2 tärkeätä tapahtumaa, joista on oltava tietoinen ensi viikolta

Tämä viikko ei ollut markkinoiden kannalta merkittävin, mitä olen nähnyt volatiliteetti. Kaupankäyntimahdollisuuksia oli tietysti, mutta suuret liikkeet puuttuivat enimmäkseen. Toivon, että vaihdoit kultaa tällä viikolla. Se oli ehdottomasti yksi parhaista kaupankäynnin välineistä ja tuotti kunnollisen palautumisen parin viimeisen kaupankäyntipäivän aikana. Ennen kuin katsomme kultaa, tarkastellaan ensin joitain FX-pareja.

 

USD / CAD – vaihteleva kaupankäynti

2 tarvitsemasi tärkeät tapahtumat 1USD / CAD päivittäinen kaavio

Mitä sanon USD / CAD: sta? Mmmm … Tämä on hankala. Toivoin, että näemme vakuuttavan tauon pää ja hartiat pääntie yllä olevassa kaaviossa. Jos olet lukenut artikkelini, 2 syytä miksi Kanadan dollari lyö nyt, olisit nähnyt tämän kaavion:

2 tarvitsemasi tärkeät tapahtumat 2USD / CAD päivittäinen kaavio (22. helmikuuta)

Tämä kuvakaappaus otettiin keskiviikkona ennen FOMC kokouspöytäkirja julkaistiin. Kanadan dollari toimi tässä vaiheessa todella heikosti, ja heikkeneminen edelleen Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​näytti todennäköiseltä.

Kuten näet ensimmäisestä kaaviosta, USD / CAD-tekniset tiedot ovat muuttuneet äkillisesti. Pari käy nyt kauppaa sekä 200 päivän liukuvan keskiarvon että 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon alapuolella. Yksi harvoista positiivisista asioista, joita voimme sanoa tästä parista tällä hetkellä, on se, että tämän päivän kynttilä osoittaa jonkin verran nousevaa hylkäämistä “vahvan tuen” vyöhykkeestä, mikä näkyy sinisellä ja keltaisella laatikolla tämän artikkelin ensimmäisessä kaaviossa.

Tässä meidän on kutsuttava apua ja enemmän näkökulmaa viikoittaisesta aikataulusta. Meillä on täällä pieni ongelma. Pari on edelleen tuettu tällä hetkellä, mutta se käy kauppaa kahden mainitsemani liukuvan keskiarvon alapuolella, mikä osoittaa heikkoutta. Katsotaan viikkokaavio:

2 tarvitsemasi tärkeät tapahtumat 3USD / CAD viikkokaavio

Täällä näemme viikoittaisen kynttilän, jota meillä ei ole varaa sivuuttaa – pinbar-kynttilä hylkää 20 viikon eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. Suora laskeva signaali. Tämä alkaa näyttää yhä laskevammalta, etkö sano?

Jotain muuta huomasin tänään (perjantaina), että Kanadan dollari on suhteellisen vahva tällä hetkellä, kun verrataan sen suorituskykyä Yhdysvaltain dollariin joidenkin muiden tärkeimpien valuuttojen kehitykseen Yhdysvaltain dollaria vastaan. Esimerkiksi Yhdysvaltain dollari löysi punnan ja Australian dollarin tänään, kun taas Kanadan dollari nousi Yhdysvaltain dollaria vastaan, vaikka se ei ollut paljon. Euro ja Sveitsin frangi laskivat myös dollaria vastaan, vaikkakaan eivät yhtä aggressiivisesti kuin punta ja Aussie.

