SwC Poker Review

PLUSSAT:
HAITTOJA:
 • Nimettömyys taattu
 • Kehittynyt kaksivaiheinen todentaminen
 • Erilaisia ​​pelejä ja turnauksia
 • Avulias ja ystävällinen yhteisö
 • Salamannopea pankkitoiminta
 • Pieni pelaajapohja
 • Ei tervetuliaisbonusta
PLUSSAT:
 • Nimettömyys taattu
 • Kehittynyt kaksivaiheinen todentaminen
 • Erilaisia ​​pelejä ja turnauksia
 • Avulias ja ystävällinen yhteisö
 • Salamannopea pankkitoiminta
HAITTOJA:
 • Pieni pelaajapohja
 • Ei tervetuliaisbonusta
Jopa 50% Rakeback

Käy sivustolla

Koska olen fani hyvistä pokeripeleistä, olen pelannut SwC Poker -sivustolla jo jonkin aikaa ja käyttänyt tilaisuutta testata heidän alustaansa. Joten päätin tiivistää kaiken, mitä löysin tältä SwC Poker -katsaukselta.

Sivustolla on laaja valikoima erilaisia ​​pelejä, joita kaikkia isännöidään tehokkaalla alustalla. Lisäksi pelaajat voivat testata hermojaan suuressa valikoimassa turnauksia joka päivä. Jos se ei riitä, foorumi toimii isäntänä tiukalle pokeriharrastajien yhteisölle, joka on ystävällinen ja vieraanvarainen jokaiselle uudelle jäsenelle. Tällä verkkosivustolla on kuitenkin niin paljon muuta, että se on yksi parhaista Bitcoin-kasinoista, joten vietetään muutama minuutti yhdessä ja katsotaan, mitä tällä verkkosivustolla on sinulle tarjota.

SwC Pokerin historia

Sivusto avattiin melkein vuosikymmen sitten. Se on kuitenkin käynyt läpi useita toistoja tarjotakseen pelaajilleen vakaan ja tehokkaan alustan, joka pystyy tyydyttämään jatkuvasti kasvavan yleisönsä. Tällä hetkellä verkkosivusto on nimeltään SwC Poker 3.0. Sen luomiseen liittyvä omistautuminen ja intohimo ovat enemmän kuin ilmeisiä.

Sivuston perustajat ovat vuosien varrella rikastaneet sitä yhä useammilla peleillä. Sivustoa ylläpitää pieni joukko kryptovaluutta-harrastajia, jotka haluavat pysyä tuntemattomina. Ennen kuin aloitan yksityiskohtaisen SwC Poker -katsauksen, katsotaan ensin, mitä hyviä ja huonoja asioita siinä on.

Helppo rekisteröinti takaa korkean nimettömyyden

Matkan aloittaminen Swc Pokerilla on melko helppoa, eikä sen pitäisi kestää enempää kuin pari sekuntia. Sinun tarvitsee vain löytää iso keltainen Toista nyt -painike kotisivun oikeasta yläkulmasta. Tämän jälkeen SwC Poker -sivusto tarjoaa sinulle kirjautumissivun, jossa voit napsauttaa Rekisteröidy-painiketta. Kirjoita sieltä vain haluamasi lempinimi, salasana, sähköpostiosoite ja valinnainen viittauskoodi. Vahvistussähköposteja ei ole, joten voit mennä pelaamaan heti.

swc pokerin arvostelu

Valitse foorumi, joka sopii sinulle parhaiten

Siitä hetkestä lähtien, kun astut heidän sivustoonsa, voit valita, haluatko HTML-version vai ladattavan työpöytäasiakkaan. Sivuston takana oleva tiimi on miettinyt kaikkea, joten riippumatta käyttöjärjestelmästäsi on SwC Poker -asiakkaita sekä Macille että Windowsille.

Sillä ei ole väliä mitä alusta käytät, koska sekä HTML että ladattava asiakas tarjoavat vakaan ja turvallisen pokeriympäristön. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti ladattavaa työpöytäasiakasta, koska sen ulkonäkö on yleensä parempi ja se on paljon nopeampi kuin selainversio. Tämän lisäksi se tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot (mukaan lukien turnausilmoitukset) siististi yhteen pieneen pakettiin, joka mahtuu 46 megatavuun.

Kaikki mitä tarvitset on siellä

Kun kirjaudut sisään asiakkaaseen, huomaat, että SwC Poker tarjoaa sinulle kattavan hudin, joka sisältää kaiken tarvitsemasi tiedot: saldo, online-pelaajien lukumäärä, käytettävissä olevien pöytien määrä sekä kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat pelit ja turnaukset . Aina kun valitset minkä tahansa pokeripöydän, asiakas näyttää kaikki tarvittavat tiedot pienestä chat-tyyppisestä laatikosta oikealla puolella. Peliluettelon ylä- ja alapuolella on paljon suodattimia, joiden avulla löydät täydellisen pokeripelin. Virheitä tai häiriöitä ei ole, latausaika on nopea ja SwC Poker antaa sinun liittyä pöytiin muutamassa sekunnissa.

Laaja valikoima erilaisia ​​pelejä, jotka sopivat kaikille pelaajille

Tällä hetkellä verkkosivustolla on runsas valikoima erilaisia ​​nautittavia pelejä: Hold’Em, Omaha, OFC, Razz, 11 Card ja monia muita mieltymystesi mukaan. Panokset nousevat 0,02 pelimerkistä aina 4000: een.

swc pokerin arvostelu

Jos et ole tyytyväinen tavallisiin peleihin, voit aina siirtyä turnaussivulle. Alusta isännöi vähintään kahta turnausta milloin tahansa, ja voit myös rekisteröityä tuleviin turnauksiin. Palkintopotit vaihtelevat 1000: sta 50000 pelimerkkiin.

