Scalping 101: Oikean kaupan psykologian saavuttaminen

Viimeisen kuukauden aikana olen puhunut laajasti onnistuneesta päänahkaamisesta. Scalping 101 -sarja on käsitellyt useita aiheita oikeiden markkinoiden kohdentamisesta edistyneen riskinhallinnan periaatteisiin. Perjantaina julkaistussa suorassa markkinapäivityksessä esitin WTI-raakaöljyn skalpointisuunnitelman. Se oli loistava kauppa ja ensiluokkainen esimerkki päänahasta. Jos et ole nähnyt sitä, tarkista se täältä.

Tänään käytän muutaman minuutin ja puhun tunteiden vaikutuksesta kaupankäyntiin. Ei välttämättä “emotionaalisen kaupankäynnin” sudenkuoppia, kuten ylikauppaa tai huonoa riskinhallintaa, mutta tosielämän vaikutusta suorituskykyyn. 

Kaupankäynnin psykologia: Voittavan ajattelutavan saavuttaminen

Toisin kuin monet muut kaupankäyntimuodot, päänahka edellyttää, että elinkeinonharjoittaja on aktiivinen, tarkkaavainen ja ahkera koko kaupankäyntipäivän ajan. Keskittymisen ja kurinalaisuuden vaihtelut maksavat tyypillisesti rahaa ja vaarantavat tuloksen. Kaupan valinnalle ja hallinnalle asetetaan palkkio, jossa on vähän virhemahdollisuuksia.

Toisin kuin pidemmän aikavälin strategioissa, skalpointi vaatii elinkeinonharjoittajalta suurinta tehokkuutta. Jotta päänahka saataisiin pätevästi, markkinoiden aikana on oltava seuraava ajattelutapa:

  • Keskity: Markkinoiden on oltava ainoa asia, jolla on merkitystä
  • Ketteryys: Kyky tehdä runsaasti päätöksiä nopeasti ja varauksetta
  • Tasainen: Säilytä luja, rauhallinen temperamentti aina

Nämä kolme kauppapsykologian näkökohtaa ovat tärkeitä minkä tahansa strategian positiiviselle toteutukselle. Tosielämä ei tietenkään aina salli meidän näkyä markkinoilla oikeassa mielentilassa. Joskus pääseminen sinne, missä meidän on oltava, vie aikaa ja vaivaa. Alla on kaksi laitetta, jotka voivat auttaa saavuttamaan voittavan ajattelutavan:

  • Nukkua: Kaikkien yön pysyminen kaavioiden tutkimisessa ja pelisuunnittelussa on haitallista. Riittävä lepo on avain keskittymisen ylläpitämiseen.
  • Markkinointia edeltävä lämmitys: Aritmeettisen pitkäkäden suorittaminen tai muutaman peruslaskennan suorittaminen vie meidät kvantitatiiviseen mielentilaan.

Ne eivät näytä kovin paljon, mutta riittävä nukkuminen ja henkisen voimistelun suorittaminen voi olla erittäin hyödyllistä positiivisen kaupankäynnin psykologian saavuttamiseksi.

Monet kauppiaat päättävät välttää henkistä osaa kokonaan ja automatisoida tai kopioida muiden kauppaa. Sillä ei ole väliä mitä lähestyt – ainoa sääntö on, että se ansaitsee rahaa.

tehdä työtäVoittavan ajattelutavan saavuttaminen vie työtä – tee se!

Ajattelutapa Killers

Jos olet käynyt kauppaa jonkin ajanjakson ajan, olet tietoinen emotionaalisen kaupankäynnin sudenkuopista. Liiallinen kauppa ja harkitsematon riskienhallinta ovat pari haitallisia tapoja, jotka johtuvat tuhoisista tunteista. Mutta mikä saa meidät siihen negatiiviseen ajattelutapaan?

Useimmat kauppiaat sanovat, että rahan menettäminen asettaa heidät huonoon paikkaan. “Menetin rahaa, joten jatkoin kallistusta, ylitin kaupankäynnin ja jahdoin tappioitani.” Tämä on varmasti iso kulta – mutta miksi olet emotionaalinen häviämisen jälkeen?

Kaupan psykologia vastauksen takana on monimutkainen ja ainutlaatuinen meille kaikille. Rahan menettämiseen liittyvän taloudellisen rasituksen lisäksi tässä on muutamia syyllisiä markkinoihin liittyvien negatiivisten tunteiden takana:

  • Konflikti: Sisäinen riita tai ristiriita merkittävän muun kanssa voi heikentää elinkeinonharjoittajan mahdollisuuksia. Sinun ja kaikkien ympärilläsi olevien on oltava samalla sivulla.
  • Tragedia: Rakkaansa menettäminen voi tuoda lukemattomia psykologisia haasteita pinnalle. Valitettavasti tämä voi olla äärimmäisen vaikea selviytyä ja kestää paljon aikaa asianmukaiseen ratkaisemiseen.
  • Kemiallinen riippuvuus: Huumeet ja alkoholi voivat olla hirviöitä kaikille, ei vain aktiivisille kauppiaille. Ne eivät tuhoa kaikkia kauppiaita, mutta voivat varmasti vahingoittaa selkeyttä ja positiivista ajattelutapaa.

Nämä ovat vain muutamia melko ilmeisiä asioita, jotka vääristävät käsitystämme todellisuudesta. Valitettavasti aktiivisessa kaupankäynnissä, kuten päänahka, nämä vähennyslaitteet suurennetaan eksponentiaalisesti.

Ongelman tunnistaminen

Jos kamppailet emotionaalisen kaupankäynnin aiheuttamien tappioiden kanssa etkä ole varma miksi, ota askel taaksepäin ja tutki nykyistä tilannettasi. Voi olla, että markkinoilla esiintyy negatiivista vaikutusta markkinoiden ulkopuolella. Juuriongelman löytäminen on avain sen ratkaisemiseen – riippumatta siitä, liittyykö se markkinoihin vai ei.

Oikean kaupan psykologian saavuttaminen on mahdollista vähän aikaa ja vaivaa käyttämällä. Mene syvälle, tee työ ja lähesty markkinoita vahvasta asemasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me