Kuinka ansaita rahaa P2P-kaupankäynnillä vuonna 2020

Cryptocurrency Peer to peer (P2P) -kauppa on käynnissä tasainen nousu kun kysyntä huipputason salaukselle, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ja Tether (USDt), kasvaa. Toisin kuin vanhat keskitetyt salakirjoitukset, jolloin sinun on jatkettava kaavioiden etsimistä ja mallien löytämistä (väsyttävä ja erittäin riskialtista toimintaa), P2P-kaupankäynti tarjoaa sinulle passiivisen vaihtoehdon ansaita rahaa ja ansaita ilman, että sinun tarvitsee olla aktiivisesti markkinoilla. 

Tässä artikkelissa korostamme kaupankäynnin monimutkaisuutta yhdessä salauksen P2P-pörsseistä – OKEX; mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin alat ansaita passiivisesti rahaa P2P-kaupankäynnin kautta. 

P2P-kaupankäynnin ymmärtäminen 

Peer-to-peer-kauppa perustuu kryptovaluuttojen perusominaisuuteen – hajauttamiseen – jonka avulla voit suoraan ostaa, myydä ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla hajautetussa verkossa. P2P-vaihto poistaa kolmannen osapuolen vaikutukset, mikä antaa sinulle (kauppiaalle) paremman salauksen ja yksityisyyden suojan. 

On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikka P2P-alustat käyvät kauppaa hajautetussa verkossa, kaikkia alustoja ei ole hajautettu. 

Elinkeinonharjoittajat suosivat P2P-alustoja keskitettyjen pörssien sijaan, koska ne tarjoavat nopeamman kaupankäyntivaihtoehdon, enemmän maksu- ja nostovaihtoehtoja eikä KYC-vaatimuksia, mikä tarjoaa enemmän yksityisyyttä. 

Seuraavassa segmentissä tarkastelemme OKEx P2P -salausvaihto ja kuinka voit ansaita rahaa passiivisesti heiltä. 

Kuinka ansaita rahaa P2P-kaupankäynnin avulla

Ennen kuin sukellamme talouden maailmaan ja kuinka passiivisesti ansaita P2P-pörsseissä, sinun on ymmärrettävä useita avainkohtia. Nämä auttavat sinua käymään kauppaa turvallisesti, suojaamaan salauksesi ja ansaitsemaan paremmin P2P-vaihtoon.

Mennään heti siihen. 

Mitä sinun on tiedettävä?

  1. Turvallisuus on avainasemassa

Tärkeintä, mitä pörssissä on etsittävä ennen kaupankäynnin aloittamista, on omaisuuden yleinen turvallisuus. Crypto- ja Bitcoin P2P -vaihdot, jotka tarjoavat muita kuin vapaudenhoitopalveluja, joiden avulla voit olla vastuussa omista lompakon avaimista ja kolikoista, ovat turvallisimpia. Esimerkiksi OKEx P2P -pörssi, markkinat yhdellä suurimmista pörsseistä, tarjoaa ei-vapauspalveluja sekä escrow-palvelua varmistaakseen kauppiaiden välisen varovaisuuden.. 

  1. Kova työ, rentoudu myöhemmin

Tämä on suurin tekijä passiivisten tulonsaajien erottamisessa krypto P2P -vaihdoissa. Sinun on ponnisteltava, jotta voit alkaa ansaita hyvin alla luetelluilla menetelmillä. Jokainen menetelmä edellyttää erilaista kovaa työtä, kurinalaisuutta ja kärsivällisyyttä, jotta voit ansaita passiivisesti tuloja. 

  1. Maksu on kaikki.

Samoin kuin tietoturva, eri pörssit tarjoavat erilaisia ​​maksuja salausvälineistään. On tärkeää varoa näitä maksuja varmistaaksesi, että et menetä ansaitsemiasi tuloja kohtuuttomilla maksuilla. OKEx P2P: llä ei kuitenkaan peritä transaktiomaksuja.

Kuinka passiivisesti ansaita salausta P2P-pörsseissä

Edellä olevat säännöt huomioon ottaen voimme nyt sukeltaa siihen, miten passiivisesti ansaita kryptovaluutta P2P-pörsseissä. Keskitymme markkinoiden parhaisiin P2P-salausvaihtoihin, joissa Bitcoin on valittu kaupan valuutta. 

      1. Ostaminen ja HODLing

Ensimmäinen ja helpoin askel ansaita Bitcoin passiivisesti on ostaa halvimmat P2P-pörssit ja pitämällä salaus. Viime vuosina salausvarojen hinta on noussut, ja varhaiset kauppiaat hyötyvät voimakkaasti täyttämistään salauspusseista. Esimerkiksi Bitcoin on nähnyt 240%: n nousun 1. tammikuuta hinnasta yli 11 500 dollarin kaupankäynnin kirjoitushetkellä.

Tässä vaiheessa tarvitaan vain kärsivällisyyttä ja turvallista lompakkoa kolikoidesi säilyttämiseen.  

>>Osta Bitcoin OKEx P2P -vaihdosta tässä

      2. Ostaminen ja HODLing

Toinen tapa, jolla voit ansaita salauksen, on aloittaa salausmarkkinasi suoraan P2P-pörssissä – tulla omaksi salausvaihdokseksi. Esimerkiksi OKEx P2P -vaihdon avulla voit luoda osto- ja myyntitilauksia alustalle, jolloin voit asettaa matalan ostohinnan ja korkeamman myyntihinnan voittoa varten. 

