DeFi-projekti Kava sisältää tiukat turvatoimet, kuten Applen App Store

Apple saa usein kritiikkiä tiukoista App Store -ohjeistaan, jotka yritys toteuttaa eristääkseen käyttäjät parhaalla mahdollisella kokemuksella. Sovellusten kehittäjien on noudatettava korkeita standardeja ja vaatimuksia, tai muuten heidän lähettämänsä ehdotukset hylätään. Kava-lohkoketjun kehittäjät ehdottavat samanlaista lähestymistapaa myös koko kehittäjien DeFi-ekosysteemiin. Hard Protocol on Kavan ensimmäinen sovellus, joka toimii ketjun ylittävänä rahamarkkinana käyttäjillä, joilla on omaisuutta, kuten Bitcoin, XRP, USDX ja muut. Samoin kuin Apple, Kava vaatii sovellusten kehittäjiä soveltamaan tiukempaa kehittäjien ekosysteemiä, jossa yhteisö osallistuu hallintoon, äänestää ehdotuksista ja ylläpitää tiukkoja kehittäjien sääntöjä. Esimerkiksi säännölliset kooditarkastukset vaaditaan. 

Apple-lähestymistapa suojaa asiakkaita

Hakeminen Apple App Storeen on koettelemus. Ehdot hahmoteltu teknologiajätti ilmoittaa selvästi, minkä tyyppiset ehdotukset hyväksytään. Apple vaatii kehittäjäekosysteemiltään puhtaan ja oikean prosessin, joka ei jätä tilaa tulkinnalle. Samalla hylätyt hakemukset voidaan lähettää uudelleen, jos tarvittavat muutokset tehdään. 

Apple toteuttaa kaikki nämä toimenpiteet asiakkaidensa suojaamiseksi jatkuvasti. Vaikka Apple App Store on eräänlainen portinvartija mobiilisovelluskehityksen tulevaisuutta varten, samanlaisen lähestymistavan toteuttaminen hajautetulle rahoitukselle tai DeFi: lle auttaa poistamaan vehnän akanoista. Kava-lohkoketjuun rakentuvien linssikehittäjien avulla tällaisen portinvarmistusprosessin tehokkaan täytäntöönpanon pitäisi olla tarpeen sovelluksille, jotka rakentavat rahoitusinfrastruktuuria pankkitoiminnan tulevaisuutta varten.

DeFi: n nykytila ​​ei ole kestävä

Maatalouden perusperiaate DeFi-tuotot Ethereumilla eivät välttämättä ole mahdollisia pitkällä aikavälillä. Jos DeFi: n tavoitteena on lisätä tekniikan tehokkuutta ja kattavuutta parhaan palvelun käyttäjien tarpeisiin rahoituspalveluilla. Enemmän kuin teollisuuden on tuettava käyttäjien tarpeiden turvallista palvelua koskevia turvallisuus- ja mittavaatimuksia. Erityisesti uusia hankkeita kannustetaan melkein kannustamaan lupaamaan sijoittajille suurempia palkkioita kilpailijoihinsa verrattuna. Yksiosainen peli voi mennä hyvin niin kauan, ennen kuin kaikki kaatuu, koska DeFin pitäisi olla enemmän kuin kannustinsodat ja keskittyä palvelemaan käyttäjiä turvallisilla ja turvallisilla rahoituspalveluilla kuin pankit

Lähde: CoinGeckoLähde: CoinGecko

Nykyisessä tilassaan useimmat DeFi-harrastajat ovat siinä lyhyellä aikavälillä. Siinä oleminen “tekniikan tai perusarvojen puolesta” on näennäisesti vähemmän tärkeää. Uusi toimintasuunnitelma ei ole tarpeen luoda enemmän jännitteitä periaatteita arvostavien ja enemmän rahaa ansaitsevien käyttäjien välille. 

Palkitsevat avustajat pikemminkin kuin keinottelijat

Yksi mahdollinen liiketoimintamalli on verkko-avustajien palkitseminen merkkien hintoihin spekuloivien sijaan. Kuka tahansa, joka suorittaa verkon tehtäviä – kuten validoijana tai sidosryhmänä – voidaan palkita ponnisteluistaan. Tämä luo kannustimen osallistujille ja varmistaa, että protokollien kehittäjät voivat keskittyä parhaaseensa: koodin virtaviivaistamiseen. 