Esitän tämän: Kanadan dollari on tällä hetkellä yleensä vahva, ja teknisiin tuotteisiin on tehty merkittävä muutos kahden viime päivän aikana. Jos pidät pitkään USD / CAD-altistuksessa, sinun on oltava varovainen täällä, ja ehkä on hyvä mahdollisuus lyhentää tämä pari tulevina viikkoina. Tarkastellaan kaupan asetuksia viikkokaaviossa:

2 tarvitsemasi tärkeät tapahtumat 4USD / CAD viikkokaavio

Lyhyt merkintä on tehtävä signaalikynttilän (tämän kaavion viimeisen kynttilän) 50%: n retracementin kohdalla. Pysäytystappio on muutama pistettä kynttilän korkeuden yläpuolella, ja ottotuloksi on asetettava 1.28274, mikä antaa meille tavoitteen, joka on hieman yli kolme kertaa pysäytyshäviön etäisyys. Tämä on aggressiivinen kaupan järjestely. Jos haluat käydä kauppaa enemmän vahvistusta, voit aina vaihtaa katkoksen signaalikynttilän matalalla pysäytyshäviöllä kynttilän yläosan yläpuolella. Tämä vaatii kuitenkin suuremman pysäytystappion ja rajoittaa potentiaalista voittotavoitettasi.

Ensimmäinen tärkeä tapahtuma sinun on oltava tietoinen tulevasta viikosta, on Yhdysvaltain uuden presidentin Donald Trumpin puhe tiistaina klo 21.00 GMT. Tämä on erittäin tärkeää, koska rahoitusmarkkinat ovat todella herkkiä hänen sanoilleen.

Toinen korkean tason tapahtumariski tulee Kanadan keskuspankin (BoC) korkopäätöksenä keskiviikkona kello 15.00 GMT. Tällä on mahdollisuus siirtää Kanadan dollaria voimakkaasti. Korkopäätöksen mukana tulisi olla BoC: n pääjohtajan Stephen Polozin pitämä lehdistötilaisuus tai puhe, joka voi helposti aiheuttaa enemmän volatiliteettia kuin itse päätös. BoC: n odotetaan pitävän koronsa ennallaan 0,5%: ssa, mutta katsotaanpa, mitä tapahtuu keskiviikkona.

 

Kulta – vaikuttava suorituskyky!

2 tarvitsemasi tärkeät tapahtumat 5Kulta päivittäinen kaavio

Kullan hinta on edelleen nousussa. Toisen vaikuttavan kaupankäyntipäivän jälkeen tämän jalometallin arvo on 1255,97 dollaria per unssi. Kuten aiemmin mainitsin, se on ollut erinomainen kaupan väline viime viikolla sen kunnollisen ylöspäin suuntautuvan liikkeen vuoksi. Tällä on merkitystä, koska monet FX-parit ovat käyneet kauppaa melko paljon sivuttain samana aikana. Olen todella iloinen siitä, että olemme äskettäin aloittaneet tarjoamisen kaupankäyntisignaalit kulta, koska pidän tätä hyödykettä tärkeänä rahoitusvälineenä, joka tuottaa usein hyvää volatiliteettia ja voi olla erinomainen lisä mihin tahansa salkkuun.

Yllä olevan kaavion musta vaakasuora viiva merkitsee tärkeätä vaihtotasoa, josta voimme etsiä ostosignaaleja tulevina päivinä ja viikkoina. Hintaa ei kuitenkaan taata palata tähän tasoon, mutta toivottavasti se tulee.

 

EUR / USD – juuri vetää liipaisinta

2 tarvitsemasi tärkeät tapahtumat 6EUR / USD päivittäinen kaavio

Tämän päivän kynttilä, joka hylättiin 20-EMA: sta, on mielestäni todella houkutteleva myyntisignaali. Se, että tämä kynttilä sulkeutui avaamishinnan alle, lisää myös tämän signaalin voimakkuutta. Tein muutama minuutti sitten kaksi markkinatilausta, joilla oli erilaiset tavoitteet. Stop-tappiot ovat muutama pistettä tämän päivän korkeinta. Tein myös myyntitilauksen tämän päivän kynttilän 50%: n retracement-tasolle, myös stop loss -tappion ollessa tämän päivän korkeimman yläpuolella. Jos haluat käydä kauppaa tällä parilla ensi viikolla, sinulla voi silti olla mahdollisuus hyödyntää tätä asetusta.

Onnea kaupankäynnissä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me