BitMarts Mission X: Over 7 millioner BMX finansieret på den første dag

BitMart Exchange startede den officielle lancering af Mission X: Community Listing Market, et nyt program, der vil udløse innovation for blockchain-branchen med 9 tilsluttede projekter og 4 allerede kvalificerede til notering den første dag.

Wild Crypto (WILD) Blandt et af de projekter, der allerede er kvalificeret til notering på BMX Market

Efter at have nået 1 million BMX den første dag i Investment Lab, vil Wild Crypto (WILD) blive noteret på BMX-markedet inden 1. august. Wild Crypto (WILD) er et websted, hvor brugere kan spille hasardspil og deltage i lodtrækninger ved at købe en online billet for at satse på resultatet af Wild Crypto Lottery eller spille Instant Win-spil på skærmen for at vinde pengepræmier. Dette projekt kommer fra Wild Crypto B.V., som er et privatejet og drevet firma registreret i Kaya Richard J.Beacon Z / N, Willemstad, Curaçao. Denne service fungerer under licens nr. 1668 / JAZ udstedt til Curaçao eGaming, autoriseret og reguleret af Curaçaos regering..

Andre projekter, der kvalificeres til notering den første dag, inkluderer OASES (OAS), Sancoj (SANC) og ZRX (0x).

BitMarts Mission X giver fordele til både projekter og forhandlere

Bitmart

Traditionelt søger investorer projekter i deres ICO-fase i håb om, at projektet fortsætter med at blive en succes og give dem et højt afkast af deres investering. Men i mange tilfælde undlader disse projekter at blive noteret på en større børs og giver aldrig investorer det afkast, de ledte efter. Intet af dette er at sige, at ICO’er ikke er vigtige for kryptovaluta og blockchain, men det peger på behovet for en løsning. Derfor har BitMart udviklet en ny måde for både projekter og investorer at drage fordel af med Mission X: Community Listing Market.

For at opsummere vil projekter være i stand til at skaffe de nødvendige penge til notering i Investment Lab i form af BitMarts token, BMX. Når den samlede investering for et projekt når op på 1 million BMX, vises projektet på BMX marked som et handelspar for BMX. Derudover vil handelspar på BMX-markedet have et handelsgebyr på 0,1%, som dagligt belønnes til investorer. BitMart hæver også investeringsloftet til 5 millioner BMX for projekter i de første 3 dage i hver måned efter notering på BMX-markedet, hvilket giver brugerne mulighed for at kapitalisere begivenheden yderligere på deres investeringsafkast.

BitMarts Coin Listing Review-team gennemgår også hvert projekt for BitMarts vigtigste handelsmarkeder. For at få flere oplysninger om denne kampagne her.

Dette program giver brugerne mulighed for at beslutte, hvilke projekter brugerne ønsker at blive noteret på børsen, hvilket skaber et selvreguleret marked, ”sagde Sheldon Xia, grundlægger og administrerende direktør for BitMart. ”Det gør det også muligt for projekter, der for nylig er væk fra deres ICO-fase, at få notering på en større børs tidligt i deres udviklingsvej, hvilket fremmer vækst og innovation inden for blockchain-teknologi.

Hvad er BMX?

BitMart token (BMX) er et ERC-20-baseret token udstedt af BitMart Exchange med et samlet volumen på 1.000.000.000 tokens. BMX har også en tilbagekøbsmekanisme, hvor BitMart-teamet udtager 20% af indtjeningen fra handelsgebyrer hver måned for at tilbagekøbe BMX. Alle tilbagekøbte BMX vil derefter blive ødelagt, med genkøbsposter frigivet straks af BitMart for at sikre gennemsigtighed. Denne mekanisme vil fortsætte, indtil kun 500 millioner BMX er tilbage. Den første BMX-forbrænding er afsluttet i slutningen af ​​juli, og den næste runde finder sted i slutningen af ​​august.

Den 13. juli blev BMX noteret på CoinMarketCap (CMC) med en pris på $ 0,0542 USD, hvilket forbedrede eksponeringen af ​​BMX markant. Prisen på BMX steg til $ 0,055967 i skrivende stund. Det er forudsigeligt, at værdien af ​​BMX vil være langt højere end forventet i den nærmeste fremtid.

Om BitMart

BitMart sigter mod at skabe et selvreguleret marked og decentral tilstand, der kommer fra dets gen og vision. BitMart Exchange er en førende global digital aktiverhandelsplatform på kryptovalutamarkedet med over 450.000 brugere over hele verden og en top 40-placering på CoinMarketCap. Det tilbyder i øjeblikket kun krypto-til-kryptohandel for mønter og hjælpeprogrammer. BitMart har et globalt team med omfattende brancheerfaring fra hele verden inklusive USA, Rusland, Sydkorea, Singapore, Japan og Hong Kong. Siden lanceringen i marts har BitMart en samlet handelsvolumen på over $ 894.000.000 USD og har et gennemsnit på en daglig handelsvolumen mellem $ 30.000.000 og $ 40.000.000 USD. BitMart tilbyder i øjeblikket 53 handelspar til BTC, ETH, USDT, XLM, EOS, VEN, NEO, OMG, ZRX, IOST, ABT, AE, AISI, BBK, BTM, DPST, EFX, GNT, HYDRO, KAN, MKR, ONT, RHOC, XRR, ZIL , MOBI og BMX.

Alle projekter, der er interesserede i BitMarts Community Listing Market, kan indsende deres ansøgninger ved at udfylde følgende Google-formular: https://goo.gl/forms/pn3d84NPNlJYKCyL2.

For at lære mere om BitMart, besøg deres Internet side, Twitter eller slutte sig til deres Telegram.

Dette er en indsendt sponsoreret historie. Coingape opfordrer læsere til at foretage deres egen forskning med omhu i det firma, produkt eller service, der er nævnt i nedenstående indhold.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me