Miksi kauppiaat käyttävät Bitsgapia muihin salausrobotteihin?

Tästä päivästä lähtien kryptovaluuttakaupasta on tullut erittäin suosittu matalan sijoitusrajan ja 209% yhdeksän vuoden yhdistetyn vuotuisen kasvuvauhdin ansiosta, joka pitkällä aikavälillä on pohjimmiltaan nolla korrelaatio perinteisiin varoihin. Kaupankäynti 24/7 on itse asiassa uuvuttavaa ja melko stressaavaa johtuen kryptovaluuttamarkkinoiden volatiliteetista. Näillä markkinoilla algoritmikauppa on ratkaisu korkean taajuuden kaupankäynnin ja voiton maksimoinnin saavuttamiseksi. Automaattinen kaupan toteutus on ohjelmoitu noudattamaan ennalta määriteltyjä kauppasääntöjä, joiden avulla voit pysyä poissa tietokoneesta, koska sinun ei enää tarvitse asettaa tilauksia manuaalisesti. Tässä artikkelissa aiomme vertailla parhaita kryptovaluutta-automatisoituja botteja suorituskyvyn avoimuuden, käytettävyyden, kokoonpanon yksinkertaisuuden ja laadun suhteen.

Suorituskyvyn läpinäkyvyys

Kaupankäynnissä läpinäkyvyys tarkoittaa pätevää ja seurattavaa suorituskykyä. Se on edellytys kaupankäynnin ja salkunhallinnan dynamiikan seuraamiselle. Se on ainoa mahdollinen tapa optimoida strategiat parempien tulosten saavuttamiseksi.

Esimerkiksi, Bitsgap antaa käyttäjilleen mahdollisuuden paitsi seurata kaikkia kaupan toteutuksia kaaviossa ja tällä hetkellä aktiivisten bottien ”Valmiit tilaukset” -osiossa, mutta myös tarkistaa kaikkien suljettujen bottien historialliset tulokset. Tällainen avoimuus antaa elinkeinonharjoittajien havaita konkreettisia virheitä, joita voidaan välttää tulevaisuudessa, ja paljastaa parhaiten suoriutuvat strategiat työn jatkamiseksi.

Esimerkiksi alla oleva kaavio on BNB / USDT-pari, jossa on vain 28 ruudukkotasoa. Kuten näette, monet ostolimiittitilaukset jäävät ylöspäin. Jos ruudukon tasoja olisi yli 50, limiittitilaukset jakautuisivat tässä tilanteessa kapeasti, jolloin hintavaihtelu laukaisisi enemmän mahdollisuuksia.

Bitsgap-robotit työskentelevät verkon sijoitusjakelulogiikan kanssa, mikä on suhteellinen pääoman allokointi monilla rajatoimeksiannoilla. Tämä tekninen lähestymistapa maksimoi nousutrendin, sivutrendin tuoton ja minimoi tappiot laskusuuntauksessa. Tärkeintä on, että Bitsgap on ottanut käyttöön keskeiset mittarit, kuten “Sijoitusmuutos”, arvioidakseen, kuinka paljon olet sijoittanut bottiin ja kuinka paljon sijoituksesi plus botin voitto on tällä hetkellä arvoinen tarjousvaluutan muodossa..

“Bot-voitto” -mitta laskee voiton botin luomalla lainausvaluutalla. Kaikki Bitsgapin mittarit eivät sisällä kaikkia vaihtopalkkioita, ja alla olevasta kuvakaappauksesta näet voiton nettoutuksen “Valmiit tilaukset” -osiossa:

Muut alustat, kuten 3Commas ja Bituniverse, eivät ota palkkioita huomioon laskettaessa voittoa. Tämä tarkoittaa, että ne eivät tarjoa nettotulosta, ja todellinen tuotosi on siis paljon pienempi kuin näytetty arvo.

