Jotkut punaiset toiminnot korteista tänään? Varo Yhdistyneen kuningaskunnan CPI-numeroita! – 11. huhtikuuta aamupäivä

Epäilemättä Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajahintaindeksilukema on tärkein taloudellinen tieto nykypäivässä. Varmasti myös Euroopan ZEW Economic Sentiment -numero ja JOLTs Job Openings -numero Yhdysvalloista ovat tärkeitä, mutta eivät läheskään yhtä tärkeitä kuin tämä Yhdistyneen kuningaskunnan inflaation mittari.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on viime aikoina havaittu huomattavaa kuluttajahintojen nousua. Todellisuudessa lyhyessä ajassa niiden kuluttajahintaindeksi, joka on heidän virallinen menetelmä inflaation mittaamiseen, on pudonnut matalasta 0,9 prosentista viime vuoden marraskuussa vaikuttavaan 2,3 prosenttiin tämän vuoden maaliskuussa..

Mikä olisi aiheuttanut tämän jyrkän inflaation nousun? Eikö Brexitin koettelemusten pitäisi aiheuttaa valtavaa painetta Britannian talouteen? Sen pitäisi olla negatiivinen Yhdistyneelle kuningaskunnalle, kyllä. Ja tietysti se on jo vaikuttanut alueeseen tietyin tavoin. Ison-Britannian punta on kuitenkin menettänyt niin paljon arvostaan ​​viime vuosina, että Ison-Britannian inflaatio on ehdottomasti väistämätöntä. Valuutan devalvaatio ei aina johda maan inflaation nousuun, mutta Ison-Britannian tämänhetkinen tilanne tukee sitä varmasti. Kesäkuusta 2014 lähtien punta menetti noin 27,6% arvostaan ​​dollaria vastaan. Suuri osa tästä laskusta on tietysti ollut “hinnoittelu” Brexitissä. Ehkä minun pitäisi sanoa, että epävarmuus asiasta heikensi puntaa merkittävästi (loppujen lopuksi maailma ei uskonut, että britit äänestivät eroamaan Euroopan unionista). Älkäämme unohtako itse petollista päivää, jolloin punta menetti yli 1100 pistettä dollaria vastaan ​​ja 1800 Japanin jeniä vastaan. Tietysti punta ei menettänyt arvoa vain dollaria ja jeniä vastaan ​​- se oli punnan heikko heikentyminen valuuttamarkkinoihin nähden kokonaisuutena.

Palataksemme takaisin inflaatioon ja sen suhteeseen valuuttamarkkinoihin, tutkitaan lyhyesti mitä tapahtuu, kun inflaatio nousee liikaa.

Englannin keskuspankin inflaatiotavoite on kaksi prosenttia. Kun inflaatio saattaa lähitulevaisuudessa päästä hallinnan ulkopuolelle, sen on torjuttava sitä korottamalla korkoaan. Kun korkotaso nousee, menoja vähennetään ja ihmiset säästävät enemmän, koska korkeamman koron ansaitsemiseen on enemmän kannustimia. Nämä toimet torjuvat liiallisen inflaation ongelmaa. Tietenkin on olemassa muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen korkojen nostamista, kuten palkkojen kasvu, työttömyysaste ja talouden tila, vain muutamia mainitakseni. Inflaatio on kuitenkin tärkeä tekijä, joka vaikuttaa keskuspankkiirien korkopäätöksiin.

Yksi korkeamman korkotason vaikutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa olisi todennäköisesti varojen virta puntaan. Tästä meidän on oltava tietoisia. Inflaation noustessa asianomaisen maan valuutta yleensä nousee korkotason näkymien vuoksi. Suuri osa punnan viimeaikaisesta tuesta johtuu Yhdistyneen kuningaskunnan inflaation viimeaikaisesta noususta. Nyt, ennen kuin olemme liian teknisiä, katsotaanpa muutama kaavio:

Jotkut punnan toiminnot 1GBP / USD päivittäinen kaavio

Kuten näette, GBP / USD on juuttunut tähän suureen alueeseen noin kuuden kuukauden ajan. Onneksi tämä alue ei ole liian tiukka, joten ainakin meillä oli joitain mahdollisuuksia ansaita muutama dollari täällä ja siellä.

