Super Yellen säästää taalaa, USD / JPY julkaisee nousevan päivän!

Mikä päivä markkinoilla, kaverit! Pidän todella siitä, mitä näen tänään. Viimeinkin saamme kunnollisia volatiliteetti. Kirjoittaessani tätä kauppasuunnitelmaa on monia kauppiaita, jotka purevat nyt kynsiään, jotka ovat kiinni markkinoiden väärällä puolella, juuttuneina kauppojen menettämiseen. Muut kauppiaat on jo pysäytetty menettämistään asemista, joten voimme jatkaa. Kolikon toisella puolella jotkut kaverit ovat keränneet satoa siemenet vasemmalle, oikealle ja keskelle!

Joten mistä tiedämme, että monet kauppiaat olivat kiinni tänään? Jatka lukemista ja opit jotain mielenkiintoista tilausvirrasta ja siitä, mitä tapahtuu, kun näemme tietyntyyppisten tuotteiden muodostumisen kynttilänjalat. Ennen kuin tarkastelemme kaikkia näitä yksityiskohtia, tarkastellaan USD / JPY: n päivittäistä kaaviota:

 

USD / JPY – Varo karhuja!

Super Yellen säästää taakkaa 1USD / JPY päivittäinen kaavio

Yhdysvaltain dollari hyötyi suuresti Janet YellenTänään, mutta se näkyi erityisesti USD / JPY-valuuttakurssissa.

Katso tätä USD / JPY: n päivittäistä kaaviota. Täällä näemme huomattavan muutoksen USD / JPY-teknisissä tiedoissa. Paitsi että näimme väärän rikkoutumisen alemmaksi (tai väärennös) muutama päivä sitten, mutta pari onnistui myös sulkeutumaan 20 päivän eksponentiaalinsa yläpuolelle liukuva keskiarvo eilen ja tänään. Aina kun näemme parin lähellä tämän liikkuvan keskiarvon, meidän on oltava erityisen varovaisia ​​kaupankäynnillä sillä lyhyellä puolella.

Palataksemme takaisin elinkeinonharjoittajien luo, jotka istuvat istuimiensa reunalla juuri nyt – kun tarkastelemme tiettyjä kynttilänjalan muotoja, voimme tehdä arvokkaita johtopäätöksiä siitä, mitä niiden muodostumisen aikana todellisuudessa tapahtui. Harjoitettu silmä tietää heti, millainen tilausvirta oli, ja mitä tämän tilausvirran seurauksena voi tapahtua seuraavaksi. Käytetään esimerkkinä tämän päivän USD / JPY -kynttilää. Tässä on sama kaavio kolmen viimeisen kynttilän suurennuksella:

Super Yellen säästää taistelun 2USD / JPY päivittäinen kaavio

Tarkastellaan ensin tämän kaavion toista viimeistä kynttilää. Sillä on suhteellisen suuri ylempi sydän, joka yhdessä sijaintinsa kanssa houkutteli myyjiä palaamaan markkinoille ajattelemalla, että härät voitettiin. Tämä ja ehkä jotkut muut tekijät saivat hinnan pudota tämän kynttilän matalimman tason alle.

Kun hinta laski alle 20-EMA: n, myyjien luottamus kasvoi ja lisää myyjiä tuli markkinoille. Myöhemmin päivällä laskeva vauhti keskeytyi äkillisesti aggressiivisella ostopaineella. Tämä tarttui moniin laskeviin kauppiaisiin turmeltumattomina ja markkinoiden väärällä puolella. Hinnan noustessa yhä useammat lyhyiden kauppiaiden pakotettiin sulkemaan lyhyet asemansa, mikä vain lisäsi yhä enemmän polttoainetta ostopaineeseen. Elinkeinonharjoittajat, jotka myivät lähellä nykyisen kynttilän matalinta hintaa, joko pysäytettiin jo tai ovat joko kiinni menettämistään. Tämän päivän kynttilä on vanginnut monet laskevat markkinatoimijat, jotka luulivat hallitsevansa markkinoita.