(3 esimerkkiä yhteisistä maksuista)

Optimointi ja testaus

 1. TestausTestaus on yksi automaattisen kaupankäynnin avaintekijöistä. Ajatuksena on simuloida kaupankäynnin algoritmi historiallisten tietojen avulla riskien ja kannattavuuden analysoimiseksi ennen todellisen pääoman riskejä. Toisin sanoen, testaus paljastaa, kuinka botti toistuisi historiallisten tietojen avulla. Kryptovaluuttakaupassa volatiliteetti voi olla sekä vaarallista että kannattavaa, kun markkinat liikkuvat sivuttain. Testauksen avulla voit valita luettelon optimaalisista kryptovaluuttapareista, jotka täyttävät riski- ja palautusasetuksesi.

  Käytetään Bitsgapin taustatestauslaitetta vertaamaan kahta kryptovaluuttaparia yhden kuukauden ajanjaksolle 11. huhtikuuta – 11. toukokuuta alkaen: ENJ / BTC ja BNB / BUSD. Testaustuloksen mukaan ENJ / BTC on saavuttanut 34,46%: n botti-voiton, jonka volatiliteetti on ylöspäin 66,76% ja alaspäin heilahteleva 34,35%. BNB / BUSD on saavuttanut 3 kertaa pienemmän tuoton, 13,37% botin voiton, kun taas kaksi kertaa alhaisempi ylöspäin suuntautuva volatiliteetti on 35,51% ja huomattavasti alhaisempi alaspäin suuntautuva volatiliteetti 23,4%.

  BNB / BUSD-kaavio

Kryptovaluutta

Bot-voitto

Haittapuolen riski

Ylöspäin

ENJ / BTC

34,46%

34,35%

66,76%

BNB / BUSD

13,37%

23,4%

35,51%

Ero:

21,09%

10,95%

31,25%

Tässä on taulukko eron havaitsemiseksi. ENJ / BTC: n tulos ylittää 21,09%, mutta sen hinta on lisääntynyt laskusuhdanteen riski, joka on 10,95% korkeampi kuin BNB / BUSD. Lasketaan riski-tuotto-suhde krypto-valuuttojen vertaamiseksi. Meidän on jaettava Bot-voitto Downside-riskillä. ENJ / BTC: n suhde on 1%, kun taas BNB / BUSD: llä on 0,57%. On selvää, että ENJ / BTC tarjoaa paremman tuoton tietylle riskille kuin BNB / BUSD.

Järkevät kauppiaat ja sijoittajat etsivät sijoituksia, joiden riski-tuotto-suhde on yli 1%.

Alustoilla, kuten 3Commas ja Bituniverse, ei ole testejä. Käyttäjillä ei ole mahdollisuutta testata kryptovaluuttoja ennen kauppaa. Tämä on räikeä laiminlyönti.

Cryptohopperilla on rajoitettu taustatestaus. Saatavilla on kuitenkin vain muutama kolikko, ja asetukset ovat melko monimutkaisia ​​aloittelijoille.

 1. Koeaika ja demokauppa

Jotkut yritykset aliarvioivat edelleen kokeilujaksojen merkityksen. Hyvin rajoitettu ajanjakso tuotteen testaamiseen ei välttämättä riitä, että käyttäjät oppivat tärkeimmistä ominaisuuksista, ja siksi on pieni todennäköisyys, että ne muunnetaan maksetuiksi käyttäjiksi. Suurin virhe on se, että kokeilujaksoa ei ole lainkaan, varsinkaan kun kyseessä on niin kapea markkinasegmentti kuin automaattinen kaupankäynti. Ratkaisu on tarjota käyttäjille optimaalinen kokeilujakso esittelytilalla, jotta he voisivat tehdä vaiheittaisen huolellisuuden ilman kiirettä. Demokaupan avulla voit tehdä kauppoja vaarantamatta oikeaa rahaa. Tämän seurauksena päädyt löytämään oman kaupankäyntityylisi ja sitten voit aloittaa kaupankäynnin oikealla rahalla!

Salausvaluuttamarkkinoilla on hyvin lyhyt luettelo yrityksistä, jotka tarjoavat kokeilujaksoja, ja jopa lyhyempi luettelo, joka tarjoaa riittävät koeajat:

3Commas tarjoaa vain 3 päivän kokeilujakson kaikkien tärkeimpien ja erillisten tuotteiden testaamiseen: GRID-botti, futuurikauppa, komposiittirobotit, yksinkertaiset botit, lyhyet ja pitkät algoritmit, TradingView-signaalit, kaupankäyntipääte ja muut botit. Se on naurettavan rajoitettu aika testata monia monimutkaisia ​​tuotteita. Ainoa hyvä asia on, että demokauppa on opt-in kaikissa tilaussuunnitelmissa.  

