Kuinka käydä kauppaa Bitcoinilla – Aloittelijan opas

Kryptovaluutat ovat täällä jäädäkseen, se on varmaa! Tässä on yksityiskohtainen oppaamme, jolla käydään kauppaa bitcoinilla, maailman merkittävimmällä kryptovaluutalla. Seuraa tätä opasta saadaksesi tietoja ja vinkkejä bitcoin-kaupankäynnin periaatteista ja tekniikoista, voiton ja tappion laskemisesta, bitcoin-korrelaatiosta ja tärkeimmistä tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa tuloihisi bitcoin-kaupankäynnissä! Aloita bitcoin-kaupankäyntimatkasi tänään.

Bitcoin-signaalit ja arvokkaat kaupankäyntitiedot

Kryptovaluuttakaupan ei koskaan ollut tarkoitus olla helppoa. Volatiliteetti on valtava ja liikkeet ovat usein odottamattomia, siksi monet Bitcoin-kauppiaat, etenkin uudet, käyttävät ammattimaisten kauppiaiden analyyseja tai bitcoin-signaaleja, kuten forex-signaaleja, jotka löydät signaalisivultamme, ja kokeile ilmaista tai premium-kauppaa signaaleja! Kaupankäyntiasiantuntijamme tekevät perusteellisen teknisen ja perusteknisen analyysin ennen kaupankäyntisignaalien antamista Bitcoiniin. 

Kryptovaluutat ovat yleensä melko epävakaita, joten Bitcoinin menestyneimmät kaupat ovat yleensä pitkäaikaisia. Tästä syystä Bitcoin-signaalimme ovat pitkän aikavälin signaaleja. Näin vältetään piikkisahat haihtuvuudesta. Joten, tappion pysäyttäminen ja voittotavoitteet ovat yleensä melko suuria verrattuna normaaleihin valuuttamarkkinoiden suuriin yhtiöihin. Tämän seurauksena suosittelemme Bitcoin-signaaliemme seuraajia vähentämään vipuvaikutusta, kun heitä seuraa live-tileillä ja muilla signaalintarjoajilla. Kaupankäyntitekniikkamme perustuvat yleensä useisiin teknisiin ja perustavanlaatuisiin indikaattoreihin, kuten liukuvat keskiarvot, tuki- ja vastustasot, salausmarkkinoiden mielipiteet kokonaisuudessaan ja mikä tärkeintä trendi.   

Mikä on Bitcoin (BTC, XBT) ja miten se toimii?

Tammikuussa 2009 finanssimaailma muuttui ikuisesti, kun tuntematon henkilö (tai henkilöt) kaivaa bitcoinien “geneesi-lohkon” salanimellä Satoshi Nakamoto. Se oli se, ensimmäinen hajautettu kryptovaluutta luotiin.

Bitcoin syntyy tietokoneista, jotka suorittavat huolellisia matemaattisia laskelmia ja muuttavat siten sähkön pitkiksi koodijonoiksi, joilla on rahallinen arvo. Tämä laskenta tapahtuu hajautetussa verkossa ja sitä kutsutaan bitcoin-kaivokseksi.

Bitcoineja voidaan siirtää yksilöiden kryptovaluutta-lompakoiden välillä tai käyttää tuotteiden tai palvelujen ostamiseen verkossa.

Jokainen bitcoinilla tehty tapahtuma kirjataan massiiviseen tietokirjaan, jota kutsutaan blockchainiksi.

Tämä lohkoketjutekniikka, johon koko bitcoin-järjestelmä perustuu, yhdistää kaikkien koneiden resurssit, jotka kaivavat bitcoineja ja käsittelevät tapahtumia verkossa.

Tämä hajautettu yhteistyö varmistaa, ettei mikään keskusviranomainen voi hallita täysin bitcoinia.

Bitcoinin markkina-arvo

Bitcoin (BTC, XBT) on kryptovaluutta, jolla on suurin markkina-arvo. Marraskuusta 2019 lähtien sen markkina-arvo oli yli 171 miljardia dollaria, ja se pysyi ylivoimaisesti korkeimpana altcoinina. 

Bitcoinin rajoitettu tarjonta vaikeuttaa minua

Bitcoineja voi olla enintään 21 miljoonaa. Syynä tähän toimitusrajaan on kaivosprosessissa käytetty laskevan tarjonnan algoritmi.

