Forex-signaler US session kort, 7. februar – Investorers tillid og stemning forringes yderligere på Coronavirus-frygt

Coronavirus-frygt er vendt tilbage og holder markederne afdæmpet igen i starten af ​​denne uge. Markederne manglede retning i den asiatiske session, men de tog en side i den europæiske session, og retningen var naturligvis nede, især for risikeaktiver som aktiemarkeder og råvaredollar, mens sikre havne har været højere, men ikke kører hurtigt overalt. Dette viser, at handlende er forsigtige, de bevæger sig væk fra risikotillæg, men er endnu ikke i paniktilstand.

Skønt frygt øges yderligere på det europæiske møde, efterhånden som sagerne fortsætter coronavirus overgår 40.000 og dødsfald nær det 1.000 benchmark. Den kinesiske præsident Xi forsøgte at berolige vandet, men du kunne læse mellem linjerne, at han ikke var så selvsikker. Virksomheden er bremset betydeligt i Kina, og et stort antal kinesiske virksomheder, herunder fremtrædende navne, har bedt regeringen om milliarder i lån for at lette virussens indvirkning på deres økonomi. Virussen har også spredt sig i udlandet, indtil nu er 8 tilfælde bekræftet i Storbritannien, hvilket holder stemningen negativ, som Eurozone Sentix-investortillidsrapporten i morges viste.

Den europæiske session

 • Eurozone Sentix investorers tillid – Eurozonens økonomi er svækket betydeligt i de sidste to år sammen med den globale økonomi. Den globale handelskrig såvel som større centralbanker, der vandrede for meget for hurtigt i de foregående år, skadede også økonomien og den økonomiske stemning såvel som investorernes tillid. Sentix-investortillid faldt i negativt territorium sidste år, og det faldt til -16,8 point tilbage i oktober. Men det forbedrede sig efter ECB lempede pengepolitikken igen sent i sidste år, og det kom tilbage til positivt territorium i november. I januar forbedredes det yderligere til 7,6 point, hvilket var opmuntrende. Men det forventedes at køle af en smule i denne måned. Investortillid lettet lidt efter at have ramt sit højeste niveau siden november 2018 tilbage i januar, da frygt for coronavirus er tempereret med stemning de sidste par uger. Det gik glip af forventningerne på 6,1 point og faldt til 5,2 point.
 • Opdatering om coronavirus – Det ser ud til, at det vil være ret svært for globale myndigheder at udslette coronavirus når som helst snart. Antallet af inficerede mennesker har nået over 40.000 med 910 dødsfald. Kinesiske myndigheder syntes mere selvsikker i sidste uge, men de synes ikke for selvsikker nu efter 97 mennesker døde på en dag i Kina i går. Den kinesiske præsident Xi Jinping kommenterede tidligere i dag på statsfjernsynet, og han lød mindre optimistisk end sidste uge. Nedenfor er nogle af hans vigtigste kommentarer:
 • Situationen over forebyggelse af koronavirusudbrud er stadig alvorlig
 • Kina vil helt sikkert vinde kampen mod koronavirusudbruddet
 • Kina vil vedtage mere afgørende foranstaltninger for at begrænse spredningen i Hubei
 • At fremskynde udviklingen af ​​lægemidler, der har gode kliniske virkninger mod virussen

Ikke alene har virussen spredt sig uden for Hubei, men den har også spredt sig i andre lande rundt om i verden med fire flere mennesker diagnosticeret i Storbritannien i dag. Derudover føler kinesiske virksomheder presset fra virussen, da hundreder af kinesiske virksomheder angiveligt søger milliarder i lån for at dæmpe virkningen af ​​virusudbrud. Disse virksomheder inkluderer fremtrædende navne som Xiaomi, Meituan Dianping og DiDi. Så situationen virker dårlig, og den kinesiske økonomi vil lide under dette og også påvirke den globale økonomi. Så den negative indvirkning på økonomien vil være et andet stort problem for centralbanker og regeringer over hele kloden at kæmpe bortset fra selve virussen. Følelsen forbliver også negativ i dag.

 • Italiensk industriproduktion – Den industrielle produktion har været ret ustabil i Italien, som i Tyskland og resten af ​​euroområdet. I de sidste tre måneder har vi set tre tilbagegang, men den sidste rapport fra november viste en stigning på 0,1%. Skønt dagens rapport, der var i december, udviste et stort fald på 2,7%, så vil fremstillingen forblive i en vanskelig position i Italien og Europa i de kommende måneder.
 • Den amerikanske session

  • Canadiske husstarter og byggetilladelser – Husstarter har været i 200k-220k-regionen i flere måneder i Canada, men i december faldt de til 197k. Dagens rapport viste en pæn stigning igen på 213.000 i januar, så tilbage på sporet. På den anden side er byggetilladelser faldende siden september, og sidste måneds rapport, der var for november, blev revideret endnu lavere fra -2,4% til -3,5%. Men dagens rapport forventedes at vise en vending og en stigning på 3,5% i december. Det slog forventningerne og steg med 7,4%.
  • FED’s Bowman taler  Federal Reserve-medlem Bowman talte for et stykke tid siden og sagde de samme ting, som hun tidligere har sagt, så det er ikke noget nyt. Hun ser et ”meget gunstigt” amerikansk udsigter til moderat vækst, lav arbejdsløshed og inflation gradvist stigende til målet.
  • Verdenssundhedsorganisationen ankommer til Kina – WHO er ankommet til Kina, og de afholdt en PRSS-konference for et stykke tid siden. Virussen har eksisteret i mere end en møl, er de lige ankommet nu? Under alle omstændigheder nogle kommentarer nedenfor:
  • WHO-team af eksperter er ankommet til Kina for at lægge grunden til et større team, der ser på koronavirusudbrud
  • I de sidste dage har set om hændelser med videre spredning af virus og mennesker med ingen historie om rejser til Kina som i Frankrig.  Kunne være den gnist, der bliver en større ild

  Trades in Sight

  Bearish AUD / USD

  • Tendensen har været baisse siden 1. januar
  • MA’er skubber det lavere
  • Følelsen er temmelig negativ

  De 20 SMA er blevet modstand igen

  AUD / USD var temmelig bullish i hele december, da USD havde en dårlig måned dengang, efter at den amerikanske ISM-produktion faldt yderligere i sammentrækning. Pengestrømme ved udgangen af ​​året, som også gik mod USD, hjalp også dette par med at stige højere mod slutningen af ​​året. Men stemningen vendte om i den første uge i januar efter spændingerne mellem USA og Iran og risikovillige aktiver som råvaredollar blev baisse. Følelsen blev endnu mere negativ efter koronavirusudbruddet i Kina, som har holdt AUD / USD baisse.

  Glidende gennemsnit er forvandlet fra støtte til modstand, idet 100 SMA (grøn) giver modstand under tilbagetrækninger i starten, derefter tog 50 SMA (gul) og 20 SMA (grå) tingene på deres hænder. Tidligere i dag så vi en retrace højere, men det endte lige under 20 SMA, som det ses på H4-diagrammet ovenfor. Så dette par forbliver temmelig bearish.

  Afslutningsvis

  Coronavirus fortsætter med at drive markeder rundt, og situationen bliver svær, især i Kina. Der er mere end 40.000 mennesker smittet og mere end 900 dødsfald, mens vi stadig ser nye tilfælde i Storbritannien og andre steder. Dette holder stemningen dæmpet og handlende ret bange.

   

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me