Kuinka Kiina hallitsee hitaasti kokonaisia ​​Bitcoin-markkinoita

Kiinan Bitcoin Market

Kiinaa kutsuttiin aikoinaan nukkuvaksi lohikäärmeksi, mutta se osoittautui toisin, kun se nousi Aasian taloudelliseksi voimalaitokseksi, joka se on nykyään. Laajojen resurssien, rajattoman työvoiman ja innovatiivisten tekniikoiden avulla siitä tuli nopeasti maailmanlaajuinen toimija, joka pystyi vaikuttamaan markkinoiden liikkeisiin ja päätöksiin.

Sen vaikutus leviää lukuisille toimialoille, eikä se säästänyt Bitcoin-markkinoita. Tällä hetkellä Kiinalla on merkittävä osuus maailman salausvaluuttatoimista, ja raporttien mukaan Kiinan Bitcoin-markkinat käsittävät yli 80 prosenttia Bitcoin- ja altcoin-kaupoista.

Pienet muutokset Kiinan markkinoilla voivat siis vaikuttaa merkittävästi globaaliin tilanteeseen ja vaikuttaa ilmentymään kryptovaluutta-asetuksessa.

Bitcoin apuun yuanin devalvoitumisen jälkeen

Muutama päivä sitten Bitcoinin hinnassa tapahtui ilmeinen muutos sen jälkeen, kun Kiinan kansantasavalta (PBOC) laski juanin korkoa, mikä johti sen devalvoitumiseen. Sijoittajat päättivät vaihtaa yuaninsa Bitcoiniin pyrkiessään säästämään vastaavan määrän arvoa ja rekisteröimällä siten vahvan liikkeen BTC / CNY-kaavioon.

Bitcoinin hinta yuanin devalvaation keskellä

Analyytikot näkevät, että yuanin haltijat muuttavat fiat-rahansa Bitcoiniksi ja sitten mahdollisesti vaihtavat ne joko takaisin yuaniksi tai Yhdysvaltain dollariksi. Valinta riippuu digitaalisen valuutan kehityksestä markkinoilla, missä positiivinen liike pakottaa sijoittajat muuntamaan Bitcoinin yuaniksi, kun taas hinnanlasku näyttää Yhdysvaltain dollarin muuntamisen paremmaksi vaihtoehdoksi..

Yuanin devalvoitumisen vaikutuksesta maailmanmarkkinoille Kiinan vahvuus käy ilmi. Tämä toteutuu edelleen Bitcoin-markkinoiden aiheuttamissa vaikutuksissa, joiden kiinalaiset bitcoinerit ovat suurelta osin vastuussa digitaalisen valuutan tavoitteiden saavuttamisesta.

Kiinan tärkeällä roolilla Bitcoin-menestyksessä ei ole epäilystäkään, ja tämä herättää huolta siitä, säännelläänkö kryptovaluutta vai ei..

Onko Kiina valmis Bitcoin-sääntelyyn?

Joillekin pelkkä sana ”sääntely”, kun sitä käytetään Bitcoin-kontekstissa, on riittävä syy olla puolustuskannalla. Tämä selittää tunteita sen jälkeen, kun Huobin toimitusjohtaja Leon Li julkaisi lehden, joka vaatii Bitcoin-sääntely Kiinassa.

Li sanoi, että PBOC: n asettamat oikeudelliset esteet estävät Kiinan Bitcoin-markkinoiden kasvua paikallisella näyttämöllä. Sen markkinat, joilla on maailman suurin kauppa- ja kaivostoiminta, ovat täynnä potentiaalia, ja tästä syystä hän uskoo Bitcoinin sääntelyn olevan korkea aika.

Hänen päiväkirjaansa luki:

”Bitcoinin ja blockchainin tutkimusta tulisi kannustaa ja tukea voimakkaasti. Kiinan sääntelyviranomaisten on tarkasteltava, miten muut lainkäyttöalueet – kuten Yhdysvallat – avaavat mielensä kohti parempaa politiikkaa digitaalisen valuutan sektorille … Tämä vähentäisi tiettyjä riskejä sekä yrityksille että kuluttajille. “

Yksi Kiinan suurimmista Bitcoin-pörsseistä Huobi jatkaa palvelujen tarjoamista PBOC-kiellon jälkeen, ja sen toimitusjohtaja on päättänyt välittää turvallisia maksujärjestelmiä, jotka maksavat vähemmän kauppiaiden ja kuluttajien lopussa.

Muu kuin tämä Bitcoin-vaihto, BTC China ja OKCoin ovat tärkeimpiä toimijoita Kiinan Bitcoin-markkinoilla, jotka eivät ole vielä ilmaisseet tukeaan Bitcoinille ja kryptovaluutan sääntely.

Bitcoin-asetus Kiinassa

Markkinamuutosten vaikutukset Bitcoin-uhkapelialalle

Kiinan valta Bitcoin-markkinoilla on ilmeistä, mutta miten se toimii Bitcoin-rahapelisektorilla maassa ja sen ulkopuolella, on edelleen kysymys.

Aasian jättiläinen tunnetaan tiukasta uhkapelipolitiikastaan ​​huolimatta laittomista uhkapelimarkkinoista, jotka jatkavat merkittävien tulojen poistamista hallitukselta. Macao toimii uusimpana uhkapelikeskuksena, kun taas Hongkongista tulee edelleen laillisen offshore-rahapelien kannattaja.

Kiinassa toimiva Bitcoin-uhkapeliteollisuus ei kuitenkaan ole vielä perustanut vahvaa perustaa, mikä selittää, miksi asetus voi edelleen estää sen kasvua. Riippumatta siitä, mikä vaikutus Kiinalla on, jopa Bitcoinin, markkinahintaan, tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia menestyvälle teollisuudelle laajentua Aasiassa.

Pitäisikö Kiinan Bitcoin-markkinat vakiinnuttaa itsensä salauksen suurimpana tukijana ja promoottorina, mikä Bitcoinin ja yleensä kryptovaluutan tulevaisuus tulee todella odottamaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me