Cryptohopper tarjoaa 7 päivän kokeilujakson kaikkien 5 tärkeimmän ominaisuutensa testaamiseen. Tämä näyttää enemmän tai vähemmän riittävältä kokeilujaksolta verrattuna 3Commasiin. Lisäksi tarjotaan demotila (paperikauppa), mutta vain rajoitetun ajan.

Bitsgap erottuu varmasti, koska se tarjoaa 14 päivän kokeilujakson kaikille liittymissuunnitelmilleen. Huomaa, että tarjotaan myös ilmainen $ 0 kuukaudessa suunnitelma, joka on rajoitettu vain 1000 dollarin kuukausitilavuuteen. Demokauppa sisältyy mihin tahansa suunnitelmaan, sama kuin Cryptohopper ja 3Commas.

Kuten mainitsimme demotilan, verrataan nyt  

Käytettävyys ja kokoonpanon yksinkertaisuus

Käyttäjäystävälliset kokoonpanoasetukset ja yksinkertaiset ohjeet ovat välttämättömiä tuotteen esittelyssä. Kuka pysyisi, jos tuotteen kokoonpano on liian monimutkainen ja näyttää kaoottisesti häiriintyneeltä? Sääntö on “Yksinkertaisuus on äärimmäistä hienostuneisuutta” (Leonardo Da Vinci).

Käytettävyys tarkoittaa helppoutta, jolla käyttäjät voivat suorittaa tehtäviä käyttöliittymässä, ja nopeutta, jolla käyttäjät voivat suorittaa tehtäviä ensimmäisen kerran, kun he kohtaavat sen.

Bitsgap-alustalla on yksi yksinkertaisimmista käyttöliittymistä, joka on helppo ymmärtää aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan edes käyneet kauppaa aiemmin. Ruudun yläosassa on paneeli, joka sisältää kaikki tällä hetkellä toimitetut tuotteet. Sekä yksinkertaiset että edistyneet automatisoidut bottimääritykset ovat sisäänrakennettuja. Opi kuinka optimoida ja luoda botteja yksinkertaisella ja automaattisesti määritetyllä kaupankäynnin asetuksella, ennen kuin siirryt ”Lisäasetukset” -osioon, jossa on joitain edistyneiden tasojen kaupankäynnin ominaisuuksia, kuten ”Jäljitys ylös”, “Pysäytä tappio”, ”Jälkitesti”. Kaikki nämä ominaisuudet ovat saatavilla Basic-tilauksesta alkaen ja 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

Vertailun vuoksi BitUniversessa saat täydellisen pääsyn alustalle tai ainakin katsomaan lyhyesti sen käyttöliittymää, kirjaimellisesti velvoitat liittämään minkä tahansa pörssin API: n rekisteröinnin alussa. Et voi ohittaa tätä vaihetta. Muuten erittäin kohtelias nainen vaatii katsomaan opetusvideota siitä, miten luodaan API ja API: n salainen avain yhteyden muodostamiseksi vaihtoon.

Kokeilun vuoksi eron näkemiseksi yritetään käynnistää automaattinen kaupankäynnin botti, joka on rakennettu ruudukkokaupan mekanismiin, käyttäen samoja kaupankäynnin asetuksia BTC / USDT-parilla Bitsgap- ja 3Commas-alustoilla:

Ylähinta: 9945,45 dollaria

Alempi hinta: 8217,12 dollaria

Ruudukon määrä (rajatilausten määrä): 60

Sijoitus ruudukkoa kohden: 0,001373 BTC

Sijoitus: 700 USDT

Stop-Loss: tässä esimerkissä vain Bitsgapissa

Jäljellä: tässä esimerkissä vain Bitsgapissa

Kuten näette, 3Commasilla on melko liian monimutkaiset “avoimet tilaukset” ja kaupan määrittely, joka voi olla harhaanjohtavaa aloittelijoille. Stop-Loss- tai Trailing-instrumentteja ei myöskään tarjota kaupankäynnin optimoimiseksi. Ruudukon tasojen asetus on käytettävissä vain manuaalisessa tilassa. Et voi säätää ruudukon tasoja kaaviossa, mikä olisi paljon yksinkertaisempaa ja nopeampaa.

