Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 7. helmikuuta – Sijoittajien luottamus ja mielipiteet heikkenevät edelleen koronaviruspeloissa

Koronaviruspelot ovat palanneet ja pitävät markkinat jälleen hillittyinä tämän viikon alussa. Markkinoilta puuttui suunta Aasian istunnossa, mutta ne ottivat puolen Euroopan istunnossa ja suunta oli tietysti alhainen, etenkin riskivarojen, kuten osakemarkkinoiden ja hyödykedollarien, osalta, kun taas turvapaikat ovat hiipineet korkeammalle, mutta eivät juokseva missä tahansa nopeasti. Tämä osoittaa, että kauppiaat ovat varovaisia, he siirtyvät pois riskivaroista, mutta eivät ole vielä paniikkitilassa.

Vaikka pelot lisääntyivät edelleen Euroopan istunnossa tapausten myötä koronavirus ylittää 40 000 ja kuolemantapaukset lähellä 1000 vertailuarvoa. Kiinan presidentti Xi yritti rauhoittaa vesistöjä, mutta rivien välistä voit lukea, ettei hän ollut niin luottavainen. Liiketoiminta on hidastunut huomattavasti Kiinassa, ja monet kiinalaiset yritykset, mukaan lukien tunnetut nimet, ovat pyytäneet hallitukselta miljardeja lainoja viruksen vaikutusten lieventämiseksi heidän talouteensa. Virus on levinnyt myös ulkomaille, ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa on toistaiseksi vahvistettu 8 tapausta, mikä pitää tunteet negatiivisina, kuten euroalueen Sentix-sijoittajien luottamusraportti osoitti tänä aamuna.

Euroopan istunto

 • Euroalueen Sentix-sijoittajien luottamus – Euroalueen talous on heikentynyt huomattavasti kahden viime vuoden aikana yhdessä maailmantalouden kanssa. Maailmanlaajuinen kauppasota, samoin kuin suurten keskuspankkien vaellukset liian nopeasti edellisinä vuosina, vahingoittivat myös taloutta ja taloudellista ilmapiiriä sekä sijoittajien luottamusta. Sentix-sijoittajien luottamus laski negatiiviselle alueelle viime vuonna ja laski lokakuussa -16,8 prosenttiin. Mutta se parani jälkeen EKP helpotti rahapolitiikkaa jälleen viime vuoden lopulla ja palasi positiiviselle alueelle marraskuussa. Tammikuussa se parani edelleen 7,6 prosenttiin, mikä oli rohkaisevaa. Mutta sen odotettiin jäähtyvän hieman tässä kuussa. Sijoittajien luottamus helpotti hieman sen jälkeen, kun se oli saavuttanut korkeimman tason marraskuusta 2018 lähtien tammikuussa, koska koronaviruspelot pelastavat tunteita viime viikkojen aikana. Se menetti 6,1 pisteen odotukset pudoten 5,2 prosenttiin.
 • Koronavirus päivitys – Vaikuttaa siltä, ​​että maailmanlaajuisilla viranomaisilla on melko vaikea pyyhkiä koronavirus pois milloin tahansa pian. Tartunnan saaneiden ihmisten määrä on noussut yli 40 000: een 910 kuolemantapauksella. Kiinan viranomaiset näyttivät luottavaisemmilta viime viikolla, mutta ne eivät näytä liian luottavaisilta nyt 97 ihmistä kuoli yhdessä päivässä Kiinassa eilen. Kiinan presidentti Xi Jinping kommentoi aiemmin tänään valtion televisiossa ja kuulosti vähemmän optimistiselta kuin viime viikolla. Alla on joitain hänen tärkeimpiä kommentteja:
 • Koronaviruksen puhkeamisen ehkäisy on edelleen vakava tilanne
 • Kiina voittaa ehdottomasti taistelun koronaviruksen puhkeamista vastaan
 • Kiina toteuttaa päättäväisempiä toimenpiteitä leviämisen estämiseksi Hubeissa
 • Nopeuttaa sellaisten lääkkeiden kehittämistä, joilla on hyvät kliiniset vaikutukset virusta vastaan

Virus ei ole vain levinnyt Hubein ulkopuolelle, vaan se on levinnyt myös muissa maissa ympäri maailmaa vielä neljä ihmistä diagnosoitu tänään Britanniassa. Sen lisäksi kiinalaiset yritykset tuntevat viruksen aiheuttaman paineen, kun sadat kiinalaiset yritykset hakevat ilmoitusten mukaan miljardeja lainoja viruksen puhkeamisen lieventämiseksi. Näihin yrityksiin kuuluu merkittäviä nimiä, kuten Xiaomi, Meituan Dianping ja DiDi. Joten tilanne näyttää huonolta ja Kiinan talous kärsii tästä, mikä vaikuttaa myös maailmantalouteen. Joten kielteiset vaikutukset talouteen ovat toinen tärkeä asia keskuspankeille ja hallituksille ympäri maailmaa taistelemaan, itse viruksen lisäksi. Tunnelma pysyy negatiivisena myös tänään.

