Forex signaler US session kort, 5. december – Markeder forbliver håbefulde, men forsigtige

Stemningen på de finansielle markeder blev negativ tidligere på ugen efter kommentarer fra Donald Trump om, at han muligvis udsætter fase 1-aftalen med Kina til præsidentvalget næste år i Kina. Den skuffende amerikanske ISM-fremstillingsrapport mandag spillede også en rolle i dette, da det viste, at denne sektor falder dybere i sammentrækning i stedet for at forbedre sig. Men i går hørte vi Donald Trump sige, at handelsforhandlinger med Kina går ret godt, mens Bloomberg offentliggjorde en rapport, der sagde, at fase 1-aftalen måske var officiel den 15. december.

Det forbedrede stemningen, selvom markederne ikke løber væk med det. I stedet er de forsigtige, men med en lille bias for risiko. Kinas handelsministerium sagde tidligere i dag, at vi er i tæt kontakt med USA om handel. Det holdt følelsen lidt positiv, men ikke desto mindre forsigtig, da vi har været i sidste fase for handelsaftalen og Brexit før, men ikke helt har passeret barrieren. OPEC har indledt deres møder i Wien, men indtil videre er der ingen klare antydninger om, hvilken beslutning de kan nå, skønt der potentielt er noget snak med dybere outputnedskæringer. Det har holdt WTI Oil bullish, selvom jeg ikke tror, ​​OPEC vil reducere produktionen igen, spiller de bare deres kort for at øge oliepriserne.

Den europæiske session

 • Tyske fabriksordrer – Fabriksordrer har været ustabile i Tyskland i mere end et år, selvom de havde en god gevinst på 1,3% fra september sidste måned, som blev revideret til 1,5% i denne måned. Men dagens rapport, der var i oktober, blev negativ igen og sendte et fald på 0,4% og manglede forventninger på 0,3%.
 • Eurozones detailsalg – De europæiske detailsalgsdata blev offentliggjort i morges, og den sæsonkorrigerede mængde detailhandel faldt med 0,6% i euroområdet. I september 2019 faldt detailhandelsvolumenet med 0,2% i euroområdet og med 0,1% i EU28. På trods af det holder bjørnen sig ude af markedet. Det ser ud til, at investorer venter på at se NFP-tal i morgen, før de placerer yderligere væddemål.
 • Eurozone revideret BNP 

  BNP-vækst i Euroarea og EU28: Sæsonkorrigeret BNP steg med 0,2% i euroområdet (EA19) og med 0,3% i EU28 i tredje kvartal af 2019. I september 2019 faldt detailhandelen med 0,2% i euroområdet og med 0,1% i EU28. På trods af det holder bjørnen sig ude af markedet. Det ser ud til, at investorer venter på at se NFP-tal i morgen, før de placerer yderligere væddemål.

  EUR / USD viste en bullish fakeout på 4-timers diagrammet, da den krydsede over 1.1090 modstandsniveau. Men gevinsterne blev begrænset, da parret vendte om til at handle under 1.1090 modstand lige i det næste lys. For nu udvider dette niveau stærk modstand, og under dette kan vi forvente en lille retracement i EUR / USD indtil 1.1060 og 1.1038. Omvendt kan den bullish breakout føre EUR / USD-priser mod 1.1120.

 • Et betydeligt fald i tyske ingeniørordrer – Tysklands ingeniørorgan VDMA var ude med mere grove nyheder til fremstillingssektoren i landet. VDMA rapporterede et fald på 11% i ingeniørordrer i oktober fra året før. I midten af ​​dette år faldt fabriksordrer med ca. 3% å / å, så dette fortsætter med at vise nogle udvidede bekymringer for den tyske fremstillingssektor i 4. kvartal. VDMA bemærker, at indenlandske ordrer er faldet med 13%, mens udenlandske ordrer er faldet med 10% i forhold til for et år siden. På den forværrede tendens nævner de, at mange kunder holder tilbage på investeringer på grund af globale økonomiske bekymringer; tilføjer, at:

  “De seneste tegn på håb om en afslutning på den tyske industris økonomiske afmatning har endnu ingen indflydelse på ordrebøgerne hos maskintekniske virksomheder.”

Den amerikanske session

 • Saudi’s Feel Good About OPEC-møde – OPEC-mødet er startet, og Saudi-Arabiens olieminister, prins Abdulaziz bin Salman, sagde, at han føler sig godt om OPEC + -mødet. Der har været hvisken om, at han skubber meget hårdt for at prøve at få andre OPEC-medlemmer om bord med ideen om dybere outputnedskæringer. Når det er sagt, er det stadig at se, om Rusland – en vigtig anstødssten i planerne – vil acceptere et sådant forslag.

