Tezos-hintaennuste vuodelle 2021: Jatka ylös-alas-mallia

Tezos – Ennusteyhteenveto

Tezos-ennuste: H1 2021

Hinta: 5 dollaria – 6 dollaria

Hintatekijät: Salausmarkkinat, Elon Muskin kommentit salauksista, EDO Upgrade

Tezos-ennuste: 1 vuosi   

Hinta: 10 dollaria – 15 dollaria

Hintatekijät: Tezos-päivitykset, Maailmantalouden elpyminen, Tezos-päivitykset

Tezos-ennuste: 3 vuotta   

Hinta: 50 dollaria – 100 dollaria

Hintatekijät: Salausmarkkinoiden ilmapiiri, Deezin hyväksyminen Tezosilta, päivitykset, globaali politiikka

 

Tezos (XTZ) näyttää olevan tällä hetkellä yksi heikoimmista kryptovaluutoista, sillä sen arvo on noussut vain noin 300% normaalista 1,80 dollarin alueesta viimeisten 6-7 kuukauden aikana, kun taas muut digitaaliset valuutat ovat tuottaneet valtavia voittoja. Vaikka tämä on edelleen vaikuttava Tezosille, koska viimeisimmässä pitkän aikavälin ennusteessa tälle altcoinille marraskuussa ostajia ei ollut vielä missään, vaikka salausmarkkinat nousivat korkeammalle. Mutta se alkoi lopulta saada kiinni muusta jengistä, joka nousi yli 5,50 dollarin helmikuun puoliväliin mennessä.

Se on kuitenkin nyt kauppaa noin 2 dollaria alhaisempi, mikä osoittaa tämän kryptovaluutan heikkoutta. Muut kryptot ovat pitäneet itsepäisesti kiinni suurimmasta osasta viimeisimpiä voittoja, ja joukko heistä tekee jatkuvasti uusia, mukaan lukien [[Bitcoin]], joka ylitti 50 000 dollaria yli 15. helmikuuta Elon Muskin ja Teslan antaessa sille suuren käden, kun taas Tezos on palauttanut jo lähes 40% arvosta. Tezosilla on ollut historia peruuttaa voimakkaiden nousuliikkeiden jälkeen ja antaa takaisin suurin osa aikaisemmista voitoista, eikä nykyinen vetäytyminen edistä myöskään ostajien luottamusta, ja se voi jopa pelotella heitä. Mutta nämä ovat erilaisia ​​aikoja salausmarkkinoille, mikä saattaa muuttaa Tezos-tapaa, joten näemme seuraavina viikkoina, pitävätkö Tezos voittojaan vai palaavatko ne takaisin, kuten se on edellisissä tilanteissa.       

 

Nykyinen XTZ / USD Hinta: $

 

Viimeaikaiset muutokset Tezos-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
1 kuukausi +0,37 +9,3%
3 kuukautta +1.05 +46,7%
6 kuukautta -0,15 -4,4%
1 vuosi +0,40 +13,7%
2 vuotta +2.70 +450%

Tezoihin vaikuttavat tekijät 

Tezos on toinen suhteellisen uusi kryptovaluutta, ja se on markkina-arvoltaan 23. sijalla, noin 4,408 miljardia dollaria, mikä on kaukana edellisen pitkän aikavälin ennusteen aikaan marraskuun 2020 1,550 miljardista dollarista. Vaikka, kuten mainitsimme, kyseinen markkina-arvon arviointi on pienempi kuin muiden salausten markkina-arvon kasvu. Tezos aloitti elämänsä vuonna 2018, joka ei ollut paras aika kryptovaluutoille. Digitaaliset valuuttamarkkinat olivat keskellä kaatumista vuoden 2017 lopun nousun jälkeen. Tämän seurauksena se seurasi tärkeimpiä salauksia muutaman ensimmäisen vuoden aikana. kuukauden elämästään, menettää yli 90% arvostaan ​​saman vuoden joulukuuhun mennessä.

