3 grunde til, at Ethereum [ETH] måske rammer månen i 2020

reklame Phemex

Ethereum, den næststørste kryptokurrency efter Bitcoin, er fortsat blandt favoritterne hos både investorer og udviklere. Det blev kort overgået af XRP i 2016 og 2018, men bortset fra det har det støt holdt på sin anden rang på CoinMarketCap’s top kryptokurver efter markedsværdiliste. Selvom 2019 var et trægt år for kryptovalutaen, hvor den handlede til mindre end 10% af sin 13. januar 2018 ATH på $ 1432,88 – og nåede et højdepunkt på kun $ 361,40 den 26. juni 2019, er situationen klar til at ændre sig i året 2020.

Ethereum-prisKilde: coinstats

Her er 3 grunde til, at ETH-prisen kan ramme månen i 2020 –

# 1 – Ethereum 2.0 er på vej

På tidspunktet for lanceringen havde Ethereum annonceret en 4-trins køreplan for udvikling, som til sidst vil resultere i, at Ethereum bliver en supercomputer, der er i stand til at udføre enhver kode effektivt. Det 4 faser er som følgende –

  • Grænse (Juli 2015) – Den indledende fase, der tillod brugere at udvinde Ether med Proof of Work (PoW) konsensus og udviklere til at opbygge DApps.
  • Homestead (Marts 2016) – Opgraderingen lagde grundlaget for fremtidige forbedringer og gjorde det lettere for udviklere at bruge Ethereum-platformen til at skabe minimale levedygtige produkter.
  • Metropolis (Oktober 2017) – Denne fases forslag til forbedring af Ethereum (EIP) fokuserede på sikkerhed og hastighed på Ethereum-platformen. Det blev gennemført i to faser – Byzantium og Konstantinopel.
  • Sindsro (Opstillet til 2020) – Denne opdatering vil endelig bringe Proof-of-Stake (PoS) konsensusalgoritme til Ethereum for at gøre den mere effektiv og mindre energiforbrugende blandt andet.

Vi er i øjeblikket i Metropolis-fasen, og sindsro-fasen er ved at begynde. Den førende udvikler ved Ethereum Foundation Péter Szilágyi bekræftede for nylig, at den hårde gaffel i Istanbul var planlagt til at blive iværksat den 4. december 2019. Den hårde gaffel, der sigter mod at reducere gasomkostningerne, øge kompatibiliteten med Zcash, forbedre skalerbarheden og indføre alsidighed i kontrakter , vil bringe Ethereum tættere på version 2.0.

Serenity-scenen vil omfatte flere EIP’er for at hjælpe Ethereum med at blive en supercomputer. De omfatter –

  • Bevis for indsats (PoS) konsensusmetode – En af de mest spændende opgraderinger, som Ethereum vil modtage, er skiftet til PoS-konsensusmetoden fra Proof of Work (PoW). PoW-konsensusmetoden indebærer at løse et komplekst matematisk problem for at validere en blok og dermed min kryptovaluta. Metoden er kritiseret hårdt for den høje mængde energi, den bruger. Imidlertid vil Casper-protokollen, der vil bruge PoS-metoden, kræve, at Ethereum-indehavere skal satse deres ETH for at validere transaktioner på netværket. Efter bekræftelse af en blok vinder stakende brugere blokbelønninger og netværksgebyrer. Denne metode, da den ikke kræver minedrift, vil være meget mere energieffektiv.
  • Sharding – Sharding er en løsning til skalering i Ethereum. I sharding deles transaktioner mellem grupper af noder kendt som shards. Hver shard behandler deres sæt transaktioner i stedet for at behandle alle transaktionerne på netværket. På denne måde kan talrige transaktioner behandles parallelt.
  • eWASM – Ethereum WebAssemly (eWASM) er en erstatning for Ethereum Virtual Machine (EVM). Det giver udviklere mulighed for at kode på andre sprog end Ethereums egne – Solidity. Det vil også gøre Ethereum mere alsidig – så mange flere funktioner kan skrives i smarte kontrakter og implementeres på blockchain snarere end at udføre en hård gaffel til det samme.
  • Plasma – Plasma er også en opgradering, der sigter mod at forbedre Ethereums skalerbarhed. I plasma introduceres sidekæder eller “barnekæder” oven på den vigtigste Ethereum-blockchain for at behandle transaktioner. Ved at gøre dette reduceres muligheden for at overbelaste den vigtigste Ethereum-blockchain.
  • Raiden – Raiden-netværket, ligesom Plasma, er en skalerbarhedsløsning for Ethereum, svarende til hvad Lightning Network er for Bitcoin. Raiden-løsningen vil fjerne transaktioner uden for kæden, hvilket gør dem næsten øjeblikkelige, billige og mere private.

På Ethereum 2.0, Ethereum medstifter, Joe Lubin siger, at det vil løse mange problemer for en række brugere – fra virksomheder til banker til forbrugere.

