2 vigtige begivenheder, du skal være opmærksom på i næste uge

Denne uge var ikke den mest bemærkelsesværdige, jeg har set med hensyn til marked volatilitet. Der var selvfølgelig handelsmuligheder, men de store træk manglede for det meste. Jeg håber, du handlede guld i denne uge. Det var bestemt et af de bedste instrumenter til handel og producerede en anstændig afvisning i de sidste par handelsdage. Før vi ser på guld, skal vi først se på nogle FX-par.

 

USD / CAD – urolig handel

2 vigtige begivenheder, du har brug for 1USD / CAD dagligt diagram

Hvad skal jeg sige om USD / CAD? Mmmm … Dette er en vanskelig. Jeg håbede, at vi ville se en overbevisende pause i hoved og skuldre halsudskæring i diagrammet ovenfor. Hvis du har læst min artikel, 2 grunde til, at den canadiske dollar bliver hamret lige nu, du ville have set dette diagram:

2 vigtige begivenheder, du har brug for 2USD / CAD dagligt diagram (22. februar)

Dette skærmbillede blev taget onsdag før FOMC mødeprotokoller blev frigivet. Den canadiske dollar klarede sig virkelig dårlig på det tidspunkt, og en yderligere svækkelse over for den amerikanske dollar syntes sandsynlig.

Som du så i det første diagram, har USD / CAD-teknikken ændret sig brat. Parret handler nu under både dets 200-dages glidende gennemsnit og dets 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. En af de få positive ting, vi kan sige om dette par lige nu, er at dagens stearinlys viser en vis bullish afvisning af “stærk støtte” -zonen, som er angivet med den blå og gule boks i det allerførste diagram i denne artikel.

Det er her, vi har brug for hjælp og mere perspektiv fra den ugentlige tidsramme. Ser du, vi har et lille problem her. Parret understøttes stadig i øjeblikket, men det handler under de to glidende gennemsnit, jeg lige har nævnt, hvilket indikerer svaghed. Lad os se på det ugentlige diagram:

2 vigtige begivenheder, du har brug for 3Ugentligt USD / CAD-diagram

Her ser vi et ugentligt lys, som vi ikke har råd til at ignorere – et pinbar-lys, der afviser det 20-ugers eksponentielle glidende gennemsnit. Et direkte bearish signal. Dette begynder at se mere og mere bearish ud, ville du ikke sige?

Noget andet, jeg bemærkede i dag (fredag), er, at den canadiske dollar er relativt stærk i det øjeblik, hvor vi sammenligner dens præstation mod den amerikanske dollar med nogle andre større valutas præstationer over for den amerikanske dollar. For eksempel blev pundet og den australske dollar hamret af den amerikanske dollar i dag, mens den canadiske dollar faktisk steg mod den amerikanske dollar, selvom det ikke var meget. Euro og den schweiziske franc faldt også over for dollaren, men ikke så aggressivt som pundet og den australske.

Det punkt, jeg kommer med, er dette: Den canadiske dollar er generelt stærk i øjeblikket, og de tekniske har gennemgået en betydelig ændring i de sidste to dage. Hvis du holder på med lang eksponering for USD / CAD, skal du være forsigtig her, og måske vil der være en god mulighed for at forkorte dette par i de kommende uger. Lad os se på en handelsopsætning på det ugentlige diagram:

2 vigtige begivenheder, du har brug for 4Ugentligt USD / CAD-diagram

Den korte indgang skal tages ved en 50% retracement af signallyset (det sidste lys på dette diagram). Stoptabet er et par kerner over lysets høje, og take profit skal indstilles til 1.28274, hvilket giver os et mål på lidt mere end tre gange afstanden til stoptab. Dette er en aggressiv handelsopsætning. Hvis du kan lide at handle med mere bekræftelse, kan du altid bytte en pause i signallysets lave med et stoptab over lysets højeste. Dette kræver dog et større stoptab og begrænser dit potentielle overskudsmål.

Den første vigtige begivenhed du skal være opmærksom på i den kommende uge, er en tale af den nye amerikanske præsident, Donald Trump tirsdag kl. 21:00 GMT. Dette er ekstremt vigtigt, fordi de finansielle markeder er meget følsomme over for, hvad han siger.

Den anden begivenhedsrisiko på højt niveau kommer i form af en rentebeslutning truffet af Bank of Canada (BoC) onsdag kl. 15:00 GMT. Dette har potentialet til kraftigt at flytte den canadiske dollar. Der skulle være en pressekonference eller tale af BoC-guvernøren Mr. Stephen Poloz for at ledsage satsbeslutningen, hvilket let kunne forårsage mere volatilitet end selve beslutningen. BoC forventes at holde deres rente uændret på 0,5%, men lad os se, hvad der sker onsdag.

 

Guld – Imponerende præstation!

2 vigtige begivenheder, du har brug for 5Guld dagligt diagram

Guldprisen stiger stadig. Efter en anden imponerende handelsdag er dette ædle metal værd $ 1255,97 pr. Fin ounce. Som jeg nævnte tidligere har dette været et glimrende instrument til handel i den sidste uge på grund af dets anstændige opadgående bevægelse. Dette betyder noget, fordi mange FX-par har handlet stort set sidelæns i samme periode. Jeg er virkelig glad for, at vi for nylig er begyndt at levere handelssignaler på guld, da jeg anser denne vare for at være et vigtigt finansielt instrument, der ofte giver god volatilitet og kan være et godt supplement til enhver portefølje.

Den sorte vandrette linje i diagrammet ovenfor markerer et vigtigt svingniveau, hvor vi kan se efter købsignaler i de dage og uger, der kommer. Imidlertid er prisen ikke garanteret at revidere dette niveau, men forhåbentlig vil den.

 

EUR / USD – Trak bare udløseren

2 vigtige begivenheder, du har brug for 6EUR / USD dagligt diagram

Dagens lys, som afvises fra 20-EMA, er efter min mening et virkelig attraktivt salgssignal. Det faktum, at dette lys lukkede sig under dets åbningspris, øger også signalets styrke. Jeg afgav to markedsordrer for et par minutter siden med forskellige mål. Stop-tabene er nogle få kerner over dagens høje. Jeg placerede også en salgsbegrænsningsordre på 50% retracement-niveauet for dagens lys, også med et stoptab over dagens høje. Hvis du gerne vil handle med dette par i næste uge, er der muligvis stadig en mulighed for dig at bruge denne særlige opsætning.

Held og lykke med din handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me