Bitsgapissa kaikki näyttää suoraviivaiselta ja helposti ymmärrettävältä myös aloittelijoille. Napsauttamalla Näytä-painiketta, kun kauppa ilmestyy Aktiiviset botit -osiossa, saat täyden spektrin avoimista kaupoista (hinta, määrä, puoli, päivämäärä). Tärkeintä on, että sekä Stop-Loss- että Trailing-välineet on tarkoitettu kauppiaille riskien ja voiton maksimoinnin hallintaan. Jos unohdit käynnistää Stop-Loss-toiminnon, voit tehdä sen myöhemmin. Kaaviossa näkyviä ruudukkotasoja voidaan säätää manuaalisesti vetämällä ylä- ja alarajan hintatasoja mihin tahansa suuntaan.

Voimme myös verrata Bitsgapia BitUniverseen havaitsemaan eron:

Bitsgapilla on 3 botin säätövaihtoehtoa:

 • Kaavion manuaalinen säätö (voit vetää ylä- ja alarajan hintatasoja)
 • Manuaalinen säätö (voit kirjoittaa hintatasot vastaavasti)
 • Automaattinen säätö (jos saldo ei ole riittävä botin käynnistämiseen, järjestelmä voi säätää verkon tasoja optimaalisen strategian tarjoamiseksi tietylle sijoitusarvolle)

Bitsgapiin verrattuna Bituniversella on melko alkeellinen manuaalinen asennus, jossa sinun on kirjoitettava numerot ilman sisäänrakennettuja tukipainikkeita, kuten “+”, “-” tai ennalta asetettuja numeroita. Tämä voi olla melko aikaa vievää, ja kun viimeinen syöttö on valmis, markkinahinta voi muuttua ja mahdollisesti harkitset uudelleen kirjoittamista uusilla syötenumeroilla.

Bitsgapin ja Cryptohopperin erottavat se, että molemmat ovat suosittaneet tarjoamaan automaattisia kaupankäyntistrategioita. Esimerkiksi Bitsgapista suositellut strategiat löytyvät heti “strategiat” -osiosta. Nämä ovat strategioita, jotka tarjoavat suuren tuoton tietylle riskitasolle. Käyttäjät voivat testata mitä tahansa suorituskyvyn vahvistamiseksi tarjottua strategiaa.

Cryptohopper noudattaa täysin erilaista lähestymistapaa. Se on luonut automaattisten kaupankäyntistrategioiden markkinapaikan, jotta käyttäjillä olisi erilaisia ​​vaihtoehtoja. Suurin haittapuoli on kuitenkin se, että kaupankäyntitilastoja ei toimiteta. Strategian dynamiikka on läpinäkymätöntä. Sitä kutsutaan “kissaksi pussissa”. Ensinnäkin sinun on ostettava strategia, jotta näet tilastot. Kuinka voit ostaa jotain, jota et edes näe, jotta voit analysoida ja verrata muihin vaihtoehtoihin?

 • Visualisoituja kaupan teloituksia
 • Suorituskyvyn läpinäkyvyys
 • Optimointi ja testaus (Backtesting, trial, demo)
 • Käytettävyys ja konfigurointi (riskienhallinta, automaattiset ja manuaaliset strategiat)

Alusta

Suorituskyvyn läpinäkyvyys

Optimointi ja testaus

Käytettävyys ja kokoonpano

Testaus

Koeaika

Demokauppa

Riskivälineet

Suositellut strategiat

Manuaaliset asetukset

Bitsgap

+

+

+

+

+

+

+

3Komennot

+

+

+

+

BitUniverse

+

+

+

+

Cryptohopper

+

+

+

Rajoitettu

+

Kauppapaikka

+

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me