Kestävä ja vihreä energia -stabiiliraha

Todistus kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin, kaivostoiminnasta on johtanut vakaviin huolenaiheisiin sen vaikutuksista ympäristöön ja kestävyyteen kaivosmallina. Bitcoin-kaivos kuluttaa enemmän energiaa kuin 159 maata, ja sen odotettu kasvu vain kiihdyttää sen sähkönkulutusta.

Työvoiman louhinnan todistamiseen liittyvän energiaintensiivisen ongelman seurauksena on ehdotettu erilaisia ​​ratkaisuja, kuten todiste panoksen yksimielisyydestä ja pelkästään uusiutuvan energian louhintaan perustuvat alustat. Näistä edistysaskeleista huolimatta monet alustoista eivät ole onnistuneet houkuttelemaan merkittäviä käyttäjiä, koska niiden mallit ratkaisevat energiaintensiivisen kaivosongelman, mutta eivät voi kilpailla Bitcoinin hyödyllisyydellä maksuratkaisuna ja arvon säilyttäjänä.  

Paradoksin Bitcoinin todistetulle kaivokselle

Bitcoin-verkko käsittelee noin 150000 – 400000 tapahtumia päivässä toistaiseksi vuonna 2018. Mukaan Digonomisti, vuotuinen sähkönkulutus Bitcoinin todisteesta kaivostoiminnasta yksin on noin 73,2 TWh energiaa. Jos Bitcoin olisi maa, se olisi tällä hetkellä maailman energiankulutuksen 39. sijalla.

On selvää, että verkon lähestyvä laajennettu kapasiteetti, joka johtaa vieläkin enemmän sähkönkulutukseen, ei ole kestävää. Syy siihen, että Bitcoinin todiste konsensuksen algoritmista vaatii niin paljon energiaa, johtuu sen kaivosrakenteesta. Jokaiselle sen kierrokselle Bysantin vikatoleranssi yksimielisyydellä (~ 10 minuuttia), kaikki verkon kaivostyöläiset kilpailevat salaustuloksen ratkaisemisesta. Tämän kierroksen voittajasta tulee kyseisen kierroksen lohko-johtaja, palkitaan kolikkopohjainen kauppa ja tuottaa seuraavan lohkon, joka levitetään verkkoon vahvistusta varten.

Kaikki verkon kaivostyöläiset käyttävät sähköenergiaa erikoistuneiden laitteistojen avulla prosessoidakseen mahdollisia ratkaisuja salauspalapeliin jokaisella kierroksella. On kuitenkin vain yksi viimeinen lohkon voittaja kierrosta kohden, joten tietystä näkökulmasta kaikki muu käytetty energia kuluu enimmäkseen hukkaan. Vaikka tämä pitää paikkansa joistakin näkökohdista, energiankulutus on “työn todistus”, joka on välttämätöntä rehellisen käyttäytymisen ajamiseksi verkon yli ja luotettavan yhteisymmärryksen saavuttamiseksi..

Bitcoinin kaivosmallin ansiosta siitä on tullut a suvereeni todiste rahoitusverkko maksuja ja arvon säilyttämistä varten. Sen verkkovaikutukset ovat niin suuria ja hajautusvoimaa niin valtavia, että verkon hyökkäys on melkein mahdotonta. Hukkaan menevä energiankulutus on todellinen arvo maailmassa, joka on välttämättä kustannus Bitcoinin olemassaolosta erinomaisena arvovarastona ja sensuuriresistenttinä verkostona.

Muut käyttöympäristöt ovat pyrkineet saavuttamaan ja parantamaan Bitcoinin hyödyllisyyttä tehokkaammilla konsensusmalleilla, mutta monet eivät ole onnistuneet vetämään tarpeeksi käyttäjiä pois siitä. Tämän seurauksena Bitcoin on edelleen suosituin kryptovaluutta turvallisuutensa ja luotettavuutensa vuoksi volatiliteetista huolimatta.

Huolimatta todisteista panoksesta, todisteista auktoriteetista, todisteista kuluneesta ajasta ja muista tehokkaammista konsensusmalleista, niitä ei ole vielä todistettu ja niitä esiintyy myös erittäin epävakaisissa kryptovaluutoissa. Lisäksi alustoilla, jotka ovat keskittyneet vähentämään kaivostoiminnan energiankulutusta korostamalla uusiutuvaa energiaa sähkön lähteenä, ei ole riittävää hyötyä merkkinsä kannalta. Ne lasketaan myös tyypilliseen kryptovaluutan volatiliteettiin.

