Super Yellen redder sorteper, USD / JPY udgiver en tåbelig dag.

Hvilken dag på markeder, fyre! Jeg kan virkelig godt lide det, jeg ser i dag. Endelig får vi noget anstændigt volatilitet. Mens jeg skriver denne handelsplan, er der mange handlende, der bider deres negle lige nu, som er fanget på den forkerte side af markedet og sidder fast i at miste handler. Andre handlende er allerede stoppet ud af deres tabte positioner, og så kan vi fortsætte. På den anden side af mønten har nogle fyre høstet pips venstre, højre og center!

Så hvordan ved vi, at mange handlende blev fanget i dag? Fortsæt med at læse, så lærer du noget interessant om ordreflow, og hvad der sker, når vi ser dannelsen af ​​visse typer lysestager. Før vi går ind på alle disse detaljer, skal vi se på et dagligt diagram over USD / JPY:

 

USD / JPY – Hold øje med bjørne!

Super Yellen sparer bukke 1USD / JPY dagligt diagram

Den amerikanske dollar havde stor gavn af Janet Yellen‘S tale i dag, men det blev især set i USD / JPY valutakursen.

Se på dette daglige diagram over USD / JPY. Her ser vi et bemærkelsesværdigt skift i USD / JPY-tekniske data. Ikke kun så vi en falsk pause lavere (eller fakeout) for et par dage siden, men parret formåede også at lukke over dets 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit i går og i dag. Når vi ser et par tæt over dette glidende gennemsnit, skal vi være særligt forsigtige med at handle på den korte side.

For at komme tilbage til de handlende, der sidder på kanten af ​​deres sæder lige nu – når vi ser på visse lysestageformer, kan vi drage værdifulde konklusioner til, hvad der faktisk skete under deres dannelse. Det trænede øje vil straks vide, hvordan ordrestrømmen var, og hvad der kunne ske næste som et resultat af ordrestrømmen. Lad os bruge dagens lys på USD / JPY som et eksempel. Her er det samme diagram med de sidste tre stearinlys forstørret:

Super Yellen Saves the Buck 2USD / JPY dagligt diagram

Lad os først se på det næstsidste lys på dette diagram. Den har en relativt stor øvre væge, som sammen med sin placering på kortet lokker sælgerne til at komme tilbage på markedet, idet de tænker, at tyrene blev besejret. Dette, og måske nogle andre faktorer, flyttede prisen til at bryde under dette lysets lave.

Da prisen flyttede under 20-EMA, steg sælgernes tillid, og yderligere sælgere kom ind på markedet. Senere på dagen blev det bearish momentum brat afbrudt med aggressivt købstryk. Dette fangede mange bearish handlende på vagt og på den forkerte side af markedet. Efterhånden som prisen steg højere, blev flere og flere korte forhandlere tvunget til at lukke deres korte positioner, hvilket bare tilføjede mere og mere brændstof til købstrykket. De handlende, der solgte nær det laveste af dagens lys, var enten allerede stoppet eller holder fast ved at miste positioner. Dagens lys har fanget mange bearish markedsaktører, der troede, at de havde kontrol over dette marked.

Det er en almindelig begivenhed at se bullish opfølgning efter en bullish opslugende dag som i dag. Hvis vi ved dette, kan vi placere os selv for at drage fordel af det. Men hvor skulle vi komme ind, og hvordan ville vi klare vores risiko?

Den første måde at handle med denne opsætning ville være at handle med topside udbrud af dagens lys. Se på følgende diagram:

Super Yellen sparer bukke 3USD / JPY dagligt diagram

Denne opsætning har fordelen ved at bruge bekræftelse. Hvis vi ikke ser en yderligere stigning i denne valutakurs, udløses vores handel ikke. Ulempen er, at vi bruger en stor stop tab, og købe til en relativt høj pris. Her er målet dobbelt så stort som stoptabet.

Den anden måde at handle på er at vente på en retracement af nutidens bullish opslugende lys for at afslutte din post. Se på følgende diagram:

Super Yellen Saves the Buck 4USD / JPY dagligt diagram

Hvis du placerer en købsgrænse Bestil ved 50% retracement af lyset, som i diagrammet ovenfor, giver det dig mulighed for at bruge et meget strammere stoptab, og du kan opnå en bedre risiko for at belønne forholdet. I denne opsætning er målet tre gange afstanden til stoptabet. Bemærk, at skønt målet er tre gange afstanden til stoptabet, er denne målafstand meget kortere i kerner end i det første eksempel, hvor målet kun er to gange afstanden til stoptabet. Dette gør det andet handelsopsætning med det strammere stoptab og bedre indgangspris meget attraktivt, selvom det er mere risikabelt på grund af det stramme stop og manglen på bekræftelse af en bullish breakout. Hvis du bruger denne retracement strategi, har du også en chance for, at prisen hopper højere uden at udløse din købsordre.

Nogle handlende kan godt lide at kombinere disse to handelsstrategier og opdel deres oprindelige position i to dele for at sikre, at de udløses i mindst en af ​​opsætningerne.

Denne type whipsaw-lignende prishandling blev ikke kun set på USD / JPY i dag. Mange andre instrumenter foretog nogle voldelige bevægelser i den ene retning for kun at vende tilbage til den modsatte retning efter et stykke tid. Vi ved, at FED-formand Janet Yellens tale forårsagede meget af denne piskesav. Vi så det også på aktiemarkederne, skønt det måske var i mindre skala end i USD / JPY. Lad os se på S&P 500:

 

S&P 500 – Dette er utroligt!

Super Yellen sparer bukke 5S&P 500 timeliste

Gør dig selv en tjeneste, og tjek et dagligt diagram over S&P 500. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan en stærk uptrend ser ud, skal du se på S&P!

Prishandlingen i den blå cirkel er en del af effekten af ​​Janet Yellens tale. Bjørnene blev slået op af tyre i sidste ende, hvilket resulterede i en storslået hoppe højere.

Husk, at vi har endnu en tale af denne dame i morgen kl. 15:00 GMT. Vi har også beskæftigelsesnumre i Storbritannien kl. 09:30 GMT og amerikanske CPI- og detailsalgsnumre kl. 13:30 GMT. Stiv jer for mere volatilitet!

Held og lykke fyre, jeg håber, du har en rentabel dag i morgen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me