Blockchain-projektit, joissa voit todella ansaita kryptovaluuttoja? Blockchain-käyttöönoton ymmärtäminen

Joten koko salausmaailma on täynnä ympärille keskitettyjä uutisia ja artikkeleita kryptovaluuttakauppa. Ja miksi ei, kryptovaluuttakauppa on synnyttänyt monia miljonäärejä viimeisten 3 vuoden aikana. Mutta neuvonantajilla ei ole riskejä, ja monet ovat menettäneet myös rikkautensa joutuessaan huijausten ja hämärien kryptovaluuttaprojektien uhriksi. Kysymys, joka jätetään usein huomiotta ja joka on herättänyt monia keskusteluja, on “Kuinka kaukana on, kun puhumme kryptovaluutan käyttöönotosta?”. Joten otimme haasteen.

Miksi tämä “todellinen” blockchain-käyttöönotto on ratkaisevan tärkeää?

Jotta kryptovaluutat olisivat todella valtavirtaa, on erittäin välttämätöntä, että kryptovaluutat ovat osa päivittäistä taloutta ja niillä käydään kauppaa reaalimaailman palveluihin. Toisin sanoen, sen sijaan, että hankkisit kryptovaluutat ostamalla, ne tulisi ansaita vastineeksi palveluista. Ja sitten pitäisi olla infrastruktuuri, joka sallii “käyttää” kryptovaluuttoja vastineeksi päivittäisiin tarvikkeisiin.

Joten se tarkastelee tapoja ansaita salausta ja käyttää niitä samanaikaisesti. Tässä on lyhyt luettelo suosituista blockchain-projekteista, joissa voit ansaita huomattavia kryptovaluuttoja.

Blockchain-projektit, joissa voit ansaita kryptovaluuttoja taitojesi avulla

  1. Steemit

Luettelon yläosassa on Steemit, Epäilemättä alla on sellaisia ​​tapauksia, joissa steemit ovat osoittautuneet julkaisijoille kelvollisiksi. Pähkinänkuoressa steemit on pohjimmiltaan sisältöjulkaisuverkosto, jossa käyttäjät saavat maksun toiminnastaan, kuten äänestykset,

Poikkeuksellinen tapaus ansaita paljon anteeksiantoa

Ohjaava lohkoketju lyö jatkuvasti uusia STEEM-rahakkeita ja lisää ne yhteisöpalkkioihin. STEEM myönnetään käyttäjille heidän panoksestaan ​​heidän äänensä perusteella. Luo arvokasta sisältöä ja saa palkintoja, joten teoria jatkuu.

Ansaitsemisen perusteella ei ole helppoa ansaita, kuten väitetään. Kirjoittaja kertoi, että:

”230 artikkelista noin viidellä oli huomionarvoista tuottoa, joista yksikään ei korvannut niiden kirjoittamisen kustannuksia. Heillä on myös säilyvyysaika niin kauan kuin twiitti […] Minun on annettava Steemitille “D” sisällöntuottajille. “

Yksi artikkeli väittää, että rahakkeiden alkuperäinen jakeluprosessi oli väärennetty ja että Steem ei todellakaan ole hajautettu verkko.

  1. LBRY-opas

LBRY on avoimen lähdekoodin ja hajautettu alusta videosisällön jakamiseen, joka palkitsee sinut sisällön kulutuksesta. Kyllä, luit sen oikein. Palkitaan paitsi sisällön luomisesta myös sisällön kulutuksesta.

Pitkällä aikavälillä LBRY: n talous voi tarjota mekanismin sisällöntuottajien palkkioille, nimittäin sisällön käyttäjien vinkeillä sovelluksen alkuperäisessä LBC-tunnuksessa (lyhenne sanoista LBRY Credit). Sovelluksen mukana tulee oma LBC-lompakko. Muita tapoja saada LBC: tä ovat osallistuminen LBRY-projektiin ja kaivostoiminta

LBRY: n käyttämiseksi sinun on asennettava sovellus, joka on saatavana Linuxille, MacOS: lle ja Windowsille.

