Trækker kerner ud af markeder, der er inden for rækkevidde

Hvad jeg elsker så meget ved handel med valutamarkedet (og andre markeder) er, at der er så mange forskellige måder at nærme sig dem på, hvis man bare ved, hvordan man tilpasser sig de forskellige markedsforhold. Selvfølgelig kan vi alle lide at handle med kraftige tendenser, der ser ud til at løbe i en retning for evigt. Dette er den ideelle markedsforhold, fordi du kan fange nogle rigtig store fisk med et lille stykke agn, hvilket betyder at du kan ramme et stort mål ved kun at risikere en lille del af din egenkapital. Men når markederne bevæger sig sidelæns, finder du også gode handelsmuligheder, hvis du ved, hvad du skal se efter, og hvornår du skal trække aftrækkeren. Tilføj en god pengestyring til dette, og den næste person, der banker på din dør, kan være Mr. Handsome Profit selv. Lad os se på, hvordan man kan slå markederne!

 

Identificering af egnede områder

At identificere intervaller med et godt overskudspotentiale er ikke for svært, især hvis du har en vis handelserfaring. Og hvis du er ny inden for handel, skal du ikke bekymre dig, du er kommet til det rette sted for at lære et par praktiske handelstip! Lad os se på et par diagrammer.

Træk Pips AUgentligt AUD / USD (2017/02/20)

Jeg brugte dette diagram i en af ​​mine tidligere artikler, RBA Minutes to Kick Off This Week’s Action. På det tidspunkt, hvor prisen besøgte toppen af ​​sortimentet i dette særlige tilfælde, havde den allerede rørt både rækkegulvet og sortimentstoppen et par gange. Det er virkelig vigtigt at se, at prisen gentagne gange respekterer visse niveauer af support og modstand, inden vi kan mærke den specifikke kortopsætning som et interval. Først når vi har set mindst to tilbageførsler på både support og modstand, skal vi overveje at bruge strategier for handel med intervaller.  

I dette tilfælde foreslog doji (det næstsidste lys i dette diagram) og det doji-lignende lys forud for det, at der var en god chance for, at prisen ville respektere modstanden i dette interval top.

En uge efter denne artikel skrev jeg om AUD / USD igen i en anden artikel, der hedder The Aussie is Coming Down! Ugentlig tidsramme hjemsøger AUD / USD. Her er de diagrammer, jeg brugte i denne artikel:

Træk Pips B

Ugentligt AUD / USD (2017/02/28)

Træk Pips CUgentligt AUD / USD (2017/02/28)

I disse to diagrammer kan vi se, hvordan parret fortsatte med at kæmpe i topmodstanden. Her er det seneste ugentlige diagram over AUD / USD:

Trækning af kerner 1Ugentligt AUD / USD-diagram

I øjeblikket er parret stadig i dette veldefinerede interval. Disse sidste par afvisningslys, der dannede sig i toppen, bød på nogle rigtig gode salgsmuligheder, som du kan se.

 

Hvornår og hvordan man går ind i en rækkeviddehandel

En meget pålidelig måde at handle på i forskellige markedsforhold er at bruge lysestagerudløsere. Årsagen til, at denne tilgang er så effektiv, er fordi den tilføjer bonusen for bekræftelse. I valutahandel spiller bekræftelse en vigtig rolle i mange forskellige handelsstrategier.

Ser du, når et specifikt instrument er begrænset til et veldefineret interval, og prisen nærmer sig området øverste eller sortimentet, er der absolut ingen garanti for, at prishandlingen respekterer den støtte- eller modstandszone. Det kan være lige her, hvor prisen endelig bryder ud af intervallet … og skyder lige gennem dit stoptab på ingen tid. Lad os se på et eksempel på et 400 pip-interval på USD / CHF:

Trækning af kerner 2USD / CHF dagligt diagram (2016)