On yleistä nähdä nouseva seuranta a: n jälkeen nouseva päivä kuten tänään. Jos tiedämme tämän, voimme sijoittaa itsemme hyödyntämään sitä. Mutta minne menisimme sisään ja miten hallitsisimme omamme riski?

Ensimmäinen tapa vaihtaa tätä asetusta olisi käydä kauppaa yläpuolella puhjeta tämän päivän kynttilästä. Katso seuraava kaavio:

Super Yellen säästää taistelun 3USD / JPY päivittäinen kaavio

Tämän asennuksen etuna on vahvistus. Jos emme näe lisää valuuttakurssin nousua, kauppamme ei käynnisty. Haittana on, että käytämme suurta lopettaa menetys, ja ostaa suhteellisen korkealla hinnalla. Tässä kohde on kaksinkertainen stop loss -kokoon.

Toinen tapa käydä kauppaa tällä on odottaa tämän päivän nousevaa kynttilää, jotta tulosi ajoitetaan. Katso seuraava kaavio:

Super Yellen säästää taistelun 4USD / JPY päivittäinen kaavio

Jos asetat ostoraja Tilaa kynttilän 50%: n retracementin kohdalla, kuten yllä olevassa taulukossa, se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää paljon tiukempaa stop lossia ja voit saavuttaa paremman riskin ja palkkion suhteen. Tässä asennuksessa kohde on kolme kertaa stop loss -etäisyys. Huomaa, että vaikka kohde on kolme kertaa pysäytyshäviön etäisyys, tämä kohdeetäisyys on paljon lyhyempi sipulissa kuin ensimmäisessä esimerkissä, jossa kohde on vain kaksi kertaa pysäytyshäviön etäisyys. Tämä tekee toisesta kaupankäynnistä tiukemman stop lossin ja paremman pääsyhinnan erittäin houkuttelevaksi, vaikka se onkin riskialttiinta tiukan pysähtymisen ja nousevan nousun vahvistamisen puuttuessa. Jos käytät tätä retracement-strategiaa, sinulla on myös mahdollisuus, että hinta nousee korkeammaksi käynnistämättä ostotilaustasi.

Jotkut kauppiaat haluavat yhdistää nämä kaksi kaupankäyntistrategiat ja jaa alkuperäinen sijainti kahteen osaan varmistaakseen, että ne laukaistaan ​​ainakin yhteen asetuksista.

Tämän tyyppistä piikkisahan kaltaista hintatoimintaa ei nähty vain USD / JPY: ssä tänään. Monet muut soittimet tekivät joitain väkivaltaisia ​​liikkeitä yhteen suuntaan, vain kääntyäkseen jonkin ajan kuluttua vastakkaiseen suuntaan. Tiedämme, että FED: n puheenjohtajan Janet Yellenin puhe aiheutti suuren osan tästä sahatavarasta. Näimme tämän myös osakemarkkinoilla, vaikka se oli ehkä pienemmässä mittakaavassa kuin USD / JPY. Katsotaanpa S: tä&P 500:

 

S&P 500 – Tämä on uskomatonta!

Super Yellen säästää taistelun 5S&P 500 tuntikaavio

Tee itsellesi palvelus ja tarkista päivittäinen kaavio S: stä&P 500. Jos olet koskaan miettinyt, miltä vahva nousutrendi näyttää, katso S: tä&P!

Hintatoiminto sinisellä ympyrällä on osa Janet Yellenin puheen vaikutusta. Härät löysivät karhut lopulta, mikä johti upeaan pomppuun korkeammalle.

Muista, että meillä on toinen puhe tällä naisella huomenna klo 15:00 GMT. Meillä on myös Ison-Britannian työllisyysnumerot klo 9.30 GMT ja Yhdysvaltain kuluttajahinta- ja vähittäismyyntinumerot klo 13.30 GMT. Kiinnitä itsesi lisää volatiliteettia varten!

Onnea kaverit, toivottavasti sinulla on kannattava päivä huomenna!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me