 • BOC’s Lane Speaking – Stedfortrædende regering for Bank of Canada Timothy Lane taler og siger:
 • global økonomisk usikkerhed sandsynligvis vil fortsætte, selvom USA og Kina når en handelsaftale
 • global usikkerhed vil sandsynligvis have en varig effekt: der er fortsat spørgsmål om, hvorvidt markedspriser fuldt ud afspejler risici
 • udviklingen i de seneste uger giver banken større tillid til udsigterne for vækst og inflation i oktober
 • bemærkelsesværdige økonomiske styrker og på målinflationen betyder, at Canada er modstandsdygtigt, men det er ikke immunt
 • skadelige virkninger af handelskonflikt opvejes kun delvist af lettere pengepolitik
 • nylige data øger godt for husholdningernes økonomiske situation og fremtidige udgifter, selvom forbrugernes tillid er blevet svækket
 • tunge husholdningers låntagning skaber sårbarheder, der kan forstærke ethvert negativt chok for økonomien; at sænke satserne yderligere kan gøre sårbarheder værre
 • Canadiske vækstdata for beskæftigelsesløn antyder, at arbejdsmarkedet fortsætter med at stramme
 • støtte fra højere udgifter fra provinsregeringer forventes at Wayne i 2020, da konsolidering i Ontario og Alberta tager fat i nylige lige derefter BC og Québec normaliseres
 • der er ingen grund til, at Bank of Canada bevæger sig i takt med den amerikanske centralbank, når det kommer til renteændringer
 • afvigelse mellem monetære politikker fra Bank of Canada og US Fed er ikke så skarp som nogle gange forudgående
 • i bakspejlet var bevægelser i Canada og USA mod balancebudgetter, der startede i 2010, for tidlige
 • Kina-samtaler går meget godt
 • våbenhvile i Syrien holder
 • han vil diskutere Iran sanktioners unddragelse med Tyskland
 • siger, at et Tyskland er lidt under dets NATO-bidrag, og han og Merkel vil tale om det
 • NATO er stærkere, end det nogensinde har været
 • Siger Trudeau skal møde, når han bliver spurgt om video
 • Canadas premierminister Trudeau er en flink fyr, men sandsynligvis ked af, at Trump kaldte ham ud for NATO-bidrag
 • hvert land har talt med om Huawei går ikke fremad med virksomheden
 • US ISM PMI, der ikke er fremstillet – Den amerikanske ISM-rapport fra ikke-fremstillingsvirksomhed blev frigivet, og den gik glip af forventningerne og faldt til 53,9 point mod 54,5 forventet. Beskæftigelsen kom højere ud, dog på 55,5 point mod 53,7 i sidste måned, nye ordrer steg også på 57,1 point fra 55,6 i sidste måned, mens produktionen viste et massivt fald til 51,6 point mod 57,0 i oktober. Eksportordrer steg til 52,0 point mod 50,0 sidste måned, importen faldt til 45,0 mod 48,5 point sidste måned.
 • Trades in Sight

  Bullish NZD / USD

  • Tendensen har været bearish i mere end en måned
  • Tilbagetrækningens nederste del er komplet
  • De 50 SMA ydede support
  • Grundlæggende er blevet bullish

  5100 SMA sluttede sporet tilbage i dag

  NZD / USD foretog en bullish tilbageførsel i begyndelsen af ​​oktober, som lignede en anden højere track før sælgerne skubbede længere ned. Men sælgere kom ikke tilbage, og vi har ikke set dem siden da. Vi har set flere tilbagetrækninger lavere, men købere er kommet tilbage og har holdt tingene i kontrol.

  Stemningen er forbedret for risikotillæg, da vi nærmer os den sidste fase af fase 1-aftalen mellem USA og Kina. Der har været begivenheder og kommentarer, der har taget denne aftale frem og tilbage, såsom Donald Trumps kommentarer i går om, at han muligvis udsætter aftalen, indtil det kinesiske valg er overstået, og svarer på, at Kina retter sig mod Trumps vælgere med gengældelsesmål..

  Men i dag hørte vi danne Bloomberg, at handlen måske blev underskrevet den 15. december på trods af den hede retorik, der beroligede nerverne. Donald Trump hjalp også stemningen, da han for et stykke tid siden sagde, at samtaler med Kina går meget godt.

  NZD / USD var trukket tilbage lavere under den asiatiske session, men 50 SMA (gul) gav solid støtte på H1-diagrammet. Prisen sprang af det glidende gennemsnit, da stemningen forbedredes efter Trumps kommentarer på NATO-topmødet. Så dette par er ret hausse nu, og vi vil se på at åbne et købsignal på en anden tilbagetrækning lavere til 50 SMA.

  Afslutningsvis

  Følelsen har været temmelig negativ de sidste to dage, hvor aktiemarkederne trækker sig tilbage lavere og sikre havne stigende højere. Men det har ændret sig i de sidste par timer, især efter rapporten fra Bloomberg og kommentarer fra Donald Trump. Glem de økonomiske data, ord gør ondt mere end data i disse dage.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me