Dette er et godt eksempel på et veldefineret interval. Der var flere tilbageførsler på top- og sortimentet, hvilket gav fremragende handelsmuligheder. Naturligvis ville den konservative rækkehandler sandsynligvis ikke have handlet gyngerne på nummer et, to og tre, fordi han eller hun ville have ventet på tilstrækkelig dokumentation for at være sikker på, at den tekniske formation virkelig var et korrekt interval. Jeg ville personligt have handlet nummer to på grund af det fremragende afvisningslys, der dannedes på et godt ugentligt niveau (som du ikke kan se på dette diagram uden at zoome ud). Vi undersøger også nummer to, for hvis du støder på et lignende lys på en række etage, kan det give dig en anstændig fortjeneste, hvis du ved, hvordan du bruger det. Lad os zoome ind, så vi kan undersøge de forskellige lysestagerudløsere:

 

Sving nummer 2:

Trækning af kerner 3USD / CHF dagligt diagram (2016)

Denne pinbar eller guldsmed doji er et stærkt bullish afvisningslys, der er værd at handle, hvis det selvfølgelig findes på det rigtige sted. Der er forskellige måder at handle på et signallys som dette. I dette eksempel vil en afventende købsordre blive placeret ved signallysets høje, hvilket også kaldes pinbarens næse. Stop tab placering ville være et par punkter under den nederste del af pinbar. Husk, at denne post er taget på et dagligt diagram, så vi ønsker ikke at placere stoptabet et eller to kerner under signallysets lave. Det er bedre at give handlen lidt åndedrætsplads. I dette tilfælde er stoptabet ca. 28 pips under pinbarens lave.

I dette eksempel er der en vigtig sving høj (markeret i lilla), der gik forud for sving lav, hvor signallys blev dannet. Dette var et rimeligt mål, og som du kan se i dette diagram, gav det anstændige 230 kerner. Risikoen var kun 140 kerner, så belønningen var 1,64 gange så meget. Hvis du havde risikeret en procent af din egenkapital på denne handel, ville du have opnået et afkast på 1,64%. I dette tilfælde kom prisen aldrig tæt på stoptabet. Hvilken stor handel ville dette have været!

Du undrer dig måske over, hvorfor målet ikke var mere aggressivt. Nå, du kunne have trukket et langt større mål i dette tilfælde, men husk, vi ser på denne opsætning i eftertid. Når du opretter en rækkehandel, skal du huske på, at dit overskudspotentiale i forhold til dit belønnings-til-risikoforhold normalt vil være mindre end når du svinger eller handler med position (en positionshandel er en langsigtet handel med et mål om at udnytte vigtige tendenser). Det er dog vigtigt, at du ikke bruger et overskudsmål, der er mindre end din stoptabsafstand. Vi ønsker altid at bruge positiv pengestyring. Det er lige så vigtigt at bemærke, at du ikke har brug for massive belønning-til-risiko-forhold for at være en rentabel erhvervsdrivende. Du kan tjene penge selv ved at bruge et belønnings-forhold-forhold på 1: 1. Hvis din strategi f.eks. Har et positivt gevinstforhold, hvis du vinder 60% af tiden, tjener du penge.

Selvom postordren placeres ved næsen på pinbar i dette eksempel, kunne du være kommet ind i handelen, når signalstearinlyset lukkede. I så fald ville du have brugt en markedsordre. Du ville have haft lidt mindre bekræftelse på, at markedet ville bevæge sig i din handel, men du ville være kommet ind til en bedre pris. Den type indtastningsmetode, du bruger, afhænger af den type lysestageudløser, du bruger. For eksempel, hvis signallyset lukker virkelig tæt på dets høje (eller ved høje), vil du normalt gå ind i handlen med en markedsordre, så snart lyset lukkes. Der er andre metoder til at komme ind på markedet, når afvisningslys vises, men vi overvejer kun disse to teknikker i dag.

 

Sving nummer 4

Trækning af kerner 4USD / CHF dagligt diagram (2016)

I dette tilfælde er det bullish afvisningslys ikke et så kraftigt signallys som det i sving nummer 2. Pinbar stearinlys, der opstod i sving nummer 2, har et meget større interval. Det lukkede også som et blåt lys, og dets tæt er tæt på det høje. Disse faktorer er vigtige, når man måler kvaliteten af ​​forskellige afvisningslys.