Sitten Tezos palasi elämään vuonna 2019, kun sen käyttö lisääntyi ja kryptovaluuttamarkkinat alkoivat elpyä uudelleen, ja elokuussa 2020 se saavutti 4,38 dollaria. Se ei hyötynyt digitaalisten valuuttamarkkinoiden noususta vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä, kun taas Bitcoin ja muut kryptot nousivat korkeammalle, mikä herätti kysymyksiä. Mutta se liittyi salauksen nousuun tammikuussa ja etenkin tämän vuoden helmikuussa, huolimatta muutamista epäonnistuneista yrityksistä aiemmin. Uusi Tezos-päivitys, EDO, paransi sovellusten, erityisesti DeFi-sovellusten, hyödyllisyyttä ja kehitystä, mikä auttoi hintaa nostamaan helmikuun puolivälissä. Mutta kuten edellä mainittiin, se on palauttanut suurimman osan näistä voitoista, koska myös muu salausmarkkinat ovat vetäytymässä.

Tezos Live -kaavio

Tezos-hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

Kuten kaikkien muiden kryptovaluuttojen kohdalla nyt, kun ne ovat saaneet turvapaikan, myös Tezosiin vaikuttaa salamarkkinoiden ilmapiiri. Viime kuukausina se on kuitenkin jäänyt jäljelle muista suurimmista altcoineista, jotka ovat nousseet korkeammalle, kun taas XTZ / USD vetäytyi alaspäin helmikuun 2021 kolmannella viikolla, ja kaupankäynti oli noin 3,40 dollaria korkeimmilta 5,40 dollaria. Tämän lisäksi verkon takana olevat perusteet ovat hiukan kirkkaampia, koska Tezos on kumppanina tiettyjen eurooppalaisten pankkien kanssa ja pyrkii tulemaan valintalohkoksi suurelle eurooppalaiselle keskuspankille, mutta meidän on odotettava ja katsottava, miten se menee, koska markkinoiden reaktio uutisiin ei ollut liian optimistinen, eikä se ole ollut liian optimistinen Tezosta yleensä.  

Tezos Evolution

Tezos-projekti aloitettiin vuonna 2014, jolloin Arthur Breitman ja Kathleen Breitman julkaisi Tezos-paperin, jota kutsuttiin “kannan paperiksi”. Yhdessä he perustivat käynnistysyrityksen nimeltä Dynamic Ledger Solutions, joka luotiin kirjoittamaan koodi, joka tukee Tezos-protokollaa. Kesti kolme vuotta, vuoteen 2017, jolloin Texos-säätiö keräsi 232 miljoonaa dollaria varainhankinnassa. Yksi Tezos ICO: n pääsijoittajista oli miljardööri Tim Draper.

Tezos-verkko käyttää Proof-of-Stake (POS) -mekanismia, jonka Ethereum on ottanut käyttöön äskettäin, koska sitä on yksinkertaisempi käyttää kuin Proof-of-Work (PoW) ja se vaatii vähemmän energiaa. Tezos-verkko on hajautettu älykäs sopimus- ja sovellusverkko. Sillä on ketjussa oleva hallintokerros, jotta voidaan tehostaa verkon päivityksiä ja tarjota avoin sidosryhmäyhteisö. Se tekee automaattisia päivityksiä, jotka käyvät läpi äänestysprosessin, jonka yhteisö hyväksyy. Äskettäin se teki viimeisimmän päivityksen, joka selitetään alla.    

Uusimmat päivitykset Tezosille

Edellisen osan jälkeen Tezos-verkko tekee ajoittain automaattisia päivityksiä, mikä mahdollistaa itsensä muuttamisen. Se käy läpi prosessin, joka tehdään tekemällä toiminnot tallennetulle lohkoketjulle, jotta ehdotukset (suunnitellut koodimuutokset) voidaan toimittaa ja äänestää näistä muutoksista. Jos ehdotukset saavat tarpeeksi ääniä, ne hyväksytään. Sitten protokolla päivittää itsensä uusilla koodimuutoksilla, jotka sisällytetään automaattisesti.

