Haihtuva viikko on Yhdysvaltojen edessä!

Hei, kauppiaat! Toivottavasti sinulla on edelleen hauskaa markkinoilla! Viime viikko ei tarjonnut täsmälleen räjähtävää markkinaliikettä, jota etsin aina. Tämä oli kuitenkin odotettavissa, koska meillä ei ollut monia tärkeitä tapahtumia tähtitieteellisen polttoaineen tuottamiseksi volatiliteetti. Oli yksi tai kaksi liikettä, jotka eivät olleet kovin pahoja, luulisin. S&P 500 painoi uuden kaikkien aikojen ennätyksen torstaina ja seurasi perjantaina tekemällä saman. Euro oli melko pettymysviikko ja antoi takaisin 151 pistettä Yhdysvaltain dollaria vastaan.

Olen innoissani tulevasta viikosta. Meillä on paljon taloudellisia tietoja monista maista, kuten Japani, Kiina, Australia, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Euroalue ja Saksa. Näitä uutisetapahtumia ovat CPI, vähittäismyynti, BKT, PPI ja myös työllisyystiedot. Näiden tietopisteiden lisäksi meillä on todistuksia FED tuoli Janet Yellen tiistaina ja keskiviikkona, mikä voi saada aikaan merkittävää markkinoiden volatiliteettia. Toivon, että saamme joitain repeämiä näistä tapahtumista!

Katsotaanpa, mistä voimme saada hyviä voittoja?

 

EUR / USD – Voitokas viikko karhuille

Haihtuva viikko on edessään 1 EUR / USD viikkokaavio

Euro-karhut taistelivat tällä viikolla ja melkein nostivat edellisen viikon matalan EUR / USD-tason. Pari onnistui sulkeutumaan viime viikon 20 viikon eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon alapuolelle, mikä avaa todennäköisyyden edelleen laskulle tulevina viikkoina. En olisi yllättynyt, jos pari vaihtoisi vuoden 2017 alimmalle tasolle, joka oli asetettu 3. tammikuuta, vaikka sinne saattaa kulua muutama viikko. Etsin lyhyitä mahdollisuuksia ja pidän sinut ajan tasalla siitä, miten tekniset asiat kehittyvät lähipäivinä. Ensimmäinen kiinnostukseni alue lyhyelle sisäänpääsylle on 20 päivän eksponentiaalialue liukuva keskiarvo. Katso tätä päivittäistä kaaviota:

Haihtuva viikko on edessä 2EUR / USD päivittäinen kaavio

Sininen viiva on 20-EMA, joka toimii usein dynaamisena vastuksena a: ssa laskusuunta. Suunnitelmana on odottaa, että hinta palaa tähän punaiseen ympyrään lähellä 20-EMA: ta, ja tarkkailla sitten hintatoimintaa tällä alueella nähdäksesi saammeko hylkäyskynttilöitä päivittäisessä kaaviossa vai joko pienemmissä aikatauluissa, kuten 4 tunnin tai tunnin kaaviot. Hylkäävät kynttilät, kuten nauhat tai karhun alla upottavat palkit, ovat mitä etsin. Kaksi palkin kääntökuviota voi myös tehdä temppun. Kuten sanoin, ilmoitan sinulle, jos näen jotain mielekästä.

Kuten yllä olevasta kaaviosta näet, RSI indikaattori (joka on asetettu 5 jaksolle tasoilla 15 ja 85) on suhteellisen ylimyyty. Tämä vahvistaa, että meidän pitäisi odottaa vähän ennen kuin astumme lyhyisiin paikkoihin. Suuremman todennäköisyyden lyhyet merkinnät tapahtuvat normaalisti, kun RSI-arvo on yli 50, mieluiten alueella 70-90. Muista, että käyttämäni asetus ei ole vakioasetus ja että RSI toimii parhaiten yhdistettynä muihin teknisiin indikaattoreihin ja kynttilänjalkaisiin.

 

USD / CAD – edelleen karhu

Haihtuva viikko on edessä 3USD / CAD viikkokaavio

USD / CAD nousi korkeammalle viime viikolla, mutta epäonnistui 20 viikon eksponentiaalisessa liukuvassa keskiarvossa. Tämän vuoksi lyhyt sivu näyttää tällä hetkellä vieläkin houkuttelevammalta.

Kanadan työmarkkinatiedot tulivat perjantaina paljon odotettua paremmin, mikä on todella myönteistä Kanadan taloudelle. Tämä yhdessä nousevan öljyn hinnan kanssa voisivat edelleen vahvistaa Kanadan dollaria lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä. Tekniset tiedot viittaavat myös USD / CAD-kurssin edelleen laskuun. Muista, että USD / CAD liikkuu matalammaksi, kun Kanadan dollari vahvistuu Yhdysvaltain dollaria vastaan.

Katsotaanpa USD / CAD: n päivittäistä kaaviota:

Haihtuva viikko on edessä 4USD / CAD päivittäinen kaavio

Täällä voit nähdä, että hinta sulkeutui jälleen 200 päivän liukuvan keskiarvon alapuolelle perjantaina ja myös alle 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. Luulen, että kohtaamme upeita myyntimahdollisuuksia tälle parille tulevina päivinä.

 

GBP / USD – Kaupankäynti sivuttain, mutta kuinka kauan?

Haihtuva viikko on edessä 5GBP / USD Päivittäinen kaavio

GBP / USD kunnioittaa 20-EMA: ta tällä hetkellä tukena. Jos 20-EMA pitää dynaamista tukea tulevina päivinä ja viikkoina, voimme nähdä voimakkaan palautumisen tässä parissa.

Jos vaihdat tätä paria, sinun on pidettävä korvasi auki tärkeille Brexit-otsikoille. Punta on tällä hetkellä erittäin herkkä uutisia aiheesta. Suosittelen toistaiseksi yläosaa, vaikka GBP / USD ei ole suosikkini valuuttapari käydä kauppaa tällä hetkellä. Haluan käydä kauppaa trendeillä, kuten esimerkiksi S&P 500:

 

S&P 500 – Vahva härkätaistelu pelissä

Haihtuva viikko on edessä 6

S&P 500 päivittäinen kaavio

Minun ei tarvitse sanoa mitään tästä osakeindeksistä. Tämä kaavio puhuu puolestaan. Hinta nousee vaivattomasti korkeammalle, ja 20-EMA toimii vahvana dynaamisena tukena. Hinta on ostettu liikaa tällä hetkellä, ja jos etsit täydellisesti ajoitettua pitkää merkintää, saatat haluta odottaa, että hinta siirtyy lähemmäksi 20-EMA: ta ennen saapumistasi.

Pidän edelleen pitkissä asemissani tässä indeksissä ja hyödyn kaupankäynnin etuja voimakkaalla trendillä.

Se on kaikki nykypäivän ihmisille. Pysy kuulolla lisää markkina-analyysejä ja pidä loistava viikko markkinoilla!

PS: Jos et ole kokeillut meidän Forex-signaalit, nyt on hyvä aika tarkistaa se! Voit myös lukea lisää meidän valuuttakaupan strategiat parantaa kaupankäyntiäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me