Viikkokatsaus, 16.-20. Marraskuuta: Viisi eniten viikoittaista taloudellista tapahtumaa!

Laajapohjainen Yhdysvaltain dollari päättyy todennäköisesti tällä viikolla laskusuuntaisesti, koska sijoittajat kannattavat edelleen optimismia erittäin tarttuvan koronaviruksen mahdollisesta rokotteesta, joka pitää turvapaikan Yhdysvaltain dollarin paineen alaisena ja samalla lieventää riskiä. omaisuuserä. Tämän lisäksi Yhdysvaltain joukkovelkakirjojen huomattavilla tappioilla ja Yhdysvaltain keskuspankin politiikalla pitkään jatkuneella matalalla korolla ja toiveilla maailmantalouden elpymisestä COVID-19: stä on ollut myös tärkeä rooli dollarin palauttamisessa..

Tulevaan viikkoon katsottuna työllisyyden muutossarja ja työttömyysaste-kokous sekä RBA: n rahapoliittisen kokouksen ja G20-kokousten pöytäkirjat voivat ajaa paljon otsikoita pitääkseen markkinat liikkeellä. Geopoliittisia jännitteitä ja koronaviruksen otsikoita seurataan myös tarkasti, koska niillä voi olla keskeinen rooli markkinoiden riskitasojen määrittämisessä.

Viisi suosituinta talousviikkotapahtumaa tällä viikolla

1. CAD-valmistusmyynti (MoM) – maanantai – 6.30 GMT

Tuotantomyyntitiedot julkaisee yleensä Kanadan tilastokeskus, joka mittaa Kanadan kokonaismyyntiä. Se voidaan nähdä odotettuna markkinoiden kysyntänä. Yksinkertaisesti sanottuna kasvava määrä tavaroita, mukaan lukien myymättömät varastot, viittaa markkinoiden kysynnän laskuun, jota pidetään negatiivisena tai (laskevana) CAD-valuutan suhteen. Tämän lisäksi laskevat myyntiluvut ennakoivat CAD: n laskusuhdetta. Vastaavasti kasvavan myyntimäärän nähdään olevan positiivinen (tai nouseva) CAD: lle.

Toisin sanoen tiedot ovat johtava indikaattori taloudellisesta terveydestä. Markkinatilanne vaikuttaa kuitenkin hyvin nopeasti valmistajiin. Samanaikaisesti niiden myynnin muutokset voivat olla varhainen merkki tulevasta toiminnasta, kuten menoista, palkkaamisesta ja investoinneista.

Edellinen julkaisu

TODELLINEN: -2%

DEV: -0,13

PÄIVÄMÄÄRÄ: 16.11.2014 12:30

2. Yhdysvaltain vähittäismyynti – tiistai 6.30 GMT

Nämä tiedot julkaisee yleensä Yhdysvaltain väestönlaskennatoimisto, joka mittaa vähittäiskauppojen kokonaistulot. Kuukausittaiset prosenttimuutokset osoittavat tällaisen myynnin muutosnopeuden. Vähittäiskaupan muutoksia seurataan kuitenkin yleisesti kuluttajien menojen johtavana indikaattorina. Jos siis todellinen on suurempi kuin ennuste, sen katsotaan nousevan nousun vuoksi. Sitä vastoin matala luku nähdään negatiivisena (tai laskevana) Yhdysvaltain dollarissa.

Edellinen julkaisu

TODELLINEN: 1,9%

DEV: 0,25

PÄIVÄYS: 17.11.2020 12:30

Vähittäiskaupan kuvaus pl. Autot (MoM)

Nämä tiedot julkaisee yleensä Yhdysvaltain väestönlaskentatoimisto. Se näyttää yleensä kaikki vähittäiskauppiaiden myymät tavarat otoksen perusteella erityyppisistä ja -kokoisista vähittäiskaupoista, lukuun ottamatta autoteollisuutta. On huomattava, että vähittäismyyntiindeksiä pidetään tärkeimpänä kuluttajien luottamuksen indikaattorina. Tämä raportti on kuitenkin ”ennakko” -raportti, joka voi muuttua jonkin verran lopullisten lukujen laskemisen jälkeen. Ennustetta suuremmat luvut osoittavat siis talouskasvun edistymistä, jota pidetään Yhdysvaltain dollarin nousussa.

