Ugentligt udsyn, 15. – 19. februar 2021: De vigtigste økonomiske begivenheder at se denne uge

Den bredt baserede amerikanske dollar formåede at stoppe sin faldende række fra den foregående session og ser frem til at ende denne uge på et bullish spor, muligvis på grund af det dårlige markedssentiment, der opfordrer investorer til at lægge deres penge i aktiver i sikre havne. ligesom den amerikanske dollar. Opgangene i greenbacken kan dog være kortvarige eller midlertidige, da nye tegn på svaghed på det amerikanske jobmarked har sænket investorernes forventninger til tempoet i amerikansk økonomisk opsving fra pandemien..

En anden faktor, der muligvis også kan begrænse eventuelle gevinster i USD, kan være rapporterne, der tyder på, at Fed-chef Jerome Powell har understreget behovet for at holde pengepolitikken imødekommende i nogen tid. I henhold til den seneste rapport meddelte Federal Reserve formand Jerome Powell på Economic Club i New York, at en “tålmodigt imødekommende pengepolitisk holdning” er meget vigtig for at øge arbejdsmarkedet og den samlede økonomi efter en stall i de seneste måneder.

Ser frem til næste uge, kan serien af ​​PMI- og arbejdsløshedskrav i fremstillingssektoren sammen med pengepolitiske erklæringer og FOMC-mødeprotokoller føre til masser af overskrifter for at holde markederne på farten. De geopolitiske spændinger og coronavirus (COVID-19) overskrifter vil også blive fulgt tæt over havet, da de kan spille en nøglerolle til bestemmelse af risikoniveauer på markedet.

Top økonomiske begivenheder at se denne uge

1) – Pengepolitisk mødeprotokol – mandag – 19:30 GMT

Protokollen offentliggøres typisk uger efter rentebeslutningen. De giver en detaljeret oversigt over det seneste møde i RBA-bestyrelsen og hjælper med at måle de nuværende økonomiske forhold, der påvirker deres beslutninger om, hvor de skal fastsætte renter. Med enkle ord, hvis RBA er hawkish over inflationsudsigterne for økonomien, ser markederne en større mulighed for en renteforhøjelse, og det er positivt for AUD. Omvendt ses en døvtone som baisse for Aussie.

2) – EUR bruttonationalprodukt s.a. (QoQ) – Tirsdag – 5:00 GMT

Disse data frigives typisk af Eurostat. Det er et mål for den samlede værdi af alle varer og tjenester, der produceres i Euroområdet. BNP forstås som et omfattende mål for Eurozonens økonomiske aktivitet og sundhed. Typisk påvirker en opadgående tendens positivt Euro; på bagsiden betragtes en nedadgående tendens som baisse for den delte valuta.

Tidligere udgivelse

FAKTISKE: –

DEV: –

Ulemper: -0,7%

DATO: 02/15/2021 10:00

3) – Detailhandel (MoM) – onsdag – 8:30 GMT

Disse data frigives af US Census Bureau. Den måler de samlede indtægter fra detailbutikker. Månedlige ændringer i procent afspejler hastigheden af ​​ændringer i sådant salg. Ændringer i detailsalg følges bredt som en vigtig indikator for forbrugernes udgifter. Derfor ses høje tal som bullish for USD, mens lave tal ses som negative (eller baisse) for greenbacken.

Tidligere udgivelse

FAKTISK: -0,7%

DEV: -0,97

Ulemper: 0%

DATO: 01/15/2021 13:30

4) – FOMC Mødereferat – onsdag – 14:00 GMT

Efter Feds rentebeslutning offentliggør FOMC sin erklæring om pengepolitik. Denne rapport har tendens til at påvirke USD’s volatilitet, og den bestemmer en kortsigtet bullish eller bearish tendens. Derfor ses et hawkisk udsigter som positive eller hausse for den amerikanske dollar; omvendt ses en dovish-opfattelse som negativ eller bearish for USD.

5) – Aussie ansættelsesændring – onsdag – 19:30 GMT

Disse data frigives typisk af Australian Bureau of Statistics, som måler antallet af beskæftigede i Australien. Med enkle ord påvirker en stigning i denne indikator forbrugernes udgifter positivt, hvilket har tendens til at øge den økonomiske vækst. Derfor betragtes høje tal som bullish for Aussie; omvendt ses lave tal som negative (eller bearish) for AUD.

Tidligere udgivelse

FAKTISK: 50 K

DEV: 0,00

Ulemper: 50 K

DATO: 01/21/2021 00:30

ii) – Arbejdsløshedsprocent:

Disse data frigives typisk af det australske statistikbureau. Den måler antallet af arbejdsløse arbejdere divideret med den samlede civile arbejdsstyrke. Høje tal indikerer manglende ekspansion inden for det australske arbejdsmarked. En stigning fører til svækkelse af den australske økonomi, og et fald i tallet ses som bullish for den australske valuta. omvendt betragtes en stigning som negativ eller baisse for AUD-valuta.

Tidligere udgivelse

FAKTISK: 6,6%

DEV: -0,37

Ulemper: 6,7%

DATO: 01/21/2021 00:30

6) – Arbejdsløshedskrav – Torsdag – 8:30 GMT

Disse data frigives af det amerikanske arbejdsministerium, som måler antallet af mennesker, der indgiver førstegangskrav for statsledighedsforsikring. Et større antal end forventet viser svaghed på det amerikanske arbejdsmarked, hvilket efterlader en negativ indvirkning på styrken og retningen i den amerikanske økonomi. Omvendt ses lave aflæsninger som positive eller hausse for greenbacken.

 Tidligere udgivelse

FAKTISK: 812 K

DEV: -0,65

Ulemper: 830 K.

DATO: 02/04/2021 13:30

           

7) – Tysk Flash Manufacturing PMI – Fredag ​​- 3:30 GMT

Disse data frigives typisk af Markit økonomi, der undersøger forretningsforholdene i den europæiske fremstillingssektor. Imidlertid betragtes fremstillings-PMI som nøgleindikatoren for forretningsbetingelser og generelle økonomiske forhold i Tyskland, da fremstillingssektoren dominerer en stor del af det samlede BNP. Således ses en høj aflæsning over 50 som bullish for euroen, og en lav aflæsning under 50 ses som baisse for EUR-valutaen.

Tidligere udgivelse

FAKTISK: 57.1

DEV: 0,09

Ulemper: 57

DATO: 02/01/2021 08:55

 ii – Franske Flash Services PMI

Disse data frigives også af Markit Economics, der er baseret på mange forretningsledere i den private sektor fremstillings- og servicevirksomheder. Disse data frigives normalt den tredje arbejdsdag i hver måned. Hvert resultat vægtes i henhold til virksomhedens størrelse og dets bidrag til den samlede produktion eller ydelse af tjenesteydelser, der tegnes af den delsektor, som virksomheden tilhører. Resultaterne præsenteres med stillede spørgsmål, der viser procentdelen af ​​respondenter, der rapporterer en forbedring, forværring eller ingen ændring siden den foregående måned. Et tal over 50,0 angiver industriens udvikling; ligeledes viser et tal under 50,0 brancheindgang.

Tidligere udgivelse

FAKTISK: 46.7

DEV: -0,06

Ulemper: 46.8

DATO: 02/03/2021 08:55

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me