Bitcoin-liike auttaa krypto-kolikoiden kasvua Yhdysvalloissa

Huolimatta siitä, että asuu suuri joukko Bitcoin-käyttäjiä, USA on ilmeisesti edelleen luja ajatukselleen kieltää Bitcoinin kasvu alueella. Tämä näkyy valitettavasti valtavirran median johdonmukaisella kuvauksella kryptovaluutta “varjoisaksi” elementiksi yhteiskunnassa.

Esimerkiksi Bitcoinista tuli tuttu aihe maan keskivertokuluttajien keskuudessa sen jälkeen, kun se oli jatkuvasti sidoksissa demoralisoiviin uutisiin, kuten Silk Road -kokeiluun ja Mt. Gox-skandaali.

Yhdysvaltojen viranomaiset estävät Bitcoinin kasvua lukuun ottamatta satunnaista negatiivista julkisuutta.

New Yorkin BitLicensen ohittamisen jälkeen suuri osa Bitcoinissa toimivista yrityksistä ja osavaltiossa asuvista startup-yrityksistä on keskeyttänyt toimintansa ja siirtänyt toimistonsa lopullisesti, mikä heijastaa BitLicense markkinoiden menestyksessä Bitcoin-aloittelijoille.

Kun otetaan huomioon nämä haitalliset tekijät, Bitcoinin taistelumahdollisuudet hyväksynnän saamiseksi Yhdysvalloissa näyttävät olevan riippuvaisia, varsinkin jos New Yorkin Bitcoin-markkinat toimivat perustana. Tämä kryptovaluutta ei varmasti menesty, jos sen maaperä suihkuttaa sitä tuomioilla harkitsematta.

Bitcoin Market Yhdysvalloissa

Onneksi Bitcoinille omistautuneet yritykset, kuten Genesis Mining, tekevät nyt ponnistelujaan säästääkseen Bitcoinia uppoutumasta syvempään syvyyteen. Pilvisekoitusyritys muotoili eksentrisen ja tarttuvan Bitcoin-tietoisuusliike se muuttaisi ehkä Bitcoinin epäedullista mainetta tavanomaisten katsojien keskuudessa.

Hashtag syystä

Edistääkseen menestystään Genesis Mining on integroinut kampanjaansa tunnetun symbolin ortodoksisten markkinoiden huomion kiinnittämiseksi..

Pilvikaivosyhtiö, joka kantaa tagline ‘#ExploreBitcoin’, on levittänyt lukuisia julisteita, mainostauluja ja merkkejä, jotka näyttävät erilaisia ​​tietoja, myyntipisteitä ja Bitcoinin käytön etuja.

Yksi esimerkki siitä, mikä myy Bitcoinin kyvyn suorittaa rahansiirtoja:

#ExploreBitcoin

RAHAN LÄHETTÄMISEN EI SAA maksaa rahaa.

Lähetä rahaa ilmaiseksi Bitcoinilla. Milloin vain missä vain

 Genesis Miningin toimitusjohtajan Marco Strengin mukaan tämä liike ei ole hänen yrityksensä eduksi, vaan rikastuttaa Bitcoinin asemaa, joka asuu valtavirran tietoisuudessa.

Hän ehdotti myös, että sen sijaan, että kyseenalaistettaisiin Bitcoinille annettu epäsuotuisa kritiikki, kryptovaluutan on jaettava pyrkimyksensä työntää Bitcoin suuremmille korkeuksille:

“Tiedämme, että tämän kampanjan poistaminen ja tekeminen tuottaa kritiikkiä yhteisöltä, ja se on hieno. Otamme sen. Mutta sen sijaan, että vietät aikaa puhumalla meistä, miksi et panisi näitä pyrkimyksiä lisätä tietoisuutta Bitcoinista? Yhteisö taistelee ja kritisoi jatkuvasti toisiaan. Miksi et käytä tätä energiaa auttamaan Bitcoinin eteenpäin viemisessä?

#ExploreBitcoin-liike jaetaan eri kaupunkiympäristöjen kautta ja pysyy aktiivisena tulevina kuukausina. Jos tästä kampanjasta tulee menestys, on mahdollista, että Bitcoin saa enemmän maata Yhdysvaltain maaperässä.

Bitcoinin käyttöönotto

Bitcoin-liikkeet vaikuttavat teollisuusosastojen kasvuun, mukaan lukien Bitcoin-uhkapelit

#ExploreBitcoinin kaltaisten Bitcoin-valistuskampanjoiden tärkeimmät edunsaajat antavat moralisoivan lisäyksen Bitcoin-ekosysteemin kaikilla osastoilla, mukaan lukien Bitcoin-uhkapeliteollisuus.

Vaikka Yhdysvalloilla on tiukka pöytäkirja online-uhkapelien suhteen, Bitcoin-uhkapelit voivat silti menestyä, jos Bitcoin-kuluttajat ovat täysin tietoisia kryptovaluutan suunnitelmista. Loppujen lopuksi, jos Bitcoin toimii vapaasti maassa, Bitcoin-kasino ja vedonlyöntisivustot hyötyvät siitä varmasti.

Jos näin tapahtuu, Yhdysvalloissa sijaitsevat Bitcoin-kuluttajat voivat käyttää vastuullisesti kryptovaluuttansa, mikä lopulta suihkuttaa Bitcoinia positiivisiin muistiinpanoihin, jotka muuttavat maan viranomaisten näkemyksiä.

Jokainen kampanja pitää kuitenkin Bitcoin-tietoisuus urheilun kautta ja muusta uhkapelitoiminnasta on suurta apua jokaiselle kryptovaluutalle, olipa kyseessä sitten Bitcoin tai altcoins. Jos yhteiskunta suostuu avoimesti tähän innovaatioon, nämä negatiiviset merkitykset unohdetaan pitkään.

Samaan aikaan toinen hauska ja virkistävä tapa tutkia Bitcoinin käyttöä ja sen potentiaalia valtamarkkinoilla on läpi CoinFestUK 2016.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me