Hvad er handel med Bitcoin-gearing og hvordan man kan få fortjeneste?

Før vi forstår, hvad bitcoin-gearing er, er det værd at vide, hvad bitcoin-futureshandel er. Futures, også kaldet futureskontrakter, er en aftale om at købe eller sælge et fysisk aktiv, som en valuta, råvare osv. Eller et finansielt aktiv, som en kryptokurrency (bitcoin), obligation til en forudbestemt pris på et bestemt fremtidigt tidspunkt. 

Med hensyn til bitcoin-futures vil kontrakten være baseret på prisen på Bitcoin, og forhandlere kan spekulere i prisen på bitcoin i fremtiden ved at længes eller kortslutte positioner. Bitcoin-futureshandel giver handlende mulighed for at tjene deres overskud, uanset om de spekulerer i, at bitcoin-prisen går op eller ned. Og handlende kan opnå store overskud selv på et turbulent marked. Modsat den traditionelle futureskontrakt er en evig kontrakt et innovativt afledt produkt, der ikke har nogen udløbsdato. Med andre ord kan handlende have en stilling så længe de vil, hvis de ikke bliver tvunget til at afvikle. 

Normalt bruges bitcoin-futureshandel med gearing, som kan forstørre en erhvervsdrivendes købekraft og multiplicere hans / hendes overskud ved at låne 10x, 25x eller endda 100x gearing fra børser. Det kaldes gearingshandel for at investere små, men få mere overskud.

For eksempel bruger du 1 BTC til at åbne en kontrakt, når bitcoinprisen er $ 10.000. Ved brug af 100x gearing vil din kontrakt være 100 BTC.  

På tyremarkedet, når prisen stiger til $ 11.000, og du længes efter BTC i futureshandel, får du:

100 BTC * ($ 11.000 – $ 10.000) / $ 11.000 = 9,1 BTC

På bjørnemarkedet, når prisen falder til $ 9.000, og du kort BTC i futureshandel, får du:

100 BTC * ($ 10.000 – $ 9.000) / $ 9.000 = 11 BTC

Leverage-handel øger dog potentialet for fortjeneste såvel som risiko. Det er vigtigt at holde styr på åbnede positioner for at forhindre store tab. Du kan indstille et take-profit, stop-loss eller bruge andre risikostyringsværktøjer til at garantere det overskud, du får, og mindske de risici, du kan lide et tab. 

Sådan får du dit overskud med lavere risiko?

  • Planlæg din handel og handel din plan

Der er to vigtige risikostyringsværktøjer, som handlende kan planlægge, når de handler, Stop-loss (S / L) og take-profit (T / P). Succesrige forhandlere kender vigtigheden af ​​planlægning, mens mislykkede forhandlere ofte kommer ind på markedet uden at have nogen idé om, hvornår de skal sælge med fortjeneste eller tab. Avancerede forhandlere ved til hvilken pris de er villige til at købe og sælge. Og de har tendens til at overveje det resulterende afkast mod sandsynligheden for, at bitcoin-markedet når deres mål. Hvis det justerede afkast er højt nok, udfører de handelen.

Omvendt umoden handlende går ofte ind i en handel uden at have nogen idé om de punkter, hvor de vil sælge for at få overskud eller stoppe et tab, men fører af følelser, der overtager og styrer deres handler. Tab frister ofte handlende til at holde fast og håber at tjene deres penge tilbage, mens overskud kan lokke folk til uforsigtigt at holde fast på endnu flere gevinster.

  • Handel med en lille investering 

At lægge dine æg i en kurv betyder simpelthen ikke at placere alle dine penge i en position. Du sætter dig op for et stort tab, hvis du sætter alle dine penge i en position. Husk altid at opdele dine investeringer. Dette hjælper ikke kun dig med at styre din risiko, men det giver dig også mulighed for at lukke en position, når du finder ud af, at du spekulerer i den forkerte retning af markedet.

Hvor skal du begynde din praksis og handel?

Bexplus, en førende handelsplatform for kryptoderivater til både begyndere og veteraner, tilbyder 100x gearing af futureshandel med evige kontrakter på BTC, ETH, LTC, EOS, XRP osv. Med en intuitiv grænseflade og handelssimulator kan brugerne blive fortrolige med kryptokurrency futuresmarkedet og øve deres strategier, før du starter realtidshandel. 

  • Handel med 10 BTC på din demo-konto

Når du er registreret med din e-mail-adresse og bekræftelseskode, en handelskonto og en demo-konto oprettes automatisk. 10 BTC er på demo-kontoen, og du kan begynde at øve til enhver tid, du vil. Som det gamle ordsprog gør praksis det perfekt, det anbefales til enhver erhvervsdrivende at bruge handelssimulatoren, før de kommer i gang.

Bexplus kører en aktivitet, hvor brugerne får mere overskud ved at udvide deres midler. Efter indbetaling 1 BTC krediteres 2 BTC til din konto. Bonusen kan ikke trækkes tilbage, men den fortjeneste, den genererede, kan trækkes tilbage. En 100% depositum bonus, der er klar til dig.

Hvis du har bitcoins, men først vil øve med en handelssimulator, kan du stadig få reel fortjeneste i mellemtiden. Bexplus giver sine brugere en risikofri tegnebog, de kan nyde op til 30% årlig rente. Alle BTC gemt i tegnebogen er meget sikret og beskyttet. Og vores system beregner automatisk din gårsdagens indtægter dagligt, og gårsdagens indtægter afregnes den første dag i den næste måned.

Følg Bexplus på:

Internet side: Bitcoin Exchange – 100x gearing

Telegram: Kontakt @bexplusofficial

Apple App Store: Bexplus – Overskud fra Cryptos i App Store

Google Play: Bitcoin handel & Marginhandel – Bexplus-app

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me