De sikreste Bitcoin-udvekslinger, der skal bruges i 2020

Bitcoin er ofte udråbt som en af ​​de sikreste måder at drive forretning online på. Det er mest sandt, da kryptovalutaen er bygget på et decentraliseret netværk med offentlig adgang til transaktionsregistreringer. 

Men det samme kan ikke siges for alle de steder, du køber og sælger Bitcoin. Faktisk har en hel del cryptocurrency-udvekslinger faldet bytte for hackere i årenes løb. 

Du husker måske den japanske Bitcoin-udveksling Mt. Gox. Den blev lanceret i 2010 og blev verdens største børs året efter i 2011. Det var også året hackere lavet væk med 2.609 BTC til skade for brugerne. Hackere har ramt forskellige Bitcoin-udvekslinger hvert år siden da. 

Så hvor er det sikkert at købe og sælge Bitcoin? Læs videre for at finde ud af det. 

Hvad der gør en Cryptocurrency Exchange sårbar over for hacking? 

Før vi går ind i specifikke Bitcoin-børser, er det nyttigt at se på, hvorfor nogle børser er sikre, og andre ikke er det. Her er fem af de mest almindelige grunde til, at hackere har succes. 

 1. Datalækager 

Loginoplysninger er nøglen til adgang til al Bitcoin på en udveksling. Hvis en medarbejder gemmer disse oplysninger på en personlig computer, er der en god chance for, at hackere kan få fat i dem. 

 1. Insiderjob 

Hackere kan også hold op med nogen der arbejder på en udveksling for at få adgang. På den måde giver de simpelthen hackerne loginoplysninger til gengæld for en del af den stjålne Bitcoin. 

 1. Malware 

Malware er ondsindet software forklædt som noget godartet. Hvis en medarbejder ved et uheld installerer det på en udvekslingscomputer, kan hackere let få adgang til Bitcoin. 

 1. Phishing 

Du genkender sandsynligvis phishing fra din egen e-mail-indbakke. Hackere behøver ikke at overtræde noget, hvis de kan bare overbevise en medarbejder at aflevere Bitcoin med en e-mail. 

 1. Tegnebogssikkerhed 

De fleste børser har “hot wallets”, hvor forhandlere opbevarer deres Bitcoin. Hvis disse tegnebøger ikke er ordentligt beskyttet, kan hackere også bruge forskellige metoder at stjæle den Bitcoin, der er gemt i dem. 

Her er de sikreste Cryptocurrency Exchange i 2020 

Nu hvor du ved, hvorfor nogle Bitcoin-børser bliver hacket, mens andre ikke gør det, er det tid til at se på dine bedste indsatser. Vi har håndplukket de sikreste børser, du kan bruge lige her – tjek dem. 

 1. Coinbase 

Coinbase er baseret i USA og er en af ​​verdens mest kendte Bitcoin-børser. De er aldrig blevet hacket den dag i dag, selvom der bestemt er gjort hackeforsøg. 

Hvorfor det er sikkert at bruge: Coinbase er meget forsigtig med hackere, herunder phishing. Læs deres blogindlæg fra 2019, hvor de forklarer hvordan deres sikkerhedsprotokol blev fundet og blokeret et angreb. 

 1. Kraken 

Kraken er en anden populær amerikansk Bitcoin-udveksling, der ikke er blevet hacket. Fra og med 2011 brugte de to år med streng beta-test, før de endda åbnede deres døre for handel. 

Hvorfor det er sikkert at bruge: Kraken tager det langsomt og tilføjer ikke ny kryptokurrency til deres handelsportefølje, indtil de er sikre på, at det er sikkert. Det betyder, at de nogle gange halter bagefter – men de forbliver sikre. 

 1. NordikCoin 

NordikCoin er en ny europæisk Bitcoin-udveksling startet af et team af advokater, revisorer og teknologer. Holdets store erfaring betyder, at børsen anvender de nyeste sikkerhedsforanstaltninger. Størstedelen af ​​midlerne opbevares i multi-signatur tegnebøger med køleopbevaring, hvilket undgår et enkelt fejlpunkt og gør det væsentligt vanskeligere for børsen at blive kompromitteret. Derudover anvender NordikCoin en bred vifte af procedurer til bekæmpelse af hvidvask af penge og Know-Your-Customer (KYC) -procedurer for at sikre hurtig og sikker klientoptagelse. 

