Kuinka tietää, että voit luottaa Bitcoin-uhkapelisivustoon

Bitcoin-uhkapelisivustot ovat nousemassa vasemmalle, oikealle ja keskelle näinä päivinä. Mutta niin monilla markkinoilla tänään tarjolla olevilla vaihtoehdoilla on yksi kysymys: Kuinka kukaan tietää, että hän voi luottaa Bitcoin-pelisivustoon?

Tämä vastaus voi tulla vain tekemällä oma huolellisuus. Se on järkeä. Mutta joku kastelee edelleen jalkansa kryptovaluuttatilassa, joka päättää ryöstää tekemällä muutama panos valitsemallaan kololla, ei ehkä osaa vetää sivustoa oikeutukselle.

Tässä on joitain ohjeita sen selvittämiseen.

Perinteiset uhkapelisivustot siirtyvät salaukseen

Salauspelisivustoja on kahdenlaisia: vain salaussivustot, jotka palvelevat niitä, jotka tietävät salauksen todella hyvin ja eivät tarjoa lainkaan fiat-pelivaihtoehtoja, ja perinteiset urheiluvedonlyönnit, kuten Bodog ja 5Dimes, jotka ovat hyväksyneet fiat-panoksia vuosikymmenien ajan ja ovat äskettäin tullut Bitcoin-maailmaan.

Bodog sponsoroi säännöllisesti suuria urheilutapahtumia ja on luultavasti tunnetuin ja luotettavin tuotemerkki kaikissa verkkouhkapeleissä, mutta on olemassa monia muita vakiintuneita offshore-vaihtoehtoja nyt hyväksymällä salauksen.

Siirtyminen vain salausvedonlyöntisivustoihin: mitkä ovat turvallisia?

Cloudbet.com, 1xBit.com ja Betcoin.ag ovat vain joitain vain krypto-vedonlyöntisivustoja, jotka edustavat sadon kermaa niin kaikkein luotettavimpana. Betcoin.ag on vahvasti läsnä maailman suosituimmalla Bitcoin-foorumilla, Bitcointalk.org. Sivusto on saavuttanut legendaarisen aseman, mikä tarkoittaa, että se on ollut osa foorumia pitkään ja luonut yleisen hyvän maineen yhteisössä.

1xBit mainostaa tällä hetkellä Englannin Valioliigan jalkapallopelien aikana, mikä on erittäin kallista. Sivusto voi tehdä sen, koska sillä on vahva käyttäjäkunta. 1xBit on vahva brändi, jolla on suuret budjetit. On toistuvasti osoitettu kohtelevan asiakkaita kunnioittavasti ja tarjonnut heille hyvät pelivaihtoehdot.

CloudBet on myös turvallinen vaihtoehto käyttää. He hyväksyvät vain Bitcoinin ja Bitcoin Cashin, mutta nostot suoritetaan todella nopeasti.

Onko Bitcoin-pelisivusto todistettavasti reilu?

Todella oikeudenmukaiset vedonlyöntisivustot varmistavat, että pelaajat saavat parhaan mahdollisen voittokertoimen, ja mikä tärkeintä, saavat varmuuden siitä, että mitään ei ole väärennetty. Todistettavasti reilut pelit käyttävät SHA-2-algoritmeja varmistaakseen ehdottoman oikeudenmukaisuuden kaikille pelaajille. Parasta on, että kaikki nopanheiton tai muun satunnaisen tapahtuman tulokset julkistetaan kaikkien nähtäväksi. Yksittäisten pelaajien käyttäjätunnukset ovat yleensä puoliksi peitetyt yksityisyyden takaamiseksi. Kaikki pelaajat voivat kuitenkin nähdä, kuinka paljon kolikkoa panostettiin, mikä oli yksittäisen tapahtuman lopputulos ja johtiinko vedon voitto vai tappio. Crypto-Games.net on yksi uhkapelisivusto, joka tarjoaa rulettia, noppaa, BlackJackia ja muita pelejä, joissa kunkin tapahtuman tulos näkyy selvästi. He tekevät hienoa työtä ollakseen todistettavasti oikeudenmukaisia.

Ovatko vedonlyöntikertoimet samanlaisia?

Ovatko mahdollisuudet voittaa näillä sivustoilla samat vai erilaiset? Jos on, he ovat todennäköisesti laillinen kilpailija markkinoilla. Kaikki epäoikeudenmukaisia ​​kertoimia tarjoavat sivustot eivät todennäköisesti syystä ole yhtä kilpailukykyisiä pelaajien liiketoiminnalle. Parhaiden kertoimien ostaminen on erityisen tärkeä strategia urheiluvedonlyönnissä. Bitcoinin parhaat urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat kaikki samanlaiset kertoimet.

Lue arvosteluja saadaksesi selville kuka omistaa minkä tahansa sivuston

Vain Bitcoin-pelisivustojen arvostelujen lukeminen ja niiden omistavien yritysten löytäminen on yhtä helppoa kuin Googlen hakeminen. Uhkapelisivustot tarjoavat suuria palkkioita tytäryhtiöille, jotka markkinoivat tuotemerkkiään, ja tytäryhtiöt markkinoivat parhaita tarjouksiaan arvosteluilla. Lue erilaisia, lue asiakkaiden kommentteja, rekisteröidy muutamille eri sivustoille ilmaiseksi ja hemmottele vähän. Ei myöskään tarvitse paljon etsiä yrityksiä, jotka omistavat nämä sivustot. Monet Bitcoin-rahapelisivustot ovat vain muutaman yrityksen omistuksessa, ja suuret yritykset tarjoavat todennäköisemmin asiakkaille miellyttävän kokemuksen. Heillä on paljon Bitcoinia ratsastamassa sitä.

Kuten aina, ole varovainen

On aina tärkeää muistaa, että pitäisi pelata vain sitä, mitä heillä on varaa menettää. Muista, että Bitcoinin tapauksessa häviäminen voi tarkoittaa, että valitsemasi rahapelisivusto hakkeroidaan. Bitcoin ei myöskään tarjoa asiakastukipalvelua, koska kukaan ei omista sitä.

Muista pelata ja käyttää Bitcoinia vastuullisesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me