 • Italian teollisuustuotanto – Teollisuustuotanto on ollut melko epävakaata Italiassa, kuten Saksassa ja muualla euroalueella. Viimeisten kolmen kuukauden aikana olemme nähneet kolme laskua, mutta viimeinen marraskuusta tehty raportti osoitti 0,1 prosentin kasvua. Tämänpäiväisen joulukuun raportin lasku oli suuri, 2,7%, joten valmistus pysyy vaikeana Italiassa ja Euroopassa tulevina kuukausina.
 • Yhdysvaltain istunto

  • Kanadan asuntojen aloitus- ja rakennusluvat – Asumisaloitteet ovat olleet 200k-220k-alueella kuukausia Kanadassa, mutta joulukuussa ne laskivat 197k: iin. Tämän päivän raportti osoitti jälleen hienon 213k: n kasvun tammikuulle, joten palasi raiteilleen. Rakennusluvat ovat sen sijaan laskeneet syyskuusta lähtien, ja viime kuun raportti, joka oli marraskuussa, tarkistettiin vielä pienemmäksi, -2,4 prosentista -3,5 prosenttiin. Tämän päivän raportin odotettiin kuitenkin osoittavan kääntyvän ja kasvavan 3,5 prosenttia joulukuussa. Se voitti odotukset ja kasvoi 7,4%.
  • FED: n Bowman Speaking  Yhdysvaltain keskuspankin jäsen Bowman puhui jonkin aikaa sitten sanoen samat asiat kuin ennen, joten se ei ole mitään uutta. Hän näkee USA: n “erittäin suotuisan” näkymän maltillisesta kasvusta, matalasta työttömyydestä ja inflaatiosta asteittain tavoitteeksi.
  • Maailman terveysjärjestö saapuu Kiinaan – WHO on saapunut Kiinaan ja he pitivät jonkin aikaa sitten PRsss-konferenssin. Virus on ollut olemassa yli koi, he saapuivat juuri nyt? Joka tapauksessa joitain kommentteja alla:
  • WHO: n asiantuntijaryhmä on saapunut Kiinaan asettamaan perustan suuremmalle ryhmälle, joka tutkii koronaviruksen puhkeamista
  • Viime päivinä on havaittu tapauksia, joissa virus ja ihmiset, joilla on virus, leviävät edelleen ei ollut historiaa Kiinaan, kuten Ranskassa.  Voisi olla kipinä, josta tulee suurempi tulipalo

  Kaupat näköpiirissä

  Karhumainen AUD / USD

  • Trendi on ollut laskeva 1. tammikuuta lähtien
  • MA: t työntävät sitä alas
  • Tunnelma on melko negatiivinen

  20 SMA on muuttunut jälleen vastarinnaksi

  AUD / USD oli melko nouseva koko joulukuun ajan, koska USD: lla oli huono kuukausi sitten, kun Yhdysvaltain ISM-tuotanto laski edelleen supistumaan. Myös Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​menneet vuoden lopun kassavirrat auttoivat tätä paria nousemaan korkeammalle vuoden loppua kohti. Mutta mielipiteet kääntyivät tammikuun ensimmäisellä viikolla sen jälkeen, kun Yhdysvaltojen ja Iranin väliset jännitteet ja riskivarat, kuten hyödykedollarit, kääntyivät laskevaksi. Tunnelma muuttui vieläkin negatiivisemmaksi sen jälkeen, kun koronavirus puhkesi Kiinassa, mikä on pitänyt AUD / USD: n laskussa.

  Liukuvat keskiarvot ovat muuttuneet tuesta vastustukseksi, kun 100 SMA (vihreä) tarjoaa vastustuksen aluksi vetojen aikana, sitten 50 SMA (keltainen) ja 20 SMA (harmaa) otti asioita heidän käsiinsä. Aiemmin tänään nähtiin paluu korkeammaksi, mutta se päättyi hieman 20 SMA: n alapuolelle, kuten yllä olevasta H4-kaaviosta nähdään. Joten tämä pari pysyy melko laskevana.

  Tiivistettynä

  Koronavirus edelleen ajaa markkinoita ympäri ja tilanne pahenee, etenkin Kiinassa. Tartunnan saaneita ihmisiä on yli 40 000 ja kuolemia on yli 900, kun taas Isossa-Britanniassa ja muualla näemme jatkuvasti uusia tapauksia. Tämä pitää mielialan hillittynä ja kauppiaat melko peloissaan.

   

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me