Bitcoinin muokattavuushyökkäys korostaa käyttäjän naiivisuutta

Bitcoin on nyt yksi merkittävimmistä Internetin asukkaista. Tämä kryptovaluutta on jo edennyt ja saavuttanut useita uskomattomia tekoja, jotka pidettiin mahdottomina alkuvaiheessa. Tähän mennessä tästä kryptovaluutasta on vähitellen tulossa tärkeä osa käyttäjän jokapäiväistä elämää.

Huolimatta siitä, että Bitcoin tunnetaan ja käytetään maailmanlaajuisesti, Bitcoin on edelleen käytännössä kehitysvaiheessa. Siksi se on edelleen alttiina äkillisille esteille ja kaikenlaisille teknisille virheille.

Vaikka tällaiset tapahtumat ovat normaalia kehitettävälle, käyttäjät kokevat asiat väärin.

Vuosien varrella Bitcoin-kuluttajat joutuvat aina paniikkiin aina, kun heidän tapahtumiinsa liittyy odottamaton ristiriita.

Vaikka tällainen reaktio on normaalia niin tärkeälle kuin rahalle, se kuitenkin herättää kysymyksen siitä, kuinka tavalliset käyttäjät käsittelevät Bitcoinia pitkällä aikavälillä.

CoinKite hyökkäsi

Äkillinen melu – jälleen kerran

Äskettäin Coinkite, a Bitcoin-lompakko palveluntarjoaja, jolla on useita allekirjoituksia sisältävä pankkitason suojausprotokolla, kärsi muovautumishyökkäyksestä, joka johti sekaannukseen asiakkaidensa maksutositteisiin.

Tämä muokattavuushyökkäys Bitcoiniin vaarantaa jokaisen blockchain-verkkoon tallennetun tapahtuman aitouden. Raportit viittaavat siihen, että käyttäjät kokivat tapahtumalokissaan sääntöjenvastaisuuksia, jotka näyttivät ikään kuin heidän Bitcoiniaan lähetettäisiin kahdesti tai kulutettaisiin kaksinkertaisesti.

Nähtyään tällaisen poikkeaman käyttäjät hämmästyivät ja vaativat nopeaa korjausta. Käyttäjät jakoivat heti valitettavasta tapahtumasta otteensa eri Bitcoinille omistetuilla foorumeilla, kuten BitcoinTalk. Yksi käyttäjä jopa väitti olevansa syyllinen hyökkäyksen takana syistä, jotka ovat edelleen epäselviä.

Tämän kysymyksen yhteydessä Coinkite-kehittäjät vastasivat välittömästi tähän huoleen.

Uudistamalla nykyisiä järjestelmiä välttääkseen vastaavia tapahtumia tulevaisuudessa, Coinkite vakuutti asiakkailleen, että tämä hyökkäys ei vaikuta heidän onnistuneisiin tapahtumiinsa ja että heidän varansa ovat edelleen ehjät:

“Muutos ei vaikuta varojen lähteeseen, määränpäähän tai määriin, joten ei ole ilmeistä, milloin se tapahtuu.”

Todellisuudessa tämä hyökkäys ei kuitenkaan ole teknisesti uusi kryptovaluuttayhteisölle. Itse asiassa Charlie Lee, Litecoinin luoja, on jakanut ajatuksensa tällaisen virtuaalihyökkäyksen torjunnasta, koska hän on kokenut myös yhden käden.

Tieto on ainoa avain pitämään asiat loitolla

Ottaen huomioon, että Bitcoinin muovautumishyökkäys ei ole vieraita käyttäjille, Coinken takana olevat Bitcoin-operaattorit eivät voi ajatella, miksi yhteisö aiheuttaa edelleen suurta hätää asiasta sen sijaan, että käsittelisi sitä rauhallisesti, loogisesti.

Tavalliset käyttäjät eivät ehkä huomaa tätä, mutta Bitcoin-pohjaiset käyttöympäristöt toimivat monimutkaisessa järjestelmässä, jossa sellaiset asiat kuin muovattavuushyökkäys ovat ennakoitavissa.

Bitcoin-tapahtumien turvallisuus ja turvallisuus

Syy tällaisiin reaktioihin on, että käyttäjät eivät ole edelleenkään tietoisia käyttämänsä salausvaluutan monimutkaisuudesta. Jos vain käyttäjät tunnistavat ja kokevat Bitcoinin olevan samanlainen kuin perinteisen rahan toiminnot, asiat hoidettaisiin hyvin helposti.

Otetaan esimerkiksi Bitcoin-uhkapeliteollisuus. Tämä osasto kokee myös useita verkkohyökkäyksiä. Yksi niistä on surullisen Bitcoinin kiristys käynnistettiin DDoS-hyökkäysten sarjan kautta.

Typpiurheilu on yksi Bitcoin-rahapelikeskuksista, joihin kiristyshyökkäys vaikutti. Onneksi tämä Bitcoin-urheiluvedonlyönti torjui välittömästi hyökkäyksen ennen kuin epäedulliset vahingot jaettiin. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että sen operaattorit ja käyttäjät tuntevat Bitcoinin ja tarvittavat toimet tällaisten online-uhkien kohdalla.

Tällaisen skenaarion perusteella on selvää, että kryptovaluuttayhteisö ei voi reagoida liikaa olosuhteisiin, kuten muovautumishyökkäys. Oikeilla tiedoilla ja ymmärryksellä Bitcoinin toiminnasta asiat luovutetaan varmasti rauhanomaisesti pitkällä aikavälillä.

Haasteen, joka koskee myös Bitcoin-kasinomarkkinoita, on, että kaikki, jotka ovat mukana Bitcoinissa ja muissa kryptovaluutoissa, työskentelevät käsi kädessä työntääkseen tämän tekniikan vankaksi järjestelmäksi, joka edistää tapahtumien ja verkon turvallisuutta hyökkäysten keskellä..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me