Tezos-päivitysprotokolla toimii siten, että osallistujat voivat osallistua verkon hallintaan “leivonta” -prosessin kautta, jossa he omistavat tosiasiallisesti 8000 XTZ: tä. Tämä luo taloudellisen kannustimen toimia rehellisesti. Näitä osallistujia kutsutaan leipureiksi, ja heidän tehtävänään on äänestää ehdotetuista muutoksista blockchain-koodiin nelivaiheisessa menettelyssä, joka kestää noin 23 päivää.  

Päivityksen nimi Äänestäjien hyväksyntä Kuvaus
Ateena 19. toukokuuta Korotettu kaasuraja lohkoa kohti; Laski rullan kokoa 10000 ꜩ: sta 8000 ꜩ: een.
Babylon 2.0-2.1 19. lokakuuta Vankempi versio (Emmy +) -lohkoketjun konsensusalgoritmista; Se helpotti älykkäiden sopimusten kehittämistä; Tarkennettiin delegointiprosessia.
Karthago 2.0 20.-20 Lisättiin lohko- ja käyttökaasurajaa; Parannettu paistamisen ja palkkioiden laskemisessa käytetyn kaavan tarkkuutta ja joustavuutta; Korjattu useita pieniä asioita.
Delfoi 20. syyskuuta Parannetut kaasukustannukset. Alennetut varastointikustannukset kertoimella 4, jotta taustalla oleva varastointikerros paranisi.
Edo 20.-20 Tämä päivitys lisää Saplingin, Ticketsin, uuden hyväksymisjakson päivitysprosessiin, BLS12-381, joka mahdollistaa yksityisyyttä suojaavat älykkäät sopimukset ja liput alkuperäisiin käyttöoikeuksiin, pieniin virhekorjauksiin sekä parannuksiin suorituskykyyn ja kaasun kulutukseen.

Tezos-hyväksyntä

Tezos-tuotteiden kysyntä pysyi alhaisena tammikuuhun 2021 asti, kun DeFi-kolikot yleistyivät, mutta kuten edellä mainittiin, tällä alalla on tapahtunut jonkin verran kehitystä EDO-päivityksen myötä, mikä tekee siitä houkuttelevamman liiketoimille. Tezos on hyväksytty tai se on allekirjoittanut yhteistyösopimuksia eri instituutioiden kanssa. Viime vuonna Banque de France ilmoitti, että ranskalainen investointipankki Societe Generale ja muut organisaatiot työskentelevät projektissa pankkienvälisten selvitysten tekemiseksi Euroopassa käyttäen keskuspankin digitaalista valuuttaa, mikä saattaa tehdä Tezos-verkostosta suositun Ranskassa. Tämä voi olla iso uutinen, jos se toteutuu, vaikka reaktio oli vähäinen, kuten näimme tuolloin, mikä viittaa siihen, että kauppiaat eivät ole kovin optimistisia siitä, vaikka on vielä vähän aikaista arvioida.   

Yksi Ison-Britannian johtavista kiinteistökehittäjistä Alliance ilmoitti äskettäin aikovansa merkitä Ison-Britannian kiinteistöjä 500 miljoonan punnan arvoksi. Se tekee tämän ensimmäisestä digitaalisen turvallisuuden hankkeestaan, River Plazasta Manchesterin keskustassa yhdessä tZeron ja digitaalisten arvopapereiden neuvontaputiikin Megalodonin kanssa..

Reit BZ, joka on Brasiliassa toimiva projekti, jota tukee Latinalaisen Amerikan suurin investointipankki, BTG Pactual, tarjoaa ulkomaisille sijoittajille pääsyn Brasilian kasvaville kiinteistömarkkinoille Reit BZ (RBZ) -turvatunnuksen kautta. RBZ-rahakkeita tukee ahdistunut kiinteistöomaisuus pääasiassa São Paulon ja Rio de Janeiron osavaltioissa. Tezos toimii oletuslohkoketjuna, jota tarjotaan RBZ: n suojaustunnukselle.  

