Uskollisuus lisää salauksen kaivososuutta lyömällä 100%

Salauskaivos muuttui vain hieman keskitetymmäksi. Miljardin dollarin rahastoyhtiö Fidelity International kaksinkertaistaa osuutensa salauksen kaivosyhtiöstä Hut 8 sen jälkeen, kun kaivosyritys hyväksyi 23. kesäkuuta 2020 keskellä yötä tarjouksen lisätä sijoituspalveluyrityksen osuutta kaivostoiminnasta yli 10 prosenttiin.

Muutto vahvistaa edelleen salauksen louhintaa yleensä, koska suurimman osan prosessista hoitaa nyt hyvin harvat yritykset.

Mitä tämä tarkoittaa Bitcoin-kaivokselle?

Kuka tahansa voi muodostaa yhteyden Bitcoin-verkkoon ja aloittaa kryptovaluutan louhinnan. Ainakin näin oli vuonna 2009, jolloin lohkoketju käynnistyi ja kesti hyvin vähän laskentatehoa kryptografisten pulmien ratkaisemiseen ja luottojen saamiseen Bitcoin-maksuissa.

Nopeasti eteenpäin tänään. Bitcoinin louhiminen vie paljon enemmän voimaa, joten suurimman osan blockchainissa validoiduista Bitcoin-tapahtumista vahvistavat suuremmat kaivosyhtiöt, jotka voivat tarjota monimutkaisempien pulmien ratkaisemiseen ja näiden Bitcoin-maksujen saamiseen tarvittavan hajautusvoiman. Silti salauskaivoksen laajuudesta riippumatta yksittäiset käyttäjät voivat silti ostaa sisään. Miksi kaivostoiminnan kannalta on huono asia vakiinnuttaa tapa, jolla Fidelity International tekee hitaasti?

Se on huono, koska hajautettujen verkkojen, kuten Bitcoinin, on päästävä yksimielisyyteen tapahtumien vahvistamisesta yhdessä keinona pitää kaikki rehellisinä ja pitää haitalliset toimijat poissa lohkoketjusta. Jos yhä vähemmän yrityksiä on vastuussa näiden salauslaitosten omistamisesta, kyseinen päätöksentekovalta ei enää ole monien käsissä. Se lepää muutaman käsissä. Se on vaarallista, koska se luo tehokkaasti keskittämisen ilmapiirin hajautetun ja demokraattisen verkon piiriin. Sen pitäisi olla kaikkien saatavilla.

Kuinka tämä yhdistäminen voi olla hyvä asia?

Tällä hetkellä niitä on 17 erilaista kaivosaltaat vastuussa suurimmasta osasta hajautusvoimaa, jota käytetään tapahtumien ratkaisemiseen Bitcoin-verkossa. Se, että Fidelity International ostaa suuremman osuuden Hut8: sta, ei muuta pohjimmiltaan verkkoa hallitsevien kaivospoolien määrää. Lisäksi se on osoitus suuremmasta institutionaalisesta sijoittamisesta kryptovaluutta-maailmassa, mikä tarkoittaa tosiasiallisesti investointia Bitcoinin akun uhkapelien hintakehitykseen pitkällä aikavälillä.

Siksi tämä yhdistäminen voi olla hyvä asia. Huolimatta siitä, kuinka Bitcoinin tarjonta nielaistaan ​​ajan myötä, todellisuus on niukkuus, joka luo aina enemmän arvoa tietyillä markkinoilla. Joten sekä pelaajat että sijoittajat voivat vapaasti sijoittaa ja odottaa voittoa pitkällä aikavälillä. Tämä pätee erityisesti Bitcoinin hintaan, joka liikkuu tällä hetkellä sivuttain viimeisen tai kahden kuukauden aikana. Suuria liikkeitä, jotka vaikuttavat lohkoketjuun positiivisella tavalla, tapahtuu edelleen, mutta markkinat ovat kiikaritilassa juuri nyt.

Uhkapelit Bitcoin-kaivosaltaissa

Vedonlyönti Bitcoin-kaivospoolien pitkäaikaisesta menestyksestä saattaa olla riskin arvoinen. On monia yrityksiä, jotka tarjoavat kaivospoolien osakkeita yksittäisille käyttäjille. Yksityisenä sijoittajana ei tarvitse olla miljardin dollarin sijoitusrahastoa tai yli miljoonien dollarien sijoitusrahastoa.

Verrattuna tosiasialliseen uhkapelisivustoon ja yrittämään kaksinkertaistaa rahasi, vedonlyönti kaivosaltaalle, jotta saat voittoja ajan myötä, on paljon turvallisempi uhkapeli. Tästä huolimatta se ei todennäköisesti ole yhtä jännittävää kuin vedonlyönti, etkä kaksinkertaista rahaa 24 tunnissa.

Lisätietoja Fidelity International Dealista

Tässä muutamia kohokohtia Fidelity Internationalin ja Hut 8: n välillä:

  • Fidelity International on Fidelity-sijoitusten omistama tytäryhtiö.
  • Hut 8 toimii kanadalaisomistuksessa.
  • Kauppa on osa Hut 8: n käynnistämää 8,3 miljoonan dollarin rahoituskierrosta. Fidelity International vastaa noin 75%: sta sijoituksesta.
  • Hut 8: n osakekurssi avattiin 3,35 dollariin huhtikuussa 2018 Toronton pörssissä, ja sen arvo oli vain 0,50 dollaria osaketta kohden vuoden 2020 koronaviruspandemiamarkkinoiden kaatumisen alkaessa..
  • Fidelityllä on mahdollisuus ostaa kantaosakkeita hintaan 1,80 dollaria, mikä osoittaa, että yritys on nousussa salauksen louhinnassa, koska Hut 8: n osakkeet ovat tällä hetkellä noin 0,80 dollaria kullakin tämän kirjoitushetkellä..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me