Bitcoinin louhintaprosessi hidastuu eksponentiaalisesti hitaasti sen edetessä ja arvioidaan, että viimeinen bitcoin louhitaan vasta toukokuussa 2140.

Kuinka käydä kauppaa Bitcoinilla

Bitcoin (BTC, XBT) -erot (CFD) voidaan käydä kauppaa eToro-kaupankäyntialustalla. eToro tarjoaa vapauttamatonta kaupankäyntiä bitcoinilla (ja muilla kryptovaluutoilla), joista ei aiheudu provisio- tai siirtomaksuja. Tietenkin on olemassa muita välittäjiä, jotka tarjoavat vipuvaikutusta bitcoin-kaupankäyntiin.

Bitcoinin volatiliteetin vuoksi ei ole viisasta vaihtaa sitä paljon vipuvaikutuksella. Vivuttamaton kauppa on tietysti turvallisin tapa käydä kauppaa bitcoinilla. Lisäksi bitcoinin valtava volatiliteetti voi tietyissä tapauksissa vaatia laajempien pysäytyshäviöiden käyttöä kuin mitä yleensä käytetään esimerkiksi valuuttaparien, kuten valuuttaparien, kaupankäynnissä..

Kaupankäynnillä bitcoinilla kauppiaat voivat yleensä soveltaa samoja kaupankäynnin periaatteita ja tekniikoita, joita käytetään perinteisten rahoitusvälineiden, kuten valuuttaparien tai osakkeiden, kaupankäyntiin..

Osta ja pidä -strategiat ovat tuottaneet ilmiömäisiä tuloksia bitcoin-kaupankäynnillä. Esimerkiksi monet sijoittajat, jotka ovat käyttäneet “osta ja pidä” -strategioita, ovat saavuttaneet hyviä tuloksia. Tällä uskomattomalla digitaalisella valuutalla on myös ollut lukuisia swing- ja breakout-kaupankäyntimahdollisuuksia.

BTC – Bitcoin Daily Chart – Osa vuoden 2019 hintatoiminnasta

Bitcoinin voiton ja tappion laskenta

Bitcoin-kaupankäynnin voittojen ja tappioiden laskeminen on melko yksinkertaista, varsinkin jos kaupankäyntitilin perusvaluutta on Yhdysvaltain dollari.

Jos kauppias ostaa yhden bitcoinin ja hinta nousee 100 dollaria korkeammaksi, elinkeinonharjoittaja on ansainnut 100 dollaria. Tämä ei tietenkään huomioi leviämistä. Tässä on kuvakaappaus, joka osoittaa eToron bitcoin-CFD-leviämisen:

Tässä leviäminen on 2274,55 dollaria miinus 2258,93 dollaria = 15,62 dollaria. Tämä on melko kallista verrattuna suurten valuuttaparien leviämiseen, mutta muista, että tämä ei ole valuuttapari.

Bitcoinin hinta liikkuu paljon nopeammin kuin mikään valuuttapari ja on myös paljon vähemmän likvidejä kuin erityisesti suurimmat valuuttaparit.

Esimerkki voiton ja tappion laskemisesta

Tässä on esimerkki eToron sosiaalisen kaupankäynnin alustalla toteutetun yksinkertaisen voitonlaskennasta bitcoin-kaupassa:

Bitcoinilla voidaan käydä kauppaa pienempinä määrinä kuin yksi yksikkö. Esimerkiksi kauppiaat voivat spekuloida 0,14 bitcoinilla kuten alla olevassa kuvakaappauksessa:

Bitcoin-kauppa (BTC) eToro-kaupankäyntialustalla

Merkintähinta (avoin hinta) oli 1839,89 dollaria. Take-voitto-tilauksen arvo oli 2173,27 dollaria. Se on 333,38 dollarin voitto bitcoinia kohden.

Kuten tästä kuvakaappauksesta nähdään, sijoitettu summa oli 250 dollaria, joka oli 0,1358776 bitcoin siinä vaiheessa. Tämän määrän (0,1358776 bitcoin) ja todellisen sijaintikoon (0,135491 bitcoin) välillä on pieni ero. Tälle ei ole loogista selitystä, mutta ehkä tapahtui liukastumista, joka vaikutti suoritettavan algoritmin laskentaan.