Johtava krypto-lompakko BRD mahdollistaa ensitaseiden tarjoamisen lisäämällä tezoja. Yksi turvallisimmista mobiililaitteiden salauslompakoista, johon luottaa noin 7,5 miljoonaa käyttäjää ja jolla on yli 20 miljardin dollarin arvoinen suojattu digitaalinen omaisuus, ilmoitti tukevansa Tezos-lohkoketjun integrointia. Travala.com, joka on yksi tärkeimmistä kryptovaluuttaystävällisistä matkanvarausalustoista, tukee Binance, on myös viime aikoina tehnyt yhteistyötä Tezos Commonsin kanssa. Tämän tarkoituksena on integroida itse muuttava salauskirja Tezos, jolloin käyttäjät voivat varata yli 3 000 000 matkatuotetta ympäri maailmaa, kuten hotelleja, lentoja, retkiä ja aktiviteetteja Travala.com-sivustolla, alkuperäisen Tezos-tunnuksen (XTZ) avulla..

Tekninen analyysi – Suurin osa voitoista on menettänyt jälleen

Tezos on ollut epävakaata lyhyen käyttöiän aikana, ja se on edelleen niin viimeaikaisen nousun ja kääntymisen jälkeen noin viikossa. Mutta se on pitkällä aikavälillä nouseva, kuten kaaviot osoittavat, vaikka se ei ole läheskään yhtä nouseva kuin muut altcoinit. Olemme nähneet joitain villiä rallit Tezosissa, mitä seuraa vastaavia vetoja alaspäin. Tämä digitaalinen valuutta alkoi elää kriittisten valuuttojen kannalta huonoina aikoina kesäkuun 2018 lopussa, kun kryptomarkkinat olivat laskeutumassa voimakkaasti vuoden 2017 lopun voimakkaan nousun jälkeen. Se alkoi noin 4 dollarista ja nousi 4,38 dollariin, mutta sitten se alkoi laskea, ja se oli noussut 0,325 dollariin saman vuoden joulukuuhun, missä se pysyi muutaman kuukauden ajan, muodostaen useita pieniä doji-kynttilänjalkoja, jotka ovat nousevia käänteisiä signaaleja laskun jälkeen. Hinta kääntyi korkeammaksi vuoden 2019 alussa, ja se on ollut nousussa siitä lähtien.

 Tezos on palauttanut suurimman osan helmikuun voitoista

20 SMA (harmaa) hajotettiin tammikuussa 2020, ja se muuttui heti tueksi. Se piti toisen kerran maaliskuussa, kun koronavirus puhkesi, mikä salausmarkkinat sukeltivat matalammalle epävarmuuden takia, mutta myöhemmin maailmanlaajuinen epävarmuus osoittautui positiiviseksi digitaalisille valuutoille, ja XTZ / USD oli noussut 4,33 dollaria elokuuhun. Mutta Tezos ei seurannut muita markkinoita seuraavina kuukausina, ja hinta kääntyi alemmaksi laskien kuukausikaaviossa jälleen 20 SMA: han. 20 SMA: ta pidettiin jälleen kerran, mikä viittaa siihen, että tämä liukuva keskiarvo on Tezosin perimmäinen tuki, mikä tekee siitä hyvän paikan ostaa, koska hinta vetäytyy jälleen alaspäin sen jälkeen, kun tämä liukuva keskiarvo on palautunut aiemmin.  

 Vetäytyykö Tezos takaisin alas trendiviivalle?

Viikkokaaviosta näemme, että 50 SMA (keltainen) muuttui tueksi, kun hinta nousi sen yläpuolelle. Tämä liukuva keskiarvo oli Tezosin perimmäinen tukiindikaattori tällä ajanjaksolla lokakuuhun 2020 saakka, jolloin se oli rikki, mutta 100 SMA (vihreä) otti paikan. Tezot nousivat liukuvasta keskiarvosta joulukuun lopulla ja nousivat korkeammalle helmikuussa. Mutta se on kääntymässä alaspäin, kun suuntaamme kohti kuukauden loppua, mikä tarkoittaa, että voimakkaiden nousuliikkeiden malli, jota seuraa suuret laskutoimitukset, jatkuu. 20 SMA: lla oli alun perin viikkokaavion lasku, joka oli noin 3 dollaria, joten katsotaan, päättyykö lasku nyt, vai jatkuuko se edelleen nousevaan trendilinjaan $ 1.80, jossa myös 100 SMA on seisoo tällä hetkellä.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me