Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 6. elokuuta – Tunne paranee positiivisten taloudellisten lukujen jälkeen tänään

Tunnelma muuttui melko negatiiviseksi viime torstaina sen jälkeen, kun Donald Trump twiittasi Kiinan tuonnin ylimääräisistä tulleista. Kiina on väittänyt pitäneensä lupauksia Yhdysvaltojen maataloustuotteiden ostamisesta, mutta tiedämme, että viime viikolla käydyt kauppaneuvottelut käytiin Kiinassa, joten kauppasota on jälleen käynnissä. Rahoitusmarkkinoiden ilmapiiri heikkeni näiden twiittien jälkeen, mikä on johtanut riskivarojen pudottamiseen, kun taas turvapaikat ovat viime päivien aikana kasvaneet täysin. Kulta teki 6 vuoden korkeimmat USD / JPY pudotti 400 pistettä pienemmäksi.

Vaikka tänään tunteet näyttävät parantuneen jonkin verran, kun hyödykedollarit jatkavat eilen aloittamaansa korkeampaa paluuta, kun turvasatamat ovat vetäytymässä, USD / JPY yli 150 pistettä korkeammalle tänä aamuna Aasian istunnon aikana. Syynä tähän ovat olleet Aasian ja Saksan tänään alkuvaiheessa tulevat taloudelliset tiedot. EUusi-Seelanti oli vaikuttava, kun työttömyysaste menetti 3 pistettä, kun taas tulosindeksi nousi 0,8% toisella vuosineljänneksellä. Saksan tehtaiden tilaukset nousivat hienosti kesäkuussa, mutta päätiedot tulivat Japanista, jossa keskimääräiset tulot ja kotitalouksien menot nousivat paljon odotettua paremmin. Se paransi mielipiteitä ja markkinat yrittävät juuri nyt päättää, pysyvätkö ne positiivisessa tilassa vai muuttuvatko ne taas negatiivisiksi.

Euroopan istunto

 • Eurooppalaisten palvelujen PMI – Vaikka valmistus on todella vaikeassa asemassa Euroopassa, palvelut pysyvät paremmin. Tämän päivän euroalueen palvelujen PMI-raportti osoitti, että tämä ala pysyi heinäkuussa ennallaan enemmän tai vähemmän. Saksassa ja Espanjassa, joissa palvelut ovat olleet vahvimmat, heikkeni hieman viime kuussa, mutta Ranskassa ja Italiassa tämä sektori parani, jolloin euroalueen numero oli viime kuussa 53,2 pistettä.
 • PBOC vannoo, ettei se manipuloi juania – Kiinan keskuspankki, Kiinan keskuspankki, sanoi varhain aamulla kommentissaan vastustavansa Yhdysvaltojen syytöksiä valuutan manipuloinnista. Syytökset liittyvät yksipuolisuuteen ja protektionismiin, jotka vahingoittavat vakavasti globaaleja sääntöjä. Yuanin valuuttakurssi määräytyy markkinoiden kysynnän ja tarjonnan perusteella, eikä Kiina ryhdy kilpailuun liittyvään devalvaatioon. Kiinassa ei ole kysymys valuutan manipuloinnista, emmekä käytä juania työkaluna kauppakiistojen ratkaisemiseen. USD / CNY nousi eilen 7-merkin yläpuolelle. PBOC: n varakuvernööri Chen Yulu lisäsi, että Kiina ei ole koskaan käyttänyt valuuttansa kilpailun välineenä. Hän toivoo, että Yhdysvallat ratkaisee kaupankäynnin järkevästi.
 • FED: n Daly vastustaa aggressiivisia korotuksia – San Franciscon federaation presidentti Mary Daly kommentoi tänä aamuna sanomalla, että aggressiiviset koronlaskut eivät ole perusteltuja ilman todisteita vahvemmasta taantumasta. Globaalin kasvun vastatuulet oikeuttivat viime viikon koronlaskun. Kaupan epävarmuus on lisääntynyt, mikä voi vähentää yritysten investointeja. Hän ei näe talouden kääntyvän taantumaan, mutta näkee kaupan vastatuulen, muiden keskuspankkien alhaisemmat korot voivat perustella matalammat korot.
 • Jotkut positiiviset Brexit-kommentit muodostavat EU: n – Euroopan komissio esitti tänään joitain kommentteja Brexitistä. He sanoivat, että EU on avoin puhumaan, jos Yhdistynyt kuningaskunta haluaa selventää kantaansa Brexitiin. Komissio on edelleen käytettävissä Brexit-keskusteluihin tulevina viikkoina, kun taas EU on valmistautunut sopimuksettomaan Brexitiin, mutta sanoo, ettei se ole paras vaihtoehto
 • UK Vastaukset EU: hun – Ison-Britannian Michael Gove sanoi aiemmin tänään olevansa valmis ja halukas neuvottelemaan Brexit-sopimuksesta. Voimme neuvotella uudesta sopimuksesta, mutta hän on surullinen siitä, että EU kieltäytyy neuvottelemasta.