Täällä sinun on luotava OKEx P2P -kaupankäyntitilisi, harkittava parhaiten vaihdettavissa olevia kryptovaluuttoja tällä hetkellä ja määritettävä maantieteellinen sijainti kaupankäynnin aloittamiseksi. Kun olet valmis, voit määrittää useita maksutapoja, mainostaa hintojasi ja antaa kauppiaiden ostaa ja myydä. Alueellasi niukan maksun asettaminen, jota kukaan muu ei tarjoa, antaa paremmat mahdollisuudet markkinoiden luomiseen.

OKEx P2p -kauppa

                  >>Avoimet osto- ja myyntimainokset OKEx P2P -vaihdossa tässä.

      3. Välimiesmenettelyt

Välimiesmenettely P2P-pörssejä saadaan, kun ostat salausomaisuuden alemmalla hinnalla yhdessä pörssissä ja myyt sen korkeammalla toisessa pörssissä. Tämä on yleisin tapa ansaita salaus passiivisesti P2P-pörsseissä. Kaksi päämenetelmää salauksen ansaitsemiseksi arbitraasimahdollisuuksien avulla ovat:

a. Eri vaihdoissa

Tämä tarkoittaa salauksen, tässä tapauksessa Bitcoinin, ostamista alennettuun hintaan yhdellä P2P-pörssillä ja sen myyntiä korkealla toisella pörssillä. Tämäntyyppiset mahdollisuudet johtuvat volatiliteetista, pörssien välisistä likviditeettieroista, pörssien välisistä maksuvaihtoehdoista ja maantieteellisistä hintaeroista. Tällaiset arbitraasimahdollisuudet tarjoavat pienet marginaalit (jos lasket maksut) ja ne otetaan nopeasti käyttöön.

b. Eri kolikoissa

Toinen tapa tehdä arbitraasituloja on käydä kauppaa eri kolikoilla, joiden välillä on suuria eroja. Esimerkiksi, jos USDt- ja BTC-hintojen välinen ero on riittävän suuri monikolikoisessa P2P-pörssissä, voit yksinkertaisesti ostaa yhden tunnuksen (USDt), vaihtaa sen toisen tunnuksen (BTC) kanssa ja myydä BTC: n arbitraasiksi. 

Muistaa!! Välimiesmenettelyt sulkeutuvat todella nopeasti ja tarkistavat aina eri pörssien ja kryptovaluuttojen palkkiot.

Muita tapoja ansaita rahaa P2P-pörssien kautta

      4. Bitcoinin lainaus

Toinen yksinkertainen tapa ansaita passiivisia tuloja P2P-pörssien kautta on salauslaina (eli Bitcoin). Tämä edellyttää vaihtoa, jonka avulla voit lainata ja lainata BTC: tä, kuten OKEx. 

Ansaitse menemällä luomaan tili OKEx P2P -vaihtoon ja ostamaan riittävä määrä BTC: tä kauppiailta käyttämällä useita käytettävissä olevia maksuvaihtoehtoja. Seuraavaksi voit lainata BTC: tä OKEx-lainat ominaisuus, jonka avulla voit ansaita korkoa lainaamalla salauksesi. 

Jos haluat lainaa, osallistu BTC-kiertueeseen lainatalletuksessa ja vastaanota jopa 65% BTC: n arvosta Tether (USDt) -lainoissa. Jos BTC: n arvo nousee (enemmän kuin maksettava korko), voit palauttaa lainan ja ottaa takaisin BTC: n voittona. 

       5. Viiteohjelmat

Viimeinen ja toiseksi passiivisin tapa ansaita salausta P2P-pörsseissä ovat kumppani- ja viittausohjelmat. Pörssit tarjoavat sinulle palkkioita ja passiivisia tuloja, jos ohjaat ystäviä heidän alustalleen. Viittausohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden ansaita salausta joka kerta, kun viittaamasi ystävä käy kauppaa pörssissä. 

OKEx-viittaus

                       >>Liity OKEx-viittausohjelma täällä mahdollisuudesta voittaa 10 dollaria salauksessa.

Johtopäätös

Kuten yllä nähtiin, rahan ansaitseminen kryptovaluutoista ei ole vain kauppiaille, jotka pysyvät liimattuna kaupankäynnin kaavioihin. P2P-pörssit, kuten OKEx ja LocalBitcoins, antavat sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa P2P-kaupankäynnillä osallistumatta aktiivisesti markkinoihin. 

Varojesi turvallisuus, veloitetut maksut ja pörssien likviditeetti ovat tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen kuin valitset, miten haluat ansaita rahaa P2P-kaupankäynnin avulla.

UKK

  • Mikä on paras passiivinen ansaintatekniikka P2P-salauksenvaihdon avulla?

Kuten edellä mainittiin, voit ansaita rahaa krypto-peer-to-peer -vaihdoissa arbitraasimahdollisuuksien avulla, ostamalla BTC: tä ja pitämällä, luomalla markkinapaikkaasi, viittaus- ja kumppaniohjelmia sekä lainaamalla salausta. 

  • Onko Crypto P2P -kauppa turvallista?

Se riippuu. Crypto P2P -kauppa on turvallista akkreditoiduissa pörsseissä, kuten OKEx P2P: ssä, jotka tarjoavat ei-vapauspalveluja sekä turvatalletuksen kauppasi suojaamiseksi.. 

  • Mitkä ovat parhaat Bitcoin-vertaisvaihdot?

Maailmanlaajuisesti on joukko parhaita Bitcoin-vertaispörssejä, kuten OKEX P2P -vaihto, LocalBitcoins ja Paxful. luettelo vierailu täällä.

  • Ansaitsee salakirjoituksen kautta laillisesti Intiassa?

Joo. Salausvaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin, ansaitseminen on laillista Intiassa sen jälkeen, kun Intian korkein oikeus kumosi salauksen kiellon koko maassa.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me