Tezos-prisforudsigelse for 2021: Fortsættelse af op-ned-mønsteret

Tezos – Oversigt over prognoser

Tezos-prognose: H1 2021

Pris: $ 5 – $ 6

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, Elon Musks kommentarer til kryptoer, EDO-opgradering

Tezos-prognose: 1 år   

Pris: $ 10 – $ 15

Prisdrivere: Tezos-opgraderinger, Gendannelse af den globale økonomi, Tezos-opgraderinger

Tezos-prognose: 3 år   

Pris: $ 50 – $ 100

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, DeFi-vedtagelse af Tezos, Opgraderinger, Global politik

 

Tezos (XTZ) ser ud til at være en af ​​de svageste kryptokurver i øjeblikket, idet de kun har vundet omkring 300% i værdi fra det normale interval på $ 1,80 i løbet af de sidste 6-7 måneder, mens andre digitale valutaer har opnået nogle massive gevinster. Selvom dette stadig er imponerende for Tezos, for i den sidste langsigtede prognose for dette altcoin tilbage i november var købere stadig ingen steder at finde, selvom kryptomarkedet steg kraftigt højere. Men det begyndte endelig at indhente resten af ​​banden, der steg over $ 5,50 i midten af ​​februar.

Men det handler nu omkring $ 2 lavere, hvilket indikerer svaghed i denne kryptokurrency. Andre kryptoer har stædigt holdt fast ved de fleste af de seneste gevinster, og en flok af dem fortsætter med at lave nye, inklusive [[Bitcoin]], der brød op over $ 50.000 den 15. februar, hvor Elon Musk og Tesla gav det en stor hånd, mens Tezos allerede har givet næsten 40% af værdien tilbage. Tezos har en historie med at vende tilbage efter stærke bullish bevægelser og give tilbage de fleste af de tidligere gevinster, og den nuværende tilbagetrækning fremmer heller ikke nogen tillid blandt købere, og det kan endda afskrække dem. Men det er forskellige tidspunkter for kryptomarkedet, som kan ændre vanen for Tezos, så vi vil se i de følgende uger, om Tezos vil holde fast på sine gevinster eller vende tilbage, som det har gjort ved tidligere lejligheder.       

 

Nuværende XTZ / USD Pris: $

 

Seneste ændringer i Tezos-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
1 måned +0,37 +9,3%
3 måneder +1,05 +46,7%
6 måneder -0,15 -4,4%
1 år +0,40 +13,7%
2 år +2,70 +450%

Faktorer, der påvirker tezoer 

Tezos er en anden relativt ny kryptokurrency, og den rangerer 23. efter markedsværdi på omkring 4,408 milliarder dollars, hvilket er langt op fra 1,550 milliarder dollars i november 2020 på tidspunktet for vores tidligere langsigtede prognose. Selvom, som vi nævnte, er evalueringen i markedsværdien mindre end stigningen i markedsværdien for andre kryptoer. Tezos startede livet i 2018, hvilket ikke var det bedste tidspunkt for kryptokurver, med markedet for digital valuta midt i et nedbrud efter stigningen i slutningen af ​​2017. Som et resultat fulgte den de vigtigste kryptoer i de første par måneder af sit liv og mistede mere end 90% af sin værdi inden december samme år.

Derefter kom Tezos tilbage til livet i 2019, da brugen af ​​det steg, og kryptovalutamarkedet begyndte at genoplive igen, og i august 2020 nåede det $ 4,38. Det har ikke haft gavn af stigningen i det digitale valutamarked i 4. kvartal 2020, mens Bitcoin og andre kryptoer steg højere, hvilket rejste spørgsmål. Men det sluttede sig til kryptostigningen, startende i januar og især i februar i år, på trods af nogle få mislykkede forsøg tidligere. Den nye Tezos-opgradering, EDO, forbedrede nytteværdien og udviklingen af ​​applikationer, især DeFi-relaterede, hvilket hjalp med at skubbe prisen højere i midten af ​​februar. Men som nævnt ovenfor har det givet de fleste af disse gevinster tilbage, da resten af ​​kryptomarkedet også trækker sig tilbage.

Tezos Live-diagram

Tezos-prisforudsigelse for de næste 5 år

Som det er tilfældet med alle andre kryptokurver, nu hvor de har opnået status som sikker havn, påvirkes også Tezos af stemningen på kryptomarkedet. Imidlertid er det i de seneste måneder faldet bag andre større altcoins, der er steget højere, mens XTZ / USD trak lavere tilbage i den tredje uge i februar 2021 og handlede på omkring $ 3,40s fra højderne til $ 5,40. Derudover er fundamentet bag netværket lidt lysere, da Tezos samarbejder med visse banker i Europa og sigter mod at blive den valgte blockchain for en større europæisk centralbank, men vi bliver nødt til at vente og se, hvordan det går, fordi reaktionerne fra markederne til nyhederne ikke var for optimistiske, og det har ikke været for optimistisk om Tezos generelt.  