Selvom signallys i sving nummer 4 er et svagere signal end signalet i sving nummer 2, er det stadig et godt signal på grund af dets placering. Den eneste måde, hvorpå jeg kunne handle med denne type signal, ville dog være at handle med et breakout af signallysets høje, ligesom i det første eksempel (af sving nummer 2).

Som du kan se i diagrammet ovenfor, ville denne handelsopsætning have givet et attraktivt 2: 1 belønning-til-risiko-forhold. Fordi dette signallys rækkevidde er mindre end rækkevidden for sving nummer tos signallys, var det lidt lettere at opnå et bedre belønning-til-risikoforhold i dette tilfælde.

 

Sving nummer 7

Trækning af kerner 5USD / CHF dagligt diagram (2016)

Her kan du se, at der blev opnået en 2: 1-belønning-til-risikoforhold med et mål tæt på midten af ​​intervallet, hvilket er rigtig godt. Endnu en gang er signallyset ikke for stort, hvilket gør det lettere at opnå et godt belønnings-til-risikoforhold.

 

Nummer 9 – Breakout!  

Trækning af kerner 6USD / CHF dagligt diagram (2016)

Her ville du have undgået et tab, hvis du havde ventet på, at der dannedes et ordentligt reverseringssignal øverst i intervallet. Det hausse stearinlys, der gennemborede toppen i dette tilfælde, var alt for kraftigt til at overveje at handle imod.

I dette diagram ser du et meget stort, aggressivt blåt lys mærket “Denne stavede stearinlysfejl”. Dette er det lys, der dannede sig, da Donald Trump blev valgt som den nye amerikanske præsident. Hvis du havde spillet dette interval, burde dette lys alene have forhindret dig i at komme ind i korte positioner øverst i intervallet. Dette lys forudsagde i sig selv den stærke rally, der fulgte. Jeg vil ikke gå ind på alle detaljer om, hvad der gør dette lys så farligt for bearish deltagere, men bare for at nævne et aspekt af det – det nedadgående væge af dette lys fortæller os, at der var stærkt salg på dagen efterfulgt af en skarp bullish tilbageførsel. Dette stærke skub højere af tyre satte et enormt pres på bjørnene, som begyndte at presse dem ud af deres korte handler. Husk, at sælgerne kun kan afslutte deres handler ved at købe. Så når sælgerne lukkede deres handler den dag, og i dagene derpå fulgte det, øgede det kun købspres på dette par. Pas på ikke at kæmpe for usædvanligt kraftige stearinlys som denne. Vi er nødt til at bruge meget skøn, når vi handler på markederne.

 

Afslutningsvis

Der er andre måder at handle på områder uden at stole på lysestageudløsere, men det kan virkelig gøre en stor forskel at “bakke” dine handler med prisbekræftelse. Afvisningslys, der inkluderer pinbars, er virkelig effektive værktøjer, hvormed du kan finjustere dine poster.    

Oscillerende indikatorer kan være nyttige, når du handler i intervaller, men det er bedre at bruge dem i forbindelse med lysestageudløsere og selvfølgelig support- og modstandsniveauer.

Når du handler, betyder det, at den tidsramme, du bruger, betyder meget. En virkelig pålidelig tidsramme til at starte med er den daglige tidsramme. Der er også penge at tjene på de lavere tidsrammer, men det er generelt sværere at være konsekvent rentabel på disse.

Når du taler om rentabilitet, hvis du har svært ved at tjene penge på markederne, hvorfor prøver du ikke vores fantastiske forex trading signaler. Uanset om du kan lide gratis signaler eller foretrækker vores premium-signaler, har vi det, der kræves for at lægge dollars i lommen.

Hvis du er en af ​​de praktiske forhandlere, der kan lide at erobre markederne selv, skal du sørge for at tjekke vores forexstrategier, forexblog, forexmæglere og live markedsopdateringer. Gå ikke i kamp uden de rigtige våben.

Glad handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me