Top 10 kryptovaluutta

Viimeksi päivitetty heinäkuussa 2018

Rahoitusmaailma muuttuu ja iso pelinvaihtaja on kryptovaluutta. Kuvittele, että lähetät rahaa ystävällesi toisella puolella maailmaa alle 5 sekunnissa, jolloin pankin käyttäminen vie sinut noin kolmesta viiteen päivään. Blockchain-tekniikan vaikutukset maailmanlaajuiseen kauppaan ovat valtavat.

Sen lisäksi, että kryptovaluutat mahdollistavat nopeat rahansiirrot, monet kryptovaluutat ovat tuottaneet eksponentiaalista hintakasvua, joka on ylittänyt villimpiä odotuksia.

Vaikka Bitcoin oli kryptovaluutta, joka aloitti kaiken, nyt on olemassa joukko muita innovatiivisia tekniikoita, jotka ovat valmiita kuljettamaan teollisuutta eteenpäin. Sen lisäksi, että se on tapa siirtää arvoa, monet käyttävät uusia jännittäviä tapoja käyttää blockchain-tekniikkaa, mikä saattaa hyvinkin muuttaa maailman toimintaa.

Salausvaluutat ovat kokonaisuutena vetäytyneet vuoden 2017 lopun korkeimmilta. Mutta kaiken kaikkiaan on monia, jotka tarjoavat erinomaisia ​​sijoitusmahdollisuuksia sen perusteella, mitä ne voivat tarjota. Monien analyytikoiden verratessa nykyistä paluuta vuoteen 2014, jossa tajuille sijoittajille oli mahdollisuus ostaa ensimmäinen iso pulahdus Bitcoiniin oli saatavilla.

1. Ripple (XRP)

Ripplen XRP-tunnus on edelleen pitkäaikainen suosikkimme. Hinta voi olla korkeimmilta, mutta se on silti yli kaksinkertainen verrattuna vuoteen 2017. Katsokaa tätä eToron päivittäinen Ripple-kaavio, erinomainen salaus (ja sosiaalinen) välittäjä:

XRP / USD-päivittäinen kaavio

Ripple-päivittäinen kaavio

Huolimatta laaja-alaisesta salausvaluutoista, Ripplen XRP-tunnuksen suosio kasvaa edelleen.

Tämä merkittävä hinnankorotus on tehnyt aaltoilun kolmanneksi suurimmaksi kryptovaluutaksi markkina-arvon perusteella (bitcoinin ja ethereumin jälkeen).

Suhteellisesti Ripple on todella vahva verrattuna muihin suuriin kryptovaluuttoihin. Erityinen Bitcoin, joka on pudonnut korkeimmillaan lähes kolmella neljänneksellä.

Muita Ripplen (XRP) positiivisia puolia ovat sen uskomattoman nopeat ja halvat liiketoimet. Ripple-verkko on myös paljon vakaampi ja luotettavampi kuin Bitcoin, ja siinä on tahraton skaalautuvuus. Ripple-palvelussa ei ole liiketoimen pullonkauloja tai viivästyksiä tapahtumien maksamisessa.

Ripple luotiin antamaan pankeille ja muille rahoituslaitoksille mahdollisuus suorittaa reaaliaikaisia ​​globaaleja maksuja ja tarjota tämän saavuttamiseksi tarvittavaa kysynnän mukaista likviditeettiä.

Näemme, että yhä useammat rahoituslaitokset ja maksupalveluntarjoajat sisällyttävät Ripple-tekniikan omiin alustoihinsa.

Tärkeä näkökohta Rippleen sijoittamiseen on sen merkittävä hyöty pankkialalla, jolla voi olla positiivinen vaikutus sen hintaan vielä pitkään.

On kuitenkin edelleen kysyttävää siitä, luokitellaanko XRP arvopaperiksi, jolla on jatkossa perustavanlaatuinen vaikutus.

Jos haluat lisätietoja aaltoilusta ja miksi sillä on niin paljon potentiaalia, katsoParas kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2018”.

2. NEO

Kaikista tässä artikkelissa mainituista kryptovaluutoista kiinalainen NEO on saanut viime aikoina melko paljon huomiota.

NEO: ta verrataan usein Etheriin (ETH) ja Ethereum-verkostoon, mutta se on itse asiassa paljon edistyneempi kuin Ethereum. Molemmat verkot helpottavat älykkäitä sopimuksia, mutta NEO-verkot ovat paljon turvallisempia, skaalautuvampia ja helpompia käyttää.

