Sådan handles krypto som en hval?

Cryptocurrency er penge i digital form a.k.a. Digital valuta der er bygget på Blockchain Technology, Blockchain-teknologi beskyttes yderligere af avancerede krypteringsteknikker, som hjælper med at beskytte dit digitale aktiv og beskyttet mod modstandere. I nutidens kryptoverden er der forskellige typer kryptovalutaer tilgængelige på markedet som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC) osv. Blandt alle de mest populær er Bitcoin på grund af dens underliggende kraftfulde Blockchain Technology.

Crypto Trading eller Cryptocurrency Trading har pludselig vundet popularitet over hele verden i de senere år på grund af dets fantastiske brug og utrolige fordele, det giver. Såsom:

  • Transaktionens gennemsigtighed fra slutning til slut for etisk forretningspraksis.
  • Hurtig og glat forex.
  • Lavpris og hurtig overførsel af penge.
  • Rigdom beskyttelse.
  • Gennemsigtig international handel.
  • Enestejerskab og meget mere

Lyder det ikke helt hunky-Dory?

Der er dog altid en mørkere side ved enhver god ting. Kraftige og indflydelsesrige mennesker dominerer kryptomarkedet og bruger deres privilegier til at kontrollere det, som de vil, og bøje det efter deres ønske; De kan ændre værdien af ​​en lille ting fra at være ‘intet’ til noget så dyrebart som Midas og fra uvurderlig til støv som Thanos.

I en verden af ​​kryptovaluta er disse indflydelsesrige og magtfulde mennesker kendt som Crypto Whales. Cryptohvaler ejer samlet $ 38 milliarder dollars af Bitcoins, i alt 1.600 tegnebøger, der ejer op til 1000+ Bitcoins og næsten 100+ tegnebøger, der indeholder ud over 10.000 Bitcoins.

Når du handler eller investerer på markedet for kryptokurrency, ligger din fremtid i disse giganters hænder. Når du ser en pludselig stigning eller udsving på kryptokurrencymarkedet, betyder det, at nogle af disse hvaler var kommet sammen og besluttede at øge deres rigdom med spring eller grænser, eller måske prøver de at lege med dig.

Spørgsmålet er: Kan du redde dig selv fra kryptohvalerne?

Det enkle svar på ovenstående spørgsmål er mere end et simpelt ”Ja”. Mens du ikke kun kan beskyttes mod deres hvaler, kan du bogstaveligt talt bruge dem til at få højere fortjeneste på kryptomarkedet. Der er nogen her, der kan gøre dette magi for dig.

Du kan spørge, hvem er det Crypto Messias? ”Svaret er, WhalesClub

Hvad er de?

WhalesClub er en gruppe lidenskabelige kryptohandlere, designere, udviklere og indholdsskabere. De stræber efter at sprede viden og forsøger at bringe masseadoptagelse af kryptohandel til offentligheden. Ikke kun for store investorer, men de er også lige så gavnlige for mindre investorer. Disse små investorer kan bruge platformen til at opnå betydelig fortjeneste ved hjælp af kryptohvalegruppestrategier.

Hvad er deres Supermagter?

  • Direkte adgang til kryptohvaler

Whales Club har direkte adgang til nogle af de største hvalgrupper, og de kender de næste træk for disse giganter. Whales Club er opmærksom på de strategier, hvalerne følger, som hvordan og hvaler hvaler udløser en prisbevægelse, eller hvordan og hvornår hvaler skal bluffe køb og salg af Bitcoin.

  • Handelsekspertise

Ved hjælp af intern information ville de placere ordrer på nogle af de mest likvide børser for at handle med kryptotokener og få maksimal fortjeneste inden for den korteste periode.

  • Tilgængelighed

Hvalklub har visionen om at få en bedre verden ved at sprede viden om Cryptocurrency og bringe masseoptagelse af kryptohandel. Whales Club er ikke kun for store investorer, men også for små investorer; De er ikke kun for erfarne investorer, men også for nybegyndere.

Derfor har webstedet forenklet brugergrænsefladen, så selv nybegyndere kan forstå, hvordan man åbner en konto og bruger den til et nyttigt formål.

  • Profitordninger

Al stor snak virker forgæves, hvis der ikke er noget resultat. Så her introducerer vi dig til Crypto Messiass underskrift. Dette er de tre typer planer, der i øjeblikket er tilgængelige på Whales Club. Alt du skal gøre er at beslutte, hvad der passer dig bedst og starte din rejse:

i) Fast sats: EN fast sats på 5% på investeringen betales dagligt i løbet af 33 hverdage. Derfor vil en samlet investeringsafkast på 165% være i din lomme. Din indtjening tilføjes fem dage om ugen, dvs. mandag til fredag.

ii) Balanceret portefølje: Et samlet afkast på 125% vil være i din lomme helt efter 20 kalenderdage.

iii) Ekstrem flygtighed: Denne plan har en svingende daglig sats (fra 2% til 5% per hverdag), og nettobeløbet med et ROI på omkring 200% til 500% betales en gang hver 100 hverdage.

Som de siger, overanalyse er lammelse, og det vil aldrig lade dig komme videre. Så for at opbygge et niveau af tillid skal du starte med en lille investering og sætte lidt tillid til Whales Club. Hvis du ikke ser nogen fortjeneste, har du altid mulighed for at gå tilbage. Vær sikker på, den dag ville ikke komme.

For mere information om WhalesClub, besøg venligst webstedet – https://whalesclub.io

Dette er en betalt post. Lav din egen forskning relateret til det promoverede firma eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i posten. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me