Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 17. joulukuuta – USD vihdoin kysyntää, GBP kääntyy laskemaan Brexit Jittersissä

Viime aikoina markkinat ovat keskittyneet Yhdistyneen kuningaskunnan vaaleihin ja Yhdysvaltain ja Kiinan väliseen kauppaan. Nämä kaksi asiaa saivat vastauksen viime viikon lopulla, kun Ison-Britannian konservatiivit saivat vahvan enemmistön parlamentissa, kun taas Yhdysvallat ja Kiina hyväksyivät ensimmäisen vaiheen sopimuksen, mikä paransi tunteita huomattavasti viime viikolla. Turvasatamat muuttuivat laskeviksi USD / JPY nousussa korkeammalle, kun taas riskivarat nousivat nousuun. Mutta mielipide haalistui lopulta sen jälkeen, kun huomio siirtyi seuraavassa.

Joten Ensimmäisen vaiheen sopimus on valmis ja tulee viralliseksi pian sen jälkeen, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sen, mutta se on vain maataloussopimus, joka ei muutu paljoakaan kiinalaisten ostojen suhteen Yhdysvalloista nykyiselle tasolle. Se ei puutu IP-varkauksiin ja pakotettuun teknologian siirtoon, jotka ovat pääkysymyksiä.

Isossa-Britanniassa torioilla oli puhdas voitto torstaina, mutta nyt tulee vaikea osa, koska Boris Johnsonilla ei ole kompaktia ryhmää. Vaikka pääkysymys on nyt kauppasopimus EU: n kanssa, joka on saavutettava ensi vuoden loppuun mennessä, muuten se on vain ei sopimusta Brexit, kun Yhdistynyt kuningaskunta kaatuu. Se on vaikeaa, ja GBP on luopunut suurimmasta osasta vaalien jälkeisiä voittoja. Toisaalta USD on etsimässä kysyntää, koska elinkeinonharjoittajat ovat epävarmoja siitä, pyrkivätkö he turvautumaan turvapaikkoihin vai piilottavatko he edelleen riskivaroja.

Euroopan istunto

 • Ison-Britannian keskimääräinen ansioindeksi – Ansiot ovat olleet melko vahvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ylittäen 4% heinäkuussa, mutta ne ovat pehmenneet viimeisten kahden kuukauden aikana ja laskeneet 3,6%: iin syyskuussa, mikä korjattiin tänään 3,7%: iin. Tämän päivän raportti oli lokakuulle. sen odotettiin jälleen hidastuvan 3,4 prosenttiin, mutta tulot heikkenivät edelleen 3,2 prosenttiin, mikä osoittaa, että tuloilla on negatiivinen vaikutus hidastuvasta taloudesta. Brittiläinen korvausmuutos nousi 28,8 tuhanteen verrattuna ennusteeseen 21,2 tuhatta. Toisaalta työttömyysaste suoriutui paremmin laskemalla 3,8 prosenttiin verrattuna ennustettuun 3,9 prosenttiin.
 • EKP: n Rehn hyväksyy inflaation olevan melko heikko – EKP: n neuvoston jäsen Olli Rehn puhui aiemmin sanoen, että inflaatio on Euroopassa todella vaimeaa. Inflaatioaste laskee tulevina vuosina selvästi alle EKP: n tavoitteen. EKP on seurannut jatkuvasti negatiivisten korkojen kaikkia sivuvaikutuksia. Tavanomaisilla ja epätavanomaisilla rahapoliittisilla toimenpiteillä on kaiken kaikkiaan ollut selvästi myönteinen vaikutus talouteen ja deflaation vaaran torjuntaan.
 • RBA: n Harperille ei enää pian leikata hintoja – RBA: n hallituksen jäsen, Ian Harper sanoi WSJ: lle tänä aikaisin aamulla, että kiirehtiminen vähentämään arvioijia entisestään olisi saattanut vaarantaa talouden yliarvostamisen. Rahapolitiikan viiveet ovat aina olleet pitkiä ja vaihtelevia. Tässä ympäristössä et halua hypätä pistoolia (enemmän korotuksia). Et halua olla paikassa, jossa sinua stimuloidaan liikaa. Paljon siitä, mitä näemme, aiheutuu maailmanlaajuisesti. Pöytäkirjat osoittivat, että RBA on valmis leikkaamaan uudelleen tarvittaessa. Kysymys kuuluu, onko se välttämätöntä? Oletan, että se ei ole juuri nyt.
 • Ei enää Brexit-laajennuksia Yhdistyneelle kuningaskunnalle – Ison-Britannian pääministerin tiedottaja James Slack ja hän vahvisti, että Brexit-jatkoja ei enää tule. Slack sanoi, että vaali-manifestissa nimenomaisesti suljettiin pois siirtymäkauden jatkaminen. Hallitus haluaa aloittaa neuvottelut tulevista kauppasuhteista mahdollisimman pian. Suunnittele, että uudet suhteet EU: hun ovat valmiita aloittamaan tammikuuhun 2021. Kaikissa olosuhteissa poistumme EU: n tulliliitosta ja sisämarkkinoista.
 • Fitch ei ole niin luottavainen kauppasopimuksessa – Luottoluokituslaitos Fitch sanoi, että Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset kauppajännitteet ovat lieventyneet, mutta eivät ole vielä ratkaisseet. Alla on joitain heidän tärkeimpiä kommentteja:
 • Yhdysvaltain ja Kiinan väliset kauppajännitteet ovat edelleen korkeat
 • Uudistettu eskalaatio on edelleen merkittävä riski
 • Odotaa Kiinan talouden kasvavan lähes 6% vuonna 2020
 • Kiinan talouskasvu tukee maailmantalouden näkymiä
 • Se auttaa maailmanlaajuista kasvua vakauttamaan ensi vuonna
 • Kiinan kotimaisen kysynnän kehitys saattaa edelleen vaikeuttaa pyrkimyksiä lisätä tuontia Yhdysvalloista

