Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Prisanalyse for ugen 23. juli til 29. juli

reklame Phemex

Bulls nyder den positive positivitet, da de tager Bitcoin sikkert over USD 8.000, men Altcoins replikerer ikke den samme kørsel, Samlet møntmarked er stigende, SEC fortsætter med at forsinke og afvise Bitcoin ETF-applikationer, Google fjerner MetaMask og forbyder cryptocurrency mining apps fra sine butikker,

Tyrerne ser ud til at holde jorden på kryptomarkeder i anden uge, da de med succes tog priserne på BTC over 8K. Desværre var det kun tilfældet med Bitcoin, da de fleste af altcoins inklusive Ethererum, Ripple og Bitcoin Cash ikke kunne replikere det med en blandet uge med en snæver positiv pris eller i nogle tilfælde negative bevægelser.

Mens handlingen fortsatte på markedet, var der mange andre nyheder, der holdt kryptogaden travlt. Den samlede markedsværdi i denne uge blev også set op med tæt på 5%, hvilket indikerer tilstrømning af midler til, da BTC igen indfanger nogle positive frontlinjenyheder i medierne. Fra teknologifronten fjernede Google pludselig Dapp-browserudvidelsen MetaMask fra Chrome Extension-butikken uden nogen forklaring.

Google opdaterede også sine retningslinjer for sin Play Store, som nu spærrer apps, der beskæftiger sig med minedrift af kryptokurrency. Fra tilsynsmyndighederne forsinkede US SEC sin afgørelse om fem Bitcoin ETF-ansøgninger, der blev indgivet af fondudbyderen Direxion, til september, mens de afviste ansøgningen om ETF indgivet af Winklevoss-tvillinger.

bitcoinKilde: Coin360.io adgang til 29. juli 2018 kl. 10:55 IST.

Bitcoin [BTC]

Bitcoin oplevede en solid stigning på omkring 10,5% i denne uge, der bevægede sig over USD 8000, hvilket satte tyrerne i kontrol for anden uge. Placeret langt over i sikkerhedszonen USD 8000 nyder Bitcoin den positive stemning, der bygger op omkring den især med forskellige nyheder om voksende institutionel interesse. Selvom der var et par omrystninger på grund af afvisning og forsinkelser af Bitcoin ETF, var det stadig ikke nok til at bryde støtten på USD 8000 betydeligt.

Priserne ramte højdepunktet på USD 8,424,2 og det laveste punkt på USD 7,409,10 i løbet af ugen. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med BTC på tværs af forskellige par i denne uge, var Binance (5,64%), OKEx (4,17%) og ZB.com (3,96%).  

Denne uge interviewede Business Insider Jeffery Wernick, en af ​​de tidlige investorer i Bitcoin, der sagde, at folk har misforstået Bitcoin og ikke er opmærksomme på dens filosofi, da den blev oprettet. Han kaldte Bitcoin som “People’s Money”, der forklarede det som en butik af værdi og ikke en betalingsmekanisme. Bill Miller, grundlægger af Miller Value Partners og investeringschef, diskuterede også sine synspunkter på Bitcoin og sagde, at BTC er interessant, men han er ikke imponeret over mange Altcoins.

Vigtigt: Bitcoin-analyse: Hvorfor kan SEC godkende Bitcoin ETF? Hvad er anderledes denne gang?

Ethereum [ETH]

Mens Bitcoin fortsatte sit træk, kunne Ether ikke replikere det samme, hvilket kun gav en sentimental gevinst på 0,5% i denne uge. Mange analytikere mener, at Ethereum har sine egne tekniske problemer, herunder overbelastning i blockchain, hvilket langsomt gør mønten mindre attraktiv. Dens Wallet Metamask blev også fjernet fra Google Play Butik. Men da ugen var ved at slutte, så Ethereum-volumen et vanvittigt spring i volumener, der overtog Bitcoins-volumen, hvilket blev betragtet som et tegn på, at tyre måske vender tilbage. Ugen fremad skulle fortælle os det klare billede, men som i undertiden har volumen tendens til at sprænge ud.

Etherpriserne på toppen var i denne uge på USD 483,70 og lå til lave på USD 461,42, hvilket var stort set i dette snævre interval. De markeder, der var mere aktive, i volumen, med ETH på tværs af forskellige par i denne uge var DOBI-handel (6,36%), Binance (4,74%) og ZB.COM (4,08%).

I nyhederne, der omgav Ethereum, var, at Ethereum-block explorer Etherscan havde et tilsyneladende hackingsforsøg, hvor den kommende angriber forsøgte at bruge kommentarsektionen til at servere ondsindet kode. Kommentatoren ser ud til at have været i stand til at omgå Disqus ‘XSS-beskyttelse.

Mange eksperter var heller ikke særlig bullish på Ethereum, herunder New York-baserede Tetras Capital og Timothy Young fra San Francisco-familiekontoret, Hidden Hand Capital, der begge mente, at ETH-værdiansættelse og hype omkring det ikke var berettiget, da Ether havde tekniske problemer som netværk overbelastning, decentraliseringsproblemer og mulig regulering af omgivende ICO’er, der bruger Ehtereum Blockchain, der vil blive betragtet som værdipapirudbud.

Læs også: Pakistanske Eyeing Crypto For Survival Amid Collapsing Economy, bevæger sig muligvis Venezuelas vej

Læs også: It’s time, US Govt. At undersøge fremtiden for kryptovalutaer som penge i en høring den 18. juli

Ripple [XRP]

Af alle de almindelige mønter syntes XRP at være mest skuffende. Spøgelsen om at blive betegnet som sikkerhed er ikke klar til at forlade XRP, da priserne forbliver stagnerende til – negative på trods af den positive stemning. På toppen var denne uges priser på XRP på 0,466983 USD og mod bunden citerede den 0,438565 USD. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med XRP på tværs af forskellige par i denne uge, var HitBTC (12,62%), Huobi (11,82%) og Binance (8,57%).

På trods af at der ikke var nogen stor prisbevægelse, formåede XRP at samle nogle nyheder, da Charlie Lee, grundlæggeren af ​​Litecoin, kaldte XRP som diamant. Media rapporterede også Cory Johnson, Ripples chefmarkedsstrateg, idet han sagde, at XRP var den rigtige mønt til at flytte penge på grund af sin hastighed, der betegner Bitcoin og Ethereum langsomt til dette formål. Han sagde også, at Ripple er begejstret for, at regulatorer bliver involveret i kryptoer, da dette ville bringe mere klarhed.

De andre movers og shakers

De andre mønter, der lavede til toppen og bunden i denne uge ifølge CoinMarketCap (adgang den 29. juli kl. 11:15 IST) var.

Flyttere

  • Refereum – viser en stigning på 224,71%
  • DMarket – Viser en stigning på 174,96%
  • adToken- Viser en stigning på 131,42%

Shakers

  • SyncFab- Viser et fald på 53,49%
  • Seele- Viser et fald på 51,03%
  • Toacoin – Viser et fald på 49,51%

Hvad tror du ville være følelsen af ​​kryptomarkederne i næste uge? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me