Pteria-arvostelu: Viihde- ja peliekosysteemin muuttaminen DAO: n avulla

Hajautettujen talouksien nousu salakirjoitusekosysteemissä luo pohjan näiden yhteisöjen ryhtyä hallitsemaan itseään – pelaaminen on yksi avainalueista. Pteria, Ethereumin lohkoketjun päälle rakennettu hajautettu autonominen organisaatio (DAO) pyrkii hajauttamaan täysin muutama päivä sitten käynnistetyt NFT-markkinat.

Pteria kuvataan verkkosivustollaan seuraavasti:

“Hallintomerkki DAO: ssa, jota hallitaan Aragon-protokollan kautta ja joka on rakennettu Ethereumin päälle, jossa kaikki liiketoimet tapahtuvat ketjussa.”

Alustan tarkoituksena on luoda hajautettu hallintojärjestelmä, jossa Pteria-tunnusten käyttäjät voivat tehdä ehdotuksia ja äänestää heihin vaikuttavista taloudellisista päätöksistä.

Pteria DAO: Uusien hajautettujen yhteisöjen luominen

Kuten edellä mainittiin, Pteria, jota hallinnoi Aragonian protokolla, on suhteellisen nuori Ethereum-pohjainen alusta, joka käyttää tunnusta DAO: ssa. DAO aloitti kaksi viikkoa sitten, jolloin käyttäjät voivat osallistua päätöksentekoprosessiin ja tehdä ehdotuksia DAO: n kehittämiseksi.

Käyttäjät, joiden lompakossa on vähintään 1000 PTERIA-arvoa (~ 200 dollaria, kirjoitettaessa), voivat äänestää ehdotuksille, joissa on 1 merkki, joka edustaa yhtä ääntä.

DAO on rakennettu itsenäiseksi alustaksi kaikille kolmansille osapuolille, jotka integroivat PTERIA-tunnuksen. DAO myötävaikuttaa hajautettuun peliteollisuuteen natiivimerkkinsä Pteria (PTERIA) kautta luomalla käyttäjille uuden tavan kaupallistaa ei-vaihdettavia rahakkeita lyhyillä NFT-tiedostoilla.

Pteria pelialalla

Pteria DAO on rakennettu keskittyen peliteollisuuteen – erityisesti mobiilipeliteollisuuteen. Huolimatta siitä, että se aloitettiin vasta kaksi viikkoa sitten, Pteria-tiimi on jo luonut maailmanlaajuisten vaikuttajien verkoston edistämään pelialan hajautettua hallintoa PTERIA-tunnuksen kautta.

PTERIA-tunnus on suunniteltu integroitumaan kolmansien osapuolten pelisovellusten kanssa “toiminnallisena apuohjelman tunnuksena”. DAO: lla, joka valvoo kolmannen osapuolen projektia PTERIA-tunnuksen avulla, on äänioikeus ja päätökset budjettien kohdentamisesta uusille projekteille.

Virallisen verkkosivuston mukaan DAO valitsee projektit kolmen pääominaisuuden perusteella:

“Projektit, joilla (1) on suuri polttokyky, (2) kuuluvat viihdemaailmaan (etusijalla mobiilipeleihin liittyville projekteille) ja (3) niillä on ennalta vakiintunut aktiivinen käyttäjäkunta.”

Pelimarkkinoiden tavoitteena on hyötyä PTERIA-tunnuksen likviditeetistä markkinoiden kasvaessa. Pteria valmistautuu tähän uudella tavalla, jolla käyttäjät voivat ansaita rahaa pelin sisäisissä hajautetuissa rahakkeissa.

Pteria-tunnuksen julkaisu ja jakelu

Pteria DAO: n ja kolmansien osapuolten hankkeiden tukemiseksi PTERIA käynnisti yhteensä 21 miljoonaa ERC 20 -merkkiä. Tunnus toimii toiminnallisena apuohjelmana kolmansien osapuolten projekteissa ja hallintotunnuksena, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä tulevia taloudellisia päätöksiä Pteria DAO: sta.

