7 vihreää ideaa, jotka pyrkivät muuttamaan salausmarkkinoita

Jokainen kuluva päivä hajautetulla rahoitussektorilla on parempi asema maailmanlaajuisesti. Tämän artikkelin kirjoittamisen ajankohtana kaikkien kryptovaluuttojen markkina-arvo on 353164662453 dollaria Coinmarketcapin tietojen mukaan.

Menestys johtuu pääasiassa siitä, että markkinoita edustaa vaihtoehtoinen rahoitusteknologia, jolle on ominaista tarjota parhaat edut asiakkailleen. Näiden etujen joukossa ovat hajautetun yksilöllisen talouden vapaus, paremmat transaktiopalkkiot, lisääntynyt nopeus, yleinen hyväksyntä, muuntamisen helppous, monipuolisuus, yksityisyys ja nimettömyys.

Katso tämä Aloittelijan opas & Perusstrategiat varten Kaupankäynti kryptovaluutalla.

Mutta kaikesta tästä menestyksestä huolimatta on segmentti, josta on tullut aave, joka kummittelee salausmarkkinoita. Puhumme valtavista sähkön kustannuksista. Vaikka hajautetun rahoituksen sektorin ensisijainen arvo on tekniikka, tarvittavia polkuja ekologian alalla ei ole saavutettu, mitä alan kriitikot ovat käyttäneet erittäin hyvin salausmarkkinoiden leimaamiseen.

Siksi miten rahoitusala, jonka keskeinen pilari on tekniikka, ei ole onnistunut ratkaisemaan tätä ongelmaa?

No, käy ilmi, että vähitellen tämä tilanne muuttuu, koska tällä hetkellä on olemassa pieniä ja suuria aloitteita, joiden avulla salamarkkinat ovat ympäristöystävällisempiä. Ideoita, jotka pyrkivät muuttamaan salausmarkkinoiden kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, ovat käynnissä. Tarkastelemme seitsemää ekologista keksintöä, jotka keskittyvät salauksen markkinoiden muuttamiseen ympäristöystävällisiksi markkinoiksi. 

  1. SolarCoin (järjestelmäkamera)

Se on foorumi ja kryptovaluutta, joka on erityisesti suunniteltu edistämään sähköntuotantoa aurinkosähköllä, puhtaampaa ja jopa tehokkaampaa kuin mikään fossiilinen polttoaine. Dynaaminen koostuu kannustavista aurinkosähköntuottajista, jotka saavat yhden järjestelmäkameratunnuksen jokaisesta tarjoamastaan ​​megawattitunnista (MWh). Tätä varten on vain tarpeen avata salkku ilmaiseksi ja lähettää sähköntuotantoasiakirjat SolarCoin -säätiölle. Hakijat voivat säästää, käydä kauppaa tai käyttää järjestelmäkameroita haluamallaan tavalla ja voivat saada jatkuvia apurahoja seuraavien 20-30 vuoden ajan energian tuottamiseksi.

  1. EcoCoin

Se on digitaalinen valuutta, joka palkitsee ihmisten hyvän käyttäytymisen ympäristöä kohtaan, kuten sen virallisessa portaalissa sanotaan:

Lihattomien aterioiden syöminen, siirtyminen vihreän energian tarjoajaan tai pyöräily työhön voi tuottaa ECO: ta, jonka voit käyttää uusilla kestävillä markkinoillamme vihreiden tuotteiden, palveluiden ja kokemusten ostamiseen. Tämä on uusi tapa seurata, mitata ja palkita kestävyyttä, jotta nyt voit tehdä hyvää ja saada palkkaa ”.

Vaikka puhumme keskitetystä digitaalisesta valuutasta, päätimme sisällyttää sen ekologisten ideoiden luetteloon, koska sitä edustava säätiö (ecocoin.com) aikoo muuntaa sen hajautetuksi kryptovaluutaksi blockchain-tekniikan avulla.

Seuraava askel on luoda maailmanlaajuinen kryptovaluutta ECO-kolikon hajauttamiseksi ja varmuuskopioida kestävillä varoilla puista alkaen. “

  1. CryptoSolarTech (CST)

Se on pohjimmiltaan uusiutuvaa energiaa käyttävä kryptovaluuttakaivostila, joka sijaitsee Etelä-Espanjassa. Tämän projektin avain on hyödyntää maan ilmasto, joka on yleensä kuuma ympäri vuoden. Näin tämä kryptovaluutan kaivostila saa runsaasti energiaa aurinkosähkölaitoksilta, jota käytetään tekemään kaivostoiminnasta kannattavaa. Tämä maatila on aluksi varustettu 3000 kaivostyöläisellä. 