Jos katsomme eilisen kynttilää (maanantai), voimme nähdä, että hinta törmäsi 20-EMA: han, mutta sai siihen jonkin verran vastarintaa. Anna minun zoomata hieman, jotta näet sen selkeämmin:

Jotkut punnan toiminta 2GBP / USD päivittäinen kaavio

Pidän tästä asetuksesta lyhyelle näytelmälle tämän entisen tukivyöhykkeen takia, joka voisi helposti olla uusi vastustuskyky. Minulle on tärkeää myös se, että olemme jo nähneet jonkin verran hinnan hylkäämistä tältä tasolta, mistä löydämme myös 20-EMA: n. Muista, että 20-EMA toimii usein dynaamisena tukena tai vastuksena. Tässä tapauksessa näyttää siltä, ​​että se voisi olla tärkeä vastustustaso. Muuten, katsokaa vain, kuinka 20-EMA on ollut dynaamisena tukena kahden viime viikon aikana. Nyt etsimme on tämän roolin kääntäminen, kun otetaan huomioon, että hinta on tehnyt vahvan tauon perjantaina tämän liikkuvan keskiarvon alapuolella.

Pohtimaan perustekijöitä, jotka voivat vaikuttaa puntaan; Brexit-asia on tietysti tärkeä teema, jota meidän on pidettävä silmällä, kun käymme kauppaa tällä tärkeällä valuutalla. Jos sijoittajat pelkäävät jälleen jostain syystä, se voi toimia meidän eduksemme, jos olemme lyhyessä punnissa. Toinen tekijä, kuten mainitsin, on CPI-julkaisu, joka on suunniteltu tänään klo 8.30 GMT. Ole varovainen täällä. Todella hyvä tulos voi olla huono lyhyelle sijainnille. Toisaalta, jos näemme odotetun 2,3%: n lukemattomuuden, punta voi irrottaa huomattavan määrän pistettä, varsinkin jos se on iso piti.

Muita instrumentteja koskevia huomautuksia

 

Kulta – Varo sitä Pinbar!

Jos vaihdat kultaa pitkällä puolella, toivon, että punaiset valot vilkkuvat päivittäisessä kaaviossa. On olemassa vaarallinen ammuttu tähti kynttilänjalka, joka viittaa siihen, että tämä instrumentti voisi korjata laskevan pian. Toinen huolenaihe on viime päivien aikana muodostuneen RSI-indikaattorin laskeva ero. En sano, että sinun pitäisi myydä kultaa tällä hetkellä, mutta jos olet kultaa nouseva, sinun on oltava varovainen ja hallittava riskiäsi viisaasti. Katso tätä päivittäistä kaaviota:

Jotkut punnan toiminta 3

Kulta päivittäinen kaavio

 

AUD / USD – Vahva työntö alaosaan

AUD / USD on mainitsemisen arvoinen pari. Se on tehnyt kunnollisen liikkeen matalamman parin viime päivän aikana. Nyt hiljaisten kaupankäynnin olosuhteiden valossa, joita olemme viime aikoina kohdanneet valuuttakurssimarkkinoilla, tämä pari voisi tarjota meille upeita myyntimahdollisuuksia tänään, tulevina päivinä ja viikkoina. Pelkkä varoituksen sana – älä ole liian kiireinen täällä, pari on tällä hetkellä suhteellisen ylimyyty. Saattaa olla parempi odottaa uudelleenjulkaisua voidakseen päästä parempaan hintaan. Tässä on parin päivittäinen kaavio:

 Joitakin punnan toimia 4AUD / USD päivittäinen kaavio

Voin olla väärässä ja toivon olevani väärässä, mutta luulen, että tänään ja loppuviikko eivät tarjoa valtavaa määrää markkinoiden volatiliteettia. Kuten ehkä tiedät, meillä on edessämme lyhyt viikko, ja perjantai on loma useimmissa tärkeimmissä finanssikeskuksissa ympäri maailmaa. Tietenkin maanantai on myös loma, mikä tekee tästä melko pitkän viikonlopun.

Onnea kaupankäynnissä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me