Kuten aiemmin mainittiin, DAO äänestää merkkibudjetin kohdentamisesta lentopisaroille ja kolmansien osapuolten hankkeille etusijalla viihde- (mobiilipelaaminen) ja rahoitusprojekteille. Niistä 21 miljoonaa PTERIA-rahaketta, 13,8 miljoonaa rahaketta pidetään lukitus- ja ansaintajaksona, 3 miljoonaa merkkiä varataan kolmansien osapuolten hankkeisiin, 2,2 miljoonaa varattu Wallem-sopimukseen (selitetty alla), miljoona rahaketta tekniseen tukeen ja toinen miljoona poolin likviditeettiin ja markkinointiin.

Polttava prosessi

Pteria polttaa osan 21 miljoonasta PTERIA-tunnuksesta vähän vähentääkseen tarjontaa ja nostaakseen jäljellä olevien merkkien arvoa. Kuten alla on selitetty, Wallem-pelihanke on keskeinen polttava foorumi Pterialle, jota käytetään liittymään alustan tapahtumiin, ja myös kaikki kolmansien osapuolten projekteissa käyttämätön NFT poltetaan..

Wallem-tapahtumamaksujen ja Pewdiepie NFT -myynnin kautta on kirjallisesti palanut 70626 PTERIAa (selitetään myös alla).

Wallemin sopimus

Wallem on ensimmäinen kolmas osapuoli, joka integroi PTERIA-tunnukset ekosysteemiinsä. Tämä on mobiilisovellus, joka on saatavana sekä iOS- että Android-älypuhelimilla ja jonka avulla käyttäjät voivat osallistua tapahtumiin, jotka antavat heille mahdollisuuden voittaa todellisia tuotteita, kuten lahjakortteja, puhelimia, pelin sisäisiä ostoksia jne. Hanketta edisti äskettäin YouTuben supertähti Pewdiepie, jolla on yli 107 miljoonaa seuraajaa, käynnistää Pewdiepie NFT: n.

DAO on lahjoittanut 2,2 miljoonaa PTERIA-rahaketta Wallemille tarjoten apuohjelman keräilykoodeiksi pelialustalla. Lisätyn todellisuuden pelin avulla käyttäjät voivat etsiä ja kerätä tunnuksia GPS-kartaltaan. Peliin liittymiseen käytetyt merkit kerätään sitten pelin sisällä ja poltetaan vähentämällä kolmannen osapuolen projektin tarjontaa.

“Kun lahjoitettu Pterian tarjonta loppuu, Wallemin on ostettava lisää Pteriaa markkinoilta täydentääkseen tarjontaansa.” – Pterian virallinen verkkosivusto

Panostusprosessi

Pteria DAO antaa myös käyttäjille mahdollisuuden panostaa rahakkeisiinsa, jolloin vuotuinen korkotuotto on 24%, jos ne ovat sidoksissa vähintään 12 kuukauteen ja he osallistuvat äänestysprosesseihin. Kun asia on sidottu, käyttäjät saavat rahakkeensa ja koronsa seuraavana vuonna “korkoina, jotka maksetaan 3., 6., 9. ja 12. kuukautena”.

Panostusmekanismi kannustaa käyttäjiä pitämään kolikoitaan korollisilla tileillä, mikä vähentää kiertävää tarjontaa – ja puolestaan ​​lisää merkin arvoa.

Johtopäätös

Pteria DAO ja token käynnistävät uuden tavan pelialalle tehdä hallintopäätöksiä ja kannustaa käyttäjiä käyttämään alustaa. Kun Wallem ja Pewdiepie johtavat tunnuksen integraatiota, useammat pelialustat on asetettu seuraamaan, mikä vähentää kiertävää tarjontaa tapahtumien “jatkuvan token-palamisen aikana normaalin virtauksen aikana”..

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me