Sanotaan yksinkertaisesti, että NEO on nopeampi, älykkäämpi ja monipuolisempi kuin Ethereum-verkko. Kehittäjien on myös helpompaa työskennellä NEO: n kuin Ethereumin kanssa, koska NEO tukee useita ohjelmointikieliä, kun taas Ethereum toimii vain Solidityn kanssa.

NEO on tällä hetkellä luokiteltu 13. suurimmaksi salakolikoksi, hieman alaspäin, mutta silti vahva. Pidä silmällä tätä ylivoimaista kryptovaluutta!

3. Eetteri / Ethereum (ETH)

Ether (Ethereum) on edelleen uusi tekniikka, mutta se tuntuu olevan yksi vanhoista vaiheista. Se ei tarkoita, että se ei ole hyvä sijoitus, koska sen hyödyllisyys ja käyttäjäkunta vain kasvavat edelleen. Ethereum-verkossa on enemmän hyötyjä kuin Bitcoinissa, ja sen maksutapahtuma on nopeampi.

Sijoitusarvon suhteen Etherillä (Ethereum) näyttää olevan enemmän potentiaalia kuin Bitcoinilla. Se tarjoaa suuremman kaupankäyntimäärän ja suuremman markkina-arvon (Ether on tällä hetkellä markkina-arvoltaan toiseksi suurin salaus).

Vaikka monet pienemmistä ja uudemmista kryptovaluutoista ovat seuranneet, Ethereum pysyy edelleen korkealla teollisuudessa. Opi eetteriä käymään kauppaa.

4. Litecoin (LTC)

Litecoin on vankka kryptovaluutta, joka käy kauppaa edelleen samalla tasolla kuin vuoden 2017 lopulla.

Litecoin perustettiin vuonna 2011, ja se on menestynyt siitä lähtien. Se on tällä hetkellä markkina-arvon mukaan kuudenneksi suurin salaus ja jäljittää edelleen kaksi isoa (Bitcoin ja Ethereum).

Litecoin-tapahtumien käsittelynopeus on paljon nopeampi kuin Bitcoin transaktioiden käsittelynopeuden kannalta, ja sen verkko on suunnattu korkeaan skaalautuvuuteen. Vaikka Litecoin on hitaampi kuin Ripple, sillä ei myöskään ole pullonkaulaongelmia tapahtumien käsittelyssä.

Litecoin voidaan helposti integroida järjestelmiin Bitcoinin avulla, koska se on yhteensopiva Bitcoinin API: n kanssa. Tämä lisää suuresti Litecoinin suosiota vankana ja kätevänä vaihtoehtona Bitcoinille.

Maailma käyttää Litecoinia yhä enemmän, etenkin idässä. Kaksi suurta salausvaihtoa Hongkongissa ja Etelä-Koreassa sisällyttävät Litecoinin tarjontaansa vuonna 2018, ja useampi kauppias ympäri maailmaa alkaa hyväksyä Litecoin-maksuja.

Hongkongin odotetaan ostavan lisää Litecoinia jatkossa.

FX-johtajat tarjoavat tehokkaita kaupankäyntisignaaleja paitsi valuutoissa, hyödykkeissä ja indekseissä myös kryptovaluutoissa. FX Leaderin kaupankäyntisignaalit ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Katso meidän Kryptovaluutan kotisivu.

5. Viiva

Dash on markkina-arvon mukaan 14. suurin salaus. Se on pysynyt suhteellisen hyvin, kun otetaan huomioon laaja myynti.

Tehokkaan härkätrendin lisäksi muut syyt sijoittaa Dashiin ovat myös

Dash on nopeampi ja halvempi kuin Bitcoin ja että yhä useammat kauppiaat alkavat hyväksyä Dash-maksuja. Dash (DAS) on osoittanut olevansa hyvä juoksija. Katsotaanpa, mitä se tuottaa eteenpäin!

6. Cardano

Koska kaupankäynti aloitettiin Cardanolla lokakuun 2017 alussa, Cardono on edelleen noin 7 kertaa korkeampi nykyisellä tasolla. Tällä hetkellä tämä erittäin nuori kolikko on kahdeksas suurin salaus markkina-arvon suhteen.

Cardanon perustekijät ovat edelleen vankat ja viittaavat vahvuuteen pitkällä aikavälillä.

7. NEM (XEM)

Markkina-arvon mukaan 17. suurin cryptocurrency, NEM on yksi seurattavista krypto-valuutoista. NEM on edelleen vuoden 2018 alkupuolella, mutta viime aikoina sillä on ollut runsaasti tiedotusvälineitä.