 ”Det giver os mulighed for at opbygge et meget mere skalerbart system i tide og gøre det muligt for os at opbygge forskellige slags fokuserede eksekveringsmiljøer til forskellige slags problemer. Forskellige arkitekturer er mere effektive til forskellige problemdomæner. ”

For virksomheder og banker er opgraderingen gode nyheder, da den giver åbner flere døre for innovation for dem. Ethereum Enterprise Alliance (EEA) er en organisation, der fokuserer på at udvikle åbne blockchain-specifikationer, der driver interoperabilitet for virksomheder og forbrugere over hele verden. Dens medlemmer inkluderer virksomheder som Accenture, Cognizant, Ernst & Young, Microsoft og Price Waterhouse Coopers (PwC). For nylig tiltrådte Storbritanniens bankgigant Standard Chartered også organisationen.

Serenity inkluderer implementering af flere af de førnævnte løsninger, der gør Ethereum mere effektiv, sikker, alsidig og nem at bruge. Med Ethereum 2.0 kan vi således forvente flere brugssager til Ethereum, primært skalerbare decentrale løsninger til virksomheder, banker og forbrugere, hvilket igen vil øge ETH-vedtagelsen.

# 2 Ethereum Futures kan få lovgivningsmæssig godkendelse fra CFTC

ethereum futuresKilde: Skæv

Bitcoin-derivater har skabt et stort marked for sig selv. Men Ethereum Futures (ureguleret) indhenter langsomt. BitMEX, OKEx (futures), Kraken (futures), Deribit og Binance JEX er nogle af de bedste børser, der tilbyder Ethereum evige kontrakter. Ethereum-futureskontrakter handles på børser som BitMEX, Huobi DM, OKEx (futures), Kraken (futures) og Deribit. Der er også en række andre børser, der tilbyder Ethereum-derivater. De inkluderer BiBox, Gate.io (futures), BTSE (futures) Bitfinex (futures) og Storbritannien-baserede Monfex.

Volumenet af Ethereum-derivater, selvom det er meget mindre sammenlignet med Bitcoin-derivater, er anstændigt. På pressetiden er BitMEXs 24-timers ETHUSD-volumen over $ 165 MM, hvilket gør det til den bedste spiller blandt Ethereums evige kontrakter. Den 24-timers volumen af ​​ETH_CQ på Huobi DM er over $ 288 MM.

Årsagen til, at Ethereum-derivater kan blive en game-changer for kryptomarkedet, fordi er, at de måske får lovgivningsmæssig godkendelse fra Commodity Futures Trading Commission (CFTC) snart. I oktober havde CFTC-formand Heath Tarbert foreslået, at Ethereum-futures muligvis blev reguleret i de næste seks måneder til et år.

“Jeg vil sige, at det er sandsynligt, at du vil se en futures-kontrakt inden for de næste seks måneder til et år,”

sagde Tarbert, mens han talte i DC Fintech Week i oktober.

Godkendelsen af ​​Ethereum-derivater åbner nye døre for institutionelle investorer, og det er sandsynligt, at Ethereum-prisen rammer nye højder, når det sker.

# 3 DeFi’s stigning

Kilde: DeFi-puls

En ting mere, der har brygget på Ethereum, er Decentralized Finance (DeFi) applikationer. Denne specielle type DApps giver flere mennesker adgang til finansielle tjenester som lån og investeringer. Det skønne ved DeFi-apps er, at de ikke styres af centraliserede myndigheder, men af ​​smarte kontrakter.

For eksempel i låneprotokoller kan brugerne låne et kryptoaktiv eller kontanter ved at give et andet aktiv som sikkerhed – normalt ETH. Gælden har en påløbende rente, der skal betales sammen med hovedstolen. Den betalte sikkerhed er altid højere end lånebeløbet, og hvis værdien af ​​sikkerheden begynder at falde, skal låntageren supplere den eksisterende sikkerhed med mere for at opretholde det fastsatte niveau. Hvis værdien af ​​sikkerheden falder til under et bestemt, låses den automatisk op og afvikles på det åbne marked. Reglerne for lån i enhver udlånsapp er indlejret i de smarte kontrakter.

DeFi-protokoller er så populære, at den samlede værdi låst i DeFi-apps lige inden for lidt over 2 år har nået en kæmpestor $ 650 MM. DeFi Pulse viser 20 DeFi-apps, og ud af disse 20 er 19 baseret på Ethereum. De top 3 apps, MakerDAO, Compound og Synthetix, har henholdsvis $ 341 MM, $ 114 MM og $ 99 MM værdi låst i hver af dem.

”Målet med DeFi er at rekonstruere banksystemet for hele verden på denne åbne, tilladelsesløse måde. Du får kun det skud hvert 50 år. ”

siger Alex Pack, administrerende partner hos Dragonfly Capital, en $ 100 millioner kryptofond.

DeFi er i øjeblikket et lille marked, men det har potentialet til at forstyrre finansielle tjenester med større opmærksomhed og vedtagelse af mennesker. Faktisk ramte den samlede værdi, der var låst i DeFi (i Ether), for nylig et højeste niveau den 9. november 2019 med 3.523 ETH. Det faktum, at DeFi gør finansielle tjenester mere tilgængelige for mennesker sikkert, billigt og effektivt, er et stærkt argument til fordel for DeFi’s fortælling om økonomisk forstyrrelse..

Tror du, at Ethereum vil slå sin 2018 ATH i 2020? Del dine synspunkter med os i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me