Kuinka paljon voit ansaita LBRY: n avulla? Tässä on selitys, jonka löysimme LBRY-verkkosivustolta:

“YouTuben kaupallistamisen avulla sisällöntuottajat ansaitsevat vaihtelevan määrän katsojien sitoutumisen perusteella mainoksiin. Ei ole määritettyä kaavaa, mutta olemme löytäneet kohtuullisen arvion vieraille noin 2 dollaria tuhatta katselukertaa kohti. Tämä toimii penniäkään 5 näkymälle. Joten LBRY-palvelussa, jos laskut vain yhden sentin katselua kohden (hinnan, jonka kuka tahansa katsoja maksaisi miettimättä), saatat saada viisinkertaiset katselukohtaiset tulot, jotka saisit YouTubelta heti!

Lue myös: Top 5 Bitcoin-hintaennuste, joka osoittaa Bitcoinin suurta kasvua vuonna 2018

  1. D. putki

D.tube on toinen projekti, joka on rakennettu steemit blockchainin huipulle. Vaikka projekti ei ole niin suosittu kuin steemit, mutta silti projekti on saanut vauhtia viime vuonna.

D.tube-projekti käyttää samoja lohkoketjuja ja taustalla olevia taloudellisia mekanismeja kuin steemit. Pähkinänkuoressa, D.putki, hajautettu videoalusta, joka perustuu InterPlanetary File System -protokollaan. D.tube on YouTube ilman mainoksia (ja käyttäjäkantaa) – sen sijaan se käyttää sisäänrakennettua Steem-valuuttaa sisällöntuottajien palkitsemiseksi. D.ääni on toinen esimerkki tässä tapauksessa äänen suoratoistosta.

  1. SMS-ketju

Entä jos sovellus palkitsee sinut ainoasta olemassaolostasi – jotain, mitä yleensä ei tee vain oman äitisi, olenko oikeassa? Juuri tätä tekevää sovellusta kutsutaan SMS-ketju. Sen perustajat kutsuvat SMSChainia hajautetuksi SMS-yhdyskäytäväksi, ja se on lähinnä sitä.

Jokainen, joka ostaa SMSCHAIN-tunnuksen ja asentaa sovelluksen, voi ansaita rahaa myymällä tuoreet tekstiviestinsä. Ohjelman käyttäjät voivat määrittää päivitettävän SMSCHAIN-viestien kokonaismäärän lähetettävän sisältötyypin lisäksi (esimerkki: tapahtumaviestit Googlelta, Facebookilta, WhatsAppilta jne.).

Väitetään, että voit alkaa myydä käyttämättömiä tekstiviestejäsi taloudellisen palkkion avulla ja mahdollisesti ansaita noin 6000 dollaria kuukaudessa mobiililaitteellasi automaattisesti tilin luomisen jälkeen! Jos sinulla ei ole merkittäviä käyttämättömiä tekstiviestejä tai et halua myydä paljon viestejä, voit silti helposti tehdä muutaman sadan kuukauden sovelluksen avulla.

  1.  Tietenkin, osta ja “hodl” päälle

Tämä on ehkä suoralinjaisin tapa osallistua kryptovaluutan kasvuun ilman, että sen on oltava liian aktiivinen. Jos olet katsellut Bitcoinin hinta, se on kasvanut merkittävästi lähes vuosikymmenen ajan. Siten ihmiset, jotka ovat ostaneet ja pitäneet kiinni kryptovaluutastaan, näkevät itsensä saavan arvonnousun hyötyjä.

Johtopäätös

Tammikuun 2018 verikylpy johti monien blockchain-projektien kaatumiseen. Vaikka salausmarkkinat ovat edelleen hyvin kaukana siitä, mitä voidaan kutsua “käyttöönotoksi” tai “valtavirraksi”. Mutta viimeisimmät kiistat Facebookista ja salausmainosten kieltäminen suurten sosiaalisten verkostoitumissivustojen ja Googlen toimesta ovat avanneet mahdollisuuksia.

Käyttäjät ovat taipuvaisempia etsimään vaihtoehtoja, koska näiden jättiläisten monopolistinen käyttäytyminen kasvaa jatkuvasti. blockchainin tulevaisuus on kirkas ja kasvava kysyntä saa varmasti aikaan kelvollisempia projekteja.

Kaipasimmeko mitään tärkeitä blockchain-projekteja, joita käytit ansaitaksesi salauksia? Mainitse alla olevissa kommenteissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me