Yhdysvaltain istunto

 • EKP pitää EU: n hallitukset pyytämässä lisäämään julkisen talouden menoja – Euroopan keskuspankin jäsen Kazimir sanoi jonkin aikaa sitten, että finanssi- ja rahapolitiikkojen koordinointia tarvitaan. Kazimir lisäsi myös olevansa huolestunut siitä, että ellei blokki käytä kaikkia näitä työkaluja kunnolla, se ei näe merkittävää rakenteellista elpymistä pian.
 • FED: n Kaplan on optimistinen työllisyydestä – Dallas FED: n presidentti puhui aiemmin New Yorkissa sanoen, että olemme täystyössä tai ohi, ei ole paljon löysää. Odotaa talouden kasvavan noin 2% ensi vuonna ja inflaatiopaineiden pysyvän vaimeana. Valta on siirtynyt tavaramyyjiltä ostajalle, mikä on vaikeuttanut yritysten siirtämistä korkeampiin kustannuksiin. Voimme käyttää tiukempaa työvoimaa kuin meillä on historiallisesti ilman hinnoittelupaineita. Teknisesti tukevat häiriöt rajoittavat liiketoiminnan hinnoitteluvoimaa
 • Yhdysvallat keskittyy kauppaan Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa nyt – Lighthizer sanoi aiemmin Fox Businessissa, että Yhdysvaltain ja Ison-Britannian välinen kauppasopimus on etusijalla. Hän odottaa Yhdysvaltojen maataloustuotteiden myynnin Kiinaan kaksinkertaistuvan. Kiinan sopimuksen ensimmäinen vaihe on täysin täytäntöönpanokelpoinen. Ei voida vähentää maailmanlaajuista alijäämää vähentämättä kaupan alijäämää Euroopan kanssa. Meillä on peruskauppaongelma Euroopan kanssa, meidän on löydettävä tapoja myydä enemmän tavaroita EU: hun.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva NZD / USD Uudelleen

 • Trendi on ollut nousussa noin kahden kuukauden ajan
 • Alempi vetovoima on valmis
 • 50 SMA tarjoaa tukea

50 SMA tarjoaa tukea tänään

NZD / USD on ollut nousussa yli kahden kuukauden ajan. Tunnelma parani rahoitusmarkkinoilla syyskuussa sen jälkeen, kun Yhdysvallat ja Kiina poikkesivat sävyistään kuuman kesän jälkeen. Lokakuussa mielipide parani edelleen ensimmäisen vaiheen sopimusta koskevien kommenttien jälkeen. Liukuvat keskiarvot ovat tehneet hyvää työtä tämän parin tukemisessa vetojen aikana, mikä on nostanut trendiä korkeammalle suuremmissa aikatauluissa, kuten päivittäisissä ja H4-kaavioissa. Vaikka ne ovat auttaneet myös H1-kaavion ostajia, kuten yllä olevasta kaaviosta näet.

Olemme nähneet NZD / USD: n käänteisen nousun 50 SMA: lla (keltainen), 100: lla SMA: lla (vihreä) ja aiemmin tällä viikolla 200 SMA: lla (violetti). viime viikon lopulla tilanne parani edelleen riskivarojen suhteen sen jälkeen, kun Donald Trump allekirjoitti ensimmäisen vaiheen sopimuksen ja NZD nousi korkeammalle. Mutta kuulimme joitain huhuja aikaisemmin viime viikolla, joiden mukaan se tarkoitti, että ne lykkäsivät vasta joulukuun tariffeja. Joten ilmapiiri lonkesi hieman ja tämä pari palasi takaisin matalammaksi. Mutta päätimme ostaa pullbackin, kun Trump ja Kiina ovat vahvistaneet sopimuksen. Näimme paluun alhaisemman tänään taas, mutta 50 SMA, jota pidettiin H4-kaavion tukena, ja ostajat työntävät nyt korkeammalle, joten pysymme edelleen pitkään tässä parissa.

Tiivistettynä

Tunnelma lamaantui eilen, mutta se pysyi edelleen hieman positiivisena ensimmäisen vaiheen kaupan ja viime viikon Tory-voiton jälkeen. Mutta ensi vuoden tilanne on edelleen epävarma kaupan ja politiikan suhteen, joten viime päivien optimismi on nyt heikentynyt ja kauppiaat ovat edelleen epävarmoja siitä, pyrkivätkö he turvautumaan turvapaikkoihin vai panostavatko riskivaroihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me