On selvää, että vakaa kryptovaluutta, joka tarjoaa turvallisuutta, tehokkuutta ja vähentää työn todistamiseen tarvittavien kryptovaluuttojen energiankulutusta, tarvitaan helpottamaan niiden yleistä käyttöönottoa.

MILE – Globaali vakiokolikko

MILE-stablecoin tarjoaa mahdollisuuden tarjota tarvittavaa turvallisuutta ja luotettavuutta, jota stablecoin tarvitsee hajauttamisen ja huomattavasti pienemmän energiankulutuksen avulla..

Rakennettu ajatukseen, että:

Lohkoketjualgoritmien suorituskyvyn ei pitäisi vaatia riittävää tietokonetehoa verrattuna PoW-lohkoketjuihin.

MILE käyttää vaarnalla jaettua Bysantin vikatoleranssin (sdBFT) konsensusalgoritmia. Sillä on korkeampi toimintakapasiteetti kuin muilla BFT-algoritmeilla, ja se mahdollistaa panospohjaisen ketjutunnuksen haltijoiden äänestyksen, mikä poistaa intensiivisten laskelmien tarpeen. MILE-lohkot lyödään pikemminkin kuin louhitaan.

Verkko on myös hajautettu 10000 solmulla. Jokaiselle lohkon allekirjoittajan valintakierrokselle 100 solmua 10000: sta valitaan satunnaisesti. Sen jälkeen yksi valitusta 100: sta valitaan satunnaisesti lohkon allekirjoittamiseksi. Lopuista 99 solmusta tulee saattajasolmut, jotka tarkistavat lohkon pätevyyden. Kaiken kaikkiaan prosessi vie noin 5 sekuntia lohkon allekirjoittamiseen ja 15 sekuntia lohkon levittämiseen suurimmalle osalle verkon solmuista.

Escort-solmut toimivat yhdessä tiettyjen masternodien kanssa varmistaakseen, että saattaja-solmujen ⅔ (yleinen BFT-konsensusoletus) tuotti pätevän konsensuksen. Tämän mallin ansiosta MILE voi skaalautua tehokkaasti panospohjaiseksi ketjun konsensusmalliksi, joka ei vaadi intensiivisiä energiankulutuksia.

Lisäksi MILE luottaa vahvaan salaukseen ja käyttää ainutlaatuista satunnaislukugeneraattoria parantaakseen sen turvallisuutta.

Yhdessä tehokkaan ja ympäristöystävällisen yksimielisyytensä kanssa MILE on kiinteä kolikko, joka toimii hajautettuna IMF: nä. MILE käyttää kahden tunnuksen järjestelmää:

  • XDR – Vakaa hinta, täydellinen kauppa- ja siirtoarvolle, kasvava tarjonta
  • MILE – Deflaatiomalli, valmiiksi kaivettu, rajoitettu tarjonta, kasvava hinta

XDR-tunnus on kytketty IMF SDR  ja sitä käytetään tosiasiallisesti reaalimaailmassa. Lisäksi XDR-tiedostoja voidaan lyödä omistamalla MILE-tunniste.

MILE-tunnuksella on vakaa tarjonta, ja sitä voidaan käyttää päästökeskus XDR: n ansaitsemiseksi tallettamalla MILE blockchainiin.

MILE-tablet-kolikko tarjoaa avoimen, nopean, sensuroimattoman ja energiatehokkaan konsensuksen, jota muilla kryptovaluutoilla ei ole yhdessä. Vihreään energiaan ja uusiutuviin energialähteisiin keskittyvillä alustoilla ei ole MILEn vakautta ja turvallisuutta. Todisteet Bitcoinin kaltaisista kryptovaluutoista ovat paljon energiaa kuluttavia, eikä niillä ole myöskään MILEn vakautta.

Johtopäätös

Työn todistus kryptovaluutoista on hyödyllisiä, mutta ympäristölle haitallisia ratkaisuja hajautettuun konsensukseen. Lisäksi monet eivät puutu riittävästi energiankulutukseen todellisella hyödyllisyydellä kryptovaluuttana.

MILE: n kaltaiset alustat pyrkivät muuttamaan dynamiikkaa tarjoamalla tarvittavan vakauden ja turvallisuuden energiatehokkuudella pysyäkseen ympäristön vakaana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me