Todellinen voitto 45,17 dollaria saadaan kertomalla 0,135491 bitcoinin todellinen position koko 333,38 dollarin voitolla bitcoinia kohden: 0,135491 X 333,38 dollaria = 45,17 dollarin voitto.

On pidettävä mielessä, että eToron päätelaitteessa näkyvä sijaintikoko on pyöristetty luku, joten sijainnin koko 0,135491 näytetään tässä tapauksessa 0,14..

Instrumentit korreloivat Bitcoinin kanssa

Muut merkittävät kryptovaluutat, kuten eetteri (ETH) ja litekoiini (LTC), korreloivat positiivisesti bitcoiniin. Tämä korrelaatio on kuitenkin vaihdellut ajoittain.

* Kauppiaille, jotka haluavat oppia lisää ethereumin kaupasta, tässä on linkki artikkeliin, joka on omistettu nimenomaan tälle ilmiömäiselle kryptovaluutalle: Kuinka käydä kauppaa eetterillä (Ethereum) – Aloittelijan opas.

On ollut aikoja, jolloin eetteri (ETH) ja litecoin (LTC) ovat siirtyneet bitcoiniin nähden vastakkaisiin suuntiin. Nämä kaksi kryptovaluuttaa ovat kuitenkin alttiita liikkumaan yhdessä isoveljensä bitcoinin kanssa, koska bitcoin asettaa yleensä sävyn kryptovaluuttamarkkinoille.

Kun bitcoin toimii hyvin, se lähettää viestin sijoitusyhteisölle, että kaikki on hyvin kryptovaluuttamarkkinoilla. Näin ollen eetterillä ja litekoiinilla on taipumus hyötyä ruusuisemmasta bitcoinista. Eetteri ja litecoin ovat eräitä suurimmista kryptovaluutoista.

Päinvastoin, bitcoin-kaatuminen todennäköisesti painaa litekoiinia ja eetteriä, tietysti riippuen siitä, mikä kaatumisen aiheutti.

Joskus muut kryptovaluutat voivat hyötyä heikommasta bitcoinista. Tämä on kuitenkin yleensä poikkeus säännöstä.

Tärkeimmät tapahtumat, jotka voivat vaikuttaa Bitcoiniin

Bitcoin-järjestelmän kehityksen näkökohtia

Vaikka bitcoin on vakiintunut kryptovaluutta, se on edelleen hyvin nuori verrattuna fiat-valuuttoihin, kuten Yhdysvaltain dollariin ja Ison-Britannian puntaan. Tämän vuoksi sen kehittämiseen ja toimintaan liittyvät tapahtumat voivat muuttaa hintaa voimakkaasti.

Tällaisia ​​tapahtumia voivat olla ”kovat haarukat”, jotka muuttavat bitcoinin toiminnan sisäistä rakennetta. Bitcoinilla on edessään kehittyvä skaalauskysymys, joka on ratkaistava tavalla tai toisella.

Bitcoin-lohkokoon kapasiteetin lisääminen on yksi tapa ratkaista bitcoin-yhteisön tällä hetkellä kohtaama vakava lohkoketjujen ruuhkautumisongelma. Tämän saavuttamiseksi “kova haarukka” on kuitenkin väistämätön.

Globaali finanssikriisi

Jotain muuta, joka voi vaikuttaa huomattavasti bitcoinin hintaan, on maailmanlaajuinen finanssikriisi.

Jos luottamus suuriin keskuspankkeihin ja hallituksiin epäonnistuu, voi olla lento turvallisuuteen, mikä voi lisätä vaihtoehtoisten arvovarastojen houkuttelevuutta, joista bitcoin voi olla tärkeä.

Hallituksen toiminta

5. joulukuuta 2013 Kiinan kansantasavallan pankki astui sisään ja kielsi Kiinan mantereen rahoituslaitoksilta kauppaa bitcoinilla.

Tämä Kiinan hallituksen väliintulo aiheutti valtavan myynnin, ja bitcoin menetti yli 50% arvostaan ​​muutamassa päivässä.

Tämän alkuvaiheen jälkeen bitcoin-hinta jatkui matalammana yli vuoden ajan, ennen kuin se laski.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me