NEM on paljon tehokkaampi kuin Bitcoin, sillä on enemmän käyttötarkoituksia kuin monilla muilla kryptovaluutoilla, mukaan lukien Bitcoin, ja siihen pääsevät ohjelmoijat, jotka eivät välttämättä ole salauksen ammattilaisia.

8. Bitcoin (BTC)

Vaikka bitcoin ei ole sijoitusmme ykköseksi juuri nyt, sitä ei todellakaan pitäisi jättää huomiotta. Bitcoinin suuri etu on, että se on tunnettu, jopa sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka eivät tiedä paljoakaan kryptovaluutoista. Monet salausmarkkinoiden uudet tulokkaat aloittavat seikkailun ostamalla Bitcoinin, joka on kaikkien kryptovaluuttojen isoveli.

Hintaan on tehty merkittävä korjaus, mutta yksi avaintekijöistä on, että vain 21 000 000 yksikköä on edelleen rajoitetusti. Tämän on tärkeä tekijä, jonka odotetaan edistävän hintojen kasvua monien vuosien ajan. Mikä on Bitcoin?

Bitcoin on edelleen salaus ykkönen, paitsi markkina-arvon suhteen myös hintatasoisesti. Bitcoin-kaupankäynnin määrä on myös vähintään kaksinkertainen minkä tahansa muun salauksen määrään tällä hetkellä.

Näiden seikkojen lisäksi tuhannet yritykset ja kauppiaat hyväksyvät Bitcoinin ympäri maailmaa, ja sillä on vaihdettava futuurisopimus. Opi kauppaa Bitcoinilla.

9. Tähti (XLM, tähtivalot)

Stellar Lumens menestyi suhteellisen hyvin vuonna 2018. Sen markkina-arvo on kasvanut tekemään siitä tällä hetkellä seitsemänneksi suurimman salauksen. Yli viime vuoden 10. päivästä. Kuten Ripple (XRP), pystyy nopeuttamaan merkittävästi rajatylittäviä maksuja.

Stellar on jo allekirjoittanut joitain suuria asiakkaita, kuten IBM, jotka hyötyvät nopeammista ja halvemmista kansainvälisistä maksuista. XLM on jo toiminut poikkeuksellisen hyvin ja sen odotetaan jatkavan myös varsinkin, jos useammat institutionaaliset toimijat aikovat käyttää Stellar-järjestelmää maksujensa optimointiin.

10. OmiseGo (OMG)

OmiseGo on Ethereum-pohjainen järjestelmä tai maksukanava, jonka kautta kuluttajat voivat maksaa kauppiaille monissa eri fiat- ja kryptovaluutoissa. Kauppias vastaanottaa maksut haluamallaan valuutalla, eikä edes tiedä, millä valuutalla asiakkaansa maksavat. OmiseGo tekee parhaillaan yhteistyötä Thaimaan McDonald’sin kanssa maksuprosessien virtaviivaistamiseksi.

OmiseGo-projektin tavoitteena on tarjota halvat ja helposti saatavilla olevat maksut ihmisille, joilla ei ole luotto- tai maksukortteja, etenkin Kaakkois-Aasiassa..

OMG-tunnuksen arvo on noussut perustamisestaan ​​lähtien ja on edelleen nousussa vuodesta 2017, mikä tarkoittaa, että se on suhteellisen vahva verrattuna laajempiin kryptovaluuttoihin. Se on edelleen hieman spekulatiivisempi, kun otetaan huomioon se, että se sijoittuu markkina-arvoltaan 20. sijalle, mutta sen soveltaminen laajenee edelleen.

Johtopäätös

Salausvaluuttamarkkinat ovat epävakaat ja täynnä mahdollisuuksia. Tähän omaisuusluokkaan kaatuu päivittäin valtava määrä pääomaa, mikä ylläpitää yleistä pitkän aikavälin noususuuntausta.

Ihmisillä, jotka haluavat sijoittaa kryptovaluuttoihin, on hyvät mahdollisuudet, mutta heidän on hoidettava asianmukaista riskienhallintaa pääomansa säilyttämiseksi.

Hyvä strategia niille, jotka uskovat kryptovaluuttojen olevan tulevaisuuden aalto, on a osta ja pidä -lähestymistapa. Jos et tiedä mikä on paras kryptovaluutta sijoittaa, saatat haluta jakaa riskisi ja ostaa salkun useista kryptovaluutoista. Samanlainen kuin sijoittaja, jolla on monipuolinen osakekanta.

Aloita salauksen kaupankäynti tänään katsomalla näitä parhaita kryptovaluuttavälittäjiä. Sijoitus kryptovaluuttoihin on todella jännittävää! Osallistu salausmarkkinoille tänään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me