Ud over $ 2k Bitcoin pristærsklen

Fra dette øjeblik handler en bitcoin på omkring $ 1996, men ingen forventer, at tallet fortsætter meget længere. Enten vil prisen falde til omkring $ 1900, da den støder på modstand og rally tilbage på sit tidligere stærke punkt, eller det uundgåelige vil forekomme i de næste par timer – BTC bryder tærsklen på $ 2k og formår at fordoble i værdi i 2017.

For de fleste i bitcoin-samfundet vil opflytningen være en symbolsk stor sejr, der er et klart bevis for, at mange store enheder nu ser BTC som et legitimt alternativ til de traditionelle valutaer. Dette skift skete allerede i Japan, men fandt sted på en meget subtil måde. Det kom uden store overskrifter om drastiske lovgivningsmæssige ændringer eller noget lignende og tog i stedet simpelthen en form for en enorm tilstrømning af midler til kryptovalutaen.

Meget af disse penge kommer fra større finansielle og forretningsenheder efter mange private milliardærer, der begyndte at erhverve digital valuta. Bortset fra bitcoin-rallyet så ether også stor vækst, når det kommer til sin pris sammen med andre altcoin digitale valutaer.

Men det meste af opmærksomheden er fokuseret på bitcoin som den største konkurrent til den stærkeste globale digitale valuta i det kommende årti. Når det skubber gennem 2k-punktet i den meget nær fremtid, hvad kan man forvente af resten af ​​det økonomiske område, men også hele det globale samfund som en reaktion på denne præstation?

Market Cap vil vokse

Uanset prisen på et givet tidspunkt vil markedsværdien af ​​hele de blockchain-baserede digitale valutaer kun vokse i værdi. Der har været en lang proces, der førte til dette af de tilstødende markeder, der følte sig vej ind i dette område, langsomt men sikkert investerede mere og mere i BTC og for nylig også ether.

Nu er værdien af ​​hele markedet med altcoins, zcash og enhver anden kryptokurrency derude over 60 milliarder dollars, hvilket er en imponerende pris. En bitcoin-pris, der går ud over $ 2000, trækker endnu flere penge ind, selvom den er ustabil.

Selvfølgelig bringer dette mange til at stille spørgsmålstegn ved, hvad der derefter bliver af den samme digitale valuta. På et eller andet tidspunkt vises venturekapital bitcoin-investeringer på markedet, og dette vil også betyde et stort skift. Der er ingen tvivl om, at disse ikke vil være almindelige i nogen tid fremover, men den kommende periode vil bestemt give et stort felt til test af dette koncept.

Slutbrugeranskaffelsen forbliver tvivlsom

Efterhånden som tiden går, fokuserer blockchain-samfundet regelmæssigt på og slukker fænomenerne ved slutbrugeranskaffelse med det formål at bruge digitale valutaer. I startfasen blev processen med at få så mange almindelige brugere som muligt på platformen, hvad enten det var bitcoin eller en anden blockchain, set som altafgørende.

I mellemtiden kom den store virksomhed ind i rammen, og for nylig har den mere eller mindre udelukkende skubbet prisen på BTC til sine rekordniveauer, hvor den i øjeblikket er. Endnu en gang, der kørte på denne succes, forsøgte mange at etablere ideen om, at bitcoin var på randen af ​​udbredt popularitet. Med andre ord er det kun et spørgsmål om tid (formodentlig kort), indtil det bliver en husstands ting.

Men der er mange historiske faktorer, der placerer dette inde i kategorien “kunne være”, ikke “noget øjeblik nu”. Problemet er, at BTC giver en række fordele, som det store flertal af befolkningen simpelthen ikke har brug for eller sætter pris på. Parallellen med PayPal-scenariet er et fænomen med god vejrklokke, selvom mange (sandsynligvis forkert) opfatter det som en indikator for den fremtidige BTC-bevægelse som en regelmæssig betalingsmulighed.

Problemet er, at mens PayPal gav et alternativ til en langsommere og mere kompliceret bankkorttransaktion, gør bitcoin-tegnebøger ikke det samme for PayPal. Anonymitet og styring af den traditionelle finansielle sektor er ikke noget, som de fleste almindelige brugere ønsker i deres liv.

Med denne faktor ville det komme som en lille overraskelse, hvis bitcoinmarkedsværdien om et årti var meget større, hvad det er i dag, mens dets brugerbase stadig er relativt lille (ikke i nærheden af, hvad PayPal fungerer nu som sin pulje af brugere).

Geopolitiske problemer

I opfattelsen af ​​globale politiske ledere er bitcoin et af de fænomener, som du simpelthen ikke vil have inden for deres spilleregler. Det er decentraliseret, globalt og ikke forbundet til alle dele af den almindelige finansielle tjeneste. Samtidig ser den paranoide tankegang det som noget, der stadig enten kontrolleres af nogen eller åbent for en indsættelse af denne kontrol, som er usant, men stadig fremherskende i de politiske elites sind..

Det er grunden til det EU søger at indføre en lov, der kræver, at alle digitale tegnebøger skal forbindes til deres indehavers identitet eller hvorfor Kina slår hårdt ned på sine BTC-børser. I de kommende år vil dette ikke ændre sig for de store nationer i verden, og den samme mentalitet vil mere eller mindre forblive på plads, selvom lovgiveren indhenter det klare behov for at anerkende bitcoin.

For al lobbying og PR-indsats vil der ikke være nogen større ændring i denne henseende for bitcoin-samfundet, uanset deres succes. Bitcoin har ikke en person eller personer, der kan lave en bagrumsaftale med en politisk enhed. Dette gør det til noget at være lidt frygtet og kun marginalt forstået af det politiske etablissement.

Den eneste store globale politiske organisation, der ser ud til at planlægge en ny kurs, er FN. Som deres seneste WFP venture viser, denne organisation søger både at bruge blockchain-systemet, men også anvende de nuværende kryptokurver, der opererer i verden.

Dette er næsten helt sikkert den rigtige tilgang, hovedsageligt fordi den anerkender verdens realiteter, der ikke vil ændre sig natten over. Mens regeringer er mere end villige til at eksperimentere med blockchain, er de stadig tilbageholdende med at se bitcoin eller enhver anden digital valuta som legitime FinTech-virksomheder. Der er en stærk fornemmelse af, at selv en BTC, der er stabil og koster mere end $ 2k, ikke vil ændre denne mentalitet når som helst snart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me