Yksi tätä mallia tutkiva projekti on Kava, kerroksen yksi lohkoketju, joka on suunniteltu tarjoamaan perusta DeFi-kehittäjille rakentaa ketjujen välisiä sovelluksia. Kava-sovellukset, jotka on rakennettu Cosmos SDK: lla, voivat myös toimia saumattomasti muiden Cosmos SDK -ketjujen kanssa. Ensimmäinen sovellus, joka hyödyntää Kavaa, on nimeltään Hard Protocol. Se perii ketjun rajat samoin kuin Kavan validointisolmut tarjoavat vankan suojauksen. Lisäksi Kavan sovellukset, kuten Hard Prtocol, voivat hyödyntää Chainlink Oracle -sovelluksia turvallisten hintojen syötteitä varten. Nykyiset likviditeetin tarjoajat toimittavat varoja Hard Protokollen rahamarkkinoille ansaitsevat HARDin, Hard Protocolin hallintomerkin. Tämä kannustaa nykyisiä kirjoittajia jatkamaan sitä, mitä he jo tekevät.

Kasvava keskittyminen turvallisuuteen

Turvallisuus on kysymys Ethereumille rakennetuille DeFi-projekteille. Tarkemmin sanottuna on ollut kymmeniä uusia projekteja, joissa on virheitä, ongelmia tai maton vetoja. Koodiongelmat voidaan ratkaista tarkastukset, silti matonvetot ovat selkeitä esimerkkejä turmeltumattomista tarkoituksista. Asiakkaiden suojelun on oltava suurempi prioriteetti DeFi-sektorilla, jos suuremmat rahoituslaitokset käyttävät tekniikkaa. 

Tästä näkökulmasta Kava ylläpitää aktiivisesti rahoituslaitosten kaltaista lähestymistapaa, solmii kumppanuuksia ja työskentelee perinteisten pankkien kanssa. Tarkemmin sanottuna Kavan verkostoa edustavat avaruuden suurimmat rahoituslaitokset. Kun projekti kasvaa edelleen, uusia sovelluksia käynnistetään ja ekosysteemiin lisätään lisää validointilaitteita. Tämän seurauksena luettelo validoijista on kasvanut melko suureksi viime viikkoina, yli 80 laitoksella on solmuja. Jokainen validoija, äänestäjä ja sidosryhmä hajauttaa verkkoa edelleen. Lisää hajauttamista tarjoaa paremman turvallisuuden kaikille käyttäjille. 

Toinen mielessä pidettävä seikka on, että tätä DeFi-projektia käyttävä koodi on rakennettu tarkoitukseen keskittyen voimakkaasti skaalautuvuuteen ja nopeuteen. Lisäksi koodin säännölliset tarkastukset suoritetaan odottamattomien virheiden välttämiseksi matkan varrella. Nämä tarkastukset ovat toinen esimerkki kasvavasta keskittymisestä turvallisuuteen. 

Tämä lähestymistapa ulottuu myös kaikille, jotka rakentavat Kava ekosysteemi. Hieman samankaltainen kuin Applen App Storen asettamat vaatimukset, Kava vaatii enemmän kooditarkastuksia ja tarjoaa turvallisemman ympäristön käyttäjille. Lisäksi uuden sovelluksen, tuotteen tai palvelun koodi tutkitaan tarkastuksen aikana turvallisen ympäristön luomiseksi DeFi-tuotteiden ja -palvelujen käyttäjille.

Päätösajatukset

DeFi-maisema on kasvanut merkittävästi, mutta silti siinä on vielä ratkaistavia erityiskysymyksiä. Kava käynnistää rahamarkkinat Kova protokolla vahvistaa, voiko joukkueen lähestymistapa hajautettuun rahoitukseen kannattaa. Se on natiivi lohkoketju, ei Ethereumissa käynnissä oleva projekti. Se tekee siitä eron monista nykyisistä “huippu” DeFi-hankkeista, koska Ethereumin tavoin mikä tahansa merkki voi rakentaa ja käynnistää omia projektejaan Kava-sovelluksina. 

Vaihtoehdon tarjoaminen Ethereumin hajautetulle rahoitusekosysteemille voi tuottaa kerrottavia tuloksia .. KAVA on edelleen suhteellisen uusi eikä sitä tunneta hyvin. Hanketta ei ole listattu DeFi Pulsessa, eikä sitä ole vielä saatavilla Coinbasessa. Sen odotetaan kuitenkin nousevan pian. Harvat ovat kuulleet KAVA-hankkeesta, kun otetaan huomioon, kuinka paljon rahaa on tällä hetkellä lukittu DeFiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me