Bitcoinpaygate avaa tien Bitcoinin mainostamiseksi kuluttajille

Bitcoinpaygate

Teollisuuden on edelleen otettava askel eteenpäin nopeuttaakseen Bitcoinin käyttöönottoa Bitcoin-vaihto markkinat ja Bitcoin-lompakko palveluntarjoajat.

Bitcoinpaygaten toimitusjohtaja Christian Kirk Zøllner uskoo, että useamman yrityksen pitäisi alkaa tarjota kuluttajille enemmän maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien Bitcoin. Hänen tiiminsä näki maksuportin “helpottavan nopeampaa käyttöönottoa ja siirtämään teknologiakuilun loppuasiakkaiden Bitcoin-ytimeen”, ja juuri tämä on Bitcoinpaygate tänään.

Kuinka kuvailisit yrityksesi ja Bitcoin?

Olemme ennen kaikkea maksuyhdyskäytävä. Suhteemme kryptovaluuttoihin on, että olemme päättäneet viedä tämän massamarkkinoille ja antaa finanssialan hyväksyä sen ja saavuttaa lopulta kadulla olevat ihmiset.

Mikä on yrityksesi päätarkoitus tai rooli Bitcoin-ekosysteemissä?

Maksuporttina tehtävämme on lisätä kauppiaiden omaksumista mahdollisimman paljon. Jos teemme työmme oikein ja annamme kuluttajille mahdollisuuden valita Bitcoin maksutavaksi, ei enää olisi mitään tekosyitä sille, ettei sitä käytetä maksuna.

Kuinka kuvailisit Bitcoin-taloutta tänään?

Hyväksyminen on hyvin hidasta, koska meidän kaltaisia ​​yrityksiä on oltava enemmän, jotta kuluttajien on helpompi käyttää Bitcoinia päivittäisissä asioissaan maksujen kanssa. Näemme Bitcoin-teollisuuden kasvavan, mutta hitaasti, koska ihmisillä on oltava korkea tekninen tietotaito, jotta se voidaan ottaa käyttöön kokonaan. Uskomme, että ongelma on kuitenkin teollisuuden ongelma eikä kuluttajaongelma. Meidän on oltava parempia ja pyrittävä tekemään maallikoille yksinkertaisempi käyttää Bitcoinia backend-tapahtumaverkostona.

Millä tavoin Bitcoinpaygate vaikuttaa positiivisesti Bitcoinin maailmanlaajuiseen edistämiseen ja käyttöönottoon?

Voit sanoa, että olemme suorassa yhteydessä Bitcoin-ekosysteemiin joka kerta kun rekisteröimme uuden kauppiaan.

Mainitsitte, että adoptio on hidasta. Kuinka näet Bitcoinin seuraavien viiden vuoden aikana ja onko sinulla Bitcoin-hintaennuste?

Elleivät suuret poliittiset suuntaukset anna Bitcoinille syytä kukoistaa, se todennäköisesti kasvaa tasaisesti mutta hitaasti kuten juuri nyt. Mutta ymmärrämme, että joskus vain suuria tapahtumia tarvitaan, jotta asiat muuttuvat äkillisesti.

Emme ole kovinkaan hintaspekulaatioyritys. Ymmärrämme kuitenkin, että adoptiolla on taipumus kasvaa hinnan mukana, joten olemme aina tyytyväisiä hinnankorotukseen.

Bitcoinpaygate-lainausKeskeisenä toimijana Bitcoin-markkinoilla, mitkä ovat olleet suurimmat saavutukset tai parhaat ajat, joita sinulla on ollut liiketoiminnan harjoittamisen aikana?

Liiketoiminta on ollut erittäin mielenkiintoista johtuen pääasiassa siitä, että olemme tekemisissä tuntemattoman alueen kanssa. Se on antanut meille mahdollisuuden käydä melko mielenkiintoisia keskusteluja ihmisten kanssa ja sukeltaa tekniikan mahdollisuuksiin, joka on uraauurtava tavoilla, joita emme edes kuvitelleet vain 5 vuotta sitten.

Entä suurimmat haasteet, joita kohtaat?

Teknologinen este ymmärtää Bitcoinia tai ymmärtää, miksi sitä tulisi käyttää luottokortin sijaan, estää käyttöönottoa. Ihmiset haluavat maksaa tavaroistaan ​​mahdollisimman nopeasti ja heidän ei tarvitse oppia SHA256: sta ennen kuin teet niin. Tämä johtaa meidät takaisin teollisuuden ongelmaan eikä kuluttajaongelmaan. Kun voimme antaa kuluttajalle samat työkalut ja parantaa näitä maksuvälineitä, ja samalla käyttää Bitcoinia taustamekanismina, olemmeko todella siirtäneet esteen.

Mitä Bitcoinin käyttäjät voivat odottaa Bitcoinpaygatelta? Onko suunnitelmia laajentua pian??

Noin seuraavan vuoden aikana emme aio tehdä mitään muuta kuin parantaa infrastruktuuria ja rekisteröidä uusia kauppiaita. Tällä hetkellä kehitämme ohjelmistojamme lisäämällä asiakkaillemme entistä asiakasystävällisempää toteutusta samalla kun rekisteröidään jatkuvasti uusia kauppiaita.

Mitä neuvoja voit antaa tuhansille Bitcoin-harrastajille, erityisesti uusille käyttöönottajille sekä yrittäjille?

Käytä Bitcoin sinulla on. Älä laita. Mikään kauppias ei koskaan rekisteröidy Bitcoiniin maksumekanismina, jos kukaan ei todellakaan käytä bitcoinejaan. Yritykset haluavat tuloja, ja jos Bitcoin on tarkoitettu vain keinottelijoille, se pysähtyy eikä koskaan aiheuta joukkomuuntaa.

Ennen kuin lopetamme, voitko jakaa mielipiteitä Bitcoin-uhkapeleistä?

Bitcoin-uhkapeli on ehdottomasti yksi niistä aloista, jotka ovat nopeimmin hyväksymässä Bitcoinin maksutavaksi.

Kiitos ajastasi, Christian. Arvostan sitä suuresti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me