Tezos Evolution

Tezos-projektet startede i 2014, da Arthur Breitman og Kathleen Breitman frigivet Tezos whitepaper, der blev kaldt “Position Paper”. Sammen grundlagde de et startfirma kaldet Dynamic Ledger Solutions, som blev oprettet for at skrive den kode, der skulle understøtte Tezos-protokollen. Det tog tre år, indtil 2017, da Texos Foundation samlede 232 millioner dollars i en fundraiser. En af de største investorer i Tezos ICO var milliardær Tim Draper.

Tezos-netværket bruger en Proof-of-Stake (POS) -mekanisme, som Ethereum har vedtaget for nylig, da det er enklere at bruge end Proof-of-Work (PoW) og kræver mindre energi. Tezos-netværket er et decentraliseret smart kontrakt- og applikationsnetværk. Det har et on-chain governance-lag for at muliggøre effektive netværksopgraderinger og give et gennemsigtigt interessentsamfund. Det foretager automatiske opgraderinger, som gennemgår en afstemningsproces for at blive accepteret af samfundet. For nylig lavede den den seneste opgradering, som forklares nedenfor.    

Seneste opdateringer til Tezos

Efter det forrige afsnit foretager Tezos-netværket automatisk opgraderinger, hvilket gør det muligt at ændre sig selv. Det gennemgår en proces, der udføres ved at forpligte operationer til den lagrede blockchain for at indsende forslag (tilsigtede kodeændringer) og stemme om disse ændringer. Hvis forslagene får nok stemmer, accepteres de. Protokollen opdaterer sig selv med de nye kodeændringer, som automatisk indarbejdes.

Den måde, Tezos-opdateringsprotokollen fungerer på, er, at deltagerne kan blive involveret i netværksstyringen via “bagning” -processen, hvor de effektivt spiller 8.000 XTZ. Dette skaber et økonomisk incitament til at handle ærligt. Disse deltagere kaldes bagere, og deres opgave er at stemme om foreslåede ændringer af blockchain-koden i en firetrinsprocedure, der tager cirka 23 dage.  

Navnet på opgraderingen Valggodkendelse Beskrivelse
Athen 19. maj Øget gasgrænse pr. Blok Sænket rullens størrelse fra 10.000 ꜩ til 8.000 ꜩ.
Babylon 2.0-2.1 19. okt En mere robust version af (Emmy +) blockchains konsensusalgoritme; Det gjorde udviklingen af ​​smarte kontrakter lettere; Raffineret delegationsprocessen.
Kartago 2.0 Mar-20 Forøgede blokerings- og driftsgasgrænsen Forbedret nøjagtigheden og modstandsdygtigheden af ​​den formel, der anvendes til beregning af bagning og godkendelse af belønninger Rettet forskellige små problemer.
Delphi 20. sep Forbedrede gasomkostninger. Reducerede lageromkostninger med en faktor 4 for at afspejle forbedringer i det underliggende lagerlag.
Edo 20. feb Denne opgradering tilføjer Sapling, Tickets, en ny “Adoption Period” til opgraderingsprocessen, BLS12-381 for at muliggøre privatlivsbevarende smarte kontrakter og billetter til indfødte tilladelser, mindre fejlrettelser og nogle forbedringer af ydeevne og gasforbrug.

Tezos Adoption

Efterspørgslen efter Tezos forblev lav indtil januar 2021, da DeFi-mønterne blev mere udbredte, men som nævnt ovenfor har der været en vis udvikling i denne sektor med EDO-opgraderingen, hvilket vil gøre det mere attraktivt for transaktioner. Tezos er blevet vedtaget eller har underskrevet samarbejdsaftaler med forskellige institutioner. Sidste år meddelte Banque de France, at den franske investeringsbank Societe Generale såvel som andre organisationer vil arbejde på et projekt for at gennemføre interbankafregninger i Europa ved hjælp af en centralbanks digitale valuta, hvilket kan gøre Tezos-netværket populært i Frankrig. Dette kunne være en stor nyhed, hvis den realiseres, selvom reaktionen var minimal, som vi så dengang, hvilket tyder på, at handlende ikke er meget optimistiske om det, selvom det stadig er lidt tidligt at bedømme.   