Yhdysvaltain istunto

 • Trump twiitti kaupasta – Yhdysvaltain presidentti Donald trump twiitti kaupasta ja yhdysvaltalaisista maanviljelijöistä jonkin aikaa sitten:

  “Kuten he ovat oppineet kahden viime vuoden aikana, suuret amerikkalaiset viljelijämme tietävät, että Kiina ei voi satuttaa heitä siinä, että heidän presidenttinsä on seisonut heidän kanssaan ja tehnyt sen, mitä kukaan muu presidentti ei tekisi – Ja minä teen sen seuraavaksi vuosi tarvittaessa! “

  “Suuret määrät rahaa Kiinasta ja muualta maailmasta kaatuu Yhdysvaltoihin turvallisuuden, investointien ja korkojen vuoksi! Olemme erittäin vahvassa asemassa. Yrityksiä on myös tulossa Yhdysvaltoihin paljon. Kaunis asia katsella! ” 

 • FED: n Bullard Speaking – Yhdysvaltain keskuspankin Bullard kertoi AFP: lle, että Yhdysvaltain korot ovat “oikeassa naapurustossa”, ja seuraamme tietoja. Hän lisäsi, että FED: n ei pitäisi reagoida “tissi-tat-kauppasotaan”. Jotkut positiiviset kommentit muodostavat kaikkein rakkaimman FED-jäsenen.
 • JOLTS-työpaikkojen avaukset – JOLTS-työpaikat ovat olleet 7,30–7,40 miljoonaa viime kuukausina. Kesäkuussa uusien työpaikkojen määrä oli 7,45 miljoonaa, mutta ne muutettiin alhaisemmiksi 7,37 miljoonaan. Viime kuussa ne olivat 7,32 miljoonaa, mutta odotukset puuttuivat 7,50 miljoonasta. Tänään niiden odotetaan tulevan kello 7.34M.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva AUD / USD Uudelleen

 • Trendi on edelleen melko laskeva
 • Takaisinveto on valmis
 • 20 SMA tarjoaa jälleen vastarintaa
 • Perusteet ovat laskevia Aussieille

 

20 SMA kääntää tämän parin taas alas

AUD / USD kääntyi laskuun kaksi viikkoa sitten, kun USD-ostajat palasivat ja trendi on ollut siitä lähtien melko vahva. trendi kiihtyi entistä nopeammin viime viikolla ja eilen se nosti uusia matalia. Viimeisten istuntojen aikana lasku on kuitenkin pysähtynyt ja olemme nähneet paluuta korkeammaksi, kun USD heikkenee lisääntyvässä kauppasodassa. Mutta paluu on nyt valmis stokastisella melkein yliostetulla ja 20 SMA (harmaa) tarjoaa jälleen vastarintaa. Edellinen H4-kynttilänjalka suljettiin dojina, joka on peruutussignaali. Olemme jo lyhyitä tästä parista aikaisemmin, mutta jos unohdit kaupan, tämä on loistava tilaisuus mennä lyhyeksi.

Tiivistettynä

Tehtaan tilaukset nousivat Saksassa kesäkuussa, mikä on myönteinen merkki Saksan ja euroalueen valmistussektorille, koska tällä alalla on suuria vaikeuksia. Ehkä tämä on käänteinen kohta, mutta on vielä liian aikaista kertoa, koska se on vain yksi hyvä kuukausi. Meidän pitäisi odottaa, että valmistustiedot tulevat tässä kuussa Euroopasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me