Lue artikkeli aiheesta Kryptovaluutan louhinta vs ostaminen: mikä antaa parempaa tuottoa?

Tämän projektin tehtävä jättää kaiken tämän todisteeksi:

Tavoitteenamme on demokratisoida pääsy kryptovaluutan kaivostoimintaan vastuullisella tavalla. Siksi olemme luoneet CST-tunnuksen, jonka avulla käyttäjät voivat osallistua CST Mining -alustallemme, jossa he voivat kaivaa kestävällä tavalla“.

  1. Sato

Se on prototyyppi, jonka mukaan kaivos saavutetaan tuulienergialla. Se käyttää 700 W: n tuuliturbiinia maailmankuulun kryptovaluutan ”Zcash” ZEC: n kaivoksen voimanlähteeksi.

Ekologisen laitteen tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia ovat: tietokone, jossa on Core i3 -prosessori, 4 Gt RAM-muistia ja 256 Gt kiintolevy, GeForce GTX 1080 Ti -kortti, sekä vedenpitävä kotelo ja ohjain virrankuorman säätämiseksi. tulossa turbiinista.

Prototyypin tuotot käytetään ilmastonmuutosta koskevan tutkimuksen ja sen lieventämisen mahdollisuuden suoraan rahoittamiseen.

Sen luojan, insinöörin mukaan Julian Oliver:

On odotettavissa, että satoja näitä HARVEST-solmuja voidaan käyttää maailman tuulisimmissa osissa, mikä tuottaa suuria summia lisärahoitusta ilmastonmuutosjärjestöille ajankohtana, jolloin ilmastotiede itse on piiritetty hallitusten ja yritysten fossiilisista eduista. “

  1. Toba

Se on englantilaisen ”50cycles” -yrityksen valmistama sähköpolkupyörä, jolla voidaan louhita kryptovaluuttoja.

Scott Snaith, 50cyclesin perustaja ja toimitusjohtaja kertoi tiedotusvälineille, että:

Tämä ei ole vain ensimmäinen lajissaan oleva sähköpyörä, mutta se on myös ensimmäinen tuote, joka merkitään ja joka palkitsee käytön.”

On huomattava, että tämä Toba-polkupyörämalli ei kaivaa mitään suosittua kryptovaluutta. Toistaiseksi se kaivaa vain Loyalcoin-tunnuksen, joka voidaan vaihtaa johonkin yrityksen tuotteista, 50 sykliin tai muihin Loyaltycoin-pörssin salamarkkinoiden valtavirran kryptovaluuttoihin..

Halusimme sisällyttää tämän idean luetteloon, koska tämä aloite edistää kahta myönteistä ja suurta muutosta ympäristön hyväksi. Ensinnäkin se kannustaa polkupyöriä, jotka voivat auttaa vähentämään polttomoottorikäyttöisten ajoneuvojen käyttöä, ja toiseksi se edistää ekologista käyttöä ja tietoisuutta salausvaluutan digitaalisesta kaivostoiminnasta.

Tällä hetkellä työskentelemme Loyalcoinin kanssa palkita asiakkaitamme, mutta lopulta Toban polkupyörillä on oma digitaalinen valuuttansa, josta tulee yksi tulevaisuuden tuhansista valuutoista, ja Toba antaa matkustajien tulla osaksi sitä kiinteänä osana sen kasvu.”

Scott Snaith, 50 syklin perustaja.

  1. Vyyhti

Puhumme DAG (Direct Acyclic Graph) -algoritmiin perustuvasta protokollasta, joka tukee IOTA-nimistä hajautettua pääkirjaa, futuristista alustaa, joka lohkoketjutekniikan kanssa työskentelemisen sijaan on ehdottanut käyttöjärjestelmäänsä paremmin tunnettuna nimellä; Vyyhti.

Saada selville miten Blockchain-sovellus vaikuttaa esineiden internetiin (IoT Blockchain Future).

Kaivostyöläisten on kilpailtava keskenään monimutkaisen matemaattisen ongelman ratkaisemiseksi, jotta operaatio voidaan suorittaa Bitcoinin, Ethereumin ja Litecoinin Proof of Work -protokollan kautta. Kaivosmies, joka ratkaisee ongelman, saa oikeuden kaivaa lohko lohkoketjuverkossa. 

Tämä menetelmä tuottaa yleensä suuren energiankulutuksen. Työtodistuksessa valtava määrä laitteita, joilla on korkea laskentateho ja energiankulutus, kilpailevat kunkin tapahtuman ratkaisemiseksi kunkin tapahtuman välillä. Tämä johtaa massiiviseen tarpeettoman sähköenergian tuhlaukseen, koska sadoista tai tuhansista tiimeistä, jotka työskentelevät maksimaalisen potentiaalinsa kanssa samanaikaisesti, vain harvat päätyvät tapahtumaan. Tämä on syy kustannusongelmaan, joka johtuu nykyään globaalista salausyhteisöstä.

