PR: Deltag i Årets mest ventede ICO, og få din billet til Crypto-verdenen

Efter 12 års eksistens var det på tide, at krypto blev anerkendt, som det fortjener. Trin for trin kom blockchain-teknologien til offentlige institutioner, efter at den erobrede leverandører og forretningsentusiaster. 

Med alle de problemer, der fulgte med banktjenester, er det ikke underligt, at folk er så hypede over ideen om kryptobetalinger – som giver brugerne data og økonomisk sikkerhed.

Specielt tokenisering fik sit fokus på grund af alle de løsninger, de tilbyder med hensyn til fair betalinger, lån og stemmer. 

Og for at bringe kryptoområdet et skridt fremad udviklede et dedikeret team et af de mest spændende hjælpeprogrammer, der for evigt vil ændre den måde, vi ser krypto på – STC-token, der er tilgængeligt på sin dedikerede ICO siden 1. februar.  

Hvad er et STC-token?

STC er kernefunktionstokenet for Studerende mønt blockchain-projekt – der muliggør oprettelse af personlige tokens uden stærk teknisk viden.

At have en konto på platformen giver dig mulighed for at oprette:

  • Personlige tokens – unikke aktiver bundet til en enkelt konto;
  • Start-tokens – aktiver, der hjælper dig med at tage et skridt fremad til dine drømme;
  • Virksomhedstokener – unikke aktiver dedikeret til en enkelt virksomhed;
  • DeFi-tokens – aktiver, der giver dig mulighed for at udføre forskellige bankaktiviteter uden indblanding af tredjeparter;
  • NFT-tokens – overførbare tokens, der muliggør skift mellem platforme. 

Alle disse tokens er værdsat baseret på STC Token, og de kan bruges til udvekslinger, handler, endda crowdfunds. 

Hvorfor er STC-token specielt?

Det, der gør STC-token bedre end andre tokens, er dets fokus på de vigtigste mennesker i verdens økonomi – studerende. 

De er den næste generation af medarbejdere, som markerer succesen for nuværende og fremtidige virksomheder. For at give folk mulighed for bedre uddannelse er der behov for at gøre universitetsuddannelser mere tilgængelige. 

Men det er ikke så let. Reduktion af studieafgifter vil føre til et lavere budget for at give kvalitative forskere, lærere, programmer, internationale samarbejder osv.. 

Indtil nu var løsningen banklån. Men med vores uforudsigelige økonomi mistede folk tilliden til banktjenester. Og hvem kan bebrejde dem?

Derfor kom Student Coin’s team med en løsning, der decentraliserer studielån – crowdfunding med personlige tokens.

Hvordan virker det?

Den fremtidige studerende skaber sit personlige symbol. Dette token er sat på Student Coin-markedet. STC-indehaverne køber tokens, indtil den studerende modtager de nødvendige penge til undervisning. Når den studerende er færdiguddannet og finder et job, vil en del af hans løn blive låst til at betale lånet. STC-indehaverne modtager en cyklisk fortjenesteudbetaling for deres engagement. 

Dette projekt opretholdes af over 500 topuniversiteter verdensomspændende, herunder Harvard University, University of Manchester og University of Copenhagen.

En enkel måde for studerende at få de midler, de har brug for til at nå deres drømme. I det mindste er det hovedfokus, men denne proces kan også udføres for visionære iværksættere. 

Og det er ikke den eneste grund til, at Student Coin studs. At holde STC-tokens giver brugerne mulighed for at stemme i projektets udvikling og endda underskrive andragender, hvis de er nødvendige. Det er et helt økosystem oprettet for at give folk det, de har brug for, og øge nytteværdien af ​​kryptokurver.

Hvordan kan du købe STC-tokens?

For at få dine STC-tokens så hurtigt som muligt skal du sørge for at ikke gå glip af Student Coin Launchpad ICO, tilgængelig indtil 30. april. 

Selvom det startede for kun 23 dage siden, samlede teamet allerede $ 2 millioner STC-tokens og afsluttede 35 faser.

Hver fase, der var afsluttet indtil nu, havde en hård cap på 100K USD, og ​​prisen steg med 0,0002 USD med hver genindlæsning. 

Deltagelse i ICO giver dig ikke kun adgang til disse tokens på forhånd, men det giver dig også yderligere aktiver. 

Hvis du anbefaler ICO til dine venner og sender dem et unikt henvisningslink, kan du tjene 20% af ETH investeret af alle dine venner sammen med 30% af deres STC-køb. 

Dine venner får også yderligere 5% af STC købt.

Og det er det, vi kalder en sjov aktivitet!

Hvem står bag Student Coin?

Studerende-mønt er bakket op af et dedikeret team på 44 mennesker fra 12 forskellige lande, klar til at udvide krypterbarhed og skabe løsninger til verdens behov. Blandt dem kan du f.eks. Finde IBMs tidligere CTO for Europa eller præsident for Harvard University Club of Poland.

Ved udgangen af ​​2021 planlægger holdet at udvikle og implementere STC Exchange, STC Terminal og endda en STC App sammen med en liste over token på større kryptobørs. 

Så hvis deres innovative ideer fangede din opmærksomhed, skal du tilmelde dig ICO og sørge for at følge dem på sociale medier for at være opdateret med deres funktioner.  

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/ 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/ 

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg 

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org 

Telegram: https://t.me/studentcoin 

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/ 

Uenighed: https://discord.gg/Nx65dMZcMt 

Ansvarsfraskrivelse: Dette er en betalt stilling. Lav din egen forskning relateret til det promoverede selskab eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i artiklen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me