Edellinen julkaisu

TODELLINEN: 1,5%

DEV: 0,20

PÄIVÄMÄÄRÄ: 16.11.2014 12:30

3. BoE Haldanen puhe – Rahapoliittisen raportin kuulemistilaisuudet – keskiviikko – 14:00 GMT

Andrew G Haldane on Englannin keskuspankin pääekonomisti ja tilastojen ja rahapoliittisten analyysien pääjohtaja. Tämän lisäksi Andrew G Haldane on myös pankin rahapoliittisen komitean jäsen. Hän pitää keskiviikkona puheen, jossa raportoidaan inflaatiosta ja talousnäkymistä parlamentin valtiovarainvaliokunnassa. Vain muutama tunti kestävät keskustelut voivat kuitenkin luoda huomattavaa markkinoiden epävakautta. Joten jos keskustelut ovat odotettua haukkumaisia, sen katsotaan olevan positiivinen tai (nouseva) GBP-valuutan suhteen. Samoin, jos ne ovat odotettua kalliimpia, valuutan nähdään laskevan.

Lisäksi BOE MPC: n jäsenet äänestävät siitä, missä maan keskeiset korot asetetaan, kun taas heidän julkisia sitoumuksiaan käytetään tyypillisesti tarjoamaan yksityiskohtaisia ​​vihjeitä tulevasta rahapolitiikasta.

 

4. Aussie Employment Change Data – torstai – 00:30 GMT

Nämä tiedot julkaisee tyypillisesti Australian tilastovirasto, joka tutkii työllisten määrän muutosta Australiassa. Nämä taloudelliset tiedot julkaistaan ​​kuukauden lopussa. Jos tiedot osoittavat kasvua, sillä on myönteisiä vaikutuksia kuluttajamenoihin, mikä lisää talouskasvua. Jos siis todellinen on suurempi kuin ennuste, sen katsotaan nousevan AUD-valuutalle; päinvastoin, alemmat luvut nähdään AUD-valuutan negatiivisina (tai laskevina).

 

Edellinen julkaisu

OIKEA: -29,5 K

DEV: 0,06

PÄIVÄYS: 19/19/2020 00:30

Aussien työttömyysaste:

Nämä tiedot julkaisee tyypillisesti Australian tilastovirasto, joka mittaa työttömien työntekijöiden lukumäärän jaettuna siviilien koko työvoimalla. Työttömien lukumäärä on kuitenkin johtava merkki yleisestä taloudellisesta tilanteesta, koska kuluttajamenot korreloivat poikkeuksellisen työmarkkinaolosuhteiden kanssa. Siksi korkotason nousu osoittaa laajentumisen puutetta Australian työmarkkinoilla. Tämän seurauksena, jos todellinen on pienempi kuin ennuste, sen katsotaan olevan positiivinen (tai nouseva) Aussie-valuutalle. Päinvastoin, korkeat lukemat nähdään negatiivisina (tai laskevina) Australian dollareille.

 

Edellinen julkaisu

OIKEA: 6,9%

DEV: -0,25

PÄIVÄYS: 19/19/2020 00:30

5. G20-kokous – perjantai 

G20-kokouksessa keskuspankkien pääjohtajat ja valtiovarainministerit kokoontuvat järjestelmällisesti tärkeistä teollisuusmaista ja nousevista talouksista keskustelemaan maailmantalouteen vaikuttavista pääkysymyksistä. Elinkeinonharjoittajien tulisi seurata tarkasti tätä tapahtumaa, joka tuo markkinoille uuden ulottuvuuden. G20-maat keskustelevat todennäköisesti COVID-19: n ohjaamista vaikutuksista taloudellisiin ryhmiin ja mahdollisista tavoista torjua ja hidastaa talouden taantumia. Pidetään silmällä näitä tapahtumia saadaksemme lisätietoja valuuttamarkkinoiden trendeistä. Onnea ja upeaa viikonloppua!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me