NapBots anmeldelse: Den bedste Crypto Trading Bot

Automatiske handelsbots er et populært trendemne i disse dage og får fart! NapBots er en skybaseret, algoritmisk handelsplatform, der har mange attributter og understøtter de vigtigste kryptobørs.

NapBots tilbyder forskellige handelsstrategier, der kan bruges af pro-tradere eller endda af en person, der overhovedet ikke ved, hvordan man handler. Hele platformen blev udviklet til at være let at bruge. NapBots yder fremragende support via e-mail, chatbot og har et meget støttende samfund på Telegram, hvor selv hans administrerende direktør tager sig tid til at svare og interagere med medlemmerne af gruppen.

NapBots-anmeldelseskarakter 4,5 stjerner ★★★★ ✫

NapBots-strategier

NapBots handler om at gøre handel mindre kompliceret og søger at demokratisere algoritmisk handel med fokus på de mest likvide kryptokurver (BTC, ETH, BCH, XRP, EOS, BNB og LTC). 

Det leverer i øjeblikket direkte eksponering for 20 algoritmiske handelsstrategier i en ligetil og risikofri atmosfære med forskellige tidshorisonter. Den ældste handelsstrategi er mere end 3 år gammel og har returneret over 100% i løbet af de sidste 12 måneder. På trods af den nuværende turbulens på markederne har de fleste af NapBots-kryptostrategierne nået nye All-Time Highs for nylig.

Der er tre typer strategier:

 • Ugentligt: ​​Lavfrekvent handel, åbn en position hver uge med fokus på at fange de store bevægelser på markedet.
 • Dagligt: ​​Åbn en position hver dag, nogle af disse strategier har en utrolig præstation.
 • Hver time: Højfrekvent handel, åbn en position hver time.

Hvad understøttes kryptobørserne?

Platformen understøtter Binance, Bitstamp, Bitpanda Pro, Bitfinex, OKEx, BitMex, Phemex, Kraken og planlægger snart at tilføje flere udvekslinger. 8 udvekslinger giver alle de nødvendige kryptopar og det nødvendige volumen. Nogle blev udvalgt for deres demonstrerede sikkerhed, andre for deres likviditet, som er en væsentlig handelsfunktion. At knytte Napbots til en udveksling opnås i en simpel handling. På den valgte børs skal du bare udvikle en API + Secret fra din konto og udfylde den på Napbots ‘platform.

NapBots priser og valg

napbots

NapBots har tre planer at vælge imellem:

 • Sølvplan / € 7 pr. Måned

Sølvplanen fra NapBots inkluderer brugen af ​​ugentlige handelsbots med en budgetbegrænsning på 1 000 euro. Denne plan inkluderer dog ikke tilpasningsallokering hverken daglige og ugentlige bots.

 • Guldplan / € 39 pr. Måned

Denne plan inkluderer ugentlige og daglige strategier med vigtige funktioner såsom gearing, brugerdefineret fordeling. Den består også af en budgetgrænse på op til 3 000 euro.

 • Platinplan / € 99 pr. Måned

Denne plan giver adgang til alle tilgængelige handelsbots og alle de funktioner, som platformen har.

NapBots freemium-plan muliggør simulering af handelsbots med fiktive penge til 0 omkostninger.

Hver plan har en budgetgrænse, og hvis du vil handle mere end grænsen, skal du betale et ekstra gebyr.

Napbots

Sådan gør du: Opret en konto med NapBots

Det er nemt at oprette en konto med NapBots. Start med at oprette en konto på åbningssiden, indtast dit navn, og giv derefter NapBots den e-mail-adresse, du vil bruge til tjenesten, og vælg en adgangskode.

Når alle detaljer er indtastet, skal du kontrollere din e-mail-indbakke for at bekræfte kontoen. 

Kontotilmelding

Hvis du har problemer eller ikke får en bekræftelses-e-mail, skal du kontrollere din spam-mappe. Derudover kan du komme i kontakt med NapBots support ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet] om nødvendigt eller ved at deltage i vores Telegram gruppe.

Begynd handel med NapBots

Når du har åbnet en konto hos NapBots, skal du oprette forbindelse til din kryptobørs via API. Husk at denne API har ret til kun at udføre ordrer og ikke trække penge ud, så dine midler vil være under din samlede kontrol.

Vælg de vindende bots

Efter tilslutning af din krypto-udveksling bliver du nødt til at vælge de strategier, du ønsker, at bot skal kopiere, for eksempel kan BTC / ETH / USD AR være en glimrende mulighed. Du kan vælge en hvilken som helst strategi, som din krypto-udveksling og plan understøtter.

Valider og betal

Valget af plan afhænger af den type handelsbots, du har valgt. 

Du kan betale med kredit- / betalingskort eller med kryptokurver.

Når du har foretaget betalingen, skal den straks aktivere og kreditere din konto, hvis du betaler med krypto er langsommere, da transaktionerne på Ethereum blockchain tager længere tid at blive valideret i disse dage.

Automatiseret handel har fantastiske fordele

Handlende er nødt til at håndtere stor stress, og automatiserede handelssystemer kan være til stor hjælp. Ud over at være aktiv hele tiden tager automatiserede handelsbots følelser ud af handel, da dette er den mest almindelige fejl hos mennesker. Intet handelssystem er ideelt, og enhver form for handelsmetode kan generere tab på kort sigt, hele ideen er, at det på lang sigt overgår det underliggende aktiv.

Bots sover ikke; de arbejder 24/7

Det er ikke sundt at være på en handelsterminal hele dagen. Ikke kun ville investoren ende med at blive træt, men også muligheden for at foretage gode handler går også ned, efterhånden som stress og angst begynder. Store finansielle institutioner har handlende, der opererer på alle markeder, men kryptoverdenen sover ikke, den kører 24/7.

Handelsbots kan automatisk spore, hvad der sker på markedet, og det er aldrig nødvendigt at holde pause. NapBots forbliver i skyen, hvilket betyder, at de er forbundet til enhver udveksling, de understøtter i realtid.

At betale mindre end en kop kaffe for at have en fuldtidshandelsassistent ser ud som en god handel, selvom det bare handler hver par dage. At stole på kontodimensionen kan en enkelt vindende handel retfærdiggøre botprisen hver måned, og den tid, som investoren sparer, er enorm.

Er NapBots det rigtige for dig?

Der er mange alternativer for kryptohandlere og investorer, der ønsker at automatisere deres handel. NapBots hæver absolut linjen og udfylder en niche; det er heller ikke ekstremt dyrt.

Den første ting at tænke over er, hvor meget du handler, og hvis du har det godt med at lade alt være i algoritmens hænder. NapBots tilbyder flere strategier, så det giver god mening at eksperimentere med en blanding af allokering for at reducere risikoen.

Det er også virkelig fordelagtigt at se, at NapBots giver deres brugere muligheden for at udnytte sin platform til simulering, før de betaler for den. Du kan til enhver tid lægge rigtige penge på din konto og opgradere til et af lønabonnementet.

Udfør handelsløsningsarbejde?

Der er masser af bekymringer omkring nøjagtigt, hvor effektive automatiserede handelssystemer kan være. Det er nødvendigt at huske, at der findes flere slags automatiserede handelssystemer, og hver enkelt vil helt sikkert have sine fordele.

Systemet, som NapBots udviklede, er ligetil og ret simpelt at bruge, og replikerer deres udveksling direkte i din kryptobørs. Den mest betydningsfulde fordel er, at hvis du er en pro-trader, kan det være en god tilføjelse til din handel, eller hvis du er en noob, kan hjælpe dig med at niveauere din investeringsstrategi. Det er også værd at nævne, at ethvert handelssystem ikke fungerer hele tiden, så det er virkelig vigtigt at sikre, at det bruges regelmæssigt.

Holdet bag NapBots er ret solidt, bekræftet af et team af professionelle kvantitative forhandlere med mere end 20 års R&D design af udførende handelsstrategier og grundlagt af flere milliarder kapitalforvaltere i Tier 1-banker.

NapBots leverer et system til alle typer investorer.

NapBots viser sig at have skabt et utroligt automatisk handelssystem til kryptoinvestorer. Handelsgrænseflader har tendens til at være komplekse, men NapBots skabte en nem og ligetil. Nye brugere burde ikke have problemer med at komme op med NapBots-platformen og også vedhæfte den til deres krypto-udvekslingskonti. Det er også værd at nævne, at NapBots kan tjene penge under begge svingende markedsforhold, enten bullish eller bearish.

Afsluttende tanker

Hvis du søger en måde at automatisere din kryptohandel på, er NapBots sandsynligvis den bedste mulighed. Det er let at bruge, helt automatiserede, internt fremstillede kryptohandelsstrategier og kan stoppes når som helst du vil.

De handelsalgoritmer, som NapBots bruger på sit system, er sandsynligvis en af ​​de mest nyttige, og deres handelsbots er ret enkle at slå dem til og fra. 

Verden af ​​kryptohandel bevæger sig og udvides hurtigt. Robotterne, som NapBots byggede til deres brugere, kan gøre en forskel for kryptoinvestorer samt hjælpe dem med at generere overskud på trods af markedets tendens..

NapBots fordele

 • Nem installation og enkel grænseflade.
 • En markedsplads for hjemmesignaler.
 • Kompatibel med betydelig udveksling af kryptovalutaer.
 • Du kan blande alle strategierne og oprette din egen fordeling.
 • Total kontrol over dine midler.
 • 24/7 support
 • Støttende fællesskab.
 • Oprettet af et erfaren team af forhandlere.
 • Cloudbaseret platform

NapBots Cons

 • Ny platform.
 • Kun simulator-tilstand.
 • gearing op til 1,5x.

Vigtige NapBots-links

Internet side: https://www.NapBots.com

Crypto Trading Bot: https://napbots.com/strategies

Telegram: Telegram gruppe.

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me