IOTA: n Tangle-tekniikalla tämä ei ole enää ongelma. Sen yksinkertaisen protokollan ansiosta, joka vaatii sinua tekemään yhteistyötä kahden tapahtuman vahvistamiseksi, ennen kuin tapahtumasi voidaan hyväksyä verkossa. Näin ansaitset oikeuden tehdä siirto maksutta, ja muutamassa sekunnissa, eli tässä prosessissa, energiaa ei hukata. Jokainen älypuhelimestasi tai tietokoneestasi tuleva energia käytetään kuitenkin maksimiin. Ja ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, IOTA tuo mukanaan joukon etuja, kuten äärettömän skaalautuvan ja ilmaisen tekniikan sekä turvajärjestelmän, joka lupaa suojautua jopa kvanttilaskennan mahdollisilta DDoS-hyökkäyksiltä. IOTA tekee selväksi, että nämä turvallisuustasot saavutetaan, kun verkko saavuttaa kriittisen massan. Mitä enemmän käyttäjiä liittyy, sitä turvallisempi IOTA-verkko on.

Vastuu ympäristöstä on yksi IOTA: n pilariarvoista, toiminta, jonka se toteuttaa Tangle-pohjaisen tekniikkansa avulla, minkä vuoksi olemme sisällyttäneet sen salauksen vaikutusvaltaisimpien ekologisten ideoiden luettelon toiseen sijaan. cosmo. 

Teknologialla on kyky parantaa elämää, antaa ihmisille vaikutusvaltaa ja muuttaa teollisuutta. Arvioimme huolellisesti toimiemme vaikutuksia yhteiskuntaan ja ympäristöön “.

  1. Todiste vaarnasta

Se on konsensusprotokolla, jonka päätavoitteena on käyttää, hallita ja suojata tietyn kryptovaluutan lohkoketjua.

Tämä protokolla luotiin työn todistuksen turvallisuuden optimoimiseksi ja lohkoketjuverkon skaalautuvuuden parantamiseksi useimmissa työtodistusta käyttävissä ja tältä osin rajallisissa projekteissa.

Mutta yksi merkittävimmistä muutosehdotuksista on, että vaarnan todiste hävittää kokonaan liialliset energiankulutukset. Kaivostyöläisiä, joilla on korkean suorituskyvyn laitteet ja laskentateho, ei tarvita tässä eikä sähkön palvelumaksujen korkeita kustannuksia. Tarvitaan vain yksinkertaisen älypuhelimen tai yhteisen tietokoneen tavanomainen kulutus.

On tärkeää huomata, että monimutkaista matemaattista ongelmaa ei tarvitse ratkaista tässä konsensusmallissa, kuten työtodistuksen tapauksessa. Siksi kaivostyöläisiä kutsutaan validoijiksi, koska he eivät koskaan kaivaa (tässä ei ole vaikeuksia ratkaista matemaattisia tehtäviä), he vain validoivat.

Panoksen todiste on suunniteltu siten, että validoijilla, joilla on suurin pääoma kyseisessä kryptovaluutassa (ja joilla on pisin osallistuminen verkkoon), on suurempi todennäköisyys valita satunnaisesti tapahtumien validointiin ja palkkion saamiseen. Näin ollen heidän on panostettava summa mainittuun kryptovaluuttaan. Mitä suurempi tämä pääoma on, sitä suuremmat mahdollisuudet heillä on olla validoijana ja saada palkkio.

Tällä hetkellä monet tärkeät kryptovaluutat, jotka kuuluvat 20 suurimman markkina-arvoisen kryptovaluutan joukkoon Coinmarketcapin mukaan, käyttävät tätä ympäristöystävällisempää yksimielisyysprotokollaa, jonka joukossa ovat seuraavat: Cardano, NEO, Tezos ja Tron. vaikutusvaltaisin.

Tämä suoraan tai epäsuorasti kestävä ja ympäristöystävällinen idea on listallamme ensimmäisessä asemassa, koska se on ollut salaketjun kaikkein vaikuttavin vihreä idea. 

Vitalik Buterin, Ethereumin perustaja on jo suorittamassa Proof of Stake Protocol -protokollaa Ethereum-verkossa, ja hänellä on tämä sanottavanaan siitä:

Olisin hyvin surullinen, jos tärkein panokseni maailmaan olisi lisätä Kyproksen sähkönkulutuksen vastaava osuus ilmaston lämpenemiseen. “

Lue kaikki Ethereum 2.0, viimeisin kehitys Ethereum-lohkoketjussa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me