Et eksempel på dette er NordikCoins innovative brug af officielle elektroniske ID-løsninger som BankID, NemID og MobileID til login og registrering. Dette gør det muligt for NordikCoin at udføre obligatoriske KYC-kontroller af nye kunder, hvilket reducerer registrering og verifikationstid ned til minutter, hvis ikke sekunder. 

Hvorfor det er sikkert at bruge: NordikCoin er en af ​​verdens første cryptocurrency-udvekslinger, der tilbyder avanceret ID-verifikation og beskytter deres brugeres Bitcoin med kølelagring med flere signaturer. 

 1. Nash 

Nash er en anden ny kryptokursudveksling, der anvender nye sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte sine brugere. Selvom de primært har fokuseret på Ethereum, har de for nylig vedtaget Bitcoin. 

Hvorfor det er sikkert at bruge: Nash eliminerer behovet for tredjepart opbevaring af din Bitcoin. Det er et system, der ligner Smart Contract-teknologien, som du muligvis genkender fra Ethereum. 

 1. tvilling 

tvilling blev startet af Winklevoss-tvillingerne, der er berømte for at vinde en $ 65 mio. retssag over Mark Zuckerberg. De forvandlede også en investering på 11 millioner dollars i Bitcoin til overskud til en værdi af 1 mia. Dollar. 

Hvorfor det er sikkert at bruge: Tvillingene er heller aldrig blevet hacket og hyldes som en af ​​de sikreste kryptovalutaudvekslinger – det er derfor de sikrede den første afvikling af Bitcoin futures

Tips til at være sikker, når du bruger Bitcoin-børser 

Du ved, hvordan hvilke Bitcoin-børser der ikke er blevet hacket, og hvorfor det er usandsynligt, at de aldrig vil. Når det er sagt, er det stadig en god ide at være sikker – så her er nogle tip, du kan bruge. 

 1. Pas på phishing 

Bitcoin-udvekslinger er ikke de eneste ofre for phishing-forsøg. Sørg for at slå op på afsenderen af ​​mistænkelige e-mails, der lyder for godt til at være sandt. 

 1. Beskyt din enhed 

Uanset om du bruger en stationær computer, smartphone eller tablet, skal du sørge for at have installeret den rigtige anti-malware og virusbeskyttelse. På den måde kan du reducere risikoen for hackingangreb. 

 1. Spred dine Bitcoin-indskud 

Du får en Bitcoin-tegnebog, når du opretter en konto på en børs. Men hold ikke alle dine midler samlet. Spred dem ud, så du ikke mister alt i tilfælde af et angreb. 

 1. Brug tofaktorautentificering 

Da loginoplysninger kan lækkes eller stjæles, er det vigtigt, at du godkender dine loginoplysninger med et ekstra trin. Brug sms-beskeder eller e-mail to-faktor-godkendelse for at være sikker. 

 1. Brug vanskelige adgangskoder 

Brug ikke dit fødselsdato, din mors pigenavn eller andet, som en hacker let kan finde ud af. Husk, at de har programmer, der kan gætte en million sandsynlige adgangskoder på få sekunder. 

Find en sikker Cryptocurrency Exchange i dag 

Forhåbentlig ved du nu, hvad du skal se efter, så du kan vælge de sikreste Bitcoin-børser, der skal bruges i 2020. 

Lad os hurtigt sammenfatte det, vi har dækket. 

Husk, at udvekslinger er sårbare, hvis de ikke tager skridt til at undgå datalækager, insiderjob, malware, phishing og tegnebogssikkerhedsbrud. 

Du kan være sikker ved at bruge Bitcoin-børser som Coinbase, Kraken, NordikCoin, Nash og Gemini. 

Men du skal også beskytte dig selv ved at være forsigtig med e-mails, beskytte din enhed, opbevare din Bitcoin flere steder og bruge tofaktorautentificering og vanskelige adgangskoder.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me