Päivän tiedot, 18. tammikuuta – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kultasta maanantaina!

Maanantaina Aasian kaupankäynnin aikana keltainen metalli onnistui lopettamaan alkuaikojen tappioputkensa ja otti vaatimattomia tarjouksia noin 1,830 dollarin tasolla, kun markkina-sijoittajat kääntyivät turvapaikan jalometallin suhteen kasvavan määrän takia. COVID-19-tapauksista ja surkeasta Yhdysvaltain taloustiedosta.

Tämän lisäksi varovainen mielipide ennen Yhdysvaltain presidentiksi valitun Joe Bidenin toimikauden alkua ja suurten tietojen / tapahtumien puute yhdistettynä pitkään viikonloppuun Yhdysvalloissa ovat pitäneet riskit suurina ja antaneet lisätukea metallien hintoihin. Kuten olemme kaikki hyvin tietoisia, herra Biden on jo koonnut valtavan koronaviruksen (COVID-19) ärsykepaketin 1,9 biljoonan dollarin virralla, mutta viimeisin keskustelu Keystone XL -putkiluvan peruuttamisesta hänen toimeenpanovallan kautta ensimmäisenä toimistopäivänä painostetaan jatkuvasti markkinoiden tunnetta.

Päinvastoin Yhdysvaltain dollaria ympäröivä nouseva ennakkoluulo, jota tukevat riskittömät markkinatunnelmat, osoittautui yhdeksi johtavista tekijöistä, joka on pitänyt kannen keltaisten metallien hintojen ylimääräisistä voitoista, koska hinta KULTA on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Samaan aikaan rokotteiden tuottajien viimeisin väite, jonka mukaan heillä on kyky kesyttää koronavirusvaihtoehtoja, auttaa rajoittamaan syvempiä menetyksiä markkinoiden kaupankäynnissä, mikä saattaa painostaa keltaisten metallien hintoja. Kulta on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 1837,93 ja konsolidoitumassa välillä 1 804,39 – 1 839,54.

Maailmanlaajuisilla osakemarkkinoilla ei pystytty pysäyttämään viime viikon negatiivista kehitystään. Ne pysyivät päivän aikana hapan suurten tietojen / tapahtumien puuttuessa ja pitkään viikonloppuna Yhdysvalloissa. Sillä välin Yhdysvaltain presidentiksi valitun Joe Bidenin ensimmäisen virkapäivän edeltävä varovainen mielipide on myös aiheuttanut laskusuuntaista painetta markkinoiden ilmapiiriin. Viimeisimpien huhujen mukaan Bidenin odotetaan peruuttavan Kanadan Keystone XL -putkiluvan, mikä aiheuttaa paineita markkinoiden ilmapiiriin ja tukee turvapaikkaomaisuutta. Tämän lisäksi toinen syy riskialttiille markkinatunnelmille voisi liittyä myös tulevaan valtiovarainministerin Janet Yellenin sitoutumiseen dollarin markkinaehtoiseen arvoon. Lisäksi koronaviruksen (COVID-19) ongelmat ja epäilyt Yhdysvaltojen ja Kiinan talouksista aiheuttavat ylimääräisen taakan, joka painaa markkinoiden kaupankäynnin tunnetta. Epäilyt talouden elpymisestä lisääntyivät sen jälkeen, kun Yhdysvallat ja Kiina julkaisivat sekoitettuja taloustietoja.

 

Yhdysvaltojen dataliiketoiminnan vähittäismyynnin ydinmyynti laski joulukuussa 1,4% edellisvuodesta, mikä oli enemmän kuin ennusteiden 0,1%: n supistuminen ja marraskuussa kirjattu 1,3%: n supistuminen. Samaan aikaan tuottajahintaindeksi (PPI) nousi 0,3% kuukaudesta joulukuussa, kun taas vähittäismyynti laski 0,7% samana kuukautena.

Kiinan datarintamalla Kiinan neljännen vuosineljänneksen (Q4) BKT kasvoi 6,1%: sta 6,5%: iin vuotta aiemmin, mutta se laski QoQ: n perusteella 2,6%: iin verrattuna ennustettuun 3,2%: iin ja edelliseen 2,7%: iin. Lisäksi joulukuun teollisuustuotanto kasvoi odotetun 6,9%: n yli 7,3%: iin vuotta aiemmin, kun taas vähittäismyynti laski alle edellisen 5,0%: n ja 5,5%: n markkinakonsenssin.

Tämän lisäksi toinen syy negatiiviseen kaupankäyntiin voi johtua huolestuneisuudesta COVID-19-tapausten määrän kasvusta ja taloudellisesti tuskallisista kovista lukkiutumisista, mikä lisäsi turvasataman Yhdysvaltain dollaria.

Laajapohjainen Yhdysvaltain dollari onnistui kasvattamaan yön yli tuottojaan ja pysyi edelleen nousussa päivänä, kun sijoittajat sijoittavat edelleen mieluummin turvasatamiin kuin riskialttiisiin markkinoihin. Yhdysvaltain dollarin voitot näyttävät kuitenkin vaikuttavan melko huonosti USA: n hiljaisemmista tiedoista. Siksi Yhdysvaltain dollarin voitoista on tullut keskeinen tekijä, joka on pitänyt kannen kullan hintojen mahdollisista lisäetuista, mikä johtuu käänteisestä suhteesta kullan hintoihin. KULTA ja greenback.

Päinvastoin, koronavirustapausten määrän väheneminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa on auttanut rajoittamaan syvempää tappiota markkinoiden kaupankäynnissä. Viimeisimmän raportin mukaan Yhdistynyt kuningaskunta ilmoitti sunnuntaina 38 598 uudesta koronavirustapauksesta, mikä on pienin määrä 27. joulukuuta jälkeen. koronavirus. Siksi rokotteiden käyttöönotto helpottaa joitain taloudellisesti vahingollisia sulkemisen rajoituksia maaliskuussa.

Suurten tietojen / tapahtumien puuttuessa markkinakauppiaat pitävät silmänsä BOE Gov Baileyn ja Candian Housing Startsin puheenvuorossa. Sillä välin myös riskikatalyytit, kuten geopolitiikka ja virusten ongelmat, ovat välttämättömiä seurata.

Päivittäinen tuki ja vastarinta

S1 1769,19

S2 1 802,78

S3 1815,73

Kääntöpiste 1836,36

R1 1 849,32

R2 1869,95

R3 1,903,53

 

Kaupankäynti KULTA oli jyrkästi laskeva, 1801, ennen kuin se hyppäsi kaupankäynnille 1831 tasolla, mikä toimi vastarintana. Ylemmällä puolella nouseva noususuhde 1831: llä voi pidentää ostotrendiä ja johtaa kullan hintaa kohti seuraavia kohdealueita: 1841 ja 1846, kun taas tuki voi pysyä 1831: ssä. RSI ja MACD viittaavat siihen, että ostotrendit voisivat jatkua tänään. Onnea!

10m

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me