En af de førende ejendomsudviklere i Storbritannien annoncerede Alliance for nylig, at den vil tokenisere britisk ejendom til en værdi af 500 millioner GBP. Det gør det for sit første digitale sikkerhedsprojekt, River Plaza i det centrale Manchester sammen med tZero og den digitale sikkerhedsrådgivningsbutik Megalodon.

Reit BZ, som er et Brasilien-baseret projekt bakket op af Latinamerikas største investeringsbank, BTG Pactual, tilbyder udenlandske investorer adgang til Brasiliens voksende ejendomsmarked gennem et sikkerhedstoken kaldet Reit BZ (RBZ). RBZ-tokens understøttes af nødlidende ejendomsaktiver, hovedsageligt i delstaterne São Paulo og Rio de Janeiro. Tezos fungerer som standard blockchain, der tilbydes til RBZs sikkerhedstoken.  

Leading Crypto Wallet BRD muliggør den allerførste indsats med tilsætning af Tezos. En af de sikreste mobile cryptocurrency-tegnebøger, der er tillid til omkring 7,5 millioner brugere og med mere end 20 milliarder dollars digitale aktiver under beskyttelse, annoncerede støtte til indsats med integrationen af ​​Tezos blockchain. Travala.com, som er en af ​​de største kryptovaluta-venlige rejsebokningsplatforme, bakket op af Binance, har også samarbejdet med Tezos Commons for nylig. Dette er for at integrere den selvændrende kryptografiske hovedbog Tezos, så brugerne kan booke mere end 3.000.000 rejseprodukter over hele verden, såsom hoteller, flyrejser, ture og aktiviteter på Travala.com med det oprindelige Tezos-token (XTZ).

Teknisk analyse – De fleste gevinster er gået tabt igen

Tezos har været ustabilt i løbet af sin korte levetid, og det er det fortsat efter den nylige stigning og tilbageførslen igen om cirka en uge. Men det er ikke desto mindre bullish på lang sigt, som diagrammerne viser, selvom det ikke er nær så bullish som resten af ​​altcoins. Vi har set nogle vilde rally i Tezos, efterfulgt af lignende tilbagetrækninger ned. Denne digitale valuta startede livet på et dårligt tidspunkt for kryptokurver i slutningen af ​​juni 2018, da kryptomarkedet gjorde den store nedstigning efter den mægtige stigning i slutningen af ​​2017. Det startede på omkring $ 4 og klatrede til $ 4,38, men så begyndte det at falde, og det var faldet til $ 0,325 i december samme år, hvor det forblev i et par måneder og dannede flere små doji-lysestager, som er bullish vendende signaler efter faldet. Prisen vendte højere i begyndelsen af ​​2019, og den har været på en bullish tendens siden da.

 Tezos har givet det meste af februar gevinster tilbage

De 20 SMA (grå) blev brudt i januar 2020, og det blev straks støtte. Det holdt for anden gang i marts, da coronavirus brød ud, hvilket sendte kryptomarkedet dykning lavere på grund af usikkerheden, men senere viste den globale usikkerhed sig at være positiv for digitale valutaer, og XTZ / USD var steget til $ 4,33 i august. Men Tezos fulgte ikke resten af ​​markedet i de følgende måneder, og prisen vendte lavere og faldt til 20 SMA igen på det månedlige diagram. De 20 SMA afholdt igen, hvilket tyder på, at dette glidende gennemsnit er den ultimative støtte til Tezos, hvilket gør det til et godt sted at købe, da prisen trækker sig tilbage igen efter afkastet fra det glidende gennemsnit tidligere.  

 Vil Tezos trække sig tilbage tilbage til trendlinjen?

På det ugentlige diagram ser vi, at 50 SMA (gul) blev til support, da prisen flyttede sig over den. Dette glidende gennemsnit var den ultimative støtteindikator for Tezos på denne tidsramme indtil oktober 2020, hvor den blev brudt, men 100 SMA (grøn) tog plads. Tezos sprang af dette glidende gennemsnit i slutningen af ​​december og steg højere i februar. Men det vender ned, når vi går mod slutningen af ​​måneden, hvilket betyder, at mønsteret med stærke bullish bevægelser efterfulgt af store baisse tilbageførsler fortsætter. De 20 SMA holdt oprindeligt faldet på det ugentlige diagram, som lå på omkring $ 3, så lad os se om faldet slutter nu, eller om det fortsætter videre til den stigende trendlinje på $ 1,80, hvor 100 SMA også er stående i øjeblikket.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me