Kuinka monta pelaajaa on SwC Pokerilla?

Sivusto isännöi 50 ja 100 pelaajaa kerralla. Vaikka tämä saattaa tuntua melko pieneltä määrältä, sinun on otettava huomioon se tosiasia, että verkkosivusto käynnistettiin äskettäin. Ylhäältä päin, suurin osa pelaajista on perehtynyt pokerin taiteeseen, joten aloittelijoille ei tule mitään hitaita pelejä. Pätevyytensä lisäksi muut pelaajat ovat ystävällisiä, auttavat mielellään, ja voit aina tavoittaa heidät alustan live-chatissa, jos sinulla on kysyttävää.

Onko SwC Poker väärennetty?

Sivuston tavoitteena on tarjota turvallinen ja turvallinen ympäristö kaikille pelaajille. Siksi SwC: n takana oleva joukkue seuraa aina pelaajien välistä epäilyttävää toimintaa, kuten huijaamista, salaista yhteistyötä tai muuta epäreilua peliä. Lisäksi verkkosivusto kieltää bottien ja ohjelmien käytön, mikä saattaa tuoda epäoikeudenmukaista etua. Sivusto kieltää myös kaikenlaisen tilimyynnin. Huomaa, että vaikka voit siirtää pelimerkkejä muille pelaajille, SwC Poker ei ole vastuussa pelimerkkien menetyksistä tai petoksista.

SwC Poker Android- ja iOS-sovellukset

Työpöytäasiakas ei ole ainoa ladattava ohjelma, jota verkkosivusto isännöi. Käyttäjät, jotka haluavat ottaa suosikkipokeripelinsä mukanaan, voivat valita iOS- tai Android-sovellusten välillä, jotka he voivat ladata suoraan kotisivulta. Vaikka se on yksinkertaista, sovelluksessa on kaikki tarvittavat vaihtoehdot, jotka löydät työpöytäsovelluksesta. Taulukot on esitetty kattavassa luettelossa, käytettävissä on ryhmäkeskustelu, ja voit tallettaa ja peruuttaa Asetukset-vaihtoehdon avulla.

Pankkitoiminta SwC Pokerilla

SwC on Bitcoinin yksinomainen sivusto. Minimitalletus on 1 Satoshi (0,00000001 BTC). Kaikki tallettamasi varat hyvitetään kuitenkin automaattisesti pokerimerkkeinä, joiden muuntokurssi on 1 000 000 pelimerkkiä = 1 Bitcoin. Pienin nostosumma on 0,005 BTC. Talletukset kestävät 14 minuuttia, kun nostot kestävät 53 minuuttia.

Bonukset ja kampanjat

SwC: llä ei ole tervetuliaisbonuksia. Siellä on kuitenkin runsaasti hyödyllisiä tarjouksia ja haasteita, joihin voit osallistua. Merkittävin niistä oli aikoinaan SwC Poker Saturday Special, mutta se on lopetettu. Voit kuitenkin aina osallistua Krill Rewards -ohjelmaan. Joka kerta kun osallistut raked-peliin, ansaitset Krill-pisteitä. Krill voi saada sinulle palkkioita kuten rakeback ja pääsyn yksinoikeisiin turnauksiin.

swc pokerin arvostelu

Sitten on upea Bad Beat Jackpot, joka alkaa 100 000 pelimerkin alkuperäisellä palkintopotilla. Joka kerta, kun häviät kädessäsi Aces Full tai Tens or Better, voit saada 35% 100 000 pelimerkin jackpotista. Jokainen käsi, joka menee ilman häviäjää, antaa 20% yleiseen jättipottiin.

Rakenna omaisuutesi tyhjästä

Parasta bonuksista, jotka löysimme kirjoittaessamme tätä SwC Poker -katsausta, ovat 24/7 ilmaisturnaukset, joihin osallistuminen ei maksa mitään, mutta joilla on kuitenkin runsas päivittäinen palkinto. Tavallaan voit teoriassa rakentaa omaisuutesi tallettamatta koskaan osallistumalla freerolleihin.

Loppujen lopuksi, jos sinulla on seuraajia Twitchissä, verkkosivusto antaa sinun kerätä palkintoja. Sinun tarvitsee vain täyttää tietyt haasteet suoratoistona Twitchissä. Haasteet muuttuvat päivittäin, joten muista seurata heidän promosivua päivittäin. Huomaa, että sinulla on oltava vähintään 1000 katsojaa. Lisäksi sinun on suoratoistettava koko turnaus alusta loppuun.

Onko olemassa valtioita, jotka eivät salli SwC Pokeria?

Sivusto on avoin kaikille pelaajille ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat. Kielistä verkkosivusto tukee englantia, tšekkiä, saksaa, espanjaa, georgiaa, italiaa, malaiji, portugali, venäjä ja kiina.

Turvallisuus ja asiakastuki

SwC pyrkii tarjoamaan kaikille pelaajille turvallisen ja turvallisen ympäristön. Kaikki pelaajien varat on erotettu, eikä sinun tarvitse antaa mitään tietoja sähköpostisi lisäksi. Jos kuitenkin haluat tuntea olosi turvallisemmaksi, voit aina määrittää kaksivaiheisen todennuksen. 

SwC Poker -tarkastuksen lopussa minun on mainittava ammattitaitoinen ja asiantunteva asiakastukitiimi. Otin heihin yhteyttä kerran heidän sähköpostiosoitteensa kautta, [email protected], ja he vastasivat alle tunnissa antaen tyydyttävän ja hyödyllisen vastauksen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me