Miksi GSX on lopullinen salaussijoitus

Salausalueen käyttäjien ja tapahtumien määrä on kasvanut valtavasti. Kasperskyn tuore raportti osoitti ainakin 19% maailman väestöstä ovat ostaneet ja käyttäneet kryptovaluuttoja vuodesta 2019 lähtien. Nyt tämä on huomattavaa kasvua, jos ajatellaan sitä salaus on ollut olemassa jo yli vuosikymmenen ajan. 

Suuri osa maailman väestöstä on kuitenkin edelleen epäröivä kryptovaluutta. Yksi epäröinnin syy on vahvan salauksen puute, joka yhdistää kaikki tärkeät palvelut ja keskittyy tulevaan kehitykseen.

Apollo fintech, johtava blockchain-pohjainen yritys, onneksi pyrkii ratkaisemaan tämän alijäämän. Se on ottanut käyttöön GSX, monipuolinen, kullanvärinen stablecoin. Kolikko integroi kaikki tarvittavat ominaisuudet tarjotakseen parhaan sijoituskokemuksen salaustilassa. 

Turvallisen kullan valuutan ominaisuudet

GSX on Stollecoin, jota isännöidään Apollo-lohkoketjussa. Se on monipuolinen salaus, jolla on laaja valikoima etuja ja etuja käyttäjille. Koska se toimii Apollo-lohkoketjussa, siinä on kaikki samat teknologiatekijät kuin Apollo-valuutassa (APL). Mitkä näistä ominaisuuksista tekevät GSX: stä lopullisen investoinnin? 

Kullanvärinen

GSX tukee Zollabwessa sijaitsevan Apollo Fintechin omistaman kullan ja kullan rikkaan maan arvoa. 50% kullanlouhinnan voitoista palauttaa GSX-kolikon arvon. Siksi sijoittajat ovat varmoja arvokkaasta vakaan kolikosta. 

Arvon jatkuva kasvu

Ei ole muuta vakaa kolikkoa, joka antaisi kasvun vakuuden, kuten GSX voi tarjota. Kullan kaivostoiminnan 50 prosentin tuoton takia sijoittajat näkevät omaisuuden arvon jatkuvan kasvun. 

Kolikko palaa

Kolikon polttaminen on tekniikka, jota Apollo fintech käyttää varmistaakseen, että kolikot pitävät arvonsa. Se merkitsee 50 prosentin vastaavan määrän kolikoiden polttamista ja niiden arvon siirtämistä jäljellä olevaan GSX: ään sen arvon nostamiseksi. Lisäksi se varmistaa, että valuutan arvo säilyy pitkällä aikavälillä.

Lunastettavissa

GSX-kolikko on lunastettavissa kulta-arvonsa vuoksi. Aina kun GSX-haltija haluaa pudottaa omistuksensa, he voivat tehdä sen menettämättä penniäkään kulta-arvon takuun vuoksi. 

Osingot

Osingot ovat toinen ainutlaatuinen asia GSX-kolikossa. Se on ensimmäinen kolikko, joka tarjoaa osinkoja omistajille. Loput 50% kullankaivosta vuosittain ansaitusta voitosta ovat osinkoa omistajille.

Luota omistajuuteen

Apollo Fintech omistaa suuria kullankaivumaita Zimbabwessa. GSX-haltijoilla on täydet kaivosoikeudet Apollon omistamiin kiinteistöihin. 

Tarkastettu

Apollo-lohkoketjut mahdollistavat kolmannen osapuolen tarkastuksen. Tämä tarkastus tekee GSX- ja Apollo-valuutoista kaikkein avoimimmat ja turvallisimmat salaukset.

GSX-tekniikka

Mahdollisti kvanttiresistenssin

Apollo-lohkoketju on ensimmäinen lohkoketju, joka lisää todellisen kvanttiresistenssin. Maailma omaksuu pian kvanttiteknologian, ja GSX on ainoa vakaa kolikko, joka pysyy lujana. Se tekee GSX: stä edistyneimmän kaikkien vakiomallien joukossa.

Tietokannan tason sirpaloituminen

Apollo-lohkoketju on ensimmäinen lohkoketju, joka esittelee tällaisen laaja sirpaloituminen. Sirpoutuminen on tietojen hajoamista pienemmiksi paloiksi moniin eri solmuihin, joita kutsutaan sirpaleiksi. Nämä sirpaleet ovat itsenäisiä ja itsenäisiä. Tällainen sirpale varmistaa lohkoketjun kestävyyden. Se ratkaisee ongelman blockchain-turvotus, mikä tekee Apollo-järjestelmästä äärettömän skaalautuvan.

Apollo-päivitysohjelma

Päivitysprotokolla takaa, että kaikki Apollo-lohkoketjun osat saavat ajantasaiset päivitykset. Päivitysprotokolla on ollut tutkimuksen kohteena monille lohkoketjuille, mukaan lukien Ethereum. Apollo on kuitenkin edelleen ensimmäinen ja ainoa lohkoketju, joka luo tämän toiminnon. Säännölliset päivitykset tarkoittavat entistä parempia palveluja kaikille blockchain-käyttäjille. Joten GSX-sijoittajat ovat aina varmoja turvallisuudestaan ​​ja liiketoimiensa nopeus paranee säännöllisesti. 

GSX: n omistamisen edut

Alustalla ei ole mitään skaalautuvuusongelmia. Tämä johtuu tietokantatason sirpaloitumisesta, joka varmistaa, että resursseja on riittävästi kunkin tapahtuman suorittamiseen. Tietojen erittely antaa kenen tahansa elinkeinonharjoittajan suorittaa valtavat tapahtumamäärät pelkäämättä käsittelytilan loppumista. 

Lisäksi alustalla on nopea lohkon valmistumisnopeus 2 sekuntia tapahtumaa kohti.

GSX-käyttäjät ovat täysin turvassa suoritettaessa tapahtumia alustalla. Lohkoketjun ja sirpalointitekniikan avoimuus varmistaa, että käyttäjä ei menetä edes dollarin arvoisia kolikoita.

Sijoittaminen GSX: ään

Yllä olevat ominaisuudet tekevät GSX: stä paremman kuin mikään muu salausmaailman stablecoin. Perinteisillä valuutoilla ei ole arvotakuuta. Siksi ne ovat alttiita hintojen laskulle, mikä voi johtaa vakaviin menetyksiin salauksen haltijoille. 

GSX yhdistää sekä vakiomallien että kryptien ominaisuudet. Yhdistelmä antaa sille taustan ja varmistaa samalla ikuisen kasvun. 

Lisäksi salauksen volatiliteetti ei vaikuta GSX: n arvoon. Kullanvärinen tausta varmistaa, että kolikko ei saavuta tiettyä kynnystä ja johda tappioihin. Se on ainoa stablecoin maailmassa, jonka arvo kasvaa ajan myötä.

Kolikoiden likviditeetti saavutetaan myös helposti. Muista, että GSX ei ole mikään tavallinen kolikko; sillä on myös salausomaisuuden ominaisuuksia. Se tekee siitä maailman monipuolisimman krypto-valuutan. Monimuotoisuus lisää kysyntää ja lisää sen likviditeettiä.

 Lisäksi se, että Apollo-blockchain-keskittimet GSX lisäävät vakaan kolikon likviditeettiä. Apollo-lohkoketju voi isännöidä kansallista valuuttaa ja Kansallinen maksualusta joka tukee CBDC: itä. Alusta isännöi myös Apollo dex -ohjelmaa, mikä takaa nopean salauksen ja fiat-valuuttojen vaihdon. Blockchainin nykyiset ominaisuudet ovat vain pieni osa heidän suurta tulevaisuuden ideaansa yrityksestä. Suunnitteilla on jopa kaikkien aikojen parhaan sosiaalisen median alustan käyttöönotto. 

Viimeinen sana

Kulta turvattu valuutta on paras kryptovaluutta-sijoitus. Kehitystiimin sisältämien ominaisuuksien tarkoituksena on tehdä salausmaailmasta parempi taloudellinen ekosysteemi. Kolikon arvon jatkuva kasvu tekee siitä sekä ainutlaatuisen kryptovaluutan että stablecoinin.

Se tosiasia, että kulta, yksi kalleimmista metalleista, tukee stabloinin arvoa, tekee siitä vähemmän haihtuvan ja siten turvallisen metallin. Kolikkopalot varmistavat, että valuutta ei ole altis inflaatioille, mikä on siten hyvä sijoitusnäkymä. Näin ollen on tosiasia, että GSX-kolikko houkuttelee entistä enemmän sijoittajia salaustilaan. GSX on ja tulee olemaan lopullinen salaussijoitus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me