er ikke så tillidsfuld på handelsaftalen – Ratingbureauet Fitch sagde, at handelsspændingerne mellem USA og Kina er lettet, men endnu ikke er løst. nedenfor er nogle af deres vigtigste kommentarer:
 • Handelsspændingerne mellem USA og Kina er fortsat høje
 • Fornyet optrapning er fortsat en betydelig risiko
 • Forventer, at Kinas økonomi vokser med næsten 6% i 2020
 • Kinas økonomiske vækst vil understøtte de globale økonomiske udsigter
 • Det vil hjælpe den globale vækst med at stabilisere sig næste år
 • Siger, at tendensen i Kinas indenlandske efterspørgsel yderligere kan komplicere bestræbelserne på at hæve importen fra USA

Den amerikanske session

 • ECB tigger EU-regeringerne om at øge de finanspolitiske udgifter – Den Europæiske Centralbanks medlem Kazimir sagde for et stykke tid siden, at det er nødvendigt med en bedre koordinering af finans- og monetære politikker. Kazimir tilføjede også, at han er bekymret for, at medmindre blokken bruger alle disse værktøjer korrekt, vil den ikke se nogen væsentlig strukturel opsving snart.
 • FEDs Kaplan føler sig optimistisk med hensyn til beskæftigelse – Dallas FED-præsident talte tidligere i New York og sagde, at vi er på eller tidligere fuld beskæftigelse, der er ikke meget slap tilbage. Forventer, at økonomien vil vokse med ca. 2% næste år, og at inflationspresset forbliver dæmpet. Strømmen er skiftet fra sælgerne af varer til køberen, hvilket gør det vanskeligt for virksomhederne at videregive højere omkostninger. Vi kan køre en strammere arbejdsstyrke, end vi historisk har gjort uden prispres. Teknisk aktiveret forstyrrelse begrænser virksomhedens prisfastsættelse
 • USA vil fokusere på handel med Storbritannien nu – Lighthizer sagde tidligere på Fox Business, at handelsaftale mellem USA og Storbritannien er en prioritet. Han forventer, at det amerikanske landbrugssalg til Kina fordobles. Fase et i Kina-aftalen kan fuldbyrdes. Kan ikke få et globalt underskud uden at reducere handelsunderskuddet med Europa. Vi har et grundlæggende handelsproblem med Europa, vi skal finde måder at sælge flere varer til EU på.

Trades in Sight

Bullish NZD / USD Igen

 • Tendensen har været bullish i cirka 2 måneder
 • Tilbagetrækningens nederste del er komplet
 • 50 SMA yder support

50 SMA yder support i dag

NZD / USD har været bullish i mere end to måneder. Stemningen forbedredes på de finansielle markeder i september, efter at USA og Kina ringede op til deres toner efter en opvarmet sommer. I oktober forbedredes stemningen yderligere efter kommentarer vedrørende fase 1-aftalen. Glidende gennemsnit har gjort et godt stykke arbejde med at støtte dette par under tilbagetrækninger og har således skubbet tendensen højere på de større tidsrammer, såsom det daglige og H4-diagrammet. Selvom de også har hjulpet købere på H1-diagrammet, som du kan se fra diagrammet ovenfor.

Vi har set NZD / USD vende højere ved 50 SMA (gul), 100 SMA (grøn) og tidligere på ugen ved 200 SMA (lilla). i slutningen af ​​sidste uge forbedredes situationen yderligere for risikeaktiver, efter at Donald Trump underskrev fase 1-aftalen, og NZD steg højere. Men vi hørte nogle rygter tidligere i sidste uge, der sagde, at det betød, at de kun udsatte december-taksterne. Så følelsen blev bulet lidt, og dette par trak sig ned lavere. Men vi besluttede at købe tilbagetrækningen, efter at Trump og Kina havde bekræftet aftalen. Vi så en tilbagegang lavere igen i dag, men 50 SMA blev holdt som støtte på H4-diagrammet, og købere skubber højere derfra nu, så vi forbliver stadig lange på dette par.

Afslutningsvis

Stemningen blev bukket i går, men den fortsatte med at forblive en smule positiv efter fase 1-aftalen og den klare Tory-sejr i sidste uge. Men situationen for næste år er stadig usikker med hensyn til handel og politik, så de sidste par dages optimisme er udhulet nu, og handlende er stadig usikre på, om de skal køre for sikkerhed mod sikre havne eller satse på risikovillige aktiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me