Forex-signaalit Yhdysvaltain istunto lyhyesti 18. huhtikuuta – Federal Europe -tyyli on ainoa, joka kohtaa kaoottisen globalisaation

EU: n huippukokous pidetään tällä viikolla. Britannia lähtee, mutta muut EU: n johtajat pyrkivät integraation lisäämiseen. Luulen, että he ovat ymmärtäneet, että et voi roikkua ikuisesti tekemättä mitään ja odottaa, että asiat paranevat. Asioilla on taipumus mädäntyä, jos et jatka liikkumista ja kehittymistä ajan myötä.

 

 

Visionääri Merkel

 

Euroopan Yhdysvaltojen pitäisi olla positiivisia euron suhteen

EU: n huippukokous on käynnissä tänään toisena päivänä. Pääasia on Brexit, vaikka toisin kuin Isossa-Britanniassa, jolla on tämä ongelma pitkällä aikavälillä, EU: lle tämä on lyhyen ja keskipitkän aikavälin kysymys. Yksi Brexitin tuomista ongelmista on EU: n budjetti. Iso-Britannia on toiseksi suurin rahoittaja EU: n talousarviossa. Joten sen lähtö jättää joitain reikiä EU: n taskuihin.

Eli jos Yhdistynyt kuningaskunta jatkaa todella kovaa Brexitiä. Jopa siinä tapauksessa Britannia on todennäköisesti pakko maksaa käteistä talousarvioon. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on siirtymässä pehmeälle Brexit-polulle, mikä tarkoittaa, että Yhdistyneen kuningaskunnan on yskättävä paljon enemmän, todennäköisesti niin paljon kuin se myötävaikuttaa nyt. Ja tämä tapahtuu ilman paljon sananvaltaa EU: n sisällä.

Euroopan pitkän aikavälin haaste on liittovaltion Eurooppa. Brtainin lähdön myötä, mikä ei oikeastaan ​​tarkoita lähtöä nyt, kun pehmeä Brexit on tapahtumassa, Eurooppa on tullut siihen tulokseen, että integraation pitäisi kiihtyä ennen kuin kaikki hajoaa.

Euroopalla ja yleensä lännessä on edessään suuria globalisaation ongelmia, kuten yritysten siirtyminen lännestä kehitysmaihin (Kiina, Intia, Indonesia jne.), Mikä tarkoittaa, että länsimaisilla hallituksilla on yhä vähemmän hallinnollista valtaa, koska verot siirtyvät kehitysmaille yhdessä kansainvälisten yritysten kanssa.

Kryptovaluutat ovat myös nousemassa ja lisäävät myös pääoman liikkuvuutta. Pääomaa on helpompi lentää maista ja turvasatamisiin. Turvasatamat ovat toinen päänsärky. Ainoastaan ​​Sveitsi on ollut turvapaikka vasta pari vuosikymmentä sitten, nyt on kymmeniä patruunoita, jotka toimivat turvapaikkana.

Massamuutto on globalisaation ilmeisin vaikutus, ja se on toinen tärkeä asia, jota Eurooppa ja Yhdysvallat yrittävät ratkaista ja käsittelevät sitä paljon enemmän. Eurooppa maksaa jo miljardeja Turkille ja Pohjois-Afrikan valtioille pitääkseen maahanmuuttajia siellä ja lähettämättä heitä Eurooppaan, kun Trump huolehtii Kiinasta.

Voit huolehtia globalisaatiosta, jos olet pieni maa, kuten Iso-Britannia. Yhdistynyt kuningaskunta on nykyään suhteellisen pieni maa, vaikka monet britit ajattelevat edelleen olevansa globaali imperiumi. Mutta todellisuudessa se on pieni ja pienenee, kun muualla maailmassa kehittyy ja kasvaa. Ison-Britannian ja Ranskan kaltaisilla mailla on edelleen jonkin verran valtaa, mutta vahvuus vähenee suhteessa kehittyvään uuteen maailmaan.

Kumpikaan niistä, pienemmistä Euroopan maista puhumattakaan, ei voi ratkaista globalisaatiokysymyksiä. Joten ainoa tapa on ryhmittyä suurempiin kokoonpanoihin kulttuurin, rodun, alueen jne. Mukaan. EU on ensimmäinen todellinen yritys rakentaa tällainen kokoonpano.

Myös Afrikan unioni on käynnissä. Kumpi on seuraava, Etelä-Aasian unioni? Onko olemassa Lähi-idän unionia. Emme tiedä kuinka nopeasti asia etenee, mutta tiedämme, että tämä on tapa, ei kaoottinen globalisaatio, joka on tapahtunut viimeisten 30-50-100 vuoden aikana, maasta riippuen.

Vain tällaiset ammattiyhdistykset, kuten EU, voivat puuttua tällaisiin ongelmiin. Etelä-Euroopan maat eivät pystyneet pysäyttämään maahanmuuttoa, eivätkä Pohjois-Euroopan maat kukin yksin. He eivät voi myöskään lopettaa Venäjän tai Turkin tai Trumpin pelottelua.

Joten vaikka monet vastustavat EU: ta, se on ainoa tie eteenpäin, muuten se on kaaos, kuten on tapahtunut tänä aikana. Globalisaatio on ollut Brexitin syy. Yhdistynyt kuningaskunta halusi pääsyn tästä globaalista hulluudesta, johon he ovat itse antaneet paljon panosta. Mutta siitä ei voi päästä vain pois, instituutioiden rakentaminen ja lähentyminen vievät aikaa, mitä EU on yrittänyt tehdä.

Eilen Ranskan pääministeri Macron vaati integraatiota, kun Merkel sanoi aiemmin tänään, että EU: n on rakennettava Euroopan valuuttarahasto. Pankkitoimintaa ja muita Euroopan talouksien sektoreita yhdistetään, joten suuntaamme liittovaltion Eurooppaan.

Tämä on lievästi positiivista eurolle tällä hetkellä, ja euro on löytänyt muutaman tarjouksen tänään. Toisaalta GBP on menettänyt huomattavasti kurssiaan. Inflaatio on jäähtymässä Isossa-Britanniassa, joten BOE (Bank of England) ei välttämättä nosta korkoja toukokuussa, näemme.

 

 

 

Kaupat näköpiirissä

Nouseva USD / JPY

 

  1. Trendi on nouseva
  2. 50 SMA tarjoaa tukea
  3. Palautus näyttää olevan täydellinen

 

50 SMA piti maata

 

Olemme pitkään tällä valuuttaparilla jo viime perjantaista lähtien. Eilen pullback-alaosa venytti edelleen, mutta nousutrendi on palannut jälleen tänään. Tänään aikaisin oli toinen takaisku, mutta 50 SMA: n (keltainen) tuki ja stokastinen on tullut ylimyydyksi, joten luulen, että nouseva trendi palaa pian. Jos et seuraa USD / JPY-signaalia, voit ostaa täältä.

Tiivistettynä

Kanadan keskuspankki julkaisee korkopäätöksen ja lausunnon hyvin pian, joten saan paremman päivityksen päivitetyksi ja näen mitä BOC: lla on laukussaan. USD / CAD odottaa hämmentyneenä, koska Yhdysvaltojen raakaöljyvarastot vapautetaan samanaikaisesti, mikä tarkoittaa kaksinkertaista vaurautta CAD: lle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me