Foundation for Economic Education annoncerer to store gaver fra Bitcoin.com-grundlægger Roger Ver

19. januar 2020, St Kitts & Nevis & Atlanta – Fonden for økonomisk uddannelse (FEE.org) meddelte i dag, at Bitcoin.com grundlægger og tidlig cryptocurrency-investor Roger Ver har lavet to gaver på i alt $ 2.000.000 i Bitcoin Cash (BCH) til støtte for FEEs arbejde med at fremme individuel frihed og uddanne studerende rundt om i verden på det moralske og økonomiske fundament i et frit samfund. 

Den første gave på 1 million dollars understøtter FEEs teltbegivenheder i 2021 – FEEs 75-års jubilæumsår – samt yderligere studereprogrammer, herunder online uddannelsesindhold og bøger. Den anden $ 1 mio. Gave har form af en gave, som vil være en evig kilde til støtte for FEEs uddannelsesaktiviteter. 

Ver, der tidligere donerede $ 1.000.000 i Bitcoin til FEE i 2013, sagde, at han skylder en intellektuel gæld til FEE og yder denne nye donation på et tidspunkt, hvor han mener, at FEEs arbejde er nødvendigt mere end nogensinde.

”Jeg var abonnent på FEEs langvarige magasin“ The Freeman ”, da jeg gik i gymnasiet, og jeg skylder meget af min succes i Bitcoin til det, jeg lærte at læse om den moralske haster med at have et monetært system, der eksisterer adskilt fra staten kraft,” 

sagde Roger Ver. Han fortsatte: 

”Jeg kiggede rundt i verden i dag og så globale lockdowns, inflation, angreb på individuel frihed, og jeg tænkte:“ Hvem er de vigtigste stemmer for frihed i dag? ”FEE er øverst på min liste. Jeg vil gerne hjælpe FEE med at få den samme indvirkning på millioner af unge menneskers liv, som de gjorde på mine. ”

AFGIFT – Alt fredeligt

Grundlagt i 1946, FEE er den ældste libertariske tænketank i USA. FEE fejrer sin milepæl 75-års jubilæum med begivenheder i hele 2021, herunder FEEcon (i Atlanta fra 17-19 juni) og BETALING 75-års jubilæum den 19. juni. Hvert år når FEE et publikum på hundredvis af millioner online og næsten 20.000 studerende gennem klasseværelsesprogrammer på gymnasier og gymnasier i både USA og Latinamerika.

“Roger overbelastede vores online vækst i 2013, da han gav en hidtil uset $ 1 mio. I Bitcoin til FEE,” 

sagde FEE’s Executive Vice President Richard N. Lorenc, der fortsatte med at sige:

”På det tidspunkt var dette den største donation af kryptokurrency nogensinde og hjalp os betydeligt på en vej med voksende uddannelsesmæssig indflydelse lige siden. Med disse nye store gaver af Bitcoin Cash fortsætter Roger sin transformerende gave, lige som vi begynder at fejre FEEs 75. år og afsløre vores kampagne for at udsætte et stadig større antal studerende for ideerne om frihed, både i deres klasseværelser og online. “

Spurgt, hvorfor han valgte at lave sin gave i Bitcoin Cash, Ver bemærkede: 

”Bitcoin Cash af alle kryptokurver har den bedste chance for at skabe mere økonomisk frihed rundt om i verden. I modsætning til den gamle Bitcoin-kæde kan Bitcoin Cash sendes straks rundt om i verden til nogen for en brøkdel af en krone uden vilkårlige begrænsninger fra regeringen. Det har den slags potentiale, der fik mig så begejstret for først at investere i Bitcoin- og Bitcoin-virksomheder tilbage i 2011, og at potentialet passer perfekt sammen med det arbejde, FEE gør for at realisere en friere og mere fredelig verden. ”

Med de nye gaver fra Ver planlægger FEE hurtigt at udvide deres kapacitet til at fortsætte med at producere kraftfulde videoer, skrive overbevisende artikler og udvikle klassematerialer, der alle fokuserer på at fremme individuel frihed, fri virksomhed og begrænset regering inden for økonomi, kunst, karriere , kultur og meget mere. 

“Rogers banebrydende arbejde i kryptokurrencyrummet viser, hvordan ideer kan og ændrer verden,” 

sagde FEE’s præsident Zilvinas Silenas

”Ligeledes understreger Rogers fortsatte investering i FEE FEEs vigtige rolle inden for økonomisk uddannelse. FEE er den førende spiller i at introducere ideerne om frihed og individuel bemyndigelse til unge publikum, og vi er beærede over, at Roger anerkender vores banebrydende arbejde online og i klasselokalerne. Med støtte fra fremsynede filantroper som Roger Ver vil FEE lykkes med at gøre menneskelig frihed til den mest troværdige økonomiske og politiske filosofi blandt den voksende generation. ”

For at lære mere om FEEs online- og klasseværelsesprogrammer og onlinemedier, besøg FEE.org. For at lære, hvordan du kan deltage i FEEcon 2021, besøg FEEcon.org. For at deltage i FEE i deres mission om at fremme de grundlæggende ideer og principper for et frit samfund – individuel frihed, fri virksomhed, begrænset regering, iværksætterværdiskabelse og høj moralsk karakter – for den voksende generation, besøg: FEE.org/donate 

For at lære om, hvordan du kan begynde at bruge Bitcoin Cash i dag, besøg bitcoin.com for at downloade tegnebogen og købe din første Bitcoin Cash.

Mediekontaktoplysninger

Kontaktnavn: Bitcoin PR Buzz Press Monitoring

Kontakt Email: [e-mail beskyttet]

Bitcoin.com er kilden til dette indhold. Denne pressemeddelelse er kun til orientering. Oplysningerne udgør ikke investeringsrådgivning eller et tilbud om at investere. Virtuel valuta er ikke lovligt betalingsmiddel, støttes ikke af regeringen, og konti og værdisaldoer er ikke underlagt forbrugerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Der er ingen garanti for en stabil værdi eller nogen værdi overhovedet.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt tjent krypto pressemeddelelsens distributionsbehov for blockchain start-ups i over 8 år. Få din